HVIS  DU  LIKER

19.03.2013 / 23:23 i Hvis du liker dette - 3 kommentarerHei hei! Jeg har ikke gjort stort idag. Vi hadde nynorsk tentamen, så jeg har gått uten sminke og i koseklær hele dagen. Etter skolen var jeg en tur hos Jenny med Erle og Sunniva. Ellers har jeg bare slappet av og prøvd å pakke (legg merke til prøvd, for jeg har ikke kommet noen vei). Nå tenker jeg faktisk å legge meg snart, jeg er utrolig nok ganske sliten, så for 3.gang i 2013 skal jeg sovne før klokken 12! Muligens.. 

Uansett så tenkte jeg kunne ha en ny ting på bloggen, som skal gå ut på "liker du den tingen - så vil du mest sannsynlig like denne tingen". Jeg fant det på helt selv, så er litt stolt, haha. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å lage flere innlegg, men kanskje!

Hvis du liker Ed Sheeran, vil du mest sannsynlig like Moddi 

Hvis du liker Kina Grannis, vil du mest sannsynlig like Nina Nesbitt

Hvis du liker MKTO, vil du mest sannsynlig like Stereo Skyline

Hvis du liker Ke$ha, vil du mest sannsynlig like Krewella 

Hvis du liker Snow Patrol, vil du mest sannsynlig like The Paper Kites

 

Andre sanganbefalinger: latch-disclosure,  hey porsche-nelly,  gotta get out (acostic)-5SOS,  'til my heart stops beating-joe brooks, alle imagine dragonssangene, only love survives-ryan dolan, she walks away-the icaus account. 

emilienh

20.03.2013 kl.14:51

Takk for tipsene :)
Din fan

20.03.2013 kl.20:22

Kult funnet på!!!! Begynner du å lure på hvem jeg er ??? Hm! Har kun ett hint for denne gang!!! Jeg er din største fan and i love your blog!!!
Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Skriv en kommentarhits