POSTED 05.10.2012 // Kl. 12:06

VIDEOBLOGG: BARCELONA 2012Heihei! Jeg skulle ønske videoen ble litt lengre, men iphonen gikk tom for plass, så jeg fikk ikke filmet særlig masse de to siste dagene. Anyways, håper dere liker videoen! Jeg savner i alle fall barcelona allerede :(

Tycks?  

POSTED 04.10.2012 // Kl. 12:07

BARCELONAHei hei!

Vi hadde en herlig tur i Barcelona med fotballaget, det var utrolig koselig og veldig gøy. Vi bodde i en by kalt Salou, et stykke utenfor barcelona by. I salou var det en liten by, men den var ikke særlig stas, så det ble bare en tur dit. Hotellet var fint, og det var utrolig koselig å bo hytter, for da ble hver enkelt hytte litt mer hjemmekoselig. Eneste ulempen var at den ene dagen regnet det utrolig mye, mer enn det hadde gjort på 8 månder, og da rant vannet inn i hyttene, så vi måtte legge håndkler over hele gulvet, haha. Koselig ble det uansett!!

Elise Jeg har aldri sett verre regn. Vi skulle egentlig spille kamp mot et spansk lag, men idet fløyten blåste begynte det å lyne og tordne, så kampen ble avlyst. Det regnet hele den dagen, og det var et tykt teppe med vann i gatene. Helt sinnsykt. 


Nora

Meg og TirilbesteTiril

Sunniva og Emma


Vi tok turen til Barcelona, og jeg, Sunniva og Emma bestemte oss for å være ekte turister. Det var utrolig koselig! Vi var innom starbucks tre ganger for å hamstre inn, haha.

Ida og Ingvild

Ida, Ingvild og Helene

Elise, Erle og Ingvild

Elise

Maily♥ På kvelden den dagen vi var i Barcelona dro vi til Espanyols hjemmebane for å se dem spille mot Atletico Madrid. Alle jentene kjøpte fotballskjerf eller drakt, haha. Espanyol tapte, men samma.

Maily

Den siste dagen var det deilig og varmt. Vi badet og koste oss ved bassenget og hadde picnik på gresset. Sykt deilig! Men det er kjipt å måtte pakke bort bikinien til påske :( tid for høstdepresjon. 

Solveig

En herlig tur med fantastiske folk!

POSTED 03.10.2012 // Kl. 21:53

HJEMME IGJENHeihei!

Da er jeg hjemme fra Barcelona igjen. Det var en utrolig koselig tur med herlige folk. Utrolig bra slutt på sesongen. Jeg har filmet litt på turen, så skal sette sammen en video til dere, men det kan ta en stund, haha. Idag har jeg hatt sims date med Sunniva og Amanda! Lyst til å se video? 

hits