SISTE DAGER

26.04.2014 / 20:50 i Hverdag - 1 kommentarerHeihei! Liten bloggpause, jaa. Sist vi snakket var på lørdag, etter jeg, Ida og bestefar hadde vært en tur i gjøvik sentrum, etter blogginnlegget dro jeg og bestefar på grilling hos onkel og tante. Vi satt i solveggen hel til det ble kveld og spiste utrolig god grillmat. Søndagen kom Pappa, Silje, Olli og onkel Ola opp til bestefar, for å ha en koselig påskemiddag. Ida lagde masse god mat, vi spiste kake, spilte fotball og Silje gjemte påskeegg rundt om i hagen. Skikkelig familiekos! 

Mandagen var vi hjemme i Oslo igjen. Dagen gikk til å sole meg og grille i hagen med Ida og Niclas, før jeg og Erle dro en tur til byen. Vi tok oss en lang trikketur, hvor vi spiste is og snakket, og koste oss.

Tirsdag var det back to school igjen, det var egentlig helt sykt lett å stå opp om morningen, noe som er utrolig uvanlig for meg, hahah. Folk var ikke heeelt klare til å være på skolen igjen nei, så timene gikk treigt. Etter skolen dro jeg og Helene på jobb. Skal nemlig være instruktør for Oda to ganger, og da er Helli med som assistenten min!

Onsdag var jeg på jobb. Etter skolen torsdag gikk jeg og Frida en tur på espresso house for å ta oss en god matbit. Etterpå tok jeg turen til jobb! 

I går var jeg, Maria og Rikke en kveldstur hos Frida. Vi spiste jordbær og epler dyppet i smeltet sjokolade, og snakket i timesvis. Var kjempekos!! 

I dag har jeg jobbet på dansestevne. Helt fra 10 til 7, så nå er jeg kjempesliten. Skal ned til Helene, og tenker å muligens overnatte, men skal på jobb atter en gang i morgen! Åh, trenger avslapning. Gabrielle

26.04.2014 kl.21:02

Ønsker deg en fin kveld :)

Skriv en kommentarhits