UKENS SPØRSMÅL

28.11.2012 / 20:48 i Litt av hvert - 6 kommentarerHvilke apple produkter har du? iphone, ipad, mac og ipod nano. har ikke funnet ipoden på rundt et halvt år nå, men den ligger vel ett sted.

Har du dyr? bilde? Ja, jeg har en kanin. Hun heter Silke og er 9 år. 


Kan du ha en spørrerunde snart? Tja, ukens spørsmål kommer en gang i blant, så hvis dere lurer på noe er det bare å spørre når som helst!

Hvor prøvde dere ballkjoler? Vi var på lychi ved wessels plass, diin og tina richie på majorstuen. Det finnes også en kjolebutikk ved dronnings gate, det ser ut som de kun selger brude kjoler, men det er selskapskjoler i kjelleren.

Kan du PLIS legge ut det du fikk i posten snart? Sorry, hadde helt glemt det! Fikk en kjole fra nelly og renseprodukter fra proactiv. 

Hvor er genseren fra? Ganske sikker på at den er fra topshop, men vet ikke helt. Hva fikk du på siste prøve? Den siste jeg fikk tilbake tror jeg var naturfag hvor jeg fikk 5+. Får alltid 4, 4+ eller 4/5 i naturfag så jeg ble kjempeglad!

Kan du legge ut stop motion videoen deres?(k&h prosjekt) La den ut på bloggen, men slettet innlegget, fordi en som er med i videoen ville ikke at alle skulle se den, men kan alltids spørre henne igjen. 

Hvordan ballkjole skal du ha? kakekjole eller annen? kan du legge ut bilde av hvordan du tenker deg å kjøpe? Jeg har kjøpt! Det er ikke kakekjole ;)

Hvor kjøpte du øredobbene? De er søsteren min sine, så vet ikke helt. Tenker de enten er kjøpt på høyer eller i NY.

Hvem tar outfitbildene dine? Meg selv! som oftest i alle fall, altså jeg bruker fjernkontroll og enten gorillapod eller stativ. 

Er du singel? Ja, det er jeg. 

Hvilke blogger leser du? Det er ikke alle jeg leser daglig, men når jeg først tar "runden" så leser jeg mange! l0ve, auroramohn, krissy, annais, andreabadendyck, miagroeng, victoriavenbakken, tcmn, sophieelise, helenenestea, thea98, uthink, fannylyckman, ++        

Hvilken krølltang bruker du? Gorgeous curling wand fra makestyle! Den er herlig og koster bare 600! kjøp her

Noe mer dere lurer på til neste gang? :)

bra svart:) favoritt plagg?
<3

29.11.2012 kl.15:31

hvilken vgs tenker du å begynne på? :)
Lillian

29.11.2012 kl.17:16

Så fine bilder! Jeg skal starte julekonkurranse på bloggen, og har mange kjente sponsorer, vil du vite en av dem nå? Ta en titt på bloggen da vel :-)
Bra svart. Herlige bilder! :D
Pernille

30.11.2012 kl.15:25

kjempefine svar!:)

hva syntes du om bloggen min?

ditt høyeste ønske?
Rebecca

30.11.2012 kl.16:55

SÅ FIN BLOGG DU HAR!

Would love if you checked out my and my bestfriend new blog! :D <3

Skriv en kommentarhits