SONGSVANN

12.09.2013 / 16:10 i Hverdag - 1 kommentarerHei hei dere! Jeg beklager litt halvhjertet blogging i det siste, og jeg vet jeg gjør det, men i det siste har dagene egentlig bare gått i ett. Jeg står opp rundt seks, er på skolen til rundt halv fire og så er jeg sååå trøtt når jeg kommer hjem at jeg sovner så og si med en gang. Så er det middag, lekser, vaske og tørke håret  så er det i sengs igjen. Men begynner å komme litt mer inn i rutiner nå og vender meg til skolehverdagen, så det blir nok bedre etterhvert! For øyeblikket er jeg jo aldri på elixia og neesten bare med venner i helgene, så jeg gleder meg til å venne meg litt mer til hverdagen igjen! 


Fiiine Anette på tur i villmarken

I går hadde vi naturfag hele dagen, så vi startet klokken åtte med en 90 minutters naturfagsprøve. Kan ikke si det var den beste starten på dagen, men men. Så møtte vi opp på songsvann hvor vi skulle drive med litt naturfagsforsøk og lignende. Det var utrolig deilig, for jeg gikk i sportstights hele dagen og kun en deilig strikkegenser! Idag får jeg ikke blogget noe tror jeg, nemlig fordi jeg skal på jobb! Det er da min andre offisielle gang jeg er der og forhåpenligvis er det litt mindre stressende idag, for nå har alle dansekursene startet for sesongen, så jeg slipper masse lapper og papirer. Det skal nok gå bra! Hva er deres planer for dagen?

Topp fra Topshop, treninstights fra Nike, veske fra Onstage, vest fra Ralph Lauren, solbriller fra RayBan, støvler fra Hunter og neglelakk er Chanel 18 - Rouge Noir.Ha en strååålende dag, dere! 

annasofie

12.09.2013 kl.22:40

ååå, du er så fin

Skriv en kommentarhits