FOLLOW ME

17.11.2012 / 20:56 i Litt av hvert - 1 kommentarertumblr follow meg her. På tumblr har jeg ofte et "tema" når jeg poster bilder, slik at bildene passer nogenlunde sammen, og det ikke ser ut som er stort rot. Jeg heter theaelvestuen der.

bloglovin follow meg på bloglovin her. For dere som ikke vet hva det er så er det et nettsted hvor man kan holde styr på hvilke innlegg man har lest og når det blir postet nye innlegg på bloggene man follower. 

weheartit follow meg på weheartit her. Her hearter jeg det som faller meg inn, altså er ikke weheartit siden min like organisert som tumblr siden min. Jeg follower de som hearter ganske like bilder som meg selv.Snapchat man follower vel egentlig ikke på snapchat, men du kan i allefall sende meg snaps! Jeg heter theaelvestuen på snapchat. Snapchatter ikke sånn supermye nå lengre, men men. 


Instagram follow meg, jeg heter theaelvestuen! Jeg har privat bruker, så jeg må godkjenne followersene mine, men godtar jo selvfølgelig alle! Noen ganger klarer jeg å trykke feil! Så hvis du har "requested" å followe meg, men ikke har fått opp noen av bildene mine, så var det jeg som faila.

Hva heter du på de forskjellige nettstedene?

 

17.11.2012 kl.23:23

skal followe deg!!

Skriv en kommentarhits