ÅRET  2013  SEPTEMBER  -  DESEMBER

02.01.2014 / 23:20 i Årskavalkade - 0 kommentarerSEPTEMBER

Postet et innlegg om tips til lengre hår. Var med venner. Spiste ute med besteforeldrene våre, søsteren min og onkelen vår siden onkel Ola var midt inni valgkampen. Lagde sommervideo 2013. Hadde "klasse"(trinn?)fest på Huk for å bli bedre kjent med nye classmates. Iphone iOS 7 update. Roadtrip til Eina. Begynte å jobbe på dansehuset. Hadde innsamlingsaksjon på skolen, noe som endte i Bagels and juice frokost og Olivia lunsj. Feiret bursdagen til halvbroren min. Det begynte å bli høst og alle bladene skiftet faaarge! Dro på lunsjdater med mams. 
OKTOBER

Høstferie = sminkefriii. Overnattet de første nettene med Erle, Helene og Jenny. Gikk en tur i den nye skulpturparken. Tok en spontantur til Berlin med Helene, Marie og faren deres Eirik. Det var sååå fint der og en skikkelig koselig reise! Var litt på Elixia. Det var revyfester. Hadde språkiadenprosjekt på skolen og vi vant! Haha, vi skal på finale den 10. januar utrolig nok og jeg gruer meg utroolig for jeg er rett og slett dårlig i fransk. Tok så og si bare iphonebilder (lat blogger nei?). NOVEMBER

I november blogget jeg så og si null prosent. Begynte å ha vondt i hodet hver dag og måtte få venner til å kjøpe paracetpakker til meg (hehe 16 årsgrense vet dere) flere ganger. Var på bowling med klassen. Hadde litt med meg kameraet på skolen (kleint nok, men det var jo ikke intensjonen å bruke det på skolen men men). Filmet enda mer til språkiaden. Sov hos Tiril med Maily og hilste på hennes nye søøøte valp. Dro til New York med Paps. Spilte et utrolig kult spill i Soho-parken med noen randoms. Sa jeg skulle lage innkjøpsvideo fra NY, men det ble aldri noe av, ops. Nora hadde bursdag!


DESEMBER

Ikke særlig lenge siden, så dere husker nok alt dette, menmen! E k s t r e m t lat blogger. Postet så og si ingenting på bloggen. Koste meg med venner og fikk masse julestemning! Postet ønskeliste på bloggen(Fikk forresten det jeg ønsket meg!). Var på bussvisning. Tok sol med Juliane og Nina. Var på Elixia. Var hos legen pga hodepinen min og jeg ble henvist til fysioterapeut og i tillegg bedt om å bruke briller oftere (hjelp, kler det ikke at all). Har hatt ekstremt mange koselige filmkvelder. Skoleslutt. Julaften på Eina med familien! Hadde bursdag 2.juledag, feiret med familie. Vært i byen, shoppet og vært på restaurantbesøk med Jenny. Feiret nyttårsaften med en koselig middag med herlige jenter, for så å dra videre. 
Håper dere alle har hatt et fantastisk år, og at dere har kost dere masse! Lykke til med alt av skole og slikt nå på nyåret. Jeg ønsker alle et supert 2014! 

Skriv en kommentarhits