SISTE  DAGENE  PÅ  NOREFJELL

23.02.2014 / 23:51 i Hverdag - 0 kommentarerHeihei! Jeg kom hjem fra norefjell fredags kveld, og planen min etter det var vel egentlig å ikke forlate sengen før jeg skal på skolen igjen. Har forsåvidt lykkes med det foruten en liten tur hos Jenny og hos Tiril. I morgen er det skole igjen, så denne ferien er over allerede. Nå er det vel sånn 7 uker til påse? Eller? 

Torsdag og fredag var de siste to dagene på norefjell. Torsdagen stod jeg og Tiril på slalom. Vi dro til andre siden av fjellet, altså der hvor det store skianlegget er, og koste oss stort! Det var vel egentlig den dagen med dårligst føre. Jeg hadde jo aldri vært på andre siden av fjellet en gang, så for å komme oss dit måtte vi kjøre en ganske slakk bakke rundt fjellet. Det var så utrolig tåkete at jeg på et punkt ikke lengre så Tiril eller hvor bakken faktisk gikk, så jeg følte meg liiiitt fortapt akkurat da, men det gikk fint, haha. 

På fredagen bestemte vi oss for å leie snowboard, i håp om at vi skulle bli litt flinke. Vi fikk med oss Mathias som "snowboardlæreren" vår. Det var utrolig morsomt, men tror eeegentlig Mathias hadde det gøyest ettersom det må ha vært et veldig morsomt syn å se oss tryne om og om igjen både i bakken og i heisen. Funtimes! Etter et par timer i bakken, gikk vi og spiste lunsj sammen med Helene og Tuva. Helli kom opp på fredagen, så vi fikk ikke vært stort sammen, but still cozy. Såå tok jeg bussen hjem. 

Ghetto-skrivefeil spotted på bussterminalen, hahaha herregud. Du vet det er ghetto når taggerne er analfabete nok til å ikke skrive ghetto riktig i første omgang

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Mitt navn er Thea. Jeg er født i 1997 og er dermed 16 år. Mine interesser er venner, mote og fotografering. Har du lyst til at jeg skal lese bloggen din, legg meg til som venn her på blogg.no.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits