ÅRET 2013 JANUAR - APRIL

01.01.2014 / 15:51 i Årskavalkade - 1 kommentarerDere husker kanskje jeg postet to emner som dette januar 2013, hvor jeg oppsumerte hvordan 2012 hadde vært, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det igjen. Om du har lyst til å lese 2012 kan du klikke deg hit og bla helt ned. 

JANUAR

Lite aktiv på bloggfronten, og det ble for det meste postet antrekksbilder i så fall. Var dårlig på å ta med kameraet rundt. Fikk vite hva jeg kom opp i til muntlig prøve (øveeksamen). Postet mitt eneste litt dype innlegg om hvor lei jeg var av negativitet. Postet innlegg om antrekkene fra 2012. Byttet fra Best helse til Elixia. Var flere ganger på olivia. Var i bursdagen til (ste)kusinen min. Lagde klein video 4. Var bruschetta obsessed. 

FEBRUAR

Feiret bursdagen til Tiril. Min og Mathilde sin iphone ble stjålet en lørdag, heldigvis var det en hyggelig gutt som fant min i snøen et par hundre meter unna, så jeg fikk den tilbake (egentlig kunne det vært det samme, for jeg fikk iphone 5 tre dager etter, men men). Det var helt sykt winter wonderland, såå fint. Fikk valentinsgave av mams, heh. Var på et par restaurantbesøk. Var med søøøte lillebroren til Erle. 


MARS

Var stor fan av sort-hvite bilder på bloggen. Feiret bursdag med Jenny. Feiret bursdagen til Mathilde. Håret mitt begynte å bli ganske langt. Hadde mitt første (og per dags dato eneste) hull i tannen, så jeg måtte borre. Lagde et "visste du?"-innlegg om meg selv. Dro til usa med familien, Helene og Carina i påsken. Lagde "florida house tour"-video av huset vårt. Ble sinnsykt solbrent (as always??). 

APRIL

Kom hjem fra USA. Postet tre innkjøpsvideoer fra turen. Mams og Ida var i danmark så jeg og Erle var husmor. Var lei skole allerede. Dro på elixia ofte. Var på Justin Bieber konsert med Erle og Helene (Diamond circle). Var mye i byen, spesielt på Vapiano. Jeg og Mathilde forsøkte å ta en gåtur, men endte bare hos Tiril på leting etter mat. Blogget ikke mye om hverdagen, så husker ikke så særlig mye tihi. 

Mai - August kommer senere i kveld! :)

Janne, kommenterer tilbake

01.01.2014 kl.16:24

så ut som et herlig år :D

Skriv en kommentarhits