PIZZAKVELD

08.02.2014 / 19:08 i Hverdag - 1 kommentarerHeihei! Håper dere har en fin helg hittil. Jeg sitter egentlig begravd i skolearbeid selv i helgen, men men, slik er det vel bare. Torsdag var jeg på jobb, og siden jeg og Ida ikke gadd å ta t-banen hjem, så ventet vi heller på Mams, dermed bestemte vi oss for å bestille litt sushi i samme slengen, så da ble det sushitorsdag! 


I går våknet jeg av at mamma ropte at jeg "måtte gå", jeg skjønte ikke noe i det hele tatt, men da jeg reiste meg opp fra sengen innså jeg at jeg hadd macen på fanget, vare fullt påkledd, lyset på romemt var på og hadde på sminke fra gårsdagen. Jeg var sååå sliten og uvel at jeg bestemte meg for å helle bli hjemme enn å dra på skolen. Eneste gangen jeg forlot sengen var for å dra en tur til byen og møte Ida. Vi dro innom svenskebutikken og kjøpte oss en pose med godteri hver, før turen bærte hjem til pizzakveld med fæmmen. 

I kveld skal jeg på middag hos Nina med jentene på buss, samt noen potensielle medlemmer. Så nå holder jeg på å fikse meg, så skal jeg straks til å løpe ut døren! Vi snakkes senere, søtnoser. Håper dere alle får en kjempefin lørdagskveld!

#hverdag #middag #pizza #fest #russetid #godterislottet #søskenkjærlighet

Tine

08.02.2014 kl.19:26

For en nydelige blogg, fikk veldig sommerfølelse, legg meg gjerne til som venn så kan jeg følge deg :)

Skriv en kommentarhits