MITT 2012 - DEL 1

01.01.2013 / 20:52 i Årskavalkade - 4 kommentarerJANUAR

Jeg startet året på fjellet sammen med Erle, mamma, Ronald og noen familievenner. Jeg så masse på Hellcats og smilte aldri med tennene. Jeg hadde også en fotoshoot med meg selv, haha. Jeg var utrolig blek, veldig fjortis, hektet på jeffrey campbells og vurderte sterkt å ta dip dye. Vi spilte cup i moss. Og høydepunktet: Jeg kjøpte macen min!FEBRUAR

Jeg og Helene gikk tur i frognerparken. Jeg oppdaget kjærligheten min for deli de luca muffinsen og bagel&juice kanelbollen. Vi trente masse på best helse. Jeg kjøpte 50mm objektivet. Vi hadde vinteraktivitetsdag på skolen. Jeg kjøpte noen øredobber jeg var heeeelt forelsket i. Jeg feiret bursdagen min. 

MARS

Elsket å gå med olajakke utenfor hettejakke. Trente masse med Sunniva. Jeg, Juliane, Helene, Sunniva og Maily hadde jentekveld. Konfmøtene hadde startet, og vi gikk som bøssebærere. Det var en dag i ars det var utrolig fint vær, så jentene møttes på ceres bryggen. Jeg hadde med kameraet masse på skolen! Vi var på konfleir. La ut et bilde av Sunniva med diamantklistemerke på nesen, og dere begynte å spørre om hun hadde piercing. 

APRIL

April var tydligvis en ganske kjedelig måned. Jeg, som alle andre, var hektet på runwaydreams shortser, så jeg kjøpte en etterligning fra gina tricot. Vi hadde hjemmeoppgave i mat&helsen hvor vi skulle lage ett tre rettersmåltid. I tillegg hadde vi nattcup i kfum hallen for laget. 

MAI

Åh, mai. Sommeren hadde endelig kommet og alle gikk i shorts! Vi dro på klassetur til sverige, hvor vi kjørte segway og besøkte liseberg. Det var også 17.mai, som jeg feiret med jentene! Vi badet og grillet masse også. JUNI

Juni savner jeg! De konfirmantene som ikke var døpt døpte seg, vi hadde storyline på skolen, vi badet masse, vi hadde sommeraktivitetsdag, det var hagefest hos familien til Erle. Livet var herlig! Vil dere ha en del 2? 

Ida

01.01.2013 kl.21:04

Åå, koselig innlegg! Del 2 please :):)

01.01.2013 kl.21:24

Ja del 2 :) skal du forresten på justin bieber konserten??
A

01.01.2013 kl.22:17

Ja, del 2

03.01.2013 kl.23:33

Thea skjerp deg du vet godt hva jeg syntes om det første bildet der.det var bare slemt

Skriv en kommentarhits