OM MEG

16.10.2011 / 23:38 i Litt av hvert - 0 kommentarerHei på dere!

Mitt navn er Thea Elvestuen. Jeg er født en kald vinterdag den 26.desember 1997. Jeg har en eldre søster og bor for øyeblikket hos moren min. Jeg elsker å være med venner, fotografere og skrive, dermed lagde jeg denne bloggen, så jeg kan huske minnene dag for dag. Det er helt herlig å ha en blogg, nettopp fordi du alltid har noe å se tilbake på, minnene ligger der alltid. Jeg blogger også for å dele hverdagen min, antrekkene mine og alt annet som passer meg.

Jeg bor i Oslo og går på Handelsgym vgs, tidligere har jeg gått på Brannfjell ungdomsskole og Bekkelaget barneskole. Jeg er usikker på hva jeg ønsker å gjøre videre i fremtiden, kanskje tar jeg et fri år eller kanskje studerer jeg utenlands en stund? Tiden får vel vise. 

Jeg liker å være kreativ, dermed alt som tegning, fotografering, o.l. passer meg utrolig godt. Jeg elsker å lage ting, altså følelsen når sluttresultatet blir fint, dermed er jeg veldig glad i DIY prosjekter av alle mulig slag. Ellers liker jeg sport. Selv om jeg kanskje ikke er så utrolig flink syntes jeg det er gøy å trene og holde meg i form. På  fritiden er jeg som oftest med venner og koser meg som tenåring! 

Håper dere vil like bloggen min!  

Skriv en kommentarhits