KAMERAUTSTYR

07.03.2012 / 16:30 i Litt av hvert - 4 kommentarerHei hei! Siden jeg ligger hjemme og er syk er det ikke stort å blogge om idag, derfor tenkte jeg jeg kunne vise dere kamerautstyret mitt. Har fått noen spørsmål som "hvilket kamera har du?", "hvordan er den nye linsen?" og alt slikt så nå får dere i alle fall svar!

 


 

Kamerahuset: Jeg har Canon EOS 450D. Kameraet har mange fine innstillnger og jeg er mest glad i de manuelle funksjonene. Kameraet har autofokus og bildestilene auto, portrett, landskap, makro, sport, natt portrett og uten blitz i tilleg til bildestilene hvor man kan mikse litt selv, nemlig P, Tv, Av, M og A-DEP. Det har et vanlig minnekort som man bare kan stikke rett inn i pc'en, uten å måtte ha en kabel. Det går dessverre ikke ann å filme med, men det klarer jeg meg uten. Det er også mulig å sette kameraet på stativ, feste på ekstra blitz og koble kameraet til tv eller pc'en. 

Objektiv 1: Jeg har to objektiver, det ene er Sigma DC 17-70mm. Det er fint å bruke til "all-around" bilder og makro bilder. Det egens ikke spesielt godt til portrettbilder siden bakgrunnen ikke blir særlig blurry. Det kan zoome langt/langt nok. Det har autofokus og man kan låse fast zoomen når den ikke er i bruk. Linsen er ganske stor og tung, men tar flotte bilder.

Objektiv 2: Dette er Canon EF 50mm. Det funker veldig fint til portrett- og hverdagsbilder. Mange får litt sjokk når de først bruker det, fordi de ikke vet hva denne linsen har å by på. Den er litt zoomet inn, og det går ikk ann å zoome inn eller ut. Den fokuserer kun på en ting så alt rundt blir veldig blurry, noe som egner seg godt når det kommer til portrettbilder. Objektivet kjøpte jeg på Japanfoto for 900(?) og det angrer jeg ikke på i det hele tatt.

JOBY Gorillapod: Dette er en herlig oppfinnelse! Den kan snurre seg rundt nesten alt mulig så du kan ta bilder overalt. Den tar ikke stor plass og tåler selv tunge speilreflekser. Den kan formes og endres på akkuratt slik man vil så den er perfekt til å ta bilder ute. Den kan feks. snurres rundt et tre, heh. Tror den koster rundt 600?

5 in 1 remote control: Denne er helt perfekt for bloggere! Den funker fint på avstand og egner seg godt for outfit bilder og når du ikke orker å løfte kameraet kan du heller bare la det stå på benken og trykke på knappen. Jeg har ikke tatt meg tid til å finne ut av hvilke knapper som gjør hva, men jeg kan to av de! Fikk den av Helenebeste til jul!


Har også en kameraveske og en slik for å holde lyset unna, men finner et ikke akkuratt nå, så vi snakkes (:

 

Danian. Gutteblogger

07.03.2012 kl.16:41

Kuuult
Marte Kristine

07.03.2012 kl.16:50

Det var det første kameraet jeg hadde faktisk. Jeg brukte det i 4-5 år før jeg kjøpte nytt :)
Tone Merethe

07.03.2012 kl.17:11

samme kamera som meg, men jeg har veldig lyst på nytt.
helene

07.03.2012 kl.19:13

hvorfor skrev du ikke at du fikk fjernkontrollen av meg?? :(

Skriv en kommentarhits