FILMANBEFALING

01.09.2013 / 22:08 i Tips, råd og anbefalinger - 0 kommentarerFor en stund siden kom filmen "The Host" eller "Verten" ut, så jeg, Erle og Jenny bestemte oss for å se den. Etter ganske lave forventninger ble vi alle positivt overrasket. Både jeg og Jenny har tidligere lest boken, men siden det snart er 4 år siden så husket vi ikke hele historien. Jeg husker da vi begge hadde lest boken, og det var da twilight akkuratt hadde kommet ut så vi ville såå gjerne også at denne boken (som er av samme forfatter som twilight) også skulle ut på kino, men det skjedde aldri, så vi glemte helt av det. Men nå er den her!

Som sagt hadde vi alle ganske lave forventninger(ettersom twilight-filmene var så dårlige), men den var faktisk veldig bra! Noe av grunnen til at vi ble så overrasket var vel også fordi forventingene var såpass lave, med tanke på at Jenny så den en gang til senere og da ikke syntes den var såå bra som første gang vi så den, men jeg er enda ikke overbevist! Jeg syntes den var veldig bra! Jeg vil tro det var gøyest for meg og Jenny siden vi begge har lest boken, men Erle som ikke har gjort det syntes også den var veldig bra. Settingen i filmen er som følger; En annen rase truer med å ta over planeten ved å bosette seg i menneskets kropper, fjerne sjelen deres og slette alle minnene deres. De gjør det fordi de mener menneskene er en trussel for jorden, og for dem er dette en måte å skape fred på. Melanie, som er hovedpersonen, har vært på rømmen fra disse menneskene og prøver desperat å overleve. Hun er villig til å gjøre alt for å redde de hun bryr seg om, så når hun blir fanget går ikke alt etter menneskenes plan. 

Filmen er i mine øyne veldig bra, den er nokså spennende, kjempesøt og er litt sånn "feel good" på en rar måte. Anbefaler dere alle å se den! Bra kvalitet, godt skuespill og god storyline. Så om dere er på leting etter en ny film å se på en lat søndag, så er denne en god mulighet. Har dere sett den eller har dere lyst til å se den? Lyst på flere filmforslag senere?

Skriv en kommentarhits