POSTED 25.01.2013 // Kl. 15:25

ØVERST PÅ ØNSKELISTENDaniel Wellington Classic Sheffield lady, Michael Kors - Jet Set Top-Zip Saffiano Tote, Tory Burch - Robinson Double Zip Tote, Daniel Wellington - Classic Southamptons lady


Victoria's Secret - Lace Ruffle Bandeau, American Apprael - 3D Flower Mesh Jumper, Wild Fox - Lennon Sweater (usikker på design og farge), Hollister - Skinny Sweatpants

POSTED 10.05.2012 // Kl. 16:46

BLACK MILK x JEFFREY CAMPBELLRainbow galaxy damsel 

Hva syntes du om de? 

 

POSTED 08.04.2012 // Kl. 23:24

CURLSSorry for å ikke ha blogget idag. Jeg har bestemt meg for å virkelig rydde rommet mitt, så jeg har holdt på i hele dag! Det blir mer og bedre blogging fremover så dere må fortsette å følge bloggen min!
Har dere hatt vårrengjøring enda? Teehee

Tenkte jeg kunne vise dere hvordan håret mitt så ut i går! Dette er et litt bedre bilde (:
instagram: theaelvestuen
POSTED 04.04.2012 // Kl. 21:42

SECRET OBSESSION
Neglelakk. Trenger jeg å si mer? Det er et tilbehør du kan gjøre ca. alt du vil med pynte med alle fasonger og farger noen sinne. aaah, love it. Jeg har neglelakkene min i en victoria's secret eske, men det er bare midlertidig (bare til jeg har fått ryddet rommet ferdig). Når de ligger sånn "faller/renner" lakken litt rundt om kring i beholderene så det ser ikke særlig fint ut ( eks. den lyserosa dere ser nede i høyre hjørnet på bildet over). I esken er det 64 neglelakker, hvor ingen er tomme eller tørket ut. Jeg ryddet i de for kanskjeen uke siden og kastet rundt tjue stykker fordi det var ektremt lite igjen/ de hadde blitt klumpete.

Dette er min secret obsession. Hva er din?

POSTED 21.03.2012 // Kl. 22:36

MASQUERADEHei hei!

Idag kom jeg over maskene jeg og søsteren min fikk av mamma da hun hadde vært i Italia en gang. De er håndlagde og helt nydelige etter min mening. Sykt fine detaljer og veldig jentene. Digger de!

Jeg skal bare se en film så skal jeg legge meg, så: natta! 


POSTED 20.03.2012 // Kl. 19:36

SPIKED SHOESSe hva jeg fant!Jeg rydder på rommet nå, og fant plutselig disse gamle skoene fra 7.klasse, jeg hadde helt glemt jeg hadde de! Jeg syntes faktisk de var dritkule, det eneste minuset er at de er så lave at man nesten ikke kan kalle de høyhelte sko engang. Men naglene på helene var sykt fete! 
POSTED 19.03.2012 // Kl. 17:02

TODAYS OUTFIT DETAILSPOSTED 15.02.2012 // Kl. 22:19

TODAY'S DETAILSGod kveld!

I dag har jeg for det meste ligget på sofaen og sovet, jeg måtte nemlig gå hjem etter andre time på skolen fordi jeg ikke følte meg helt bra. Da jeg var kommet hjem hentet jeg kaninen min, la jeg meg på sofaen sammen med henne ved siden av meg og før jeg visste ordet av det sovnet jeg. Våknet rundt en eller to timer senere av sollyset midt i fleisen og at kaninen min lå langflat på ryggen min, og dere aner ikke hvor søt hun var! Elsker henne ♥ Etter av å ha ligget på sofaen i det som virket som en evighet, var jeg like kvalm, men fant ut at jeg måtte spise. Kan ikke si det var en glede. Var veldig kvalm, og mat var det siste jeg ville ha i meg, men jeg fant ut at jeg måtte få i meg noe, så da ble det en yoghurt. Ugh.

I kveld har jeg vært på ormøya på konfirmasjons møte, klarte å glemme at det var i går så nå skal jeg bære korset og snakke foran forsamlingen i en gudstjeneste, "Yey".. Men nå må jeg tilbake til skrivingen, for jeg har nemlig mat og helse fremføring i morgen. 


 

POSTED 13.02.2012 // Kl. 22:52

WANTS FROM SABOSKIRTHusk å stemme på Erick Stray her! 

Du ser pollen til høyre. Navnet hans står helt nederst, bare klikk på det og så klikker du på "vote" ! Det er en konkurranse om å varme opp for selveste Avicii, og dette fortjener han!Cut-Out Knit Tunic,  Gold Collar necklace, Black Jewel Dress, Miss Soho.

Gud, så fint. Har lyst til at alt sammen skal ligge i postkassen hjemme innen i morgen. 

POSTED 31.01.2012 // Kl. 23:26

TODAY'S DETAILSSom jeg nevnte i forrige innlegg kjøpte jeg meg noen ringer i byen. De er helt enkle og passer alt, dessuten var det ca 11 stk i pakken, så da har jeg mye å velge mellom! Men her er i alle fall en del av dagens outfit. Det var ikke superspennende, så detaljene var vel det eneste som var interessant. Hva syntes du?


Natta :)

POSTED 25.01.2012 // Kl. 23:59

DIP DYE: HVILKEN FARGE?Hatt en herlig chilledag alene. Jeg er et matvrak og har dyttet i meg litt av hvert mens jeg har sett serier på pc´en, chill. Tidligere i kveld var jeg på pilates med Helene og Vilde. Idag ble det fokusert på rygg og rumpe, og for å si det sånn; noen kommer til å være støle i morgen, fyfaen. jeg trodde bena mine skulle falle av! Neida, så ille var det ikke, men jeg tenker jeg kommer til å merke det i morgen.. Natta :)

Men jeg ahr et spørsmål; hvilken dip dye farge syntes dere er finest? Jeg er jo helt nybegynner på redigeringsprogrammer, så dette gikk på trynet, men det hjelper i alle fall fantasien litt? 


Rød, Grønn, Lilla/blå, Turkis/blå, Fargerikt.

POSTED 18.01.2012 // Kl. 18:06

ÅPEN RYGG?Det er blitt veldig trendy for tiden med åpen rygg på klær. Synes dere også det er fint, eller er det litt for mye? Jeg synes selv det er helt herlig på noen plagg, men det kan bli litt feil på andre. Hva synes dere?


Denne kan kjøpes HER                                                                            Denne kan kjøpes HERDenne kan kjøpes HER                                                                     Denne kjøpes HER

POSTED 02.01.2012 // Kl. 03:02

ALEXANDER MCQUEENTumblr_lpq7hlxwzn1qealeqo1_500_largeTumblr_lmisa8svtl1qamnojo1_500_largeTumblr_lrrn9zvjlg1qcnfiwo1_500_largeTumblr_ls57i8t6v81qk2dp6o1_500_largeTumblr_ln7cieqg8r1qd6hato1_500_large

Ahh, that's love.

POSTED 22.12.2011 // Kl. 13:04

NY JAKKEJulegaven min fra mamma var en herlig parajumper jakke! Den skulle egentlig ligge under treet å julaften, men siden jeg allerede visste jeg skulle få den og jeg trenger en jakke, så fikk jeg den idag. Jeg har også gått med den før og har lagt ut et bilde på bloggen hvor jeg hadde den på, men jeg har egentlig ikke fått lov å bruke den før julaften. Heldigvis ombestemte hun seg idag, ettersom jeg gikk i n tynn vårjakke i kulden i går. 

Vad tycks? 


POSTED 21.12.2011 // Kl. 22:56

NEGLRESULTATSom sagt var jeg jo og fikset neglene istad, og jeg tenkte jeg kunne vise hva resultatet ble, ettersom jeg fikk sørsmål om det. Da jeg var der bestemte jeg meg for å ta en ganske naturlig farge, ettersom jeg vil at det skal vare lenge. Fikk også noen søte sølvremser på ringfingerreglene mine. Neglelakk er fint tatt på og veldig glatt, man kan heller ikke kjenne noen riper eller ujevnheter. Og for deg som spurte; Det kostet kun 150 kr. Ergo: I'm pleased.


POSTED 05.12.2011 // Kl. 23:05

MISS UNIVERSE NAILSKjempefint med noen negler som er lange og noen korte, ikke sant? 

POSTED 14.11.2011 // Kl. 22:07

ON MY NAILS
I'm a saint by H&M  Silver Star by Keancolor

POSTED 13.11.2011 // Kl. 12:53

CRAVINGLOVELY

POSTED 19.10.2011 // Kl. 16:24

EAR PIERCINGDen herlige søsteren min kom hjem denne denne til meg for noen dager siden. Har helt glemt å legge ut bilde av det, men her kommer det jo.

Jeg elsker hull i øret, men ettersom jeg bare har to selv, så kjøper jeg meg heller "fake" eller ear cuffs, som det er kalt da. Jeg tenker på å ta flere hull, men har enda ikke fått gjort det enda. Det som er så fint med sånne ear cuffs er at man alltid bare kan ta de av når man blir lei, og så ta de inn igjen, når man trenger noe ekstra til antrekket. Helt supert!


LOVEIT!

 

Hva tenker du om ear cuffs? Eier du noen eller har du flere hull? 

POSTED 13.10.2011 // Kl. 00:48

NEW LOVEGjett hva vi gjorde på skolen i dag? Vi tok klassebilde! Slik som i fjor, og året før ble det ikke særlig fint i år heller, ikke at jeg har sett det, for det har jeg ikke, men jeg føler det på meg. Jeg ser ut som en kneggende hest når jeg smiler med tennene, og selvfølgelig smilte jeg med tennene... 


Forever21

Elsker slike kjeder, absoultt must have. Hva syntes dere? Hot eller not? 

hits