SOMMERSAVN

02.01.2012 / 18:27 i Litt av hvert - 3 kommentarerGud som jeg savner sol og varme. Har så utrolig mange koselige minner fra sommertiden og jeg savner det sykt! Hadde en herlig sommer med familie og venner, og tviler på at den blir glemt i nærmeste fremtid. Tenkte jeg kunne dele noe av det med dere ettersom jeg ikke blogget på denne tiden. 

Sverige med Helene og familien hennes. Kjempekoselig sverigetur sammenmed Wekre familien. Digger familien hennes og følte meg nesten som en del av den! Ble også mye tid på stranden og shopping, også spilte vi brettspill om kvelden.Norway Cup. Hver sommer spiller vi cup rett utenfor husdøren min, og det blir bare koseligere og koseligere med årene. Venner, fotball og varme, hva er vel bedre? 

Grilling hos Frida med laget. Alltid like koselig avslutning på Norway Cup. Spiser pølser, spiller fotball i hagen og "prisutdeling". 


Hvaler med jentene ( minus Jenny og Nina). Jeg, Erle, Helene og Juliane var på hytten til Juliane på hvaler. Vi solte oss, badet, spilte spill, kjørte båten og overnattet under stjernene. En venninne av Juliane kom også, Marte, og da dro vi ut med båten til en øde øy et stykke unna og campet der. Vi tok med oss ipodhøytallere, dyner, mat telt og fyrstikker, så lå vi under stjernehimmelen med musikk til langt på natt og grillet marshmellows på et selvlaget bål. Dagen derpå ble vi vekket av Julianes biologiske familie, nemlig en hel haug med sauer. Vi pakket sakene, dyttet båten ned fra stranden og ut i vannet og kjørte tilbake til hytten. Cozy. 


Italia. Jeg, Ronald og Mamma dro til Italia for å sole oss og bade. Var der også med (ste)kusinene mine og familien. Vi bodde først i en koselig liten by, så kjørte vi til et tidligere slott som så ut som Hogwarts og bodde der med de andre.!

Og masse mer kos!

ninaaa

02.01.2012 kl.18:31

Ta med meg og jenny neste gang daaa
helene wekre

02.01.2012 kl.19:50

åå, savner det! vi må finne på såå my gøy denne sommeren også
:)

03.01.2012 kl.15:45

Hvor på Hvaler?? Har nemlig hytte på Hvaler selv ^^

Skriv en kommentarhits