TIPS TIL LENGRE HÅR

05.09.2013 / 17:02 i Tips, råd og anbefalinger - 1 kommentarerSom dere vet så hadde jeg gaanske langt hår før jeg klippet det i sommer, og dermed har jeg flere ganger blitt spurt hvordan jeg fikk det så langt. Jeg gjorde helt ærlig ingenting spesielt med håret mitt, det bare ble slikt etter en stund, men her kommer likevel noen smarte tips som kan hjelpe enhver som ønsker lange, vakre lokker! 

 1. Om du vil ha langt hår er det viktig å holde det sunt! Når du sparer må du huske å stusse tuppene en gang i mellom så håret ikke blir for flisete. Men ikke stuss håret for ofte! Da vil det ikke vokse noe lengre, ettersom du klipper det hele tiden. Gjør det når det trengs! 

2. For å pleie håret ordentlig og tilsette nødvendig fuktighet, anbefales det å ta hårkur i håret en gang i uken. Jeg liker veldig godt den fra morrocan oil(og alle morrocan oil produkter generelt).

3. Det er viktig å bruke en god kam eller hårbørste som ikke skader håret. Jeg anbefaler tangleteezer som du kan få tak i HER, eller en "wide toothcomb", som feks. den du finner HEROg ett tips til; Aldri gre håret når det er vått, da er håret ekstra sårbart og du vil risikere å dra ut masse hårstrå. Har selv tangleteezer og er veldig fornøyd med det. Kjempesmart og lett å ha med seg. 

4. Unngå å farge, bleke eller stripe håret. De harde kjemikalene vil skade håret ditt utrolig. Unngå farging, striping og bleking så mye som mulig! Naturlig er mye finere. 

5. Det er viktig å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Det kan du gjøre ved å massere hodebunnen i fem minutter daglig og stå på hodet i ett minutt daglig! Litt rar metode, men det sies at det skal fungere og det er nokså logisk.
6.  Legg litt ekstra penger i produktene du bruker i håret. Det er viktig å bruke ordentlige produkter med gode ingredienser, dermed er det smart å investere litt ekstra penger når du kjøper produkter som shampoo, balsam, hårkur og styligproduker. Gode produkter = godt hår. 
7. Bruk rettetang, hårføner, krølltang, kreppetang, osv. så sjelden som mulig! Om du virkelig må, burde du bruke varmebeskyttendespray, som feks. den fra got2b. 
8. Hvordan du burde dusje: Masser hodebunnen i 1-2 minutter før du går i dusjen. Gre forsiktig igjennom håret for å få vekk alle floker. Når du går i dusjen er det viktig å ikke bruke for varmt vann. Vask håret med shampoo, deretter skyller du det ut. Ta balsam i endene og lengden i håret (Ikke for nærme hodebunnen, det vil føre til fett hår). La balsamen være i håret i 3-5 minutter, før du vasker det ut. Helt til slutt skyller du håret i kaldt vann for å lukke skjellagene i håret, og beskytte mot flisete hår. Når du kommer ut må du la håret lufttørke. 

Jeg er veldig glad jeg klippet mitt hår, så er det ikke like slitt og irriterende langt, for tro meg, det er ikke like gøy i lengden. Men spar og prøv det ut! Langt prinsesse-hår er jo nydelig, spesielt når du krøller det. // Er på jobb idag for første gang, dermed får jeg ikke blogget før sent på kvelden. 
kristine

05.09.2013 kl.18:24

Elsker håret ditt!

Skriv en kommentarhits