ONSDAG

04.09.2013 / 21:45 i Hverdag - 0 kommentarerIdag sluttet vi tidlig, så dermed var jeg også kjapt hjemme til sengen min. Har nemlig hatt vondt i hodet i hele dag, så siden sekundet jeg forlot sengen har det ikke vært noe som fristet mer enn å gå tilbake tilbake til min varme hule.
Men etter kun to timer med søvn ble jeg vekket av en telefon fra søsteren min som ville ha meg med til byen for å spise med besteforeldrene våre. Så dermed var det bare å kle på seg igjen, sminke seg igjen og kjappe meg ut døren mens jeg enda halvsov. Kan trygt si jeg var såååå nær å sovne på trikken. Men vi gikk litt i Karl Johan og satte oss ned på Egon. Vi støtte på onkel Ola ved Venstre valgboden, så han satte seg ned med oss og tok en matbit han også! Kjempekoselig å se alle igjen.
Etter middagen dro jeg og Ida en tur til leiligheten og var der en stund bare for å slappe av. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, så er snart klar for sengen! :) Hva har dere gjort idag?
Dagstanker: 1. hvorfor ikke noe mer pll på leeeeenge. 2. Faen ta Ida som fikk meg til byen i rushtrafikken. 3. Så Morten Ramm og barnet hans på Nathional.

Skriv en kommentarhits