NOREFJELL

17.02.2014 / 12:36 i Hverdag - 1 kommentarerHeihei! Håper alle har fått en fin start på ferien og koser seg masse med familie og venner. Jeg er for øyeblikket på norefjell, med Tiril, Tuva og Anett. Vi skal være her alene i noen dager, så det blir sååå deilig.
Jeg og Anett tok bussen opp i går, og det som egentlig skulle være en reise med én buss på to timer, ble en reise på fem timer med tre forskjellige busser. Den første bussen sa han ikke kunne kjøre oss opp, så han ba oss gå av og vente på en ny buss litt unna norefjell. Så vi ventet, og bussen kom etter rundt en halvtime, så gikk vi på den bussen, som kjørte oss helt til Hønefoss! Så måtte vi bytte der igjen, for at bussen skulle kjøre oss en ekstra time tilbake til norefjell. Men vi kom oss jo opp, såå, all is good ??
Vi har badet, trent, spilt, akt, spist (altfor mye) og kost oss stort! Nå skal vi snart ut i bakken, så vi snakkes senere.

Har forresten ikke nett, hotellnettet er ødelagt og jeg har brukt opp månedens 3G(pluss 400kr ekstra i 3G, sorry mams loveu). Så får ikke blogget stort, om nettet ikke fikses ??

Ida Svean

17.02.2014 kl.14:03

så morsomt!

Skriv en kommentarhits