LATELY

27.09.2013 / 18:24 i Hverdag - 0 kommentarerHer er en liten recap for så langt hukommelsen min strekker til. Vi kan vel starte med torsdagen for en uke siden! Da dro jeg, Jenny og Emilie en liten tur innom Pascal og kjøpte noen makroner. Mm, deretter satte jeg og Emilie oss på cafe i et par timer. Så var det å komme seg til jobb for min del. 

I helgen var jeg som sagt og besøkte besteforeldrene mine med søsteren min. På søndag var vi i tillegg i familiebursdag, noe som var koselig! Bursdagsbarnet fikk utrolig mange gaver og en kjempesøt kake. 

På mandag var jeg først en lang dag på skolen, så hos Jenny med Helene og Erle resten av dagen og kvelden. Jeg begynner å bli liiitt skolelei, så nå blir det deilig med en ukes avkoblingstid. På mandag hadde vi i tilleg prøve i Geografi, og mitt humør over hvordan det gikk vises på bildet under til høyre. 

På tirsdag hadde vi innsamlingsdag på skolen. Jeg og Maren kom heldigvis på gruppe og vi ble tildelt Aker Brygge som sted, så det var egentlig en veldig chill dag. Vi samlet litt, tok oss en velfortjent lunsj på bagels & juice, samlet masse mer og så tok en siste lunsj på Olivia med flere av jentene. Det var kjempekos! Etter skolen dro jeg og Helene hjem til meg og leide en film. Deretter var jeg på jobb som danselærerassistent (hehe) for første gang. Det gikk helt ok. 

På onsdag hadde vi fri, så da lå jeg bare og slappet av hele dagen. #lovebeinglazy. Jeg og Maren vurderte å ta en tur til byen, men siden vi er det hver dag ellers i uken, såå ble det et nei. Så på torsdag hadde vi tidenes lengste skoledag, spesielt for meg. Jeg forlater huset klokken syv om morningen og kommer ikke hjem før åtte på kvelden, hørtes ikke det herlig ut? Startet naturligvis dagen med skole, før jeg og Ulrikke vandret litt i byen etter skoletid, så gikk turen til jobben, deretter hjem igjen. Var helt utslitt når jeg kom hjem, så det var godt å legge seg! Jeg gikk i verdens deeeeiligste genser hele dagen, ååh, det var helt herlig. Dagens antrekk? Torsdag; diggeste genser Dranella, bukse Designers Remix, sko Converse, klokke MBMJ, ring gave

Skriv en kommentarhits