WHEN  I  SAY  JUSTIN,  YOU  SAY  BIEBER

22.04.2013 / 21:54 i Hverdag - 2 kommentarerHeihei! Det har skjedd mye de siste dagene jeg har glemt å blogge om, men jeg har heller ikke tatt stort med bilder, så vi dropper det! På onsdag derimot tok jeg endel bilder, nærmere 600 for å være bestemt. Da var nemlig jeg, Erle og Helene på Justin Bieber konsert! Vi hadde diamond circle billetter og var sååå nærme han! Åå, elsker justin bieber ♥

Men på et annet tema; var det noen av dere som så på fjor årets x-factor storbritannia? Jeg gjorde nemlig det, og da heide jeg på Union J. De vant uheldigvis ikke, men nå har de kommet ut med sin første singel! Jeg elsker den! Dere kan høre på den over. 

1. Helene, meg og Erle stoked på shuttlebussen! 2. Scooter og Kenny!!! de gikk nede ved scenen før showet startet 3. Vi fant Tiril og Elise i sitteplassene, koselig møte!

1. Meg og Helene og resten av gjengen. 2. Erle og Helene ♥

De som varmet opp før Dj Tay James. De var fra finland og mye bedre enn jeg forventet! De spilte noen finske sanger og noen gamle amerikanske slagere. + at gitaristen var kjekk!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jeg har alltid syntes det er så teit og aldri skjønt meg på det når noen gråter på en Justin Bieber konsert, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg forstod det på konserten! Fyfaen, jeg begynte å gråte når han kom. Klarte ikke stoppe før ute i sang tre, herre. Han er så perfekt!ååå, så bra slutt! 

KOnserten var fantastisk :D
annasofie

09.05.2013 kl.23:57

du har sagt at du ikke har billetter til justin?

Skriv en kommentarhits