MIN  PROACTIV  OPPLEVELSE

05.03.2013 / 18:33 i Tips, råd og anbefalinger - 3 kommentarerJeg skrev i november eller desember, er ikke helt sikker, at jeg hadde motatt en pakke fra proactiv, og da fikk jeg spørsmål om jeg kunne fortelle om hva jeg syntes om det. Nå har jeg testet det ut i noen måneder, så det er vel på tide, så nå kommer et lite proactiv solution reveiw!

Først og fremst så er proactiv et tre trinns program og alle produktene i trinnene inneholder salicylic acid. Man får også noen produkter med ved siden av, hvilke man får avhenger av hvilken pakke man bestiller. Jeg bestilte på proactivsolution.no. Man mottar orginalt en pakke hver måned, som koster 499,-. Jeg har foreløpig mottat en annen hver måned og vil heller motta en hver måned, så jeg skal sende mail til de. Man kan selv bestemme hvor ofte man vil få en pakke. Den første pakken koster 599,-. 

Hvordan jeg bruker det:

1. Det første steget er "Renewing cleanser", som er en ansiktsrens/skrubb. Denne skal brukes morgen og kveld. Selve løsningen er blå, og har mange små korn i seg, noe som er bra. Jeg hater når skrubber har få "korn" fordi jeg føler det ikke gir full effekt.

2. Så kommer "Revitalising toner". Det er en væske som skal påføres huden med bomullspads. Denne føler jeg ikke gjør store forskjellen, men den er grei å bruke. Kan ærlig si jeg ikke helt vet hva det er meningen at den skal gjøre heller.  Selve flasken skulle gjerne ha vært litt større, ettersom mye av innholdet blir sittende på bomullspadsen. 

3. Til sist er det "Repairing treatment". Denne kremen undervurderte jeg de første ukene. Jeg tenkte den ville gjøre huden min veldig fet, derfor bruke jeg utrolig lite hver gang. Men den er faktisk utrolig bra! Den fjerner urenheter godt og føles veldig lett på huden. Denne kremen er også utrolig drøy, og varer lenge!

Cleansing brush:  Når jeg kjøpte pakken var det et tilbud som gjorde at jeg fikk med denne gratis. Den skal brukes en gang i døgnet, jeg bruker den om kvelden, fordi det er da jeg er mest nøye og "hardhendt" med huden ettersom det er greit om huden blir litt rød. Dette verktøyet er velidig bra, og er fint å brukte til å fjerne den sminken som ikke gikk bort med sminkefjerneren. Men jeg tror likevel jeg skal kjøpe en clarisonic børste når jeg drar til USA, fordi de har blitt veldig godt omtalt. 

Daily Oil control: Jeg bestilte pakken "Oil control", derfor var denne en del av pakken. Dette er en krem som skal regulere oljeutslippet i huden. Jeg har egentlig ikke tenkt over det noe særlig når jeg har brukt den, så jeg kan ikke svare om den hjelper eller ikke. 

Green Tea Moisturizer: Dette en en fuktighetskrem laget med grønn te. Den fungerer like bra som enhver annen fuktighetskrem. Den følels utrolig myk ut når man tar den på, og den trekker seg fint inn i huden, så man ender ikke opp med oljete hud. Den er utrolig bra!

Proactive Pore Refining Peel: Dette er små wipes/servietter som man glir over huden for å gjøre porene mindre. Jeg har ikke særlig store porer, så jeg har ikke sett noen virkning, så det kan jeg ikke si mye om. Jeg trodde dette var noe jeg fikk med i hver pakke, men fikk det tydligvis bare med som en ekstragave i den første, så jeg brukte opp fire (det er 5 i en pakke) før jeg fant det ut. Det svir litt når man tar det på.  

Proactiv Refining Mask: Dette er en ansiktsmaske man skal bruke to-tre ganger i uken. Jeg kan helt ærlig si jeg bruker den en eller to ganger i måneden, fordi jeg glemmer det/finner ikke tid. Man kan tydeligvis la den være på som en "spot treatment" eller maske over natten også, men det har jeg ikke testet ut. 

Konklusjon: Alt i alt har huden min forbedret seg veldig! Det er fortsatt endel urenheter, men men. Jeg tror jeg skal teste det ut en stund til, og etter det skal jeg prøve å finne noe annet som eventuelt fungerer bedre. Jeg forventet egentlig ikke særlig mye av dette produktet så jeg ble positivt overrasket. Hvis jeg skulle bedømt det på en skala fra 1-10, tror jeg det ville vippet mellom 7 og 8.  

Caroline - Bokbudeiene

05.03.2013 kl.21:00

En toner skal ikke gjøre store forskjellen på huden, men den er utrolig viktig å bruke! Mange ansiktsrenser setter ph-verdien i huden i ubalanse, det toneren gjør er å rette opp i ph-verdien :)
Nadia Marie

05.03.2013 kl.21:52

Utrolig bra review! :)
Celina Karine

06.03.2013 kl.22:18

Så bra omtale :)

Skriv en kommentarhits