I'M  BAAACK

31.03.2014 / 14:11 i Hverdag - 1 kommentarerHei, hei! Long time no see. Jeg er da ?forhåpentligvis? tilbake. Skal forsøke å blogge litt jevnlig fremover, for jeg har enten bestemt meg til å bli flinkere til å blogge eller så skal jeg bare slutte å blogge, dermed tenker jeg i alle fall å forsøke litt fremover, og om en atter en gang ikke orker, så slutter jeg å blogge helt! :) Anyways, nå har det vært helg og det var tilbake på skolen, jeg ble riktignok hjemme fordi jeg trengte en "terapi"dag hvor jeg bare slappet av. Men ja, tilbake på skolen i morgen!

På fredag sluttet jeg ganske tidlig, nemlig fordi vi hadde engelsktentamen, som gikk sååå dårlig. Så jeg dro hjem, dusjet, vasket håret og fikset meg før jeg dro ned til Nighthawk Diner for å møte Tiril, Nora og Maily. Vi spiste masse og de hadde utrolig god mat der. Var kjempekos å være sammen igjen, kjenner jeg savner alle fra ungdomsskolen litt. På kvelden hadde jeg og Ida filmkveld fordi mams er på Svalbard. Lørdagen var det nydelig vær, så jeg solte med på verandaen halve dagen, noe som var utrolig deilig, før jeg dro ned til Tiril. Sammen med Julie, Elise, Tuva og Ida hadde vi kosikos filmkveld. Vi så Pornopung som var en helt sykt bra film, anbfaler alle å se den! Jeg og Julie overnattet, så lagde vi vafler på morningen. 


((Se hvor helli har vært i helgen!! Så jelly)). I dag har jeg kun vært ute av døren én gang, nemlig for å bli med på butikken når Ida skulle kjøre Niclas på skolen. Og har planer om å ikke bevege meg ut igjen før i morgen. ♡♡ Netflix og oreo-sjokolade ♡♡ 

Lena Svendsen

01.04.2014 kl.16:59

Åh den drikken så god ut! milkshake ? :-) Herlige bilder

Skriv en kommentarhits