PARTY IN THE USA

01.10.2011 / 05:39 i Blogg - 1 kommentarerKom frem i går, etter en laaaang flytur. Jeg hater flymat, så det endte opp med at jeg bare spsite godteri og salte kjeks hele flyturen. Noen andre som er slik eller? 

Men det er virkelig verdt det! Superdeilig her! (gnir det inn,hehe). Har badet i bassenget, syklet, spiltbasket, spilt minigolf og kost oss! Erle er jo med meg, men vi er også med noen andre, nemlig; Camilla, Kristine, Stine, Ruben og Anne. Kul gjeng. 

Har ikke tatt mange bilder, ettersom jeg ikke visste om jeg kunne blogge (internett og ladere og litt sånn crap). Men her er noen da. Ikke veldig spennde. Og siden det er første kvelden har jeg ikke lyst til å bare; HEI ALLE SAMMEN. Nå skal jeg ta bilder av dere alle og legge det ut på bloggen min, SMIIIIIL :D:D:D:D:D 


Har du fulgt med på bloggen min så har du sikkert sett at jeg skulle se monte carlo på pc'en. Men det funket visst ikke (noe jeg fant ut etter jeg hadde postet inlegget, for lat til å fikse det). MEN så viste de dne på flyet. elsk.kuuule dykkbriller! Helene, jeg vet du likte de!

deiligste sengene!

bak speilet; GIGA walk-in closet.lol, kule bilder da. 

HVA HAR DU GJORT DE TO SISTE DAGENE? Lover at det kommer bedre innlegg senere.

01.10.2011 kl.06:16

Heldig!!

Skriv en kommentarhits