POSTED 20.06.2014 // Kl. 14:48

HADE BLOGGEN


Sluttet? Pause? Vet egentlig ikke helt selv, men hade for nå i alle fall! 

POSTED 15.06.2013 // Kl. 18:44

VINN G2B-GAVEPAKKEDelta du også! (:

SOM13SV

POSTED 16.05.2013 // Kl. 14:21

GIVEAWAY - CATZYBli med dere og! :)

CTZY13TR

POSTED 02.12.2012 // Kl. 18:10

JULEKALENDERHeihei! Det er jo jul, og da er det ekstra viktig med julekalender! Enten om det er sjokoladekalender, pakkekalender, flaxloddkalender eller rett og slett en julekalender på nett! 1881.no har i samarbeid med blogg.no nemlig laget en julekalender! De gir ut fine premier hver dag, så det er smart å sjekke innom daglig! Jeg har i alle fall meldt meg på allerede og det skal jeg fortsette med! linken er her http://julekalender.1881.no/

Hvis jeg kunne velge så vil jeg gjerne vinne et gavekort på footway, snowboardpakken fra junkyard.no, peppesluken eller Thomas Hill sengen! 

 

BL1881JUL

POSTED 30.11.2012 // Kl. 22:11

VIN MASCARA FRA MAX FACTORHei hei! Jeg har blitt med i konkurransen, og det kan du og! Bare se under. 

CL88FY

POSTED 16.09.2012 // Kl. 13:18

GAVEKORT PÅ GINA TRICOTDa har Blogg.no publisert en konkurranse for oss bloggere, og den går ut på å poste en video enkelt å greit! Premien er et gavekort på 500 kr  fra gina tricot, så jeg håper jeg vinner! Vinneren blir trukket Onsdag, 19.September! 


ni12ke

POSTED 28.08.2012 // Kl. 20:29

POLKADOTSHeihei! Nå har blogg.no satt i gang en konkurranse hvor du kan delta for å vinne den nye parfymen fra Marc Jacobs! Her er mine polkadotter, haha:

Bikini fra victoria´s secret


cop49ot

POSTED 10.07.2012 // Kl. 12:25

MORGENSTUNDGod morgen! I dag våknet vi til strålende vær her i Kragerø.  Jeg var heldig og fikk fersk, hjemmelaget smoothie av Helene til frokost. Selv lagde hun seg en fristende begal. I dag kommer mamma ned til kragerø og skal bo her en natt. Mødrene våre en nemlig også gode venner. Har ingen spessielle planer for dagen, så vi får se hva det blir til. Vi blogges!


POSTED 18.04.2012 // Kl. 19:24

ESCADAKonkurranse i samarbeid med blogg.no (:

escvinn2sg
Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

POSTED 26.01.2012 // Kl. 17:15

GJESTEINNLEGGheja bloggeen

Siden theus er opptatt, skriver jeg (stjerna) et innegg for henne.

Idag har jeg, Juliane og Thea vært hos juliii! kosepose, thea skal på trening idag og danse zumba(?) ...jeg liker krabber.. ikke døm..

jaja, kult innegg eller hva? snakkes søte lesere!!! 

thea liker å synge i dusjen btw..

- stjerna

POSTED 26.12.2011 // Kl. 12:40

Jeg elsker degVær hilset kjære lesere. Heihei! Skulle bare begynne å si at vår kjære Thea er på verdens koseligste sted; Eina, og får ikke blogget idag pga at strømmen gikk igår og er fortsatt ute pga vinden.Og siden hun ba meg, hennes bestevenn (Juliane), om å ta skrive at hun ikke kan blogge idag, så benytter jeg denne anledningen til å skrive en liten hilsen til Thea fordi har bursdag i dag!!!! Hvor kult er ikke det!


Thea Rosalinda Myrhvold Elvestuen
Hvor skal jeg starte. Du er helt fantastisk, og du betyr så uendelig mye for meg. Du har alltid vært en person som jeg ser veldig opp til, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Du lyser ofte opp dagen min, med de vågale kommentarene dine, søte smil og kul, men dårlig humor. Du er virkelig en sann venn som står opp for vennene sine og er alltid der når de trenger deg. Selvom du kan være veldig sta og noen ganger litt teit, så er jeg utrolig glad i deg og håper du vet at jeg vil aldri slutte å være det!

Her er noen kule bilder av deg:
THE SUPERSTARS:

Du og jeg vennen, vi har vært gjennom mye. En lang rekke oppturer som jeg aldri vil glemme, men også noen nedturer. Men i mine øyne har de bare gjort oss sterkere som venner.
Vi to har utrolig mange morsomme stunder sammen, interne morsomme greier og kosestunder på eina <3<3<3<3<3<3. Er det noe jeg vet, er det at du og jeg kommer til å være venner leeeeeengeeeeee. Jeg elsker deg så utrolig mye :) Husk det.

Her er noen bilder av meg og vennen min:Så gratulerer med dagen kjære bestevennen min. Jeg håper du har en skikkelig fin da oppå Eina, og du vet at hvis jeg kunne ville jeg tatt toget opp for å gi deg en stor klem og en kake! Du fortjener alt det gode som er deg i vente!

Hilsen din bestevenn, Juliane <3

POSTED 12.11.2011 // Kl. 17:01

MORROCANOILKAMPANJE

cutrinsample

POSTED 29.10.2011 // Kl. 20:02

PAKKE I POSTEN!AAAH, det er som julaften hjemme hos meg nå, for meg i alle fall. Fikk en lapp i posten om at en pakke var kommet til meg. Jeg visste med en gang hva det var og bare; yess. Da jeg kom ned leverte jeg lappen og fikk endelig pakken min og nå har jeg da åpnet den. EEEELSK. 
POSTED 28.10.2011 // Kl. 18:27

Gjesteinnlegg Theas bestevenn!heihei! dette er da meg
- jeg vet, jeg er ganske spesiell.

jeg ville bare bruke denne muligheten til å si at jeg er veldig glad i thea:)
også er jeg ganske kul egentlig! hehe

KLEM JULIANE :)!

POSTED 27.10.2011 // Kl. 17:53

ODSorry for ingen blogging i går kveld, folkens! (; Jeg var på jentekveld hos Juliane og orket virkelig ikke å blogge når jeg kom hjem, hadde forresten ikke tatt noen bilder, så det hadde nok ikke blitt et kjempebra innlegg. 

Idag var det OD og jeg og Juliane jobbet som fotografer i Oslo. Vi tok bilder av bygninger rundt om i Oslo sentrum, til et magasin. Kjempekoselig dag! Når vi var ferdige med jobben vår møtte vi Nina, som hadde igjen noen gode boller til oss, fra bollesalget hun og Marthe hadde drevet. Ragna dukket også opp, gikk og så litt i byen og tittet litt. Nå er jeg skrubbsulten, og tenker meg på trening, føler jeg skylder meg selv det etter alle de bollene jeg spiste! Hadde dere OD i dag? Hva jobbet du som i så fall? 
POSTED 09.10.2011 // Kl. 20:52

TCMN nr.2 ??Jeg har blåveis(liten riktignok), kult hva? Nei. Ulikt Therese Charlotte har jeg ikke fått den fra en fuktig kveld på byen, men av en mer tåpelig årsak, nemlig at jeg fikk albuen til Erle i tinningen da vi kjørte tube. Tydligvis var slaget litt nærmere øyet enn forventet, så nå har jeg en liten blåveis da. Heldigvis har det blitt bedre fra gårsdagen/natten, så nå er det faktisk ikke så ille. 


hhahaha, trolololol

noen gang fått ett blått øye? hvorfor?

POSTED 08.10.2011 // Kl. 05:23

TUBE IN THE MEXICAN GULFGJETT HVA! Jeg turte å kjøre tube/rumperister/magerister/platform, samme faen. Jeg har alltid vært redd for haier,eller havet generelt, og det at jeg faktisk la meg på den tingen og skrek ikke for å komme om bord i båten igjen er jo fantastisk. Skal innrømme at jeg var pyse og ikke turte først, men hallo jeg gjorde det til slutt!HAHAHAHHAHAHAH, SEXYYYYYY

Men nå må jeg bli ferdig med å pakke! Drar i morgen :(

Kjørt tube eller rumperister eller magerister eller molocule eller wakeboard eller noe lignende?

POSTED 07.10.2011 // Kl. 17:12

OREO LOVENå sitter jeg ute i sola og dytter i meg oreo kjeks. Skal fete meg opp, nomnomnom.
Noen andre som elsker oreo? Hva er din favoritt kjeks? 

POSTED 07.10.2011 // Kl. 06:56

ONE OF THOSE DAYS WHEN IT FEELS BETTER TO BE BORED THAN ENTERTAINED
Fristet?

POSTED 06.10.2011 // Kl. 07:32

ETERNITY BEGINS AND ENDS WITH THE OCEAN'S TIDES.


Hvordan var din dag? Hva har du gjort idag?

POSTED 05.10.2011 // Kl. 06:31

YOU SAY GOOD MORNING WHEN IT'S MIDNIGHTDisse innleggene blir vel postet helt merkelig etter deres tidssone? Vel, dere driver på facebook helt merkelig for meg. Får aldri svart, selvom jeg gjerne vil snakke med dere/ Sorry for at vi ikke fik skypet i stad motedronningen!

Idag har/hadde Kristine bursdag så vi har feiret henne, og kost oss stort. Hun ble 17 for dere som ikke visste det, hehe. Bildene som kommer nå var helt feil lys og alle/meg så grusomme ut..


Fikk ikke tatt et bilde av bursdagsbarnet.. 

 

Hvor mye er klokken? Er motedronningen lei seg?

POSTED 03.10.2011 // Kl. 19:47

HEADIN' OUTDa vi stod opp prøvde vi oss på å lage pannekaker IGJEN. Ettersom pannen stod i flammer (bokstavelig talt, helle pannen brant) i går, hadde vi ikke store forventninger i dag. Det staret med to dårlige, men når mesterkokken/MEG skal lage så blir de HELT perfekte, nomminom. 

Men nå skal vi på shopping, så nå skal pengene brennes..


PEEEENA OM MORGNINGEN


Er du en god kokk?

POSTED 03.10.2011 // Kl. 05:46

♫♪♫ VI LEVER GLADE DAGER ♫♪♫Ah, elsker florida. Late dager ved bassenget og mye sol. Vi prøvde oss på å lage amerikanske pannekaker til frokost, men det ble jo selvfølgelig misslykket. Jeg og Erle er ikke verdens beste kokker.. Det er det vi har gjort i dag + vært i bassenget hele dagen, jeg, Erle og Ruben (: Noen andre som elsker utlandet? 


Men det ble bra til slutt!trololol.

POSTED 01.10.2011 // Kl. 05:39

PARTY IN THE USAKom frem i går, etter en laaaang flytur. Jeg hater flymat, så det endte opp med at jeg bare spsite godteri og salte kjeks hele flyturen. Noen andre som er slik eller? 

Men det er virkelig verdt det! Superdeilig her! (gnir det inn,hehe). Har badet i bassenget, syklet, spiltbasket, spilt minigolf og kost oss! Erle er jo med meg, men vi er også med noen andre, nemlig; Camilla, Kristine, Stine, Ruben og Anne. Kul gjeng. 

Har ikke tatt mange bilder, ettersom jeg ikke visste om jeg kunne blogge (internett og ladere og litt sånn crap). Men her er noen da. Ikke veldig spennde. Og siden det er første kvelden har jeg ikke lyst til å bare; HEI ALLE SAMMEN. Nå skal jeg ta bilder av dere alle og legge det ut på bloggen min, SMIIIIIL :D:D:D:D:D 


Har du fulgt med på bloggen min så har du sikkert sett at jeg skulle se monte carlo på pc'en. Men det funket visst ikke (noe jeg fant ut etter jeg hadde postet inlegget, for lat til å fikse det). MEN så viste de dne på flyet. elsk.kuuule dykkbriller! Helene, jeg vet du likte de!

deiligste sengene!

bak speilet; GIGA walk-in closet.lol, kule bilder da. 

HVA HAR DU GJORT DE TO SISTE DAGENE? Lover at det kommer bedre innlegg senere.

POSTED 29.09.2011 // Kl. 08:49

BERLIIIINKom nettop av flyet fra Oslo og sitter nå ned ipaden og venter på neste fly. Er kjenpetrøtt og vil bare legge meg ned på bakken, men da vil folk se jævlig rart på meg, pass deres egne saker liksom.

Jeg har forresten ikke kamera, siden jeg er ikke så fancy at jeg har iPad 2. Og erle vil ikke gi meg iphoneb sin..... Ååh, jeg er trøtt.

NATTA

POSTED 27.09.2011 // Kl. 23:17

You can't win them all.En av de dagene hvor du bare går rundt uten å finne på noe. Tenkte å bake eller lage noe, men orket ikke. Tenkte på å gå bort til Erle eller Jenny, men orket ikke. Tenkte å gjøre hva som helst annet, men orket altså ikke. Nei, nå blir dette til en sippe-blogg; IKKE GØY. Skjerp deg, Thea.

Har faktisk spilt kamp i dag! De ligger høyt oppe i serien og jeg er veldig stolt over at vi spilte såpass jevnt! Det var 0-0 nesten hele kampen, men i de ti siste minuttene scorte de på brasse. Jentene på banen ga litt opp og det endte med 2-0 til dem. Better luck next season (:


ORKER IKKE SNU BILDET, hihiihihih© Juliane Ludvigsen(fotograf) & Thea Elvestuen(eier) <- hihiih, var ikke det kult? 

Hva har du gjort? Spiller du fortball?

POSTED 26.09.2011 // Kl. 19:45

SWEET SPOTUtrolig kjedelig dag alt i alt. Høydepunktet for dagen var at jeg fant en brownie og en lapp fra søsteren min hvor det stod jeg kunne spise den, dette gjorde dagen min fin, hihi. 


BOTOXTRYNE, yeah.
Hatt en mer spennende dag enn meg? 

POSTED 26.09.2011 // Kl. 17:33

NEW IN


//HM

Jeg absolutt elsker ringer, alle fasongene, fargene og materialene. Superglad når jeg finner noen nye hjemme, eller i butikkene for den saks skyld. 
//HM

Vad tycks?

POSTED 25.09.2011 // Kl. 18:28

MAKE A LIVINGJeg er en handyman! I dag har jeg malt og drevet hagearbeid for å tjene penger til høstferien. Tok forresten litt bilder, ikke av meg (siden jeg ser ut som et troll idag), men fritids bilder av blomster, wiho. 


Så da sitter jeg her med søsteren min og ser på tangerudbakken!

POSTED 24.09.2011 // Kl. 21:23

CHILLAX
pops, fox og film på pc'en. Kunne det blitt bedre? Ja, hvis jeg hadde hatt cola.

Hvordan er din lørdagskveld? 

POSTED 24.09.2011 // Kl. 18:43

240911Superkoselig ettermiddag med Helene Wekre, (add henne på facebook). Vi dro til byen for å bytte noen småting og slikt. Har ikke kjøpt noe for jeg sparer til USA-tur, sorry to dissapoint you all, hehe, lol, tror ikke dere bryr dere. Hvordan har din dag vært så langt? 
Jeg var stygg idag, ikke mobb.

POSTED 24.09.2011 // Kl. 13:58

A LISTLOVEIT?

POSTED 23.09.2011 // Kl. 20:19

PAPARAZZIPOSTED 22.09.2011 // Kl. 22:26

3 FAVORITTERJeg elsker neglelakk. Alle fargene som finner og alle mønstrene som kan påføres. Og mest av alt fordi det er utrolig fint!


Topshop Parma Violet 002

Herlig farge og minner om sommeren, men har fortsatt vinterpreg over seg. Søtt design også. Anbefaler!


Depend Black
En helt enkelt sort neglelakk er et must hos alle jenter, meg i alle fall. Enkelt og greit og passer til det meste. Veldig billig, men ikke den beste for å si det sånn.H&M Nailpolish Grey 

Godt brukt ellerhva? Liker veldig godt fargen, som du kanskje ser. Dus farge, men gjør ikke neglene kjedelige heller. Eg likarr.


Dette er ikke de beste neglelakkene i verden, men jeg liker så godt fargene at jeg ikk bryr meg hvor det er fra. Og de sitter jo ganske lenge/lenge nok ettersom jeg alltid tar på base coat og top coat. 

Er du som meg, har du noen favoritter? 

POSTED 22.09.2011 // Kl. 12:03

LONERDet er storefri, 5 personer sitter oppe og her nede er jeg og tar bilder med photo booth. LONEEEEER. 


FML

OGSÅ KOM SUNNIVAA <3<3<3<3<3
SÅ GIKK HUN :(

også kom helene <3<3<3<3


HADE 

POSTED 21.09.2011 // Kl. 17:42

I'M A FUCKING GENIUSNoen ganger bare hater jeg å være blondine. Selvfølgelig klarer jeg å glemme matteboken på skolen, når vi har prøve i morgen..

Men siden jeg var helt utrolig smart i fjor og kjøpte meg en regelbok er jeg reddet! Litt i alle fall, får håpe det ikke går helt på trynet da. fingerscrossed xx
LOVEIT!

Har du masse prøver denne uke og neste uke du også? 

POSTED 21.09.2011 // Kl. 15:53

PARTY LAST NIGHTGreit, lite inlegg om dagen i går, som jeg lovet. Var hos jenny hele dagen, helt til jeg skulle på trening. Kjedelig dag alt i alt, derfor er dette innlegget kjedelig også..

Verdens herligste kokk: JENNY!


Søta!Skal la dere slippe denne piningen, og ende innlegget nå. Hva gjorde dere i går?  

BLUSH001

POSTED 20.09.2011 // Kl. 22:34

SCREW ITDet er min 2. dag som blogger og jeg gjør allerede et dårlig inntrykk. Jeg har tatt masse fine bilder i dag, men siden kameraet ligger nede og jeg skal til å legge meg(trenger mye søvn, har orientering i morgen..fml) gir jeg dere heller en oppdratering i morgen. Håper dere fortsetter å lese bloggen min, hehe. 


Dårlig redigering my ass, stolt jeg i det hele tatt klarte å åpne redigeringsprogrammet jeg. Ja, jeg faila på armene men de var stygge fra før av, så det så.


Hva syntes du, dårlig blogger allerede?

POSTED 20.09.2011 // Kl. 14:50

@ Jenny´s

// TILFELDIGE BILDER FRA MAC´EN.

Jeg er superglad i Photo Booth og får jeg en mac i fanget er pb det første jeg går inn på. Her, på jenny sin, er det UTROLIG mange stygge bilder av meg, hehe. Hva med dere, liker dere å ta bilder med webcam? 

POSTED 19.09.2011 // Kl. 21:01

Til sæter for å gjøre meg fetEnda en lat dag med skole og meningsløs stirrig på tavlen, begynner å bli lei det. Høstferie? hvor blir det av deg.. Jaja, men i dag tok jeg og Helene trikken til Sæter og satte oss på Bliss for litt varm drikke, og øving på skoleskuespillet som er i morgen. Er du lei av skolen også? tror jeg vet svaret på det egentlig.. POSTED 19.09.2011 // Kl. 19:50

Begynne å blogge igjen?Heres the deal, Helene har overtalt meg til å begynne å blogge igjen, men vet ikke helt om jeg orker. Det er så utrolig mange dårlige blogger der ute og jeg vil ikke være en av de, så vet ikke helt om jeg "tørr". Hva syntes du?


søtami!

hits