Jeg elsker deg

26.12.2011 / 12:40 i Blogg - 3 kommentarerVær hilset kjære lesere. Heihei! Skulle bare begynne å si at vår kjære Thea er på verdens koseligste sted; Eina, og får ikke blogget idag pga at strømmen gikk igår og er fortsatt ute pga vinden.Og siden hun ba meg, hennes bestevenn (Juliane), om å ta skrive at hun ikke kan blogge idag, så benytter jeg denne anledningen til å skrive en liten hilsen til Thea fordi har bursdag i dag!!!! Hvor kult er ikke det!


Thea Rosalinda Myrhvold Elvestuen
Hvor skal jeg starte. Du er helt fantastisk, og du betyr så uendelig mye for meg. Du har alltid vært en person som jeg ser veldig opp til, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Du lyser ofte opp dagen min, med de vågale kommentarene dine, søte smil og kul, men dårlig humor. Du er virkelig en sann venn som står opp for vennene sine og er alltid der når de trenger deg. Selvom du kan være veldig sta og noen ganger litt teit, så er jeg utrolig glad i deg og håper du vet at jeg vil aldri slutte å være det!

Her er noen kule bilder av deg:
THE SUPERSTARS:

Du og jeg vennen, vi har vært gjennom mye. En lang rekke oppturer som jeg aldri vil glemme, men også noen nedturer. Men i mine øyne har de bare gjort oss sterkere som venner.
Vi to har utrolig mange morsomme stunder sammen, interne morsomme greier og kosestunder på eina <3<3<3<3<3<3. Er det noe jeg vet, er det at du og jeg kommer til å være venner leeeeeengeeeeee. Jeg elsker deg så utrolig mye :) Husk det.

Her er noen bilder av meg og vennen min:Så gratulerer med dagen kjære bestevennen min. Jeg håper du har en skikkelig fin da oppå Eina, og du vet at hvis jeg kunne ville jeg tatt toget opp for å gi deg en stor klem og en kake! Du fortjener alt det gode som er deg i vente!

Hilsen din bestevenn, Juliane <3

Bernhard

26.12.2011 kl.13:38

finfin blogg! stå på!
Trond

26.12.2011 kl.17:49

Søtt.

Bra skrevet Juliane
Juliane

26.12.2011 kl.19:29

Haha takk Trond

Skriv en kommentarhits