POSTED 20.07.2012 // Kl. 20:24

OUTFIT: DUBAIfra igår (:kjole GINA TRICOT sko NELLY veske LV

POSTED 19.07.2012 // Kl. 19:18

45 GRADER I SKYGGENHei hei! Idag gar det vært utroolig varmt her, gud altfor varmt. Men vi lå jo nede ved bassenget uansett, men mest i skyggen da, hehe. I kveld har vi vært ved burj al arab og sett litt i butikker. Jeg fant ikke noe spessielt for det var mest glorete tunikaer og fargerike smykker. Vi spiste på en veldig fin resturant som hadde kjempeegod mat, men jeg husker ikke heelt hva den het. 

haha, kjempesøt kake! 

POSTED 18.07.2012 // Kl. 21:11

SUMMER SUNHeihei! Dagene her nede flyr jo forbi! Vi bruker hele morgenen og ettermiddagen ved bassenget og kvelden på sentrene. Vi har vært på mall of the emirates, der de hadde det skianlegget, der hadde de også et stoort akvarium midt på sentret. Vi har også vært på mall of dubai, hvor de hadde masse fine butikker. Vi spiste lunsj på Armani cafe så shoppet vi litt. Vi har også vært i gullsouken, haha, helt grusomt. Det føltes ut som at alle skulle rive med inn i butikkene, røske fra meg vesken og dumpe meg i en bakgate, heheee. Jaja, nå er det vel på tide å si natta! Vi snakkes

POSTED 17.07.2012 // Kl. 19:46

KVELDS OUTFITFra igår (:

topp og skjørt fra zara

POSTED 17.07.2012 // Kl. 09:39

DUBAIIIHola! Litt fraverende? jaja, det er jo ferie! loveit. Det er såå varmt her nede, og spessielt på kvelden for da er det ikke noe vind heller. I tillegg er det jo slik at man verken skal vise knær skuldre, og egentlig for mye hud i det hele tatt, så vi må jo gå i maxi kjoler og lange skjørt hele tiden. Har så og si gitt blaffen i det her på hotellet, men ute i gatene og på kjøpesentrene så dekker jeg i alle fall bena. Nå ligger de andre ute ved bassenget, så jeg får vel kjappe meg ut jeg og før vaskehjelpen kommer, så jeg må be han vente utenfor i 10 min for tredje dag på rad, haha! 

Hvor i verden er dere? Sykt kult! Inne på mall of the emirates var det et stort skiannlegg! gud, så gøy det så ut. stolheisen, bobsleder, isslott, sånne baller som man rullet inni ned slalombakken, slalom, snowboard, klatrestativ, en dritkul karrusell, og masseee mer! haha, dit vil jeg inn. 
POSTED 15.07.2012 // Kl. 14:55

FIRST DAY IN DUBAIHei hei! Da har vi ankommet dubai. Vi bor på et hotell som heter Le Royal meredien spa and resort, det er veldig fint her, og suuper varmt! Jeg forventet at varmen skulle være uutholdelig, men det er faktisk ganske deilig! Idag har vi bare ligget ved bassenget og på stranden hele dagen. Det er syykt varmt og salt hav her, det er faktisk like varmt som i luften nesten ( altså rundt 35-43 grader!). Nå skal vi shoppe litt og spise. Vi snakkes! Skal vise dere litt bilder av hotellet senere. 

Men vi glemte jo adapter og pcen dør snart så jeg får ikke lastet opp bilder, men skal ned i resepsjonen  og spørre om det etterpå! hits