UKENS  SPØRSMÅL

10.05.2013 / 01:07 i UKENS SPØRSMÅL - 0 kommentarerHva syntes du om sisteplass? Jeg syntes hun er kjempeunderholdene! I tillegg oppdaterer hun flere ganger daglig, og det er det ikke alle bloggere som gjør (:

Hvilke blogger leser du? Auroramohn, sisteplass, l0ve, glennhenriksen, isaabell, betinabf, wossa, annais, stina, andreabadendyck, . Det er selvfølgelig ikke alle jeg er innom daglig, men det er disse jeg oftest besøker. I tllleg leser jeg jo folk jeg kjenner/kjenner til; thea98, fridavik, paulajb, helenenestea.

Hvorfor kjøper du ikke louis vuitton eller mulberry? Jeg har selvføgelig tittet mye rundt, men det er Tory Burch veskene jeg syntes passet meg perfekt. Hvorfor jeg ikke kjøpe lv er fordi jeg er litt "lei" av veskene, det er utrolig mange som har de. Jeg lånte søsteren mins speedy ganske mye i sommer, men jeg må si jeg ble litt lei av mønsteret etterhvert! Ellers liker jeg ganske godt neverfull også! Mulberry vesker er jeg ikke såå opptatt av, nemlig fordi jeg bare liker alexa, bayswater og brynmore. Men jeg ser etter en ganske ulik de tre. 

Hvor har du kjøpt vesten? Den er fra Ralp Lauren, så den er kjøpt på ralph lauren i usa (:


Hvordan har du råd til det? (Usa house tour) Haha, det er nok ikke jeg som betaler. 

Leier dere eller har dere kjøpt? Det er kjøpt, men vi leier ut, man kan jo ikke være der hver ferie heller.

Hva bruker dere det til? Ferie osv? Mest til ferie. Det er Ronald (kjæresten til mamma) som eier det, så han er der ganske ofte. 

Hvor ligger huset? Vet du hva adressen er? Ligger i cape coral, jeg husker ikke helt adressen men det er på 49th street i alle fall.

Hvordan får du bloggen din så bra??!! Tar dette som et kompliment, takk! Det i alle fall jeg ser etter i blogger er store bilder av god kvalitet, enkelt design og minst ett bilde i hvert innlegg. 

Du har sagt du ikke har billetter til justin? Jeg hadde ikke det! Erle hadde fem(tror jeg) diamond circle billetter, så jeg ble med henne, Helene, Josefine og Tora. Hvor har du kjøpt t-skjorten? Det er en treningstopp fra Nike. 

Hva syntes du om dr martens? Har ikke egentlig dannet meg en spesiell mening om de, men når jeg tenker over det syntes jeg de ikke se ser veldig kledlige ut, de er veldig klossete og noen ser nokså uferdige ut.

Og Jeffrey Campbells? Litt lei av de, men det er likevel noen som er litt kule. Ville selv ikke kjøpt noen, kanskje for to år siden, men ikke nå. 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? Anbefaler deg å sjekke ut "nativefox" på instagram, hun legger ut masse bra outfitinspirasjon. Jeg vet med sikkerhet at det ligger minst ett slik antrekk på brukeren hennes. Ang video eller ett antrekk fra meg; det kan jeg sikker gjøre! (:

Vet du hva modellen og prisen på MBMJ klokken er? Jeg husker ikke helt, men kan prøve å sjekke det om litt. Tror den kostet mellom 2000 og 3000. rettelse: den er i modellen MBM 3072. 

Kan du lage et innlegg om barcelona turen din? hvordan var det i barcelona? om det er verdt å reise dit hva man kan se/gjøre der! + når du var der, vintern, sommern, påsken osv:)) om der er bra shoppingmuligheter der osv:)) Typ sånn innlegg som dettE: http://auroramohn.blogg.no/1342470782_barcelona_guide.html Jeg har vært der et par ganger før. Det er en stund siden jeg var i Barcelona sist, og ettersom jeg var der med fotballaget, så hadde vi ikke særlig mye frihet den ene dagen vi var i barcelona by(vi bodde litt utenfor byen). Vi var der på høsten, da var det litt kaldere og det regnet en del. Det hadde ikke renget på en stund, så når det først begynte, da ville det ikke stoppe. Dermed fikk vi bare en dag med sol og bikinivær. Ang shopping så anbefales det å besøke el corte ingles, maremagnum og gå nedover la rambla. På toppen av la rambla ligger det også et par enkelt butikker, som feks. sephora, mango, topshop, bershka og pull and bear. Det er en utrolig fin by, anbefaler alle å dra dit! Har du lyst til å lese alle innleggene fra barcelona? trykk her

Er det noe du lurer på til neste gang? (:

Skriv en kommentarhits