INNBLIKK

24.12.2013 / 11:58 i Hverdag - 0 kommentarerHeiHei dere! Nå kommer litt (((stygge))) iphonebilder fra de siste dagene. Nå er det juuuuulaften så dagen skal brukes til familiekos, men jeg skal prøve å få lagt ut et til innlegg senere!

Fredagen startet med regnstorm på vei til skolen (ikke særlig begeistret for det). På skolen hadde vi først fransk, så var det tid for å gå rundt juletreet med resten av skolen. Deretter sluttet vi, noe som var utrolig deilig! Etter skolen dro jeg til Jenny.

På kvelden dro jeg og Erle på Elixia, men vi fikk bare vært der drøye 30 min før det stengte. Super planlegging fra vår side. Etter det dro vi til Jenny og så film og serier. Lørdagen var jeg, Erle, Helene og Jenny og hadde kosekveld hos Jenny.

Søndagen dro jeg, Nina, Guro og Juliane på bussvisning. Der var langt bort i huttaheita så vi satt på med jentene som skulle selge bussen. Etterpå dro jeg, Nina og Juliane og tok sol og var en tur inni Nina nye (fine!) hus. Mandag morgen dro jeg og søsteren min til Eina til besteforeldrene mine, og her gleeeder vi oss til å feire jul. God jul kjære lesere!

Skriv en kommentarhits