RECAP: FLORIDA

01.04.2013 / 20:48 i Hverdag - 3 kommentarer1. & 2. Stranden♥ Det var utrolig mange der, ettersom det er spring break nå, men vi fikk oss likevel noen nye venner, haha. Jeg, Helene og Carina ble med å spille volleyball med noen vi møtte. De var alle sykt flinke, og vi hadde ikke særlig mye å skryte av når det kom til ferdigheter. Men siden de alle var rundt 18 og 22, så gikk det fint, haha. 

1. Haha, jeg må le av det bilde. Begge har så utrolig fin holdning. Dere ser det ikke på bildet, men jeg ble utrolig solbrent, så jeg ble igjen i huset den ene dagen, mens de andre dro på stranden og ut med båten. Sånn er livet når huden bare har to instillinger; vandrende lik og moden tomat. Kan vel si jeg ikke har blitt noe særlig brunere enn jeg var før vi dro. 2. Vi har spist frozen yoghurt og drukket starbucks så og si hver eneste dag. Sååå herlig! Jeg har funnet min nye yndlingsdrikk på starbucks, cool lime refresher! 

1. Etter jeg, Helene, Carina og Ida hadde vært ute og shoppet, så ble vi stoppet av politiet. Ida(som kjørte) ble jo helt satt ut, og trodde hun skulle miste førerkortet. Haha, det var heldigvis ikke noe farlig. Men det er godt gjort å bli stoppet idet man kjører ut av parkeringsplassen til kjøpesenteret. 2. Ahh, palmer! Jeg savner det allerede!

1. De siste dagene har jeg blitt uuutrolig hes, så jeg har nesten ikke hatt noe stemme, dermed fikk de ikke helt med seg navnet mitt når jeg bestilite på starbucks. Helt ærlig er overrasket at hun i det hele tatt fikk med seg noe av det jeg sa/hvisket. 2. Fine trær. 1. Vi bestilte pizza hut to ganger, nam nam. Den første gangen bestilte vi med tynn bunn, og den var mye bedre enn den vanlige(som vi bestilte 2.gangen) fordi det originale var så oljete og fettete. På kveldene ble det paradise seeing, haha. 2. Resturanten på flyplassen i nc, fire slitne jenter på tur. 

Pizzahutlove. Det var veldig godt! 


1. Vi fikk oss en liten latter da vi så bestemor (nei, ikke noen vi kjenner altså) sitte å røyke inne i bilen. 2. Det myldrer av sånne kule jeeps der nede! Jeg skal eie en sånn når jeg bor i varmere strøk (fremtidsplaner). Jeg har hatt lyst til det helt siden jeg så det i foreldrefellen. Søsteren min hadde til og med en slik lekebil i hvit og rosa til barbiedukkene sine! Elsket trekket på hjulet, så måtte ta bilde, haha. 

1. På vei til middag med familievenner. 2. Nok en gang litt yogurt is! Dette er Helli sin da, menmen. 


Jeg viser dere forresten innkjøp litt senere, men vil dere ha det på video eller i innlegg? Jeg har egentlig lyst til å ha det på video, men det blir alltid så utrolig kleint. Lurer også på om jeg skal dele det opp? Eller hadde en lang video vært bedre? Si din mening! 

Marita Solheim

01.04.2013 kl.20:52

Åh, herleg <3

01.04.2013 kl.21:28

åå, så herlig ut!! jeg liker best en lang video:))

02.04.2013 kl.13:25

gjerne en lang video med alt:)

Skriv en kommentarhits