APPENE MINE

23.10.2012 / 21:38 i Tips, råd og anbefalinger - 1 kommentarerHaha, Sunniva er bakgrunnsbildet mitt for øyeblikket. | På første siden har jeg vel egentlig ingen spesielle apper. iDrated app hvor man legger inn hvor mye vann man har drukket, da vil appen gi deg en varsel når det er tid for mer vann. Målet er å i løpet av dagen bli fullt hydrert. Snapchat denne vet vel alle om? om ikke; her gang du ved hjelp av wifi/3g sende bilde av deg selv til en eller flere venner. Du velger hvor lenge vennen kan se bildet(1-10sek). 

Narvesen, 7-Eleven, Wayne´s, iDeli, Bik Bok, Shell Fresh og Statoil tilbudsapper hvor det blir lagt ut kuponger som kan brukes i butikkene. Emoji emoticoner man kan bruke så og si hvor som helst, f.eks. facebook chat, meldinger og til å skrive med i alle apper. | RuterReise app hvor man kan se når bussen, trikken, osv. går og hvordan man kommer seg til de forskjellige stedene. Passbook aner ikke, haha. TimerCam selvutløser til iphonekameraet. Shape It et tidsfordrivspill hvor man skal binde sammen små prikker. Anbefales ikke. Super Penguins morsomt spill som minner litt om temple run og subway surf. Jump out! et spill jeg ikke har spilt enda. 

Instagram, Facebook og Spotify det er vel egentlig en selvfølge? Twitter bruker det bare til å følge Justin Bieber og George Shelley, hihi. PE-Fotolr bilderedigeringsapp. Blogg.no til og blogge for dere♥hihi Formspring det vet dere også? en app hvor man kan sende spørsmål enten anonymt eller ikke til venner. Subway Surf et spill jeg er helt sykt lei av, men har 523879 i rekord, så jeg vil ikke slette det. Polyframe app for man kan lage kollasjer. Dagens app utrolig bra app, her gjør de slik at en betalt app blir gratis i 24 timer. Hay Day et avhengighetsskapende spill som alle mobber meg for. Spillet går ut på at du driver en gård. Sleep Time en app som du skrur på når du legger deg, så legge du iphonen i sengen(jeg skrur alltid på flymodus for å unngå mye stråling), så registrerer appen når det er best å vekke deg og hvordan du sover i løpet av natten. Anbefales! CarTunes musikkavspillings app, den er bra for man styrer den kun ved touch, til og med volumet. + den har finere design enn den innebygde appen. Anbefales! | Verøktøymappen med ting jeg sjeldent bruker. Emoji forklart lengre opp. 

Har du noen av de samme appene? Er det noen du syntes jeg burde laste ned? 

Therese

23.10.2012 kl.22:21

Yeey, fine apper! <3 Jammen hay day er jo gøy da. Btw, du kan slette de emojigreiene hvis du ikke vil ha dem som en egen ''app'' (da kan du fortsatt bruke dem på snapchat, meldinger osv.) :) Med mindre du vil ha dem der, da, haha :D

Skriv en kommentarhits