POSTED 26.04.2014 // Kl. 20:50

SISTE DAGERHeihei! Liten bloggpause, jaa. Sist vi snakket var på lørdag, etter jeg, Ida og bestefar hadde vært en tur i gjøvik sentrum, etter blogginnlegget dro jeg og bestefar på grilling hos onkel og tante. Vi satt i solveggen hel til det ble kveld og spiste utrolig god grillmat. Søndagen kom Pappa, Silje, Olli og onkel Ola opp til bestefar, for å ha en koselig påskemiddag. Ida lagde masse god mat, vi spiste kake, spilte fotball og Silje gjemte påskeegg rundt om i hagen. Skikkelig familiekos! 

Mandagen var vi hjemme i Oslo igjen. Dagen gikk til å sole meg og grille i hagen med Ida og Niclas, før jeg og Erle dro en tur til byen. Vi tok oss en lang trikketur, hvor vi spiste is og snakket, og koste oss.

Tirsdag var det back to school igjen, det var egentlig helt sykt lett å stå opp om morningen, noe som er utrolig uvanlig for meg, hahah. Folk var ikke heeelt klare til å være på skolen igjen nei, så timene gikk treigt. Etter skolen dro jeg og Helene på jobb. Skal nemlig være instruktør for Oda to ganger, og da er Helli med som assistenten min!

Onsdag var jeg på jobb. Etter skolen torsdag gikk jeg og Frida en tur på espresso house for å ta oss en god matbit. Etterpå tok jeg turen til jobb! 

I går var jeg, Maria og Rikke en kveldstur hos Frida. Vi spiste jordbær og epler dyppet i smeltet sjokolade, og snakket i timesvis. Var kjempekos!! 

I dag har jeg jobbet på dansestevne. Helt fra 10 til 7, så nå er jeg kjempesliten. Skal ned til Helene, og tenker å muligens overnatte, men skal på jobb atter en gang i morgen! Åh, trenger avslapning. POSTED 18.04.2014 // Kl. 21:58

LANG TURHeihei dere! I går kjørte jeg og Ida opp til Eina for å besøke bestefar. Pappa og halvbroren min var her, så Ida stelte istand familiemiddag, før Paps og Olli tok turen hjem til Oslo igjen. Idag tok jeg, Ida og Bestefar oss en lang sykkel- og gåtur i skogen. Det var kjempekoselig og ikke minst deilig i finværet! Etterpå dro vi til Gjøvik for å spise oss en god middag på Egon, før vi vandret litt i byen mellom stengte butikker. I morgen har vi tenkt oss en tur til Gjøvik igjen, da på leting etter sko, så tar vi muligens en tur til Oslo. Hva har dere gjort idag? :) POSTED 16.04.2014 // Kl. 15:33

GLAD PÅSKHeihei dere! Lite update fra dagene. Etter jeg blogget sist tok vi turen til Smoothie factory og kjøpte oss god lunsj, før vi dro hjem til Jenny og slappet av hele kvelden. Fikk faktisk lurt med meg Jenny ut til å ta outfitbilder, som den snille venninnen hun er. Vi så film, spiste god mat og lo som alltid av kveldens paradise episode! 

I går dro jeg og Ida en tur til byen. Vi hadde egentlig tenkt oss på spa en gang denne påsken, men vi fant ingen ting som fristet de dagene vi begge hadde tid/det var åpent, så da brukte vi heller litt av pengene på shopping. Hadde tenkt oss til den nye Brandy Melville butikken i Bogstadveien, for de har så utrooolig deilige klær, men vi somlet jo så mye at alt stengte før vi fikk tid til å gå innom, dermed ble det bare en knapp tur innom zara og h&m, nemlig fordi de holdt oppe en time lengre enn resten. Men men, fin liten tur uansett! Og på veien hjem fant vi et skilt hvor det stod 5 sjokoladeplater for 100kr, og dere som kjenner meg vet at jeg aldri kan gå ifra et sånt tilbud, hahah. Ett stykk glad Thea!Hvordan er påsken så langt? ♡ 

POSTED 14.04.2014 // Kl. 14:19

PÅSKEEHey all! Håper dere alle har en fin påske så langt, uansett om det er i utlandet, på hytten eller bare hjemme (som meg, hihi). Ferien startet med at jeg og Helene var sammen, vi lagde oss taco til middag og tok oss en midnattstur med Jenny. Lørdagen dro jeg opp til Juliane med Mathilde, de dro til spania på søndag, så det var kos å være litt sammen! Søndag forsøkte jeg å lese til skoleprosjekt, men jaaa. Helene kom bort etterhvert, så vi så en film og hun overnattet. I dag tidlig tok vi oss turen til Jenny for å lage frokost, slappe av og se film. Så skal vi snart en tur til byen for å kjøpe smoothie i finværet! God påske ♡

Hva skal dere idag?julisøtnos og tidenes diggeste salat, tenker dere er sjalu

POSTED 07.04.2014 // Kl. 22:54

MANDAGHei dere. Overraskende nok klarte jeg ikke en gang en hel uke med aktivitet på bloggfronten, men men blir nok bedre når sommeren kommer.

På fredag hadde jeg bare én time skole, før vi var ferdige. Så jeg og Frida dro en liten tur til Majorstuen, før jeg møtte Maria. Vi satte oss på starbucks og ble der i over to timer. Det var jo utrooolig fint vær ute, så det var deilig å sitte på cafe, minte nesten om sommer! På kvelden drev jeg med matte, hadde nemlig tentamen idag, så treeengte å øve. På lørdag solte jeg meg hele dagen, frem til vi skulle på familiemiddag på kvelden. Søndagen gikk til soving og matteøving.Idag hadde vi jo som sagt tentamen, det gikk helt forferdelig, så ja. Sov kjempelite i natt så jeg var jo så blå rundt øynene at jeg begynte å lure på om jeg hadde fått blåveis. Enkelt sagt har dette vært en sykt dårlig dag, og jeg gleeeder meg til å legge meg, hahha :) Vi snakkes senere! 

POSTED 02.04.2014 // Kl. 16:32

16:32Heihei dere! God onsdag, håper dere har hatt det fiiint så langt. Vi hadde tentamen idag, gikk ikke helt slik jeg ville, men det var uansett i norsk, så det har vel ikke stort å si! :) Skal nå på jobb om knappe 5 minutter, så må bare kjappe meg å spise litt før jeg drar. Men det jeg skulle si; Kom gjerne med bloggforslag! Hva vil dere lese? Hverdagsbilder? Outfit? Oppskrifter? Osv! Tell me in the comments, så snakkes vi senere! 
POSTED 01.04.2014 // Kl. 21:08

TIRSDAGHei hei dere! Denne dagen startet med tannlegetime, og jeg hadde null hull, såå happy. Deretter dro jeg på skolen, men var så utmattet at jeg ikke klarte å være der og dro hjem etter å ha vært på smoothieexchange i lunsjen med Helene. Har i tillegg vært på jobb i kveld, men annet enn det har jeg bare slappet av og sovet. Tenker jeg snart går til sengs, for jeg er så sliten, så er det tentamen og 3 timer dansing i morgen! See you later :) 

halleluja for at jeg tok litt bilder i bloggpausen, så jeg slipper å gjøre det nå tihi, tror disse bildene snart er to uker gamle 

POSTED 31.03.2014 // Kl. 14:11

I'M  BAAACKHei, hei! Long time no see. Jeg er da ?forhåpentligvis? tilbake. Skal forsøke å blogge litt jevnlig fremover, for jeg har enten bestemt meg til å bli flinkere til å blogge eller så skal jeg bare slutte å blogge, dermed tenker jeg i alle fall å forsøke litt fremover, og om en atter en gang ikke orker, så slutter jeg å blogge helt! :) Anyways, nå har det vært helg og det var tilbake på skolen, jeg ble riktignok hjemme fordi jeg trengte en "terapi"dag hvor jeg bare slappet av. Men ja, tilbake på skolen i morgen!

På fredag sluttet jeg ganske tidlig, nemlig fordi vi hadde engelsktentamen, som gikk sååå dårlig. Så jeg dro hjem, dusjet, vasket håret og fikset meg før jeg dro ned til Nighthawk Diner for å møte Tiril, Nora og Maily. Vi spiste masse og de hadde utrolig god mat der. Var kjempekos å være sammen igjen, kjenner jeg savner alle fra ungdomsskolen litt. På kvelden hadde jeg og Ida filmkveld fordi mams er på Svalbard. Lørdagen var det nydelig vær, så jeg solte med på verandaen halve dagen, noe som var utrolig deilig, før jeg dro ned til Tiril. Sammen med Julie, Elise, Tuva og Ida hadde vi kosikos filmkveld. Vi så Pornopung som var en helt sykt bra film, anbfaler alle å se den! Jeg og Julie overnattet, så lagde vi vafler på morningen. 


((Se hvor helli har vært i helgen!! Så jelly)). I dag har jeg kun vært ute av døren én gang, nemlig for å bli med på butikken når Ida skulle kjøre Niclas på skolen. Og har planer om å ikke bevege meg ut igjen før i morgen. ♡♡ Netflix og oreo-sjokolade ♡♡ 

POSTED 01.03.2014 // Kl. 15:44

OUTFITFra mandag

#outfit #mote #skjørt #marcjacobs #hm #ralphlauren #parajumper #ninewest
Topp fra GINA TRICOT, Skjørt fra H&M, Klokke og armebånd MBMJ, sko fra NINE WEST, jakke fra PARAJUMPER og skjer fra RALPH LAUREN

POSTED 26.02.2014 // Kl. 13:12

WERKHei dere! Idag har så langt vært en ganske chill dag. Vi hadde skriveøkt på skolen, så sluttet litt før halv tolv, så det var såå deilig å være hjemme igjen så tidlig, Jeg skal på jobb i kveld, så da blir det tre timer dansetrening, så nå ligger jeg og lader opp. Har nettopp spist god salat og ligger i sengen, så skal se den nye PLL-episoden! Ønsker dere en fin dag, have fuuun. 

Ps. spot en feil (hint; logo)

#hverdag #skole #jobb #pll

 

POSTED 23.02.2014 // Kl. 23:51

SISTE  DAGENE  PÅ  NOREFJELLHeihei! Jeg kom hjem fra norefjell fredags kveld, og planen min etter det var vel egentlig å ikke forlate sengen før jeg skal på skolen igjen. Har forsåvidt lykkes med det foruten en liten tur hos Jenny og hos Tiril. I morgen er det skole igjen, så denne ferien er over allerede. Nå er det vel sånn 7 uker til påse? Eller? 

Torsdag og fredag var de siste to dagene på norefjell. Torsdagen stod jeg og Tiril på slalom. Vi dro til andre siden av fjellet, altså der hvor det store skianlegget er, og koste oss stort! Det var vel egentlig den dagen med dårligst føre. Jeg hadde jo aldri vært på andre siden av fjellet en gang, så for å komme oss dit måtte vi kjøre en ganske slakk bakke rundt fjellet. Det var så utrolig tåkete at jeg på et punkt ikke lengre så Tiril eller hvor bakken faktisk gikk, så jeg følte meg liiiitt fortapt akkurat da, men det gikk fint, haha. 

På fredagen bestemte vi oss for å leie snowboard, i håp om at vi skulle bli litt flinke. Vi fikk med oss Mathias som "snowboardlæreren" vår. Det var utrolig morsomt, men tror eeegentlig Mathias hadde det gøyest ettersom det må ha vært et veldig morsomt syn å se oss tryne om og om igjen både i bakken og i heisen. Funtimes! Etter et par timer i bakken, gikk vi og spiste lunsj sammen med Helene og Tuva. Helli kom opp på fredagen, så vi fikk ikke vært stort sammen, but still cozy. Såå tok jeg bussen hjem. 

Ghetto-skrivefeil spotted på bussterminalen, hahaha herregud. Du vet det er ghetto når taggerne er analfabete nok til å ikke skrive ghetto riktig i første omgang

POSTED 19.02.2014 // Kl. 23:58

SKITUR  OG  SPASjekk baben i bakgrunnen. Hola mes amigas! Dagen startet med en ny episode av pretty little liars, litt sjokolade fra gårsdagen og full kosedress. Såå deilig morning. Tiril, Anett og jeg tok oss en tur ut på langrenn! Planen va egentlig at Tuva også skulle være med, men ja, ikke så lett med et brukket krageben, så da ble det litt 00er-kvalitetstid på meg og Tiril. Vi gikk et stykke, før vi satte oss ned med både pinnebrød, pølser, kakao, oreo, marshmallows og musikk. Det var både koselig og slitsomt, så det var dagens treningsøkt! 
Da vi kom tilbake til hotellet fristet det utrolig med et varmt bad, så da tok vi turen opp på spaavdelingen på hotellet. Det var sååå deilig å sitte ute i jacuzzi i kulden. Veldig chill! I kveld har vi sett frozen (tredje gang på en uke for meg, ops) og spist godgod middag. Nå skal vi snaaart legge oss tror jeg, for det er mulig i morgen er siste dagen for meg, planene er ikke helt bestemt enda, men men! VI snakkes ♡

#hytte #sommer #hverdag #vinter #bade #ski

POSTED 18.02.2014 // Kl. 22:17

STAKAR TUVISHei hei! Vi startet dagen med en koselig pita-frokost, før vi dro ut i bakken for å stå slalom! Vi fikk stått en stund, før Tuva falt, og slo seg skikkelig. Jeg og Anett måtte bårkjøre ned for å finne ambulansescooter, som fikk hentet henne og tatt henne med til resepsjonen. Så dro hun og Tiril til legevakten i hønefoss, hvor de fant ut at hun hadde bristet kragebenet. Så nå går hun i fatle og er litt stakkarslig, lille babygurl. Foreldrene deres møtte dem på sykehuset, og kjørte dem tilbake til hytten. Jeg og Anett derimot ble igjen og passet på Alfie, bakt brownie og ryddet i hytten, så alt skulle vært koselig og rent til de kom  tilbake. Nå er det lasagnetid! Snakkes i morgen ♡ 

ps. tiril ble så stresset at hun besvimte midt i sykehusgangen #lettvekt#norefjell #ski #vinterferie #sykehus #brukket

POSTED 18.02.2014 // Kl. 14:14

BAKKETIDHei dere! Nå er jeg en rask svipp innom, for nå skal vi ut i bakken og kooose oss. Vi snakkes senere idag, ha en finfin vinterdag! :) 
POSTED 17.02.2014 // Kl. 12:36

NOREFJELLHeihei! Håper alle har fått en fin start på ferien og koser seg masse med familie og venner. Jeg er for øyeblikket på norefjell, med Tiril, Tuva og Anett. Vi skal være her alene i noen dager, så det blir sååå deilig.
Jeg og Anett tok bussen opp i går, og det som egentlig skulle være en reise med én buss på to timer, ble en reise på fem timer med tre forskjellige busser. Den første bussen sa han ikke kunne kjøre oss opp, så han ba oss gå av og vente på en ny buss litt unna norefjell. Så vi ventet, og bussen kom etter rundt en halvtime, så gikk vi på den bussen, som kjørte oss helt til Hønefoss! Så måtte vi bytte der igjen, for at bussen skulle kjøre oss en ekstra time tilbake til norefjell. Men vi kom oss jo opp, såå, all is good ??
Vi har badet, trent, spilt, akt, spist (altfor mye) og kost oss stort! Nå skal vi snart ut i bakken, så vi snakkes senere.

Har forresten ikke nett, hotellnettet er ødelagt og jeg har brukt opp månedens 3G(pluss 400kr ekstra i 3G, sorry mams loveu). Så får ikke blogget stort, om nettet ikke fikses ??

POSTED 12.02.2014 // Kl. 15:24

SNAAARTHeihei! Nå nææærmer det seg vinterferie og jeg gleder meg masse! Skal opp på hytten til Tiril, hvor vi skal stå på ski og slappe heeelt av. Her har dere litt bilder fra skoledagen i går. Har et mål om å bli flinkere til å ta bilder, da ikke bare til bloggen, men generelt, så vi får se hvordan det utarter seg. I går var jeg på skolen, dro på smoothieexchange i lunsjen, også var jeg på jobb. I dag har jeg hatt fri fra skolen, så skal jeg snart skifte til treningstøy for å dra på jobb nok en gang. Hva er deres planer for dagen? bollaaaa


 

POSTED 08.02.2014 // Kl. 19:08

PIZZAKVELDHeihei! Håper dere har en fin helg hittil. Jeg sitter egentlig begravd i skolearbeid selv i helgen, men men, slik er det vel bare. Torsdag var jeg på jobb, og siden jeg og Ida ikke gadd å ta t-banen hjem, så ventet vi heller på Mams, dermed bestemte vi oss for å bestille litt sushi i samme slengen, så da ble det sushitorsdag! 


I går våknet jeg av at mamma ropte at jeg "måtte gå", jeg skjønte ikke noe i det hele tatt, men da jeg reiste meg opp fra sengen innså jeg at jeg hadd macen på fanget, vare fullt påkledd, lyset på romemt var på og hadde på sminke fra gårsdagen. Jeg var sååå sliten og uvel at jeg bestemte meg for å helle bli hjemme enn å dra på skolen. Eneste gangen jeg forlot sengen var for å dra en tur til byen og møte Ida. Vi dro innom svenskebutikken og kjøpte oss en pose med godteri hver, før turen bærte hjem til pizzakveld med fæmmen. 

I kveld skal jeg på middag hos Nina med jentene på buss, samt noen potensielle medlemmer. Så nå holder jeg på å fikse meg, så skal jeg straks til å løpe ut døren! Vi snakkes senere, søtnoser. Håper dere alle får en kjempefin lørdagskveld!

#hverdag #middag #pizza #fest #russetid #godterislottet #søskenkjærlighet

POSTED 05.02.2014 // Kl. 16:11

ONSDAGHey friends! Håper dere alle har hatt en suuuper dag så langt, og at det fortsetter. I dag hadde vi skrivedag i engelsk, noe som gikk ganske greit. Vi sluttet klokken ett, så det var såå deilig å ha litt avslapningstid før jeg nå skal ut døren igjen. Jeg skal nemlig nå på jobb, og da på Oppsal. Det er min 2.gang der i dag og vet enda ikke heeelt hvor det er med t-banen, men satser på at det går fint. Wish me good luck! :) Nå må jeg (bokstavligtalt) løpe ut av døren, så ha det bra! Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 23.01.2014 // Kl. 14:08

STRESSDAGERHei dere! How's life? For min del er det liiitt mye program for tiden, men men, det går fint. Jeg er for fullt tilbake på jobb og det er like koselig som alltid. Vi har heldigvis hatt fri fra prøver, o.l. denne uken så jeg har kunnet slappet fint av på det planet. I morgen skal jeg og noen av bussjentene på dugnadsintervju, før en liten jentegjeng skal ha middag på kvelden. Vi har ikke vært ordentlig samlet siden sommerferien, siden vi nå alle går på forskjellige skoler, så det blir såååå koselig! 

I dag skal jeg på jobb, så vi får snakkes en annen dag. Have a nice day my loves. Hva skal dere idag?  #hverdag #portrett #meg #kleintmedhashtags

POSTED 04.01.2014 // Kl. 19:35

LOVELYHeihei dere! Endelig helg etter to dager skole, haha? Føler med allerede sykt sliten og lengter tilbake til ferie, så jeg gleder meg til vinterferie! I dag har jeg tatt det veldig med ro, tok meg til og med et bad mens jeg så på suits. Nå skal jeg bort til Jenny med Erle, Sunniva og Helene. Håper dere får en fiiin lørdag. 

sminkefri badenymfe

POSTED 02.01.2014 // Kl. 21:57

LAST  COUPLE  OF  DAYSHeihei dere! Har dere fått en fin start på 2014? Jeg må innrømme at at det føles mer naturlig ut å si at det er første dag av 2013 enn det er av 2014. Dette året har jo gått så utrolig fort! Det er allerede et halvt år siden jeg startet på videregående, og allerede over et år siden 10. klasse ballet! Helr utrolig hvor fort dagene har strømmet forbi. Men, uansett jeg satser på at 2014 blir et supert år, så jeg håper det for dere også! 
Den siste uken siden julaften har egentlig flydd forbi den og, 2. juledag feiret jeg jo bursdag med familie, og dagene etter var rutinen den samme; opp, til byen, hjem til jenny, film og serie til langt ut på natten. Vi har fått brukt noen tusen lapper på klær, spist ute, sett hele sesongen til terra nova, sett mange fine filmer, bakt og slappet heeelt av. Utrolig deilig! Nyttårsaften ble feiret med middag med en gjeng utrolig koselige jenter, før vi dro videre. Fin slutt på 2k13! Har dere noen forventninger til nyåret? 

 POSTED 29.12.2013 // Kl. 13:52

JULAFTENHeihei dere! Håper dere alle har hatt en herlig juletid med familien den siste uken. Det har definitivt jeg! Lille julaften kjørte jeg og Ida opp til Eina til besteforeldrene våre. Vi ankom i tide til litt hjemmelaget bakst og "kvelden før kvelden" på tv. Det er jo naturligvis tradisjon å se "Grevinnen og hovmesteren", og alle ler like godt hver gang. På julaften våknet jeg av at Ida kom og vekte meg fordi hun ville åpne julestrømpen sin, så da rigget vi oss til i stuen med hver vår strømpe og så på gode gamle juleklassikere. Bestemor og bestefar fikk en del gjester på kaffebesøk, så da var det egentlig på tide å begynne å fikse oss. Mens vi enda stod på badet kom familien og gjett hvem som var sene som alltid? Jo, de to jentene på badet, ops. Vi spiste god jule middag, åpnet gaver og koste oss stort i hverandres selskap. 1. juledag ble tilbrunget med det resterende godteriet i julestrømpen foran tv med enda flere julefilmer! Såå koselig julen er! 2. juledag hadde jeg bursdag så da kjørt vi og flere av familiemedlemmene hjem til Oslo for å feire. Gjett igjen hvem som var for sene? Jo, jeg og Ida, ops. 

Har dessverre tatt veldig lite bilder disse dagene, men men, det får gå. Julaften outfit;


Kjole fra Nolita (kjøpt på Eger), sko fra Aldo og neglelakken er OPI 

Håper dere alle hadde en finfin jul!

POSTED 26.12.2013 // Kl. 12:34

BURSDAGSBARNGjett hvem som endelig er 16 år! :) Håper dere alle har hatt en finfin jul og at dere alle gleder dere stort til nyttårsaften. Vi snakkes senere, for nå skal jeg snart ta turen hjem til Oslo for å feire med litt familie. Ha en fin dag!  
POSTED 24.12.2013 // Kl. 11:58

INNBLIKKHeiHei dere! Nå kommer litt (((stygge))) iphonebilder fra de siste dagene. Nå er det juuuuulaften så dagen skal brukes til familiekos, men jeg skal prøve å få lagt ut et til innlegg senere!

Fredagen startet med regnstorm på vei til skolen (ikke særlig begeistret for det). På skolen hadde vi først fransk, så var det tid for å gå rundt juletreet med resten av skolen. Deretter sluttet vi, noe som var utrolig deilig! Etter skolen dro jeg til Jenny.

På kvelden dro jeg og Erle på Elixia, men vi fikk bare vært der drøye 30 min før det stengte. Super planlegging fra vår side. Etter det dro vi til Jenny og så film og serier. Lørdagen var jeg, Erle, Helene og Jenny og hadde kosekveld hos Jenny.

Søndagen dro jeg, Nina, Guro og Juliane på bussvisning. Der var langt bort i huttaheita så vi satt på med jentene som skulle selge bussen. Etterpå dro jeg, Nina og Juliane og tok sol og var en tur inni Nina nye (fine!) hus. Mandag morgen dro jeg og søsteren min til Eina til besteforeldrene mine, og her gleeeder vi oss til å feire jul. God jul kjære lesere!

POSTED 20.12.2013 // Kl. 13:05

TILBAKEHola chicas y chicos! Det var da en stund siden forrige oppdatering, nemlig fordi jeg tok meg en liten pause fra bloggingen, men so what; nå er jeg tilbake! Jeg er i utrolig julestemning så det blir muligens litt jule-innlegg så om dere har noen ønsker så er det bare å komme med de! Jeg er offisielt ferdig med skolen for dette året, så da er det ingen skole før om et år(XDXDXD noen som husker den irriterende frasen fra de barndommen? om ikke er jeg lykkelig på deres vegne). Jeg er ferdig med alt av skole og styr, noe som føles utrolig godt nå for jeg er ikke helt i toppform og trenger en koselig pause. Ha en finfin juleferie alle sammen! ♡


Forresten så vil ikke java la meg laste opp flere bilder på en gang, så må sitte og laste opp ett og ett, noen flinke bloggere som har noe tips der?

POSTED 26.11.2013 // Kl. 23:30

BIRTHDAY KIDHeihei dere! Har dere hatt en fiiin tirsdag? Min dag har bestått av skole og jobb. Skoledagen var bra, og jeg, Marianne og Ina skulle ha elevtime i gymmen, altså skulle vi lede. Jeg slang meg bare på i siste minutt, så jeg kunne vel egentlig ikke dansen heeelt, men men det var utrolig gøy! Vi har helt herlig klasse, hvor noen var flinke og andre ikke var liiike flinke, men alle var i alle fall veldig ivrige! Hahha. Etter skolen dro jeg på jobb, hvor jeg atter en gang skulle danse. Så jeg er nokså sliten nå og gleeeder meg til å legge meg.

Min herligste Nora hadde bursdag på søndag, dermed dro Mathilde og jeg ned til henne på mandag, for å ha en koselig liten feiring med goood kake ala Mathilde. Det var kjempekos og kaken var sykt deilig. I tillegg har Nora de søteste hundene ever (hele tre stykker, craycray). 

Nattinatt (: 


♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 

POSTED 24.11.2013 // Kl. 19:03

VIDEO PÅ VEIHei dere! Har fått filmet innkjøpene fra NY! Har derimot ikke engang lastet det over på macen enda, for for øyeblikket føler jeg at jeg drukner i lekser og prøver, sååå det kan ta litt tid før jeg poster videoen. Menmen, noen som gleder seg/ønsker å se innkjøpene? :)
POSTED 21.11.2013 // Kl. 21:01

NEW YORK BILDEDRYSSHei dere! Noe jeg glemte helt å fortelle dere var at jeg skulle ta turen til New York (hehe?). Uansett er jeg nå hjemme på norsk jord, og i morgen skal jeg atter en gang på skolen. Jeg kom hjem idag ettermiddag og har i kveld vært på jobb. Er helt døgnvill og utmattet så det blir en tidlig kveld på meg.

Jeg og Pappa fløy til New York tidlig lørdag morgen, og ankom da rundt ettermiddags/kveldstid på lørdagen. Siden da har vi shoppet litt(/endel?muligens?), gått masse i byen og kost oss stort. Jeg for min del elsker New York og har planer om å studere der etter videregående, noe jeg er fast bestemt på, så jeg hadde det supertrivelig. Jeg var også med Bettina, som bor og studerer i New York, så hun viste meg litt rundt og vi shoppet litt sammen. Sist gang jeg var i New York på ferietur var høsten i 8.klasse og da var vi kun ved central park/times square/fifth avenue/upper-området, så denne gangen bestemte vi oss for å være mer nede i SoHo, og der var det SÅ koselig. Anbefaler alle å ta turen dit.

Jeg tok ikke stort med bilder, verken med iphone eller kamera, da jeg var der, siden vi var der så kort tid, men her er i alle fall noen. Hope you like it og god natt! :)


Hei hvor det går, haha. Det var noen i parken som tilbød meg å være med på et slikt spill, og jeg sa jo da ja, og det var helt sykt underholdene! Det var som badminton bare uten rekkertene. Hahah, morsom opplevelse! papsss


Litt bilder fra brooklyn bridge kommer i et senere innlegg


POSTED 08.11.2013 // Kl. 09:44

NEDTURHeihei dere! Ser ut til at den eneste tiden jeg får blogget er på skolen, så kanskje skal jeg begynne å ta med minnekortet mitt og blogge herifra?

Anyways, hele gårsdagen ble tilbrunget på jobb, dermed fikk jeg ikke verken tid til bilder eller innlegg.
I dag var tidenes nedtur. Noen ganger hater jeg nettsøppelfilteret på gmail, for det har seg sånn at både sponsormails og en invitasjon til presseåpning av den nye butikken Scotch and Soda på Aker brygge endte opp i den mappen.
Nå er eventet over, så det var utrolig kjipt å ikke fått sjansen til å dra bare på grunn av det spamfilteret. Ååh ????

#kakaolove // tvillingene på bowling // takk til magnus (Elias heheh) som klarte å velte hele vannmuggen // Alfieedog // morgenstund // my babies // sweetsweet filippa // barna mine ?? // selfieheh

POSTED 05.11.2013 // Kl. 09:36

SKOLEDAGERHahah, for en overskrift. Jeg har jo vært liiitt dårlig til både å blogge og ta med kameraet rundt for tiden, så dette er de bildene som har blitt tatt når det faktisk har vært med. Jeg og Maria har vært en tur på cafe og filmet til språkiaden(fransk prosjekt). Og på fredag var klassen på bowling i samfunnsfagen. Det var utrolig gøy, hahah og faktisk første gang jeg har spilt uten slike støttegjerder. Etterpå var det endel av oss som satte seg på Peppes. Shoutout til frida forresten, følg henne på insta @fridaskancke (:


POSTED 14.10.2013 // Kl. 00:47

LATE DAGERHeihei dere! Dagene går for det meste i skolearbeid og litt jobb her og der, så det er mest helgene jeg får fri til å gjøre ting. Vi har en del prøver, innleveringer og fremføringer for tiden, så får ikke såå masse bloggtid som jeg skulle ønsket jeg hadde. Men på tross av alle prøvene har denne uken vært ganske chill. Vi hadde vanlig skole på mandag og tirsdag, men tirsdag hadde vi gymteoriprøve, så da ble det null gymming. Onsdagen hadde vi norsk appell og gruppearbeid, så jeg var ferdig på skolen allerede halv elleve! Torsdagen hadde vi ingenting av verken prøver eller fremføringer. Fredag startet jeg på skolen klokken 12.10, og skulle ha samfunnsfagdebatt, men det endte med at læreren helle snakket hele timen, så vi var ferdige kvart på to! Utrolig deilig, haha. Helgen har vært koselig, så kan kanskje legge ut noe bilder fra den senere! Var også en tur i byen med Tiril på fredag og kjøpte to plagg, som jeg heller kan vise dere senere! Hvordan har uken vært for dere? 

høyhalsetgenser  so cozy

POSTED 09.10.2013 // Kl. 18:32

HØSTFERIENHei dere! Nå kommer tidenes lengste innlegg, nemlig masse bilder fra høstferien. Jeg oppdaterte dere ikke så mye i høstferien, så da kan jeg heller gjøre det nå! Fredagen var jeg jo på shopping og middagsdate med mammi. Så på lørdag som jeg hos Erle med Jenny og Helene. På søndagen gikk jeg og Helene tur i den nye ekebergparken, så hadde vi filmkveld. Mandag morgen så møtte jeg Helene og fæmmen på flyplassen så tok vi flyet ned sammen. Hadde en stråååålende tid i Berlin og vil så gjerne tilbake. Vi så masse av byen og kjente landemerker. Kjøpte faktisk et par småting som jeg kan vise dere senere også. Fredagskvelden tok jeg taxi og fly helt alene for første gang, haha. Var faktisk veldig stolt over det! Lørdagen og søndagen gikk til litt skolearbeid og avslapning. Hva gjorde/gjør dere i høstferien? :)


POSTED 09.10.2013 // Kl. 00:10

KJIP DAGHey you guys! Tok meg litt bloggfri i høstferien så kan legge ut bildene fra det senere! Nå er det tilbake på skolebenken atter en gang, og jeg må si jeg savner ferie allerede. Dagen har forøvrig vært dårlig, startet med å halvveis forsove meg, så da jeg endelig var på vei ned mot trikken fant jeg ut at jeg hadde glemt nøklene mine, så da måtte jeg løpe opp igjen. Og da var det to minutter til trikken gikk, så rakk den akkurat! Slitsomt. Så hadde vi endel kjedelige fag idag, så og si kun skriving hele dagen. Vi skulle ha gymprøve i siste time, som jeg gruet meg til hele dagen. Prøven gikk helt ok. Så skulle jeg på jobb og rakk ikke trikken fordi den var for tidlig, så måtte vente i ti min på neste. Så på job (danselærerassistent) så var barna helt sykt irriterende idag. Og når jeg skulle hjem måtte jeg vente ett kvarter på trikkeholdeplassen, før trikken faktisk kom. Så sa de at det var buss for trikk etter bare noen få stopp, så jeg måtte gå ekstra langt hjem. Kom hjem til et tomt hus, så det ble nudler til middag(i want taco). I tillegg vil ikke blogsoft samarbeide, så blogger fra mobil. Og nå har jeg skrevet norskappell og har det å grue meg til i morgen.. Jaja super tirsdag. Nå vil jeg bare sove, haha :) Natta!

bad day

Én ting jeg liker vet blogging er at jeg kan bruke så gamle bilder jeg vil, uten at dere vanligvis legger merke til det, hehe. Idag har jeg sett ut som et vrak, and you would never know if i never told you.

POSTED 01.10.2013 // Kl. 18:39

SPONTANTURHeihei dere! Har visst tatt meg en liten bloggpause jeg, men men, nå er jeg uansett i Berlin! Da jeg var hos Helene på lørdag spurte faren hennes hva jeg skulle i ferien, og da jeg fortalte at jeg egentlig ikke hadde store planer så foreslo han halvveis på tull at jeg kunne bli med til Berlin. Det hørtes jo kjempegøy ut, så på søndag sjekket vi litt med billetter og priser, så idag tidlig bærte turen til Berlin! Vi ankom rundt tolv tiden idag så siden den tid har vi vandret litt i gatene. Jeg skal være her frem til fredag, så tar jeg flyet hjem alene på kvelden. Hva er deres planer for ferien?sminkeløse feriedager 

POSTED 27.09.2013 // Kl. 22:51

HØSTSPORHeihei dere! Håper alle har hatt en kjempefin dag! Høsten har endelig begynt å legge sine spor, for nå er det nemlig røde, oransje og gule blader på bakken, ææ. Jeg er veldig glad i høst, for da kan man kose seg inn i store skjerf, strikkegensere og kule boots. I tillegg er det vottesesong, noe som er helt heerlig. Morningene starter med en god og varm kopp kakao ved daggry, for så å pakke seg inn i lag på lag.

Vi burde nyte de siste dagene av høststarten, nå som solen enda skinner og varmer i fjeset. Vi vil savne det i de kalde vintermånedene.. Heldigvis er det enda lenge til! 

POSTED 27.09.2013 // Kl. 18:24

LATELYHer er en liten recap for så langt hukommelsen min strekker til. Vi kan vel starte med torsdagen for en uke siden! Da dro jeg, Jenny og Emilie en liten tur innom Pascal og kjøpte noen makroner. Mm, deretter satte jeg og Emilie oss på cafe i et par timer. Så var det å komme seg til jobb for min del. 

I helgen var jeg som sagt og besøkte besteforeldrene mine med søsteren min. På søndag var vi i tillegg i familiebursdag, noe som var koselig! Bursdagsbarnet fikk utrolig mange gaver og en kjempesøt kake. 

På mandag var jeg først en lang dag på skolen, så hos Jenny med Helene og Erle resten av dagen og kvelden. Jeg begynner å bli liiitt skolelei, så nå blir det deilig med en ukes avkoblingstid. På mandag hadde vi i tilleg prøve i Geografi, og mitt humør over hvordan det gikk vises på bildet under til høyre. 

På tirsdag hadde vi innsamlingsdag på skolen. Jeg og Maren kom heldigvis på gruppe og vi ble tildelt Aker Brygge som sted, så det var egentlig en veldig chill dag. Vi samlet litt, tok oss en velfortjent lunsj på bagels & juice, samlet masse mer og så tok en siste lunsj på Olivia med flere av jentene. Det var kjempekos! Etter skolen dro jeg og Helene hjem til meg og leide en film. Deretter var jeg på jobb som danselærerassistent (hehe) for første gang. Det gikk helt ok. 

På onsdag hadde vi fri, så da lå jeg bare og slappet av hele dagen. #lovebeinglazy. Jeg og Maren vurderte å ta en tur til byen, men siden vi er det hver dag ellers i uken, såå ble det et nei. Så på torsdag hadde vi tidenes lengste skoledag, spesielt for meg. Jeg forlater huset klokken syv om morningen og kommer ikke hjem før åtte på kvelden, hørtes ikke det herlig ut? Startet naturligvis dagen med skole, før jeg og Ulrikke vandret litt i byen etter skoletid, så gikk turen til jobben, deretter hjem igjen. Var helt utslitt når jeg kom hjem, så det var godt å legge seg! Jeg gikk i verdens deeeeiligste genser hele dagen, ååh, det var helt herlig. Dagens antrekk? Torsdag; diggeste genser Dranella, bukse Designers Remix, sko Converse, klokke MBMJ, ring gave

POSTED 22.09.2013 // Kl. 21:26

ROADTRIPHeihei dere. Denne helgen har jeg følt meg helt på bunn. Jeg ble hjemme fra skolen på fredag, så jeg og søsteren min tok turen til besteforeldrene våre isteden og ble der for helgen. Har rett og slett ligget på sofaen og poppet halstabletter hele helgen, men nå har det heldigvis bedre seg veldig mye i forhold til fredagen hvor det verket i både bihulene og hver muskel i kroppen. Idag var vi i bursdag hos stebroren min, som ble to år på lørdag.  

I morgen må jeg på skolen, nemlig fordi vi skal ha prøve i geografi, som er et avgangsfag, dermed er det best at jeg møter opp. Håper uansett alle andre har hatt en fin helg! 


Kunst på maja

Forfriskninger, godteri og saft, hva er bedre?

Sys mi, og einaidyll

POSTED 19.09.2013 // Kl. 21:04

TORSDAGHeihei dere! I den siste tiden når jeg ikke har blogget har jeg gjort litt av hvert, blandt annet vært på revyfest, løpt rundt songsvann, vært på cafeer, hatt prøver, vært på jobb og rett og slett vært med venner. Har litt lite blogglyst, som dere sikkert merker, men forhåpentligvis kommer den sakte men sikkert tilbake! 


POSTED 12.09.2013 // Kl. 22:36

SILTSOM DAGHei hei! Nå er jeg endelig plassert i sengen og klar for å legge meg etter en slitsom dag. Jeg forlot hjemme klokken syv i dag tidlig, og kom ikke hjem før åtte i kveld, så innen den tiden har jeg vært på skole/jobb i neesten 13 timer. Æææ, nå er jeg utrolig keen på å sove. God natt! 

Topp fra Bik Bok, bukse fra Topshop, veske fra Tory Burch og sko fra Frye

Idet jeg kom hjem var det bare å løpe ut og prøve å få tatt noen outfitbilder før det ble bekmørkt ute, men som dere ser på de kornete bildene over så fungerte det ikke særlig med bilder i mørket. Og siden jeg hadde glemt å lade kameraet i går døde batteriet etter kun 6 bilder, så tjaaa, det ble ikke helt supert idag. 

POSTED 12.09.2013 // Kl. 16:10

SONGSVANNHei hei dere! Jeg beklager litt halvhjertet blogging i det siste, og jeg vet jeg gjør det, men i det siste har dagene egentlig bare gått i ett. Jeg står opp rundt seks, er på skolen til rundt halv fire og så er jeg sååå trøtt når jeg kommer hjem at jeg sovner så og si med en gang. Så er det middag, lekser, vaske og tørke håret  så er det i sengs igjen. Men begynner å komme litt mer inn i rutiner nå og vender meg til skolehverdagen, så det blir nok bedre etterhvert! For øyeblikket er jeg jo aldri på elixia og neesten bare med venner i helgene, så jeg gleder meg til å venne meg litt mer til hverdagen igjen! 


Fiiine Anette på tur i villmarken

I går hadde vi naturfag hele dagen, så vi startet klokken åtte med en 90 minutters naturfagsprøve. Kan ikke si det var den beste starten på dagen, men men. Så møtte vi opp på songsvann hvor vi skulle drive med litt naturfagsforsøk og lignende. Det var utrolig deilig, for jeg gikk i sportstights hele dagen og kun en deilig strikkegenser! Idag får jeg ikke blogget noe tror jeg, nemlig fordi jeg skal på jobb! Det er da min andre offisielle gang jeg er der og forhåpenligvis er det litt mindre stressende idag, for nå har alle dansekursene startet for sesongen, så jeg slipper masse lapper og papirer. Det skal nok gå bra! Hva er deres planer for dagen?

Topp fra Topshop, treninstights fra Nike, veske fra Onstage, vest fra Ralph Lauren, solbriller fra RayBan, støvler fra Hunter og neglelakk er Chanel 18 - Rouge Noir.Ha en strååålende dag, dere! 

POSTED 09.09.2013 // Kl. 16:13

HUKHeihei! I går hadde vi "klassefest" på Huk. Klassen hadde egentlig planlagt å være der alene, men så var det tydeligvis flere som hadde gjort det samme, så da ble det heller første-klassefest, med hele 1st på handels og noen fra Ullern i alle fall. Jentene i klassen var også hos Filippa en tur før vi møtte med alle. Det var koselig og overraskende varmt, fristet nesten å bade, haha. Idag har vi fri i og med at skolen brukes som valglokale, så da får vi en ekstra fridag! Planene for dagen er å slappe av og forberede meg på en ny skoleuke. Hva skal dere idag?POSTED 04.09.2013 // Kl. 21:45

ONSDAGIdag sluttet vi tidlig, så dermed var jeg også kjapt hjemme til sengen min. Har nemlig hatt vondt i hodet i hele dag, så siden sekundet jeg forlot sengen har det ikke vært noe som fristet mer enn å gå tilbake tilbake til min varme hule.
Men etter kun to timer med søvn ble jeg vekket av en telefon fra søsteren min som ville ha meg med til byen for å spise med besteforeldrene våre. Så dermed var det bare å kle på seg igjen, sminke seg igjen og kjappe meg ut døren mens jeg enda halvsov. Kan trygt si jeg var såååå nær å sovne på trikken. Men vi gikk litt i Karl Johan og satte oss ned på Egon. Vi støtte på onkel Ola ved Venstre valgboden, så han satte seg ned med oss og tok en matbit han også! Kjempekoselig å se alle igjen.
Etter middagen dro jeg og Ida en tur til leiligheten og var der en stund bare for å slappe av. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, så er snart klar for sengen! :) Hva har dere gjort idag?
Dagstanker: 1. hvorfor ikke noe mer pll på leeeeenge. 2. Faen ta Ida som fikk meg til byen i rushtrafikken. 3. Så Morten Ramm og barnet hans på Nathional.

POSTED 01.09.2013 // Kl. 18:32

BRA  HELGHeihei dere! Håper dere alle har hatt en bra helg! På fredag var jeg i bursdag hos Helene. Nå har også hun blitt 16, så da er deg vel nesten bare jeg som enda er 15 i vennegjengen. Men men, den tid kommer den og! Nå starter en ny uke og det føles allerede en evighet siden sommeferien, så nå bare venter jeg på høstferie! Pappa og jeg har tenkt oss en tur til New York denne høsten, men det er ikke sikkert det klaffer med høstferien så vi får se om det løser seg. Forhåpentligvis gjør det det!chicas bonitas

POSTED 29.08.2013 // Kl. 22:41

OLIVIAHeihei! Etter en laaang skoledag idag, dro jentene i klassen ned til Olivia Aker brygge for å spise lunsj. Det var kjempekoselig og som alltid hadde de goood mat. Merker at klassen har blitt mye mer samlet de siste dagene, så det er vel mer klasseopplegg på planen fremover. Det blir bra! Siden jeg ikke var hjemme før rundt seks tiden så har jeg egentlig kun slappet av resten av dagen. Jenny har vært her en stund og i tillegg prøvde jeg meg på noen outfit-bilder, men kom meg ikke ut døren før det var bekmørkt, dermed fungerte ikke det. Prøvde også inne, men da blir det så forferdelig lys så er usikker på om de noengang blir publisert, haha. Nå er planen å snart legge meg, så god natt alle! Hva har dere gjort i dag?

Heeerlige mennesker

På onsdag var det kun to 1-klasser som var på skolen, så gangen var helt tom nesten. Vi hadde norsk hele dagen, men sluttet heldigvis tidlig. Møtte Sunniva i byen før vi dro hjem og slappet av. Så den nye pll-episoden og må si jeg ikke ble utrolig overrasket. Det har ant meg at det har vært Ezra lenge, men men, det kommer vel alltids en twist. 


POSTED 28.08.2013 // Kl. 16:24

KONFIRMASJONHei dere! Som sagt var jeg jo i konfirmasjon til (ste)kusinen min Camilla. Dagen var kjempekoselig spekket med god mat, fine taler og strålende vær. Gratulerer masse med dagen som var, Camilla, og kos dere masse i USA, forhåpentligvis kommer jeg og Ida en tur og besøker dere, må bare overtale litt først. 

#konfirmasjon spam heheh

POSTED 28.08.2013 // Kl. 08:39

INSTALATELY.. Om jeg hadde vært irriterende aktiv på insta. Hihi, bare et par iphonebilder fra de seneste dagene.

1. & 2. Konfirmasjon i helgen til min herlig kusine! Seee på kaken

3. Skoletid, mine herlig venner. 4. Lunsj med nye og herlige jenter 5. Kino med storesøs

6. & 8. OHG-dåp 7. Rebusløp første uken

9.,10. & 11. Lunsj, lunsj, lunsj, kos

POSTED 26.08.2013 // Kl. 20:32

LITE BLOGGLYSTHeihei! Det har vært ganske lite aktivitet på bloggen i det siste, og jeg beklager, så skal gjøre mitt beste på å forbedre meg. Forrige uke var jo første skoleuke på VGS, og jeg har fått et kjempebra inntrykk av både skolen og menneskene, så forhåpentligvis blir det tre fine år videre! I helgen var jeg i konfirmasjon, så legger ut litt bilder fra det senere. Men over til bloggingen; jeg savner litt motivasjonen som trengs for å blogge aktivt, så fortell meg gjerne om det er noe dere har lyst til å se mer av?


POSTED 19.08.2013 // Kl. 22:33

I  DET  SISTEHeihei dere! Tok meg en litne bloggpause jeg, så satser på at det går bra, haha. De siste dagene har jeg vært i bursdag til pappa, bursdag til Sunniva, campet på en øy med jentene, badet og rett og slett kost meg. Idag var første skoledag på Handels, med skikkelig opptismistisk ovenfor skolen, haha, kom i en bra klasse med snille lærere og hyggelige elever, i alle fall etter det jeg har sett idag, så vi får vel bare vente og se hvordan det blir fremover. Satser på at det blir herlig! Hva har dere gjort de siste dagene? 

Uff, dette bildet trengte svart/hvitt-effekt, hahaBursdagsbarn 

Lunsj på Olivia med mange av handelsjentene! Utrolig koselig første skoledag (:

POSTED 11.08.2013 // Kl. 22:33

SOMMERKOSHeihei! På fredag fikk jeg besøk av Mathilde som har vært i Danmark i rundt en uke, så det var koselig å se hverandre igjen! På kvelden tok jeg, hun, Erle og Helene en tur på butikken og kjøpte oss litt godt, før vi dro hjem til Erle sammen med Jenny og så film. Vi så Warm Bodies og den var faktisk mye bedre enn jeg forventet! Noe vi ikke innså før veldig langt ut i filmen er at det er en moderne "Romeo og Julie"-fortelling, noen som skjønte det? Haha, det syntes jeg i alle fall var ganske gøy. I går dro jeg og Helene ned til Aker Brygge for å møte mamma og Ronald som var ute med båten. Vi kjørte rumperister og det var såå deilig å være på sjøen. Utover dagen besøkte vi Pappa, hvor vi spiste middag med Silje, ste-lillebroren min, au pairen som nå skal studere og kjæresten hennes. Det var veldig koselig. Så på kvelden var vi hos Jenny. Idag har jeg prøøøvd å fikse bloggdesign og header, men det ble så utrolig dårlig kvalitet så jeg må prøve å få tatt noen nye bilder snart. Nå skal jeg og Jenny ha kosekveld og se film. Hva gjør dere den drøye siste uken av sommerferien? Det knuser hjertet mitt å si det, åh, sommerferie. 
POSTED 09.08.2013 // Kl. 14:33

DE SISTE DAGENEHeihei! Nå nærmer sommeren seg til en slutt så de siste dagene har jeg slappet av med Erle og Jenny. Jeg og Erle tok en tur til byen og vandret litt langs Karl Johan og Aker Brygge. Vi bestemte oss for å ta oss en middag, men det var så utrolig mange mennesker der at vi måtte vente en stund på bord. På kvelden dro vi til Jenny og så film. Vi så Burlesque med Christina Aguilera, og jeg har faktisk aldri sett den før! Den var utrolig bra og jeg fikk et helt annet inntrykk av henne enn det jeg har hatt tidligere. Har syntes hun har vært litt småharry og hun har alltid minnet meg om Gwen Stefani, men i filmen var hun jo utrolig pen og kjempenydelig! Anbefaler alle som ikke har sett den å se den, utrolig bra film! I går fikset jeg litt på Klein Video før jeg postet den, så dro vi en tur på Mix og deretter så på film hjemme hos meg. Hva gjør dere disse dager?
POSTED 07.08.2013 // Kl. 23:21

VIDEOHeihei! Har fått filmet videoen på nytt, så nå er det bare redigeringen som står igjen. I dag har jeg vært en tur i byen med Erle, så satte vi oss på Olivia for å spise middag. Akkurat nå er jeg, Jenny og Erle hjemme hos Jenny og ser på film med smoothie og milkshake(som hver kveld de siste dagene). Hva gjør dere ikveld? 
POSTED 06.08.2013 // Kl. 15:14

LATE SOMMERDAGERHeihei! Bloggen har visst blitt litt nedprioritert i det siste, nemlig fordi jeg mistet litt motivasjonen da innkjøpsvideoen jeg hadde filmet ble helt ødelagt. Når den lå på kameraet var den helt fin, mens på pcen så hengte den selv opp, fargene ble ødelagt og lyden forsvant. Dermed skal jeg prøve å få filmet en ny idag! De siste dagene har jeg vært med venner, slappet av og tatt de siste dagene med sommerferie med ro. Vi har hatt filmkveld hver kveld, så det har vært koselig! I går var vi en tur i byen, så da tok jeg utrolig nok med kameraet, hehe! (: Hvordan har deres dager vært?


POSTED 27.07.2013 // Kl. 23:15

ANTIBES MED TIRILHeihei! I går(fredag) var jeg som sagt og besøkte Tiril i Antibes. Vi vandret litt rundt i byen, kjøpte et par små ting og spiste en god lunsj på en koselig café. Etterpå dro vi ned på stranden for å møte Tuva og resten av familien til Tiril. Det var kjempedeilig vær og herlig temperatur i vannet. Etterpå kom Mamma, Ronald og Ida tilbake fra Cannes, så spiste jeg middag med dem, før vi dro hjem til huset. Det var nemlig vår siste dag på hotellet, så nå er det landlig sjarm i to dager(lørdag og søndag), før vi drar hjem. Hvordan er livet?

POSTED 26.07.2013 // Kl. 11:34

PÅ VEIHeihei! Etter en dag på stranden i går, så dro vi ut og spiste på kvelden. Vi spiste på en restaurant kalt Le Hussard. Den lå oppået hustak og det var såå fint der oppe. Kjempegod mat også! Idag tidlig dro Ida og Niclas hjem til Norge, for å rekke Postgirobygget konsert, haha. Så idag skal vi en tur til Antibes, hvor jeg skal være med Tiril for en dag. Hva er deres planer da?


POSTED 25.07.2013 // Kl. 18:51

NICEHeihei! Tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering fra Nice, ettersom jeg ikke har skrevet et eneste ord om turen, haha. Det hadde såvidt bikket natt før jeg og Ida satte oss i bilen på vei til Gardermoen. Det var to slitne jenter kjørende i soloppgangen. Etter litt halvsoving i 2 og en halv time på flyet landet vi i Nice. Vi ble hentet på flyplassen, så dro vi å spiste lunsj. Senere bar turen til stranden. Det er såå deilig her, ikke for varmt, men likevel ikke for kaldt. Var også en drøy time på stranden med Ragna, før hun dro igjen. På kvelden spiste vi ute før vi dro til huset. Huset var veldig fint og stort, men litt for langt unna byen, så dagen etter tok jeg, Ida, Niclas og mamma inn på hotell nærme stranden. Vi bor her til fredag, så har jeg og Tiril planlagt en overnatting, og den siste natten skal vi tilbake til huset. Dagene blitt tilbrakt på stranden om dagen og restaurant om natten. Vi var også en dagstur i Juan Les Pins, siden det er så nærme. Har handlet litt, men ikke særlig mye, så tenkte jeg skulle lage en video når jeg kom hjem? Nå er jeg akuratt hjemme fra stranden, og jeg har faktisk fått farge! For rød er også en farge, hihi. Nå skal vi straks ut og spise, så vi snakkes!

Hva tenker dere om en liten innkjøpsvideo? 

topp FOREVER 21 shorts AMERICAN EAGLE sko TOMS veske RIVER ISLAND

POSTED 22.07.2013 // Kl. 19:45

FREDAGHeihei dere! Er nå frankrike, kom opp tidlig søndagsmorgen, men det kan jeg heller fortelle dere om senere! Hele lørdagen var full med vasking av klær, pakking og stress føt jeg og Ida hoppet i bilen klokken 4, søndagsmorgen. 

På fredag var jeg, Helene og Sunniva på kino. Vi så The Bling Ring, som jeg syntes jeg var utrolig bra, på tross av noen dårlige anmeldelser. Men tror likevel den er best om du har sett serien Pretty Wild og kan endel om saken fra før av, da vil du syntes den er myye bedre enn om du ikke har det. Etterpå satta vi oss på en Sushi restaurant på Tjuvholmen og koste oss der.  På kvelden overnattet vi alle hos Helene, og lørdag morgen startet med film og god frokost. 
POSTED 18.07.2013 // Kl. 22:09

OSLODAGHeihei! I går var jeg og Mathilde en tur i byen. Vi var først hjemme hos meg og koste oss med Lost, så dro vi ned på Bagels and Juice for en liten "lunsj". Vi var innom et par butikker, så på en gateartist og bare slappet av i lille Oslo. Utrolig deilig! På kvelden var vi hos meg, bestilte peppes og så film, så overnattet Mathilde. Hvordan var deres gårsdag?Herregud, han sjonglerte tre sverd mens han krysset en random person. 

POSTED 11.07.2013 // Kl. 18:37

SOMMERDAGHeihei! I går var vi en tur nede på Beach Cluben. Vi badet, solte oss og slappet av i finværet. Vi kjørte også litt rundt med golfbilen, måtte bli litt flinkere, hehe. På kvelden lagde vi oss taco og koste oss med middag på terrassen nok en gang. Utrolig deilig! Hva gjorde dere i går?POSTED 10.07.2013 // Kl. 23:58

KRAGERØHeihei! I går tidlig tok jeg bussen ned til Kragerø for å være med Helene og fammen. Etter en laang busstur var det deilig å komme til dette herlige stedet! Jeg og Helene tok oss en golfbiltur, hvor hun lærte meg å kjøre for første gang! Utrolig gøy, og må si jeg har blitt litt god! Så lagde vi oss middag og spiste ute på terrassen. Utpå kvelden tok jeg, Helene, Hanne og Marie oss et nattbad nede på beach cluben. Det var utrolig nok årets første bad i Norge for meg, haha, i fjor var det i starten av mars da! Her er litt bilder fra dagen. Hvordan er sommerlivet?


POSTED 10.07.2013 // Kl. 00:00

SISTE DAGENHeihei! Søndag var den siste dagen på eina, og da hadde bestemor bursdag. De fleste i familien var bortreist, så da ble det er koselig liten feiring, så tar vi en større en til høsten! Det var likevel veldig koselig. Men jeg må samtidig si det var digg å komme hjem til min egen seng, uansett om det bare var for to netter. På mandag var jeg hos frisøren! Jeg klippet meg og farget øyebrynene og vippene. Øyebrynene mine ble syyykt mørke, så går rundt og føler meg som en klovn, men de tones vel ned etterhvert. Viser dere frisørresultatet i morgen, syntes selv det er veeeldig forskjell! I dag tidlig tok jeg bussen til Kragrø for å besøke Helene og fæmmen. Hva skjer i deres verden?Passet onkelen, tante, fetteren min og kusinen min sin hund i et par dager. Hun er sååå søt og liiiitt gammel, så når jeg tok henne med på joggetur ble hun så utslitt at jeg trodde hun skulle få salg, haha herregud.


POSTED 30.06.2013 // Kl. 21:41

BONDEKNØLHeihei! Dagene her på landet går ut på sims, jogge- og sykkelturer, lost og soving. Utroolig deilig. I går var vi en tur på CC på gjøvik. Jeg fikk ekstern harddisk til macen og en genser av besteforeldrene mine, i tillegg kjøpte jeg det nye sims spillet (haha, jeg er en taper). Idag var det ganske fint vær, men kom meg ikke ut før det var skyete. Tok meg likevel en sykkeltur. Møtte atter en gang på de skumle hestene (for dere som ikke vet det; det går 5 hester fritt der jeg pleier å jogge, og jeg ender med å snu hver gang jeg møter på de, haha). Jeg bestemte meg for å manne meg opp, og ettersom jeg hadde sykkel tenkte jeg jeg bare kunne sykle vekk hvis jeg ble redd, haha. Jeg gikk så langt at jeg stod ca 7 meter unna de, så begynner den ene å gå mot meg. Den endte opp med nesa i vesken min. Dere aaaner ikke hvor redd jeg var da. Så jeg rygger unna, og da kommer den andre mot meg. Den begynte å riste på manen og slå i bakken, så trooor den var sur. Haha, etter det dro jeg.

seee så nærme, herregud, heartattacksur hest

ÅÅ elsker dette stedet!

POSTED 25.06.2013 // Kl. 11:28

DAGENS  PLANERHeihei! Da har jeg akkuratt våknet. I dag skal jeg og Maily en tur til byen, vi tenkte nemlig vi skulle se The Great Gatsby. Har hørt mye bra om den, pluss at Leo er i hovedrollen, og soundtracket er helt herlig, så vi gleder oss masse! Dette blir min siste Oslo-dag for nå, i morgen drar jeg nemlig til Eina (besteforeldrene mine) og skal være der på ubestemt tid. Det blir koselig! Og ett spørsmål; Har du sett The Great Gatsby?


Bilde fra lørdag, da det viste seg å være aaaltfor mye vind til å ta outfit-bilder, hihi

POSTED 24.06.2013 // Kl. 21:24

HELGEKOSHeihei! Lørdagen startet med en koselig lunsj på Egon med Eline, moren hennes og moren min. Det var kjempehyggelig. Det er egentlig en tradisjon for oss å dra på teater og restaurant rundt juletider, men det fant vi ingen tid til i år, dermed spiste vi heller en koselig, liten lunsj! Utover kvelden grillet brannfjelljentene hos Tiril. Det var kjempekoselig og alle hadde laget masse god mat! Jeg sov over hos Tiril, så på søndag var jeg der så og si hele dagen. I dag har jeg og Maily vært på Elixia, jeg har spist taco med Mammibeste, og planene for kvelden er bare for å slappe av! (: GRILLMESTER INGAsoo cozy

POSTED 22.06.2013 // Kl. 13:44

UPDATEHeihei! På torsdag hadde vi vitnemålsutdeling og sa et siste farvel med skolen, etter det spiste jentene i klassen middag hos Jenny. Kjempemasse god mat og fint vær! Senere møttes mange av jentene og guttene fra alle de forskjellige klassene hos Juliane, og hadde en liten avslutning på alle skoleårene sammen. På fredag dro jeg til byen med Jenny, Helene og Tiril. Vi spiste lunsj på cafe og vandret litt rundt. På kvelden koste jeg meg med film og godteri, før jeg var en liten tur borte hos Jenny og Erle. 

I dag skal jeg ut og spise lunsj med Mamma, Tove og Eline, og senere skal jentene grille hos Tiril! Dette blir en koselig dag (: Hva er deres planer for dagen?
POSTED 21.06.2013 // Kl. 23:31

KLASSEAVSLUTNINGHeihei! Jeg sa jo jeg skulle poste dette innlegget i går, men det fikk jeg ikke tid til, dermed kommer det nå. Jeg skulle jo egentlig, få noen bilder av Erle, men hun hadde ikke kameraet så da blir ikke det noe av. På tirsdag hadde vi avslutning med klassen. Det var utrolig koselig og en verdig avslutning på tre herlige år! Det ble holdt taler, vist videoer og servert masse god mat. Det er så utrolig trist at klassen blir splittet, vi har blitt en utrolig sammensveiset gjeng og det blir rart å aldri se oss sammen igjen. Trist å slutte på brannfjell! POSTED 20.06.2013 // Kl. 12:29

GÅRSDAGENHeihei! I går hadde vi siste skoledag på ungdomsskolen, noen sinne! Ææ, tenk så fort det har gått. Uansett; siste skoledag var også aktivitetsdag, så da var vel egentlig helt greit. Etter skolen var jeg med Helene hjem. Jeg hadde selvfølgelig klart å miste nøkkelen min, så da så vi heller den nye PLL-episoden sammen med Marie! Mamma hadde bursdag i tillegg, så egentlig skulle vi spise ute, men siden det ble så stygt vær, bestemte vi oss for å utsette til en finere dag! Dermed bestilte vi peppes og koste oss heller  i stuen. I dag har vi fri, foruten vitnemålsutdeling i kveld, så jeg har planer om å bare slappe av litt! Hva skal dere idag?Bildene fra avslutningen kommer i kveld! Må bare til Erle for å se på noen bilder! (:

POSTED 18.06.2013 // Kl. 23:05

DAGEN IDAGHeihei! Idag var 10.klasses siste offisielle skoledag, i morgen har vi nemlig aktivitetsdag, og etter det null skole(forutenom vitnemålsutdeling, riktignok). Helt sykt hvor fort disse årene har gått!

Etter å ha vært på skolen i knapt to timer fikk vi fri, dermed dro jeg, Sunniva, Helene og Erle hjem til Jenny. Vi koste oss i solen og Jenny lagde lapper til oss. Nå er jeg akkuratt hjemme fra klasseavslutning, noe som var utrolig koselig! Ettersom det var sååå mange bilder poster jeg et innlegg om det senere. Ha en fin kveld! Har dere hatt en bra dag? Har dere fri enda? 


POSTED 18.06.2013 // Kl. 12:31

BYTURHeihei! I går var jeg endelig ferdig med eksamen, så jeg kan slutte å uroe meg over det noe mer! Nå er det så og si sommerferie, endelig! Både jeg og Jenny var veldig tidlig ferdige med eksamen, så da dro vi en tur til byen. Vi handlet litt, så satte vi oss på fridays og spiste goood lunsj. Etterpå møtte vi Helene og Ingvild på Aker brygge og koste oss i finværet. På kvelden så jeg og Jenny Beautiful Creatures, den var veldig merkelig og jeg hadde forventet at den var bedre, men likevel; det var utrolig koselig! 

 

POSTED 14.06.2013 // Kl. 21:38

EKSAMENSFORBEREDELSERHeihei! Nå som jeg holder på med eksamenforbredelser går dagene i ett, og nå er det tydeligvis helg? Jeg har hatt tirsdagsfølelse i hele dag. Jeg kom uheldigvis opp i matte, noe som er uuutrolig kjipt. Jeg hadde det nemlig på prøve muntlig, og jeg syntes det var vanskelig da, så nå er det ikke noe særlig lettere. Klarte i tillegg å glemme notatboken min på skolen (har tre mattebøker, så blandet), så nå har jeg ikke besvarelsen på noen av oppgavene, så jeg må så og si starte på nytt :( Ææ, hater matte! Gleder med sååå til skolen er over! Har du muntlig eksamen?POSTED 11.06.2013 // Kl. 14:04

FRIDAGERHeihei! I går ble halvparten av elevene trukket opp til muntlig eksamen, dermed har vi som ikke ble trukket opp igår fri frem til torsdag. Utrolig deilig! Det var en del av jentene som ikke ble trukket opp, så vi dro til byen og spiste lunsj på bagels & juice. Etterpå dro jeg hjem en tur, lagde meg litt mat, så den siste vampire diraries episoden og startet på lost, mens jeg solte meg på terassen. Så dro jeg og Jenny ned til Tiril, hvor også Nora og Sunniva var. Vi så en film, lagde oss litt mat og koste oss i finværet. På kvelden var jeg og Jenny en tur innom butikken, før vi avsluttet kvelden med en film, hvor vi begge sovnet, haha. 

Det er såå deilig med fri! Har sovet lenge, sett litt på lost og spradet rundt i huset i bikini. Idag er ikke planene store, skal rett og slett bare nyte solen nå som jeg kan, så kanskje finne på noe senere idag! Hvordan ser deres dag ut?

Sunniva, Amanda, Tiril, Ingvild, Emma, Nora, meg og Jenny.

Nora, Sunniva, Tiril, Jenny, Emma, meg, Amanda og Ida. Tiril og Nora bestee


Tiril, Mini-Tiril (hihi, Tuva) og Nora. 

POSTED 09.06.2013 // Kl. 15:17

SUMMERTIMEHeihei! På fredag hadde jeg ungdomsskolens siste prøve (foruten muntlig eksamen), så nå er det videregående som venter! Ææ, det har gått så fort. Etter skolen solte jeg meg på verandaen, før jeg og Erle dro en tur til byen. Vi skule på smoothiexchange, men det var stengt, så vi dro på hope & glory(eller nøttebutikken, som de fleste kjenner den som), for så å rote oss bort til bagels and juice, hvor det også var stengt. Ingen smootie på oss altså. På kvelden kom Erle og Helene bort, så vi lagde oss taco og koste oss ute. 

Se så lyst! dette var mellom ni og ti, haha. Det blir virkelig ikke mørkt.  I går var jeg i familiebursdag til onkelen min. Hadde dessverre glemt å lade batteriet, så det døde etter bare et par bilder. Vi var også en tur innom bestemor og bestefar! Alltid koselig det! (: Vi kom hjem ganske sent, så etter en tur for å kjøpe godteri så jeg på film! Vi var også og hentet brillene mine, så hele veien hjem satt jeg og tok de av og på for å se forskjellen, og det er helt sykt! Alt er såå mye finere. Hahah, men føler meg litt merkelig med de. 

POSTED 31.05.2013 // Kl. 20:50

JEG  HAR  MISTET  MIN  BESTE  VENNJeg har mistet min beste venn. Det er ti år siden hun ble med hjem. Og historien om hvordan hun ble med var litt spesiell; Jeg og mamma skulle på kino (om jeg husker rett var det Shrek vi skulle se), men før filmen startet gikk vi for å kjøpe litt godteri. Vi passerte en dyrebutikk på veien, og siden vi trengte et bånd til vårt daværende marsvin (sico ) så gikk vi inn en liten tur. Som alle gjør i dyrebutikker så gikk jeg bort for å titte på dyrene. Jeg husker det var første gangen jeg faktisk så pinnedyr og ble så fascinert at jeg begynte å telle de, haha. Da jeg snudde meg rundt var det tre kaniner inne i et bur. De var utrolig små og veldig søte alle sammen, men jeg falt pladask for bare den ene. Både jeg og mamma fikk holde den søte kaninen med hvit og brun pels, vi ble begge så betatt at vi ikke klarte å gå fra den. Dermed bestemt vi oss for å holde den av til filmen var over. Under hele filmen var det eneste vi kunne tenke på det nydelige nurket som snart var vårt, og da filmen endelig var over kjappet vi oss bort til dyrebutikken. Tror storesøsteren min ble litt sjokkert da vi kom hjem fra kino med en kanin i armene, men helt siden den stund har hun vært vår nydelige, utrolig elskede kanin. Det ble litt uenighet når vi skulle velge navnet, det stod nemlig mellom bella og silke, så jeg, Jenny og Erle gikk rundt i nabolaget for å spørre hva de mente hva det beste navnet var. Jeg husker vi tullet litt med den spørreundersøkelsen, og jeg tror ikke resultatene var 100% korrekt, men betydde ikke noe; for vi hadde bestemt at hun skulle hete Silke, oppkalt etter sin silkemyke pels! Riktignok har hun ofte blitt referert til som pusa, ettersom det er kallenavnet hennes. 

Idag, nærmere ti år senere, forlot hun oss. Tanken på at hun levde litt på overtid hadde slått hele familien, men likevel er det vanskelig å forberede seg til den dagen det faktisk hender. Jeg er utrolig lei meg, men også veldig takknemlig for de fine minnene. Det å ha hatt et evig kosete og glad vesen ventende på deg hver dag i ti år er fantastisk. Både i gjennom gode og dårlige tider har hun vært her, og hun har virket som en klippe under dystre perioder.

Det er helt uvirkelig at hun er borte. Det har ikke gått opp for meg enda, og jeg gruer meg til det vil. Hvil i fred, Silke. 

jeg elsker deg, for alltid

POSTED 30.05.2013 // Kl. 23:27

MIDDAG  PÅ  VAPIANOHei hei! Jeg har hatt en utrolig koselig kveld med herlige jenter. Vi møttes alle på Vapiano og spiste en god middag. Etter masse latter og kos, satte vi oss tjuvholmen og slappet av. Det er utrolig herlig temperatur om kvelden nå, så det var perfekt vær for maxikjole! Jeg mistenker at jeg kommer til å bo i maxi kjoler og skjørt denne sommeren.. Uansett: Etterpå tok vi oss en is, før vi alle spilttes. Jeg og Mathilde ble hentet på Aker brygge med båten, og vi fikk sett Ida i aksjon for første gang, haha. Nå skal jeg se et par paradise episoder som jeg har misset og kose meg med en liiiten pose godis. Hvordan har deres dag vært?
POSTED 30.05.2013 // Kl. 17:47

FERDIG  MED  EKSAMENHeihei! Da er jeg ferdig med eksamen, så nå er det utrolig deilig å få det vekk fra hjernen. Det gikk ganske greit, jeg tenker det blir en 5'er ettersom jeg vanligvis får enten 5 eller 6. Jeg skal selvøflgelig ikke ha for høye forhåpninger, men forrige tentamen fikk jeg ikke tid til å lese gjennom en eneste gang og var sikker på at det i beste fall kunne bli 4/5, men det endte med 5+. Dermed uroer jeg meg ikke sånn veldig mye, ettersom engelsk er ett av mine sterkeste fag. 

Etterpå skal jeg ut med et par jenter og "feire" at vi alle er ferdige med skriftlig eksamen. Så det blir koselig! Har dere hatt eksamen? Hvordan gikk det?au naturel, hehe

POSTED 29.05.2013 // Kl. 21:05

BRILLESLANGEHeihei! Denne dagen har ikke vært særlig bengivenhetsfull. Jeg hadde tre timer skole hvor jeg jobbet med engelsk og så "The kings speech". Når storefri omsider dukket opp fikk vi dra hjem, noe jeg gjorde, for så å fortsette engelskøvingen hjemme. På ettermiddagen dro jeg og mamma på Bryn senteret, hvor jeg skulle ha en synstest. Det viste seg at jeg har skjeve hornhinner, dermed trenger jeg briller :( Riktignok bare når jeg ser tv, sitter bakerst i klasserommet og når jeg (begynner å) kjøre. Det var heldigvis noen kledelige fra Burberry som jeg valgte meg, så de får jeg om to ukers tid! Vi var en tur innom noen klesbutikker også, så jeg fant meg to nye ting fra Vero Moda! Det er utrooolig billig der, så jeg fikk en stripete shorts og enda en maxikjole, denne gangen mørkeblå. Dere ser den sikker på bloggen i nærmeste fremtid! Hvordan har dagen deres vært? (: I kveld skal jeg legge meg tidlig, så jeg er godt uthvilt til morgendagens eksamen. Wish me good luck!

mine fineeee

POSTED 28.05.2013 // Kl. 21:54

MANDAGSBARNHeihei! I dag fikk vi vite eksamenstemaet vi skal ha, nemlig "change", dermed skal jeg sitte å gruble over dette emnet de neste 40 timene. Dermed har jeg ikke gjort stort idag, annet enn å lese heftet vi fikk, sett vampire diaries og ryddet mitt evig rotete rom.
I går var klassen på eskursjon! Det var riktignok veldig kjedelig, men bedre enn å sitte på skolebenken i flere timer, i tillegg var det jo ganske fint vær! Vi var innom Akershus festning og Nobels fredsprissenter.

inne på fredsprissenteret!

POSTED 27.05.2013 // Kl. 15:16

SUN(NY)DAYHeihei! I går solte jeg meg og koste meg masseee i finværet. Det var helt strålende vær i Oslo! Utpå dagen dro jeg, Mathilde, Vilde og Juliane for å spise lunsj/middag på Vapiano. Etterpå satte vi oss en stund ute i solen. Gårsdagens outfit kommer etterpå, så stay tuned! (: Håper dere alle har en strålende dag!

POSTED 26.05.2013 // Kl. 19:20

GRILLKVELDHeihei! God søndagsmorgen, håper alle har like fint vær som det er i Oslo nå. Solen stråååler! I går kveld var jeg, Tiril, Ingvild, Sunniva og Jenny å grillet hos Helene. Det var utroolig koselig, i tilleg var det kjempevarmt ute så vi frøs ikke ett sekund. Herlig kveld! 

 

POSTED 23.05.2013 // Kl. 21:53

DEILIG DAGHei hei! I dag har jeg endelig fått slappet ordentlig av. Helene var innom en liten tur etter skolen, men ellers har det bare vært meg og vampire diaries i hele dag! Jeg begynte å se på TVD i helgen, men har ikke hatt tid til å se så mange episoder før nå, så idag tror jeg jeg har sett minst fem episoder! Jeg er heelt hektet! Har aldri egentlig likt the vampire diaries, og har syntes det har vært litt for dramatisk, men nå liker jeg det faktisk utrolig godt.

Nå sitter jeg i stuen ikledd daffeklær og er sminkeløs klar for parseremoni i paradise. Har også laget eggedosis og bær, namnam. Hvordan tilbringer du kvelden din da?

POSTED 22.05.2013 // Kl. 22:19

REGNFYLTE  DAGERHeihei! Nå har jeg jo ikke blogget siden mandag, så da kan jeg vel oppdatere dere på de to siste dagene. Etter skolen i går var jeg klar for å chille hele dagen, så akkuratt når jeg har startet en ny episode vampire diaries og skiftet til kosebukse, ringer Sunniva og spør om jeg vil være med til byen. Jeg sier etter litt overtaling ja, så da dro jeg, Sunniva og Emma på Yogurt Heaven. Det er ganske lenge siden jeg  har spist yogurtis nå ettersom det å kjøpe det hver eneste dag i USA gjorde meg litt lei. Men det var godt! Jeg og Sunniva var etterpå innom et par butikker, så da kjøpte jeg meg litt nytt! En svart, basic maxikjole fra Bik Bok, en sølv armebåndlenke med kors på fra Gina Tricot og en half-finger ring med kors på fra Gina Tricot. Etter skolen idag var jeg med Sunniva, vi så en episode modern family og koste oss med popcorn. Utpå dagen dro jeg og Helene på Elixia, den nye lambertseter "delen" eller senteret åpnet for litt siden, så det var første gang jeg trente der! Utrolig fint inne og det var veldig luftig, så anbefaler alle som allerede trener på elixia lambertseter å ta turen innom.

I kveld har jeg fått nokas på døren etter å ha utløst brannalarmen når jeg lagde mat, herregud, du kan tro jeg følte meg dum. Men på toppen av det hele visste jeg ikke at de rykket ut så fort, ettersom den ble stoppet etter bare noen sekunder, så da det ringte på døren tenkte jeg det var en selger eller noe slikt ( alene hjemme, gidder aldri åpne om jeg ikke venter besøk/ vet at noen kommer innom), så jeg gadd ikke åpne, men etterhvert hører jeg døren bli låst opp av seg selv! Jeg fikk ganske heartattack, siden jeg visste verken mamma eller Ida kom for en stund, men heldigvis var det bare en sikkerhetsmann som tydeligvis har nøkkel til alle hus.. fint å vite. Har dere noen gang opplevd noe lignende? 
POSTED 20.05.2013 // Kl. 22:29

LANGHELGHeihei! Håper dere alle har hatt en strålende helg. Det har jo vært supert vær hele tiden, så det har vært kjempedeilig ute ♡ I går dro jeg og Jenny ned til Ragnas brygge og solte oss i det herlige været. Senere kom også Tiril, Mathilde, Nora og Barabara ned. Utover dagen dro vi opp til Tiril og bestemte oss for å grille. Det var utrolig godt!

Idag har familien vært en tur oppe på Toten for å feire Mormors 80-årsdag! Det var utrolig godt mat og kjeeempefint vær, så jeg og Ida satte oss ute ved innsjøen en stund. Gratulerer masse mormor ♡ 

Kakeeeee Mormor, mamma og tante Laila! (: 

Og barnebarna da! (:

POSTED 18.05.2013 // Kl. 13:19

17.MAIHeihei! Da var enda en nasjonaldag godt overstått. Dagen var spekket med mat, latter og gode venner, så det var virkelig en herlig dag! Jeg, Nina, Juliane, Erle og Jenny startet dagen med å spise brunch hos Helene. Det var utroolig godt. Utover ettermiddagen tok vi oss en tur til byen for å kjøpe is, hvor vi møtte Sahra og Frida. Senere dro vi hjem og skiftet ut av bunaden. Jentene grillet hos Nina, før vi møtte opp med guttene. Det var stråålende vær hele dagen og riktignok liiitt for varmt å gå med bunad, så det vr deilig å få tatt den av etterhvert. Tok dessverre bare bilder på starten av dagen.

POSTED 15.05.2013 // Kl. 19:17

MOVIETIMEYes! Jeg kom opp i engelsk skriftlig!! 

Klokken ni idag fikk vi vite hva vi kom opp i, jeg var kjemperedd for å komme opp i norsk. Det er det verste som kunne skjedd tror jeg, for da er det nemlig både bokmål og nynorsk en separat eksamenskarakter, men jeg kom heldigvis opp i engelsk (noe som jeg håpet på). Så nå er jeg i ekstase! Etter skolen dro jeg og Mathilde hjem til meg. Vi bestemte oss for å se en film, men det endte med at begge sovnet ca halvveis. Snart må jeg starte på RLE innlevering, så vi snakkes senere. Hvis du også skal ha eksamen, hva kom du opp i? 
POSTED 09.05.2013 // Kl. 18:59

FRIDAGHei alle sammen! Idag har vi hatt fri, så jeg sov til klokken elleve-tolv før Ida vekket meg. Vi dro en tur og trente på Elixia, så på butikken og når vi kom hjem igjen lagde Ida frokost pannekaker til meg! Nam, så godt. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld enda, men nå tror jeg jeg skal bake noe godt, nam! Har vært sminkefri og i chilleklær hele dagen, så ser ikke særlig presentabel ut, men sånn er livet når man har fri! Vi snakkes senere. 

Ha en fin kristi himmelfartsdag videre! (:

POSTED 08.05.2013 // Kl. 16:25

DE SISTE DAGENEI helgen var det strålende fint vær, så på søndagen gikk jeg en tur til Mathilde for å øve til fransktentamen. Vi gikk en tur på butikken og kjøpte oss litt bær, mango og vannmelon. Deretter satte vi oss i solen ikledd bikini med bøkene våre. + vi gikk i shorts, aaah sommer

Mandagen hadde vi fransktentamen, det gikk så bra som det kunne gå egentlig. Ikke altfor bra, ikke super dårlig. Etter skolen var jeg med Jenny! På tirsdag hadde vi orientering, det gikk ganske bra, på tross av at vi løp i en ukjent skog. Det var såååå fint vær, så etter skolen la jeg meg på dyne på verandaen og solte meg (nok en gang i bikini, love).

Senere lagde jeg og Bettina pannekaker og så paradise med Ida! Fant også en marihøne (unnskyld akryl neglen, klarte ikke fjerne den først).

Nå er jeg hos Helene og har sett på film. Har fri i morgen og på torsdag, så nå er skoleuken over! Dette er virkelig en chill uke (:

POSTED 02.05.2013 // Kl. 22:53

BYTURHei hei! I dag dro jeg og Jenny en tur til frogner for å kjøpe oss smoothie. Vi var også en tur innom nøttebutikken på majorstuen og vigelandsparken. Jenny har vært i USA i noe som føles ut som en evighet nå, så det var kjempekoselig å være sammen igjen! Nå er det tid for paradise og prøveøving. Jeg har prøve i kunsthistorie i morgen, og jeg må ha 6'er, så ønsk meg lykke til! (jeg trenger det)

Gratulerer masse med dagen til Thea!♥ (link)

jeg burde kanskje holde meg unna barbiedopet en stund.. litt for tan
POSTED 28.04.2013 // Kl. 14:38

GÅTUR?Heihei! I går bestemte jeg og Mathilde oss for å gå en tur i skogen. Vi fant etterkvart ut at det ikke var heeelt vår greie, så da gikk vi ned til Tiril isteden(det er langt fyi), hvor vi så litt av en film og fikk en matbit. Etter å ha vært en tur på butikken så gikk vi hjem igjen, vi møtte heldigvis på Elise halvveis, så vi fikk sitte på hjem! På kvelden kom Sara, Helene og Erle bort, så vi satte oss på verandaen med tepper.
I dag skal jeg på Elixia med Mathilde, og videre har jeg ikke lagt noen planer. Ha en fin dag!

en klatretur?? nei, bare posing

"hei tiril, vi ble litt lei av å gå, er hos deg om tjue"

POSTED 24.04.2013 // Kl. 21:41

VAPIANO  LUNSJHeihei! Etter skolen idag dro jeg, Emma, Elise, Tiril og Mathilde til Vapiano for å spise lunsj. Det var utrolig godt, men både Emma, Elise og Tirill måtte dra etterhvert, så da ble det meg og Mathilde. Vi gikk litt rundt i byen og tittet litt i butikker. Vi så også paradise Erik ( selverklærte bygdegutten på utkikk etter kviger). Jeg har nevnt før at jeg mistet selvutløser fjernkontrollen min i USA, dermed kjøpe jeg en ny idag. Jeg fant bare en sånn dårlig med en knapp til 349kr, noe som er dyrt for en knapp. Den forrige hadde minst 9(ikke at jeg skjønte hva mer en tre av de betydde, men jeg skulle lære meg det!), så jeg er litt sur på meg selv over at jeg klarte å miste den. Nå nærmer det seg kveld, og jeg burde vel egentlig øve til prøven jeg har i morgen.. Så vi snakkes!  Hvordan har din dag vært ?


POSTED 22.04.2013 // Kl. 21:54

WHEN  I  SAY  JUSTIN,  YOU  SAY  BIEBERHeihei! Det har skjedd mye de siste dagene jeg har glemt å blogge om, men jeg har heller ikke tatt stort med bilder, så vi dropper det! På onsdag derimot tok jeg endel bilder, nærmere 600 for å være bestemt. Da var nemlig jeg, Erle og Helene på Justin Bieber konsert! Vi hadde diamond circle billetter og var sååå nærme han! Åå, elsker justin bieber ♥

Men på et annet tema; var det noen av dere som så på fjor årets x-factor storbritannia? Jeg gjorde nemlig det, og da heide jeg på Union J. De vant uheldigvis ikke, men nå har de kommet ut med sin første singel! Jeg elsker den! Dere kan høre på den over. 

1. Helene, meg og Erle stoked på shuttlebussen! 2. Scooter og Kenny!!! de gikk nede ved scenen før showet startet 3. Vi fant Tiril og Elise i sitteplassene, koselig møte!

1. Meg og Helene og resten av gjengen. 2. Erle og Helene ♥

De som varmet opp før Dj Tay James. De var fra finland og mye bedre enn jeg forventet! De spilte noen finske sanger og noen gamle amerikanske slagere. + at gitaristen var kjekk!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jeg har alltid syntes det er så teit og aldri skjønt meg på det når noen gråter på en Justin Bieber konsert, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg forstod det på konserten! Fyfaen, jeg begynte å gråte når han kom. Klarte ikke stoppe før ute i sang tre, herre. Han er så perfekt!ååå, så bra slutt! 

POSTED 11.04.2013 // Kl. 22:52

DAGEN  IDAGHeihei! Idag har jeg vært på skolen som alltid, stemningen vises godt på bildene over. Har i tillegg fransk prøve i morgen, så kommer mattetentamen på tirsdag og justin bieber på onsdag! åå, gleder meg. 


Etter skolen dro jeg, Nora og Mathilde på Elixia. Jeg kjøpte meg en salat til lunsj, så jeg følte meg helt ærlig ganske stolt av det! Haha, jeg er utrolig usunn skjønner dere! Men uansett, nå redigerer jeg video, så den blir postet i løpet av helgen. Hva har du som leser dette gjort idag? 

POSTED 10.04.2013 // Kl. 22:07

SPILT  INN  VIDEOHeihei! De siste dagene har egentlig bare gått i ett. Etter skolen i går var jeg med Helene, vi gikk en tur på butikken, så var jeg hos henne en stund. Senere dro jeg hjem og var husmor for en dag. Mamma og Ida var i danmark så jeg lagde meg mat, handlet mat, vasket klær, osv. Etterpå kom Erle en tur, så dro vi på butikken enda en gang, deretter bakte jeg boller. Idag har vi hatt tentamen, jeg ville ha 6er, men det er jeg 100% sikker på at jeg ikke får, så jaja. Etter skolen var jeg litt hos Erle, også spilte jeg inn en videoblogg. Poster den så fort jeg har fått redigert den! Hva slags video tror/håper dere det er? 


POSTED 01.04.2013 // Kl. 20:48

RECAP: FLORIDA1. & 2. Stranden♥ Det var utrolig mange der, ettersom det er spring break nå, men vi fikk oss likevel noen nye venner, haha. Jeg, Helene og Carina ble med å spille volleyball med noen vi møtte. De var alle sykt flinke, og vi hadde ikke særlig mye å skryte av når det kom til ferdigheter. Men siden de alle var rundt 18 og 22, så gikk det fint, haha. 

1. Haha, jeg må le av det bilde. Begge har så utrolig fin holdning. Dere ser det ikke på bildet, men jeg ble utrolig solbrent, så jeg ble igjen i huset den ene dagen, mens de andre dro på stranden og ut med båten. Sånn er livet når huden bare har to instillinger; vandrende lik og moden tomat. Kan vel si jeg ikke har blitt noe særlig brunere enn jeg var før vi dro. 2. Vi har spist frozen yoghurt og drukket starbucks så og si hver eneste dag. Sååå herlig! Jeg har funnet min nye yndlingsdrikk på starbucks, cool lime refresher! 

1. Etter jeg, Helene, Carina og Ida hadde vært ute og shoppet, så ble vi stoppet av politiet. Ida(som kjørte) ble jo helt satt ut, og trodde hun skulle miste førerkortet. Haha, det var heldigvis ikke noe farlig. Men det er godt gjort å bli stoppet idet man kjører ut av parkeringsplassen til kjøpesenteret. 2. Ahh, palmer! Jeg savner det allerede!

1. De siste dagene har jeg blitt uuutrolig hes, så jeg har nesten ikke hatt noe stemme, dermed fikk de ikke helt med seg navnet mitt når jeg bestilite på starbucks. Helt ærlig er overrasket at hun i det hele tatt fikk med seg noe av det jeg sa/hvisket. 2. Fine trær. 1. Vi bestilte pizza hut to ganger, nam nam. Den første gangen bestilte vi med tynn bunn, og den var mye bedre enn den vanlige(som vi bestilte 2.gangen) fordi det originale var så oljete og fettete. På kveldene ble det paradise seeing, haha. 2. Resturanten på flyplassen i nc, fire slitne jenter på tur. 

Pizzahutlove. Det var veldig godt! 


1. Vi fikk oss en liten latter da vi så bestemor (nei, ikke noen vi kjenner altså) sitte å røyke inne i bilen. 2. Det myldrer av sånne kule jeeps der nede! Jeg skal eie en sånn når jeg bor i varmere strøk (fremtidsplaner). Jeg har hatt lyst til det helt siden jeg så det i foreldrefellen. Søsteren min hadde til og med en slik lekebil i hvit og rosa til barbiedukkene sine! Elsket trekket på hjulet, så måtte ta bilde, haha. 

1. På vei til middag med familievenner. 2. Nok en gang litt yogurt is! Dette er Helli sin da, menmen. 


Jeg viser dere forresten innkjøp litt senere, men vil dere ha det på video eller i innlegg? Jeg har egentlig lyst til å ha det på video, men det blir alltid så utrolig kleint. Lurer også på om jeg skal dele det opp? Eller hadde en lang video vært bedre? Si din mening! 

POSTED 26.03.2013 // Kl. 15:46

FLORIDALIVETHeihei! I går hadde vi tenkt oss på stranden, men vi fant ut at det var en dårlig ide. Vi stod fast i kø, så det endte med at vi dro tilbake til huset. Mamma og datteren til Ronald(kjæresten til mamma) dro til en annen strand, så dro Ronald på båttur, mens jeg, Helene, Ida og Carina ble i huset. Vi la oss heller nede ved laken og ved bassenget og solte oss litt. Utover kvelden fikk vi overraskelsesbesøk av noen venner av Ronald, og etter det gikk vi ut og spiste med noen andre familievenner. Vi spiste på bahama breeze, og de har såå god mat der! Hvorden er deres påske? 


POSTED 25.03.2013 // Kl. 02:43

NYTER  LIVET  I  FLORIDAHeihei! Hvordan er påsken så langt? Vi har det i alle fall herlig! Etter en lang reise og en kort natt, dro vi ut med båten for å bli med i et race kalt "nor-tech poker race". Vi var med som redningsbåt, og fikk med oss ambulansepersonell på båten. Det var helt sykt hvor fort båtene gikk! Etter en lang dag på havet, dro vi tilbake til huset og slappet av. I dag har vi brukt tiden i butikkene! Vi var først på miromar outlets og så på edison mall. Fikk shoppet en del, så jeg viser dere alle innkjøp når jeg kommer hjem! I kveld har vi grillet og kost oss masse. Hva gjør dere i ferien? gårsdagens lille "drugstore haul", heh

shoppet, hihi

mmmm

POSTED 21.03.2013 // Kl. 21:05

HEY DOKKARHeihei! Nå forsøker jeg å pakke kofferten, men det går ikke særlig bra, kan mildt sagt si jeg er dårlig til å pakke. Det eneste jeg har klart å pakke til nå er en kjole, bikinier og undertøy. Jaja, jeg skal nok klare det! Etterpå skal jeg bort til Jenny med Erle for å se paradise!


POSTED 15.03.2013 // Kl. 17:57

ELSKER  OSLOVÆRETNei. For fem dager siden tok jeg bildet under, det var strålende sol og deilig (i alle fall så deilig det kan bli) tempratur. Hele denne uken og spessielt i dag har det vært isende kaldt! Det snødde idag, dere kan til og med se den på bilde nr2. Herregud, kunne ikke gledet meg mer til varmen i usa! det er bare en uke til vi reiser idag!  

begge bildene er tatt fra rommet mitt, så og si samme tid på dagen! 

Uansett! I går var jeg først med Helene og Mathilde etter skolen. Skal faktisk i bursdag til Mathilde idag! Og utover dagen ble jeg med søsteren min på jobb, siden assistent treneren var syk. Søsteren min jobber som dansetrener, så det var litt merkelig for meg å være med. Jeg har ikke danset siden 7.klasse, men men, det gikk ganske greit. Det gikk mest ut på å passe på barna. På veien hjem dro vi innom hope and glory og kjøpte oss litt nøtter!  nam, har blitt obsessed. De sa også at de selger nøttene på 7eleven!  Hva gjorde dere i går? (:

namnam, må snart dra og kjøpe mer!! kjøpte bare jumbomais i går da, hihi

POSTED 12.03.2013 // Kl. 22:25

TIRSDAGSKOSHei hei alle sammen! De siste dagene har vel egentlig bare skildd forbi, om bare noen få dager reiser jeg til USA, nærmere bestemt florida! Tenk det! Jeg elsker florida, det er alltid så herlig vær og nokså bra shopping muligheter i tillegg! Et ekstra pluss er at Helene skal være med! Jeg har vært med familien hennes flere steder det siste året, så det var vel på plass! 

Idag har jeg ikke gjort stort. Var hos tannlegen i de siste skoletimene. Hadde mitt første hull, så jeg skulle borre, og det gjorde sykt vondt! Haha, det er ikke noe jeg overdriver. Etterpå dro jeg og Ida og sjekket ut en ny nøttebutikk på majorstuen. Det var utrooolig mye godt der, og alt var helt naturlig, så det smakte mye bedre enn nøttene man kjøper på butikken. De som jobbet der var også utrolig hyggelige! Ganske sikker på at den het Hope and Glory (litt som soap and glory, ja).  Så i kveld har vi bestilt peppes og sett på paradise. Elsker det programmet! Men fyfader som tv3 mobber birger, haha. Hva har dere gjort i kveld? POSTED 10.03.2013 // Kl. 19:03

SWEET  SIXTEEN  (&  FIFTEEN)Heihei! I går feiret jeg og Jenny bursdagen vår, min femtenårsdag og Jennys sekstenårsdag. Haha, litt utenom det vanlige, men det går så fint! Vi hadde en liten og koselig middag med godjentene. Det var kjempehyggelig, herligere gjeng finnes ikke! Hva gjorde dere igår?

syster mi♥ meg og jenny

emma, sunniva & heleneemma, amanda, ingvild

sunniva

tiril

mathilde & nora

tiril & ingvild

marthe

meg, tiril & nora

POSTED 06.03.2013 // Kl. 23:52

STRÅLENDE  VÆR  OG  GODE  VENNERHeihei! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt! I går var jeg i bursdag hos Andera og Vilde, det var kjempekoselig. Gratulerer masse med dagen som var, begge to! 
Idag har vi hatt aktivitetsdag på skolen. Har blitt litt lei av aking etter tre år, så jeg og Helene gikk oss heller en tur. Så dro vi på en liten cafe og spiste lunsj med flere av jentene. I tillegg har Mathilde bursdag idag! Gratulerer masse masse masse til deg, Mathi!

Siden Mathilde har bursdag bakte jeg brownie for å overraske henne, så dro jeg, Mathilde, Nora og Tiril på fridays for å spise lunsj/middag. Det ble et ekstemt stort og godt måltid, nam nam. Det er så koselig å dra ut i spise midt i uken, fordi det virkelig lyser opp uken! Hvordan har deres dag vært? Nå skal jeg ikke poste flere svart-hvite bilder på lenge, promise!

POSTED 04.03.2013 // Kl. 22:12

SÅ  MYE  SKOLEHeihei! Nå var det en stund siden sist. Blogglysten har ikke vært helt på topp, men sånn er det vell bare innimellom! Skal nok komme sterkere tilbake, haha. I helgen har jeg vært med venner hele tiden. Fredag så jeg film med Erle, Jenny og Helene. Så overnattet jeg og Sunniva hos Helene på lørdag, etter Erle hadde vært der. Og på søndag ble jeg og Sunniva vekket med frokost på sengen av Helene ♥♥ Resten av dagen gikk til samfunnsfagprosjekt med Erle og Helene. 

Hele dagen idag har gått til samfunnsfag, så vi lagde middag og har egentlig sittet ved macene hele dagen. Håper arbeidet lønner seg da i alle fall! I morgen kommer det mest sannsynlig en vurdering av et produkt og en liten video! 


Hva har dere gjort i det siste? 

POSTED 23.02.2013 // Kl. 21:39

EN GOD DAGHey hey! Igår kveld dro jeg hjem fra Eina, og så film med Erle og Jenny. Idag var vi sammen atter en gang. Jenny ringte meg og sa hun og Erle hadde bakt cookies, så da var jeg selvfølgelig hos henne innen fem minutter! Fikk også vært masse med Jonah. Han er såååå skjønn! Nå ser vi på film og skal bare slappe av resten av kvelden!

gjett hvem som faktisk gikk ut av huset i går!! neida, jeg har vært syk hele ferien, så har for det meste(/hele tiden) vært inne. Hva har dere gjort idag?

POSTED 21.02.2013 // Kl. 20:04

BARNDOMSBILDERHei hei!

Fant plutselig disse på pcen, har ingen ide om hvordan de kom hit. Den eneste forklaringen jeg kan komme på er at de ligger på bestemor og bestefarspc og ettesom jeg bruker deres internett nå, så får jeg tilgang til de, er det mulig? haha, dette var merkelig. Har ikke sett disse bildene på lenge så det var skikkelig koselig å titte gjennom de! Les: jeg hadde litt for stor selvtillit som liten. 

 

so sassyPOSTED 19.02.2013 // Kl. 12:00

DE DAGENE SOM GIKKHeihei! Jeg er nå på eina hos besteforeldrene mine. Jeg kom opp på lørdag og har vært her siden. Det eneste jeg har gjort er å se filmer og serier, spille sims og spise bestemors fantastiske mat ♥♥ Jeg har blitt i tillegg blitt syk, så det er ikke særlig mye spennende å fortelle dere om. Men siden jeg hadde helt glemt å fortelle dere om de siste dagene før ferien, noe jeg sa jeg skulle gjøre, så kommer det nå. 

På torsdag dro jeg, Erle, Amanda, Ingvild og Helene ut og spiste på Egon. Det var kjemoekoselig og utrolig godt! En herlig valtines day!

På fredag spiste jeg middag på Nodee sammen med Ida, Mamma og Ronald. Etter det dro jeg til Amanda for å se film og ha kosekveld med Helene, Sunniva, Erle, Jenny og Amanda! Lørdagmorgen tok jeg toget opp til Eina. POSTED 16.02.2013 // Kl. 15:41

TOGETHei hei! Når dere leser dette innlegget sitter jeg mest sannsynlig på toget på vei til besteforeldrene mine. Det er ferie nå, men den skal jeg tilbringe med masse skolearbeid, så tror et mer passende ord er studieuke. Skal lese to bøker (bokhandleren i kabul på 400 sider og tusen strålende soler på 600 sider), lage bokanalyse og samfunnsfagoppgave. Ååå, jeg er lei skolearbeid. 

En oppdatering fra de siste dagene kommer om litt!
POSTED 14.02.2013 // Kl. 16:42

MIN VALENTINHei hei! Først og fremst vil jeg si Happy Valentines Day! Uansett med hvem eller hvordan dere ferier så håper jeg dere får en utrolig fin dag! Idag tidlig ble jeg vekket på sengen av mamma med frokost, gave og rose. Eeelsker mamma, hadde ingen anelse om at hun skulle gjøre det! Fikk ett supersøtt hjertesmykke i sølv! Takk mammibeste♥ På skolen fikk jeg også valentines gave av Mathilde! Hun ga meg noe jeg virkelig ville ha + sjokolade, so i love you! I kveld er planen å dra ut og spise med jentene, om vi klarer å skaffe oss ett bord, haha. Hva skal dere idag?Oooog gårsdagens bikbokhore outfit!
alt fra bikbok
POSTED 11.02.2013 // Kl. 21:43

LANG DAGJeg hater mandager, virkelig, det er mest sannsynlig den verste dagen i uken. For det første så startet vi tidlig idag (08.15), i tillegg har vi lang skoledag uten noen "kose"fag. Men dagen i dag var faktisk ganske bra! Etter skolen gjorde Helene og jeg ferdig RLE-prosjekt, så dro jeg til Elixia med Mathilde. Vi dro for å teste ut det nye på bjørvika. Det var ikke særlig spessielt, det var mindre, men i gjengjeld mye mindre folk. Vi løp, trente selv og tok en zumbatime, så tok vi trikken hjem igjen. I kveld skal jeg prøve å legge meg tidlig for en gangs skyld, og jeg skal lykkes! Hva har dere gjort idag? :)

 

unnaslunterer HEHE
POSTED 10.02.2013 // Kl. 17:13

TODAY I JUST WANT TO STAY IN BED & DRINK HOT CHOCOLATEHeihei! Håper dere har hatt en fin søndag til nå. Det er jo morsdag idag, så jeg vil gratulerer alle møderene der ute, men spessielt verdens beste mamma, min mamma ♥ elsker deg! Idag er planen min å ligge i sengen hele dagen og få gjort unna litt skolearbeid, har en innlevering i morgen som jeg og Helene må bli ferdige med! Annet enn det skal jeg bare slappe av idag. Jeg elsker søndager det er den ene dagen i uken man kan slappe helt av. Jeg sover alltid så lenge også tar jeg det lille som er igjen av lørdagsgodtet til frokost, namnam! Hva skal dere idag? 

Svarer på ukens spørsmål etterpå, så hvis det er noe mer må dere huske å legge igjen en kommentar hvis dere lurer på noe. 


naaam

POSTED 09.02.2013 // Kl. 19:06

HELGLOVEEHeihei! Da var det helg igjen, denne uken har gått utrolig fort, det føltes ut som det var tirsdag i går. Merkelig følelse! Etter skolen i går dro jeg på Elixia med Helene. Jeg har ikke vært der på en uke fordi jeg har vært forkjølet, og ville heller bli fort frisk, så det var deilig å trene litt igjen! På kvelden så jeg, Erle og Helene film hos meg. Vi så time travellers wife, veeerdens søteste film. Den er samme type som the notebook, og rachel mcadams er hovedrollen i begge filmene! Anbefales! Så overnattet Helene. 


daily life of a blogger! neida, joda

Vi våknet egentlig ganske tidlig idag, så vi gikk ned og lagde oss gooood frokost! Etter Helene var en tur hjemom, så vi begge fikk fikset oss, dro vi til byen for å kjøpe smoothie! Naaam. 
POSTED 07.02.2013 // Kl. 22:13

VINTEROSLOHeihei! Håper alle har hatt en bra uke så langt. Jeg har for det meste bare vært med venner, og så og si bodd hos jenny de siste dagene. I morgen har vi bokmål skriveøkt, så jeg håper det går nogen lunde bra i alle fall, spessielt nå som vi snart skal søke på videregående, uæ. Gruer meg, selv om jeg er ganske sikker på valget mitt nå. 


strikkegenser H&M bukse TOPSHOP klokke MARC BY MARC JACOBS

Disse bildene ble tatt på tirsdag eller onsdag, da det var sååå fint vær. Det var helt winter wonderland ute, HELT nydelig. Nå har halvparten smeltet og resten har blitt farget av eksos, så nå ser det ut som rene helvette igjen, men det var fint så lenge det varte! Gleder meg såå masse til snøen smelter og det blir mildere ute! 
POSTED 07.02.2013 // Kl. 16:58

NY IPHONEHeihei! Jeg har ikke blogget på en stund, så her er en liten update; fredag var jeg i bursdag hos Tiril med jentene, det var utrolig koselig og morningen etter lagde vi oss verdens beste og største frokost, med både pannekaker, varme baguetter, juice, frokostblanding, havrepannekaker, frukt, nutella, bær, pizza, nachos og masse annet! Ååå, jeg får vann i munnen av å tenke på det. 

På lørdag var jeg hos Juliane. Det var en koselig kveld, helt til iPhonen min og Mathilde sin ble stjålet. Jeg ble veldig fra meg fordi jeg fikk min i september, og Mathilde hadde 3 månders jubelieum med sin. Det var heldigvis er hyggelig gutt som fant min på vei mot trikken (altså hadde de som hadde tatt den mistet den på veien) og han var snill nok til å møte meg og Helene i byen for å levere den tilbake på tirsdag! Dekselet, sim kortet og knappen (les innlegget under) var riktignok borte, men det var godt å ha den tilbake. Jeg skulle få iphone 5, så det var ikke egentlig en stor greie, men det er fint å vite at den er trygg hos meg, og ikke i hendene på en fremmed! Fikk iPhone5 simkortet i posten i går, så nå bruker jeg min nye baby♥


loveeee

POSTED 30.01.2013 // Kl. 12:04

MUNTLIG PRØVE NEXTHeihei! Siden jeg var en av de som ikke ble trukket opp i går, må jeg møte på skolen idag. Jeg har hatt en superdigg morgen! Sov til jeg våknet, dusjet og fikset meg, så kom mamma med brushcetta på sengen til meg! Har sett den siste episoden gossip girl i tillegg! Men må løpe, starter om 1 min!


vått og fint hår!

POSTED 27.01.2013 // Kl. 17:15

SØNDAGSKOSHeihei! I natt sov jeg over i mitt andre hjem, nemlig hos Helene sammen med Jenny, men nå er jeg hjemme igjen. Jeg har redigert klein video og nå holder den på å laste opp, så jeg poster den når det er ferdig! Nå har jeg planer om å se noen episoder gossip girl og lade opp til en ny uke! På tirsdag startet prøve muntlig, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i fransk eller norsk. Har du hatt prøve muntlig før? 
det snøøør,
igjen

POSTED 25.01.2013 // Kl. 21:31

SYKHei hei! Beklager for å ha vært awol i det siste, men det skal endres på! Jeg har uheldigvis klart å bli syk de siste dagene, men har vært på skolen, så idag har jeg sovet hele dagen i håp om å bli frisk i løpet av helgen for neste uke har vi nemlig prøve muntlig (test eksamen), så da burde jeg ikke være hes eller noe slikt! Jeg har også laget klein video 4, så den kommer i helgen! La den egentlig ut forrige lørdag, men jeg skal endre litt på den så den oppdaterte versionen kommer snart. Hva er deres planer for helgen? 
POSTED 08.01.2013 // Kl. 14:53

THE WEEKENDHei hei! På fredag var jeg, Helene og Sunniva og spiste på Olivia. Etter det dro vi hjem til Helene og sov over der. Det avr kjempekoselig! På lørdagen var ejg på trening med Helene, så dro jeg i familiebursdag til (ste)kusinen min. Noe som var super kos. På søndag så jeg på gossip girl og gjorde litt skolearbeid! Hva gjorde dere i helgen?

hahahahahahah

POSTED 03.01.2013 // Kl. 23:25

TILBAKE TIL HVERDAGENHeihei! Jeg er allerede lei av skolearbeid, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Vi har RLE prøve i morgen, så idag har jeg vært med Mathilde og øvd til prøve. Livet er kjedelig for tiden, så jeg gleder meg til helgen. Det blir kos!
POSTED 03.01.2013 // Kl. 00:29

JA? NEI? HMMHeihei! Nå er jeg stolt av meg selv, for jeg har nemlig startet på Elixia. Jeg trente der i dag sammen med Mathilde, og har planer om å gjøre det samme i morgen. Siden det er så utrolig mange som har nuttårsforsetter om å trene var det utrolig mange der, og alle timene hadde venteliste, så det ble til at vi heller hadde litt egentrening. Siden jeg drar til USA i påsken har jeg satt meg ett mål om å kunne gå ned i spagaten innen det! Vi får se om det funker.... haha, det kan være det er litt for høye forhåpninger der. 

Uansett; jeg er en av de personene som elsker glitrende julepynt, så jeg har fortsatt endel på rommet. Så mitt spørsmål til dere er om jeg skal ta ned lysene som henger i vinduet. Jeg er ganske usikker, det er jo koselig å ha de der, men det kan være der ikke passer helt. Så hva tror dere? Ta ned lysene eller la de henge?


POSTED 02.01.2013 // Kl. 15:41

NYTTÅRSAFTENHeihei! Her er bildene fra nyttårsaften, litt sent men ellers greit. Familien min, familien til Nina, familien til Jenny og familien til Frida var invitert til Helenes familie. Det var massee god mat og en god start på nyåret. Godt nyttår alle sammen!

Nina, Helene, Jenny og Hanna!meg, mamma og faren til Frida!

Nina og Hanna!

meg, Nina, Helene og Jenny!Ninabeste!

POSTED 29.12.2012 // Kl. 21:33

SMINKEVIDEO PÅ VEIHei hei! Jeg lagde en sminkevideo tidligere idag, så når holder den på å lastes opp. Med mindre det blir noen komplikasjoner så poster jeg den i kveld, så stay tuned!


ååå heldig med det bildet der!!

POSTED 26.12.2012 // Kl. 22:14

BURSDAGSBARNHeihei! idag har vært en herlig dag! Vi tok turen hjem til oslo for å feire bursdagen min med familie. Mamma og Ronald hadde laget masse god mat! Mathilde og Helene kom for å gratulere meg også! Jeg har sagt jeg er 15 siden typ september, fordi jeg glemmer at jeg enda ikke har hatt bursdag, før nå! Haha, nå kan jeg si jeg er femten uten å lyve. Hvordan har deres dag vært? 

Ble vekket med frokost på sengen!

bestefar♥♥

bestemor♥♥POSTED 25.12.2012 // Kl. 19:49

EN DAG IGJENHei hei! Hadde dere en fin julaften? Det hadde jeg! Det var koselig å feire kvelden med familie. Vi spiste masse god mat og åpnet gaver. Idag har vi slappet av hos bestemor og bestefar og ladet opp igjen etter igår, hehe. I morgen skal vi en tur hjem til oslo igjen for å feire bursdagen min! Yey, da er jeg også femten, haha. Ha en fin kveld!FYFADER, det er helt sykt mye snø her! loveee

POSTED 24.12.2012 // Kl. 16:09

JULAFTENVi snakkes senere. Ha en fin julaften! :):) God jul!
POSTED 22.12.2012 // Kl. 14:31

CHEERS TO TEN YEARSPå fredag var jeg som sagt med Jenny. Vi lagde oss grøt, så "hjemme alene 2" og kom i skikkelig julemodus! Bare 2 dager til nå folkens! Å, jeg gleder meg sånn, men det er egentlig ikke noe spessielt jeg ønsker meg til jul, så jeg er veldig usikker på hva jeg får, hehe. 

På lørdag bakte jeg, Erle, Helene, Amanda og Sunniva pepperkaker og så på film. Det var utrolig koselig og det ble mye latter. Siden de fleste drar bort nå i julen så ses vi ikke før skolestart, derfor var det koselig å ha en liten "get-together" før jul!

Så på kvelden hadde jeg, Juliane, Jenny, Erle, Nina og Helene julebord. Vi har alle kjent hverandre i ti år nå, så det fortjente en liten feiring. Det var (som alltid) kjempekoselig. Det er en grunn til at vi har holdt sammen så lenge; nemlig fordi alle jentene er utrolig like, men likevel veldig forskjelllige. Herlige jenter♥Hva er deres planer de siste dagene før jul? :)

POSTED 20.12.2012 // Kl. 12:13

SØSKENKJÆRLIGHETHeihei! Nå er jeg med Jenny. Vi er da ferdige på skolen for dagen, og nå er det endelig ferie! Vi skal se julefilm og nå spiser vi pepperkaker. Hvis noen ble litt forvirret av overskriften; nei, vi er ikke søstre. Vi har kjent hverandre fra før jeg kan huske, så vi har alltid oppført oss som søstre, haha. Er dere ferdige med skolen enda? 

POSTED 20.12.2012 // Kl. 01:03

FRIDAYS OG KINOHeihei! I dag var jeg en tur i byen med Maily. Vi gikk litt i butikker, så dro vi og spiste middag på fridays. Begge bestilite fridaysburgeren som vanlig, haha! Yndlingsmat♥ På kvelden dro vi og så Breaking Dawn part 2. Jeg har lest alle bøkene allerede, men husket ikke noe av det, så vi ble begge skikkelig sjokkerte. Mindfuck på slutten for å si det sånn, hehe. Nå skal jeg legge meg, for i morgen er det klart for siste skoledag! Slutter alle på skolen i morgen?


fineee maily


Natta alle sammen! Vi ses senere!

POSTED 19.12.2012 // Kl. 14:39

BYEN MED MAILYHeihei! Nå er det kun en dag med skole igjen! tenk det! Idag var vi i gudstjeneste i kirken, hadde noen vanlige timer og så litt på film. Jeg skal til byen med Maily nå, og se Twilight part 2, siden jeg enda ikke har sett den. Så nå må jeg bare vente på at hun skal slutte på skolen. Hva er deres planer for dagen?


kinder kalender!

POSTED 18.12.2012 // Kl. 17:03

SNART JULEFERIEHeihei! I dag startet klassen dagen med en julefrokost, noe som er tradisjon, det er så koselig at vi har noe sånn, hehe. Så hadde vi vår siste prøve før ferien. Utrolig deilig å kunne slappe av fremover nå, gleder meg til jul! Jeg skal feire julen hos besteforeldrene mine på eina, som alltid, så det gleder jeg meg masse til! Jeg drar opp på søndag og blir der til bursdagen min, tror jeg. Jeg handlet julegaver i går sammen med Tiril og Maily. Det var utrolig koselig, og jeg fikk (nesten) kjøpt ferdig venninnegaver! Idag har jeg vært med Helene. Hvordan feirer du jul?


i skrivende stund, hehe

POSTED 15.12.2012 // Kl. 13:11

JULEBALL 2012Hei hei! Denne uken har vært utrolig rar, jeg kan med hånden på hjertet si jeg kun har hatt tre timer vanlig skole hele uken. Mandag hadde vi heldags i matte, tirsdag hadde jeg tre timer skole(hvor 2 av de var gym), så var det julecabareet og forestillig på kvelden, onsdag hadde jeg julecabareet halve dagen + fremføringer av den, så hadde jeg juleballkomitee resten av dagen. Torsdag fikset vi i juleballkomiteen og kelnerene til juleball, som var på kvelden, og på fredag var jeg på skolen til elleve, etter det fikk vi i juleballkomiteen avspasering etter all fritiden vi hadde brukt på ballet. Heeeerlig!

På torsdag hadde vi som sagt juleball! Det var utrolig koselig. Vi hadde leid en limousin før, egentlig lincoln som er ganske liten, men så fikk vi den hvite chrysleren isteden til samme pris! Det var gode nyheter. Vi hadde den i rundt en time før vi dro opp til skolen. Ballet var utrolig vellykket og kelnerene og fotografene gjorde en super jobb! Bra kveld. 

Sunniva, meg og Helene

Nina, meg, Tiril, Maily, Jenny, Mathilde, Helene og Ingvild

meg, Tiril, Ingvild, Mathilde, Maily og Jenny

meg, Helene, Mathilde, Maily og Jennymeg og Jenny // Jenny, meg, Helene og Maily

meg // Jenny, meg og Helene

Ingvild, Maily, Helene, Meg, Mathilde, Tiril, Nina og Jenny // meg og Helene

limojentene enda en gang // meg og Tiril

Ingvild // ops, det bildet var istad og, jaja.

meg, Tiril, Nora og Sara

Sebastian, meg, Helene og Kasper


Meg, Helene og Erle // Nina, meg, Maily, Tiril og Jenny

Elise og Thomas

Sunniva, meg og Helene // meg og Maily

Sunniva og Sindre

meg, Carl Philip og Maily

Vårt bord; Pål, Maily, Martin, Sebastian, meg, Aleksander, Therese, Erik, Anders og Nora

Juliane og HenrikIda, Erle, Ingvild, Elise og Amanda

Flinke kelnere! Julie og Maria

POSTED 10.12.2012 // Kl. 22:06

BILDER FRA NOREFJELLHeihei! Gjett hvor lenge jeg var på skolen idag? ALTFOR lenge. Startet dagen med heldags i matte, som gikk helt passe forresten. Etter prøven trakk vi i juleballkomiteen partnere til ballet på torsdag, haha, har blitt bombandert i hele dag av folk som lurer på hvem de kom med, men vi sier ikke noe før på onsdag. Etterpå hadde vi nest siste øving før visningen av julecabareen, det er premiere på tirsdag. Anbefaler ingen å komme å se den, og det tror jeg alle som er med kan si seg enige i. Anyways, siden jeg ikke fikk lagt ut bilder i går, gjør jeg det nå. Hva har dere gjort idag?

POSTED 09.12.2012 // Kl. 20:56

SØNDAGHeihei! Jeg var som sagt på norefjell med Helene i helgen. Det var utrolig koselig! Vi stod på ski på lørdag med Nora og Thomas, etterpå badet vi i spaet, spilte kort og spiste julemiddag på hotellet. Det var veldig hyggelig. Idag tidlig dro vi hjem, siden det ikke var superfint vær. Nå sitter jeg i sengen og øver til mattetentamen, vi har nemlig heldags i morgen. Ønsk meg lykke til, hjelp. Hvordan har deres helg vært?

blogsoft nekter å samarbeide, så jeg får ikke lastet opp bildene fra norefjell, så det får komme senere! 


POSTED 07.12.2012 // Kl. 17:00

NOREFJELL I HELGENHei hei! TGIF eller hva? Endelig helg! Idag skulle egentlig jentene fra klassen ut og spise, men det ble dessverre ikke noe av, så nå skal jeg pakke til i morgen, for jeg drar nemlig til Norefjell med Helene og familien hennes. Vi skal også være med noen familievenner av dem. Da jeg var med Helene til Kragrø i sommer var vi også med den familien, og noen flere, men jeg har i alle fall møtt dem før! De har to barn, Nora og Thomas. Nora går også på Brannfjell, og det gjorde Thomas i fjor også, så har jo god kjennskap til dem! Det blir utrolig koselig! Nå får vel jeg begynne å pakke! 

Hva er deres planer for helgen? 


POSTED 02.12.2012 // Kl. 18:56

SUNDAYFEELINGHeihei! I går sov jeg hos Tiril med Mathilde. Det var utrolig koselig! De er så herlige. Tiril hadde kjøpt inn sushi og thaimat til oss, namnam. Men uansett, idag er det første søndag i advent! Jeg har kost meg med julebrus, kalendersjokolade, kanelsurrer(gifflar♥) og modern family. Nå skal vi spise taco, namnam. Ha en fin søndag dere! 

klein se-til-siden standard bloggpose


POSTED 01.12.2012 // Kl. 15:02

1.DESEMBER!Heihei! Nå er det endelig 1.desember. Tid for julemusikk, julepynt og masseee godt. Mathilde kom opp til meg for litt siden, vi skal nemlig sove hos Tiril i kveld. Skal først en tur til byen! Snakkes senere. Hva skal dere idag ?
Mathilde tok med muffins til meg! pusen

POSTED 27.11.2012 // Kl. 18:59

JULECABARETHeihei! Det har snødd utrolig mye inatt og idag så det var skikkelig julestemning når jeg gikk til skolen, men siden det enda ikke er lav nok tempratur ble det til slush i løpet av dagen. Etter skolen var det julecabaret øving, så julecabaren blir bedre og bedre for hver gang. Bare to uker til forestilling! 

har så åpne øyne på bilder jeg

POSTED 26.11.2012 // Kl. 20:52

MANDAGSBARNHeihei! Helgen er over, så nå er det tid for skole igjen, ingen overraskelse der. Vi har hatt fransktentamen idag, det gikk mildt sagt dårlig, så har trøstet meg med melkehjerter og julebrus i hele dag! Haha, neida. Det kom ikke som et sjokk egentlig, er ganske dårlig i fransk. Jeg har forresten gått i kosebukse idag, noe som var utrolig deilig, så jeg må begynne å gå med det oftere. Etter skolen dro jeg, Erle og Jenny en tur til byen. Var på majorstuen og tittet litt i butikker. Jeg må begynne å bygge opp ønskelisten min, for foreløpig er den tom. Forslag til hva jeg kan ønske meg? Hva skal dere ønsker dere dere til jul? 

ytterjakke PJS genser FRANSA kosebukse PINK sko UGG AUSTRALIA veske ALEXANDER WANG deksel SARA SITT

POSTED 22.11.2012 // Kl. 17:00

JULESTEMNING I BYENHeihei! I går var noen av vi jentene fra juleballkomiteen i byen for å handle inn pynt til juleballet. De har pyntet i byen nå, så det var såå koselig langs karl johan og ved glassmagasinet, så det eneste som mangler nå er snø, yey! Vi handlet utrolig mye, og siden vi ikke kunne bære det med hjem må en hente det med bil idag, haha. Idag har jeg ingen planer, nemlig fordi jeg har fire fremføringer/prøver i morgen, så jeg må øve i hele dag. I tillegg har jeg språktentamen på mandag, så det blir jo gøy. Nå må jeg kjappe meg, skal nemlig på utviklingssamtale på skolen. Hva gjør dere idag?
POSTED 18.11.2012 // Kl. 19:47

ROLIG SØNDAGSKVELDHeihei! Idag sov jeg leeeenge før jeg dro til byen for å kjøpe smoothie med Ida og Bettina. Jeg bestilite en smoothie jeg aldri har smakt før, og den var kjeeeempegod. Den het sea breeze og var fra SmoothieXchange, anbefales! Nå har vi hentet Cenith, fordi vi skal passe han til i morgen tror jeg, om ikke lengre. Cenith er en hund som stemoren vår og pappa pleier å passe, men idag skal vi gjøre det. Så jeg vært ute og gått tur med Cenith, Jenny og Maja, hunden til Jenny. Hva gjør dere idag? 

POSTED 17.11.2012 // Kl. 15:15

BILDER FRA BURSDAGHeihei! Endelig helg. Igår etter skolen dro jeg og Sunniva en liten tur til Jenny, og senere på kvelden dro vi i bursdag til Nora og Sara med mange andre jenter. veldig koselig kveld :) har egentlig ikke så mye å fortelle så her kommer heller et lite bildedryss! 

Finn 1 feil med 5 av disse bildene:
Tiril og Nora (bursdagsbarnet)


Søte marthe

Ida og Julie! 

Juliane, maily og...
Elise :) nydelig bildeTiril, Mathile og..

- BLOGGES

POSTED 16.11.2012 // Kl. 19:12

BURSDAGHei hei!

Nå drar jeg til Sara om ti min. Sara og Nora skal nemlig feire bursdagen sin i kveld, så det blir utrolig koselig. Sunniva skal også overnatte, og i morgen må jeg løpe noen ærender, må nemlig sy inn og legge opp ballkjolen og bytte et kamerastativ. Snakkes senere!
POSTED 15.11.2012 // Kl. 21:07

SÅ KOSELIGHei hei! Beklager dårlig blogging, det blir så fort mørkt ute. De siste dagene har jeg egentlig bare vært med venner, på tirsdag var jeg med Jenny, Helene og Erle hos Jenny. I går var jeg i byen med Erle og Mathilde. Vi skulle egentlig betale depositum på limoen til juleballet, men det var på skedsmo og hadde ikke så god tid, så vi dro på fridays og spiste isteden. Det var utrolig koselig! Idag var jeg med Nora, Sara og Mathilde, så dro jeg og Mathilde til byen for å betale enda en gang, men det ble så dyrt, så vi orket det ikke. Derfor dro jeg hjem til Helene og var der i noen timer! Nå skal jeg øve til naturfagsprøve, opsi. Hva har dere gjort idag?


POSTED 14.11.2012 // Kl. 16:39

BYTURHeihei! Det er onsdag, aka over halvveis i skoleuken, yey! Snaaart helg. I dag var jeg, Erle og Sunniva en tur hos meg, før vi dro på juleballkomitemøte. Tenk, det er bare en måned til juleballet! Nå har jeg vært nede på jacobs og hentet en pakke. Jeg hentet en på lørdag også, så kan sikkert vise dere senere! Men jeg må kjappe meg litt, for jeg skal til byen og betale limo med Mathilde og Erle, og de venter på meg, så må løpe.


beklager, rekker ingen bloggbilder!

POSTED 13.11.2012 // Kl. 15:07

GÅRSDAGENHei hei! Idag har vi vært på sex klinikken og forsvarsmuseet med klassen (dette er et forhåndsskrevet innlegg, så vet ikke hvordan det var på de forskjellige stedene). Etter skolen i går dro jeg til Jenny, med Erle og Sunniva. Vi(/Jenny) bakte kanelboller og vi koste oss masse. Jeg hadde jobbet med rle-fremføring og takkekort kvelden i forveien, så jeg hadde sovet veldig lite, og gjett hvem som sovnet! Haha, tror jeg sov  rundt to timer, så det var utrolig deilig, haha!

Sunniva og Erle! 

POSTED 11.11.2012 // Kl. 23:00

WEEKEND RECAPPå fredag dro jeg ned til Sunniva og sov over sammen med Jenny. Det var utrolig koselig og vi spiste maaaasse god mat. Matmomser hele gjengen. På lørdag vi vi hos Sunniva, helt til jeg og Jenny dro til stefaren min i middagsselskap. Han er utrolig god til å lage mat. Jeg og Jenny satte oss i kjelleren med godteri og så twilight. Idag har jeg spilt kamp, utrolig nok, og sett 1. laget spille finale. Nå må jeg starte på en rle fremføring som er til i morgen, ops! Natta alle sammen :) Hva har dere gjort denne helgen? 

seee så nydelig lampe Sunniva har på rommet, TENK å sove til det. aaaw. Gjett hvem av meg og mamma som har vært i usa i ti dager?? helt og holdent 100% meg. absolutt. bombesikker, ingen andre muligheter, det skal være sikkert og visst. 

forresten, har funnet et nytt spill! Det heter ILLUSTERT VITENSKAP: QUIZ BATTLE. Dere må LASTE DET NED NÅ! 

POSTED 11.11.2012 // Kl. 16:00

FOTBALLKAMPHeihei!

Jeg har nok glemt å fortelle det, men jeg har sluttet på fotball! Nå er det stopp volden cup, og da spiller det gamle laget. Siden en spiller (kremtkremt juliane) trakk seg, så ringte de meg og spurte om jeg kunne spille med dem. Så jeg sa ja. Jeg har jo ikke spilt på typ en måned nå, men det skal nok gå bra! Ønsk oss lykke til!
POSTED 09.11.2012 // Kl. 22:41

KOSEKVELDHeihei! Nå er jeg hos Sunniva med Jenny. Jenny har kjøpt med masse godt til oss, så nå skal vi leie film og kose oss. Julebrusen har jo kommet i butikkene, så gjett hvem som har hamstret! Haha, endel munch♥ Hva er deres planer for kvelden?
POSTED 08.11.2012 // Kl. 19:38

HVERDAGHei hei! Tilbake på bloggfronten! Idag har jeg vært hos Jenny med Nina og Marthe. Det var som alltid utrolig koselig, haha, min standard setning. Anyways, det har blitt utrolig kaldt ute! Man merker godt at vinteren nærmere seg. Det snør typ hver dag nå. Jeg hadde egentlig lovet meg selv å ikke ta frem parajumperen før desember, men det trekker jeg tilbake. Det er så utrooolig deilig å gå rundt uten å fryse. Elsker den jakken!

I kveld skal jeg og Jenny jobbe med naturfagspresentasjon. Vi skal kjøpe inn noe godt, se på vampire diaries og øve i pausen, haha. Det blir bra! Hva har dere gjort idag? 
Hahah, finaaaaa

POSTED 05.11.2012 // Kl. 20:09

OUTFIT? HMMHeihei! Etter skolen idag dro jeg hjem til Jenny, med Erle, Marthe, Sunniva, Elise og Helene. Jeg er utrolig stolt over meg og Jenny fordi vi gikk tur med Maja, hunden til Jenny i godt over en halv time, haha. I kveld skal jeg kanskje se film med Erle og Jenny. Vi snakkes! Beklager dårlige bilder, det bir mørkt før jeg rekker å komme meg hjem!

bukse BIK BOK topp DESIGNERS REMIX jakke LINE OF OSLO

neglelakk BARRY M skjerf FRANSA klokke MARC BY MARC JACOBS

POSTED 01.11.2012 // Kl. 15:50

OD 2011Hei dere! Da er jeg ferdig på jobb, jeg jobbet på sæter-hjørnet, som er en klesbutikk. Jeg kan sikkert fortelle mer om det senere. Men uansett, i fjor så jobbet jeg og Juliane som fotografer for faren til Juliane. Da dro vi rundt om kring i byen og tok bilder av bygninger og oslo generelt. Har visst ikke delt noen av bygnings/oslo bildene her på bloggen, så har ikke lenger tilgang til de, men fant disse bildene da! 

Har jeg endret meg på et år? 

POSTED 31.10.2012 // Kl. 18:46

GÅRSDAGENHeihei! Nå er jeg med Helene og Ingvild. VI skal se film og kose oss. I går kveld var jeg med Sunniva på "I kveld med ylvis"-innspilling. Haha, var veldig morsomt! Hva gjør dere idag?POSTED 28.10.2012 // Kl. 14:52

SØNDAGSMORGENGod morgen! Idag ble vi vekket til lukten av vafler. Jenny sov her, men hun dro tidlig for å se Nina og Marthes generalprøve. Det var utrolig koselig! I dag har vi ikke store planene, Helene skal på trening og jeg skal egentlig bare slappe av, hihi. Hva skal dere idag? 


POSTED 27.10.2012 // Kl. 19:12

SOLFYLT BYTURHeihei! Idag har jeg vært i byen med Sunniva, Helene og Jenny. Vi gikk en tur i frognerparken og satte oss på united bakeries. Det var utrolig koselig og det var strålende vær. Nå er jeg men Jenny og Helli, vi snakkes. Hva gjør dere idag? :)
POSTED 27.10.2012 // Kl. 01:19

FREDAGHeihei dere!

I kveld har vi hatt en koselig liten jente kveld jeg, Sunniva, Helene, Jenny, Erle og Josefine. Vi har laget oss oreomilkshake og sett film. Det var utrolig koselig. Nå overnatter Sunniva og Jenny hos Helene og meg. Natta dere :)
POSTED 26.10.2012 // Kl. 16:05

HØSTDAGHei alle sammen. Nå er vi hjemme med sunniva og ser på modern family. Selv om det  er utrolig kaldt er det strålende sol ute, noe som er utrolig oppmuntrende! Jeg fikk et lite heartattack igår når jeg så snø dale ned, haha. Ha en fin dag! :)


POSTED 25.10.2012 // Kl. 20:30

KVELDSKOSHeihei dere! Jeg hadde helt glemt å fortelle det, men jeg skal bo hos Helene i 10 dager. Det blir utrolig koselig! I kveld har jeg, Helene, Erle og Sunniva vært her. Har en innlevering til i morgen, pluss noen lekser, så har gjort det. Hva har dere gjort idag?


POSTED 24.10.2012 // Kl. 14:09

ONSDAGHeihei :) Nå er Sunniva og Jenny hos meg. Vi tenker oss en tur ned på Jacobs for å kjøpe litt mat før vi skal på juleballkomitemøte! Ha en fin dag! Hva er deres planer for dagen?POSTED 23.10.2012 // Kl. 22:50

NATTA DEREHeihei! Det er så kaldt ute nå at jeg bare har lyst til å legge meg under dynen og bli der til julaften. Vi har mye prøver, fremføringer og innleveringer om dagen, så jeg savner litt 9.klasse hvor det eneste faget som betydde noe for fremtiden var mat&helse. Men jaja, det kan jeg ikke endre noe på. Nå skal jeg legge meg for i morgen skal jeg opp tidlig og se den nye pretty little liars episoden. Episoden går på tv i USA i kveld så jeg satser på at den kommer opp på nettet før klokken 6 i morgen tidlig! Ååå, gleder meg! Natta alle sammen
POSTED 22.10.2012 // Kl. 19:43

BILDER FRA HELGENHeihei dere!

På fredag var vi på folkemuseet med klassen, vi har vel vært  der 4 år på rad nå, så det var ikke noe nytt å se, men koselig var det. Jeg sov hos Helene fra fredag til lørdag, og hos Sunniva fra lørdag til Søndag. Det var utrolig koselig! I dag har Helene og jeg vært på noen sentre for å se etter jobb for OD-dagen.  I fjor jobbet jeg som fotograf med Juliane, i 8.klasse jobbet jeg hjemme og i år skal jeg mest sannsynlig jobbe i en klesbutikk på sæter. Det blir bra! Hva har dere gjort de siste dagene? POSTED 17.10.2012 // Kl. 22:23

DAGEN IDAGHeyhey! Idag var jeg på utplassering på MK-linjen på Elvebakken. Det var gøy. Først prøvde vi oss på å herme etter en figur ved å bruke adobe illustrator, så etter lunsj fikk vi en introduksjon innen journalistikk og gikk ut for å intervjue mennesker om hausmania. Etter utplasseringen dro jeg, Jenny og Sunniva for å prøve ballkjoler, fant to nydelige, men så viste det seg at det allerede er en som har den ene, og den andre fant Jenny først. Så ja, bedre lykke neste gang. Hva har dere gjort idag? :)


POSTED 17.10.2012 // Kl. 07:05

GOD MORGENHei dere! Da drar jeg snart til elvebakken på utplassering. Det er så utrolig deprisivt å stå opp om vinteren. Det er bekmørkt ute, det regner og vinden uler :( Nå må jeg begynne å fikse meg, så er det bare å fylle opp starbucks koppen med varm kakao, så er det ut døren og bort til bussen! Vi snakkes!

et tidligere outfit som jeg glemte å vise.

POSTED 16.10.2012 // Kl. 20:42

HVERDAGHei dere! I går var jeg en tur i byen med herlighetene dere ser under. Det var utrolig koselig! Vi spiste på bagels&juice så gikk vi og så på litt halloween ting og slik. I tillegg hadde Sara bursdag! Idag har jeg egentlig bare vært på julekabareet forberedinger og slappet av, skal forresten på utplassering på Elvebakken i morgen. Jeg og Jenny skal nemlig på MK, så det blir gøy! 

STEM PÅ KRISTINA KRØVEL HER! Når du stemmer er du med i trekingen om fine premier! 

Mathilde!Nora og bursdagsbarnet Sara! gratulerer med dagen som var!

Tiril og Mathilde!
 

POSTED 14.10.2012 // Kl. 21:11

SØNDAGS CHILLSHeihei! I natt sov jeg hos Sunniva med Helene. Det var utrolig koselig! Vi stod opp og lagde oss lapper, vafler og smoothie til forkost, så så vi litt på tv. Jeg elsker søndager, det er så deilig å kunne slappe av og slippe å fikse seg og sminke seg. Idag har jeg ryddet rommet og øvd til matteprøven vi har i morgen. I tillegg så må jeg skrive en fransk fremføring til i morgen, så det må fikses etterpå!  Hva har dere gjort idag?


POSTED 08.10.2012 // Kl. 18:11

ETT ÅR SIDEN

r8

Erle, Stine og Kamilla! HeiHei! Jeg satt og så gjennom arkivet her på bloggen og kom over disse bildene fra høstferien i fjor. I fjor var jeg i Usa med Erle, det var utrolig koselig og jeg savner det helt sykt. Da vi var der var vi også med Ruben (som er sønnen til en venn av stefaren min) og stekusinene mine Kamilla og Kristine som også hadde med seg to venner, Stine og Anne. Åå, jeg savner sol og varme! Heldigvis skal jeg tilbake til huset til påske og da skal Helene vært med. Gleder meg! Noe dere gleder dere til? 

POSTED 07.10.2012 // Kl. 13:47

GÅRSDAGENHeihei! I går var jeg med Jenny og Mathilde. Det var utrolig fint vær så vi satt ute og koste oss. Det er så trist at høstferien er over snart og at det er tilbake på skolebenken på mandag, åå. På kvelden i går dro Helene, Mathilde og jeg på kino og så Kon Tiki. Filmen var utrolig bra! Det er den beste norske filmen jeg har sett og i tillegg var den også lærerik og noe morsom. Idag skal jeg rydde og fikse takkekort fra konfen, så skal jeg ut og spise. Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 05.10.2012 // Kl. 22:23

OLIVIA MED HELENEHeihei!

Håper dere likte videoen jeg postet i det forrige innlegget, har du enda ikke sett den klikk her. Idag har jeg og Helene vært i byen og kost oss. Det var strålende høstvær i dag, det var såpass kaldt at man måtte pakke seg inn i skjerf, men varmt nok til å droppe dunjakken. Jeg bare sier det; rundt vintertider faller kvaliteten på stilen min merkbart, for da elsker jeg å pakke meg inn i varme, myke klær. Dere er advart, hahah. Vi satte oss ned og spiste på Olivia på tjuvholmen, så var vi på en liten shopping runde rundt i sentrum. Etterpå dro vi hjem til Helli og lagde taco til middag. Perfekt høstdag! :)

Hva har dere gjort idag?

 

POSTED 27.09.2012 // Kl. 16:00

SKRIVEØKTHeihei! Nå er jeg på skolen igjen og skal ha nynorsk skriveøkt. Skulle egentlig ha den i morgen, men siden vi jentene drar har vi den nå! Ønsk iss lykke til!

POSTED 26.09.2012 // Kl. 18:16

PAKKEPAKKEPAKKEUææ, to dager! Nå holder jeg på å øve til nynorsk skriveøkt som jeg skal ha i morgen ETTER SKOLEN. Siden vi egentlig skulle da den på fredag, men drar til barcelona på fredagmorgen fikk vi ikke avspasering med mindre vi hadde skriveøkten klokken 5 på torsdag.. Herregud, skjønner ikke hvordan jeg skal klare meg gjennom den dagen, først 6 timer med skole, så hjem i to timer før jeg må tilbake på skolen, å fytti. Jaja, alt for barcelona!

Jeg skal spille kamp etter på og må i tillegg pakke, for i morgen har jeg ikke særlig god tid. Så hade! Hva gjør dere idag? :)
POSTED 16.09.2012 // Kl. 15:41

BILDER FRA BURSDAGHeihei!

Som sagt var jeg jo i bursdagen til Malin og Johanne på ettermiddagen i går, det var veldig koselig. På kvelden dro jentene ned til Tiril. Snille Tiril hadde kjøpt inn sushi og det ble en herlig kveld! 
POSTED 15.09.2012 // Kl. 12:54

FREDAGHeihei!

Etter å ha vær i byen med Tiril, Ida og Erle på torsdagen spilte vi sesongens nest siste kamp, og vi vant! Haha, det er ikke ofte. Jeg overnattet hos Helene og på fredagen dro Jeg, Sunniva, Erle og Helene til byen. På kvelden feiret Emma og Marthe bursdag. Det var kjempekoselig!

Har kjøpt litt nytt den siste uken, så det kan jeg sikkert vise senere en gang. Men nå har jeg utrolig dårlig tid, skal nemlig i bursdag. Snakkes!
spennende bilder eller hva? hihi

 

POSTED 11.09.2012 // Kl. 15:50

DÅRLIG DAGHeyhey! :) Da er det en ny uke! Idag har vi hatt orientering og poliovaksine på skolen, så kan rett og slett kalle denne dagen en drittdag. Nå har jeg vært med Helene og i kveld skal jeg på trening, selvom jeg er supersliten etter å ha løpt rundt i skogen i en time i regn med gjørme oppover anklene.. For å si det sånn så gikk jeg med rosa sko til gymmen, og sorte tilbake.. Har i tillegg både norsk innlevering og franskprøve i morgen, åå kan denne dagen bli verre :(:( 

I går var jeg med Jenny og vi lagde oss pannekaker og så en utrolig søt og rørende film. Den heter Soul Surfer og er basert på en ekte historie om en surferjente som mister armen i et haiangrep og må lære seg å leve med det, osv. Den var driiitsøt, og på slutten så viste de klipp og bilder av den ordenlige jenta og hun virket utrolig søt. 

POSTED 05.09.2012 // Kl. 22:28

BILDER FRA MIN KONFIRMASJON 2Heihei! Det var så utrolig mange bilder fra konfirmasjonen min at jeg måtte dele innlegget i to deler! haha, tusen takk Ida som gadd å ta alle bildene! Uansett så feiret jeg konfirmasjonen min i peisstuen på ekeberg restauranten, det var utrolig koselig å se familien igjen! Jeg storkoste meg og fikk i tilegg masse fine gaver, deriblandt iphone, smykker, penger, kamerastativ, klokke og bunad + alt av søljer osv. Utrolig bra dag alt i alt! :)POSTED 04.09.2012 // Kl. 18:23

R.I.P SIGRIDAlle tanker til familie, venner og bekjente. ♥ rip


POSTED 03.09.2012 // Kl. 22:36

BILDER FRA MIN KONFIRMASJONHeihei! 

Som dere sikkert vet feiret jeg konfirmasjonen min på søndag! Det var utrolig koselig og en veldig bra dag. Det er synd konfirmasjonstiden er over allerede og sommerleiren skulle vart lengre, men det får vi ikke gjort noe med. Jeg hadde først konfirmasjonsseremonien i kirken sammen med Erle, Helene og Mathilde ( og flere da selvfølgelig, hehe). Jeg klarte å faile når vi skulle sette oss ned, haha, men jaja, sånn skjer. Så etterpå så feiret jeg på ekeberg restauranten med familien, men det kommer det bilder fra senere :)

 


twins?


POSTED 03.09.2012 // Kl. 16:42

BYEN MED JENNYHeihei! Sitter for øyeblikket og koser meg med crêpes sammen med Jenny. Har kjøpt en liten ting som jeg sikkert kan vise dere senere! Vi snakkes :):)

POSTED 03.09.2012 // Kl. 00:01

MOBILBLOGG: KONFHeihei! Det har vært en lang og utrolig bra dag idag! Jeg var først i kirken, så dro vi ned til Ekeberg restauranten for å feire med familien. Det var utrolig koselig, og jeg skal legge ut masse fine bilder senere!

POSTED 01.09.2012 // Kl. 20:54

KONF I MORGENHei hei!

Idag har jeg gjort litt konfirmasjonsforbredelser med Ida, vi var en tur nede på ekeberg restauranten for å levere blomster og slikt, også dro vi til byen. Jeg gleder meg masse til i morgen, da er dagen! Yes, endelig blir jeg også konfirmert. Siden noen av der har spurt; Ja, jeg skal ha bunad. Jeg skal ha lundeby og den får dere se i morgen. Dette blir gøy!
POSTED 31.08.2012 // Kl. 15:51

AUGUST

Heihei! Forrige helg var jeg jo overdrevent mye i kirken for å se på konfirmasjoner, men jeg glemte helt å legge ut bilder fra det! Ups, sånn går det når man er blondine. Uansett var jeg i slottsparken med Helli og Sunni i går og koste oss i solen med is og smoothie! 

POSTED 25.08.2012 // Kl. 23:53

KONFIRMASJONHeihei!

Idag var jeg i kirken og så på konfirmasjon, det var utrolig mange som konfirmerte seg idag! Jenny og Nina så helt herlige ut i bunadene, søte jenter!


POSTED 22.08.2012 // Kl. 23:09

BURSDAGSBARNETHeihei! Sham on me, det ble ikke noe outfit innlegg, sorry for det, men det begynte å pøse da jeg skulle ta bildene og siden jeg har vært og sett kampen til 1.laget i kveld og det har regnet siden da; ble ikke noe tid til det. Jaja.

Idag har Helene bursdag! Yey, endelig 15 år. Etter skolen dro Helene, Sunniva, Jenny, Ingvild og Erle til byen for å feire henne og spise lunsj på fridays. Det var kjempekoselig, og bursdagsbarnet fikk til og med gratis dessert! Gratulerer med dagen beste


herligheten 


POSTED 22.08.2012 // Kl. 19:07

OUTFIT KOMMER I KVELDNå skal jeg se kampen til jentene, må løpe! :)POSTED 21.08.2012 // Kl. 22:09

FOTBALL CHICASHei hei! Idag har jeg vært i byen med Mamma for å fikse litt ting til konfirmasjonen og slikt. Kjøpte noen småting, så jeg kan vise det senere! Har ikke tatt noen bilder idag eller i går, foruten kampen til 1.laget i går, så blitt litt kjipt med blogging, men det går fint, hihi :):)

Tommel opp gjengen! POSTED 19.08.2012 // Kl. 13:23

SISTE DAG AV SOMMERFERIEN:( Da starter jo skolen i morgen igjen allerede.. kunne ikke sommerferien bare startet på nytt igjen nå? Men uansett ahr det vært en herlig ferie, så det må feires med en bra siste dag. Idag er det også endelig fint vær! Men jeg fant ut at jeg hadde glemt å poste de siste bildene fra hvaler, whopsie! På fredag feiret Sunni bursdagen sin. Det var kjempekos med masse herlige jenter! lånte det siste bildet av benedicte, hehe

POSTED 16.08.2012 // Kl. 22:48

EINAHallo! Jeg er da på eina og besøker besteforeldrene mine. Tok toget opp i går og drar hjem igjen i morgen. Jeg er her nemlig for å prøve bunaden min for første gang! Jeg prøvde den i går og den satt som støpt, så da får jeg den i morgen. Da er alt klappet og klart til konfirmasjonen :) 
POSTED 12.08.2012 // Kl. 13:09

SOMMERIDYLLINNLEGG FRA IGÅR 

Heihei! Idag har det vært stårlende vær så når Erle, Nina og Juliane dro på butikken, så tok jeg, Jenny og Helene oss en robåttur. Jeg var sykt dårlig til å ro, haha, men de andre var flinke så det var koselig! Vi fikk litt problemer når vi skulle tilbake fordi det var syykt strek størm, men det gikk heldigvis bra! Vi har badet, solt oss og kost oss masse. Idag kom også Ragna!

 

POSTED 10.08.2012 // Kl. 22:33

HVALERHeihei! Nå sitter vi i her i hytten og koser oss, hører på musikk og jeg prøver og blogge med dette treige internettet. Blogger nemlig fra Ninas 3G nett, men bedre med treigt internett enn ikke noe! VI har hatt en fin dag her i hvaler allerde; har tatt en liten rotur og badet. Gleder meg til og være her de neste dagen! 

maxitaxi bro

POSTED 10.08.2012 // Kl. 13:17

BILDEDRYSSHeihei alle sammen! Long time, no see? vel, lengre skal det bli. Jeg skal nemlig på hytte tur i dag sammen med Juliane, Jenny, Helene, Ragna, Erle og Nina. Vi skal til hvaler og jeg trooor vi blir der til tirsdag(?). 

Det er jo en stund siden jeg har blogget, og siden den gang har jeg ikke tatt stort med bilder, men det går helt fint! Det var jo norway cup her for en stund siden. Det er så sykt deilig å bo nærme sletten! Siden jeg er litt over det å gå på åpningskonserten så kunne jeg bare ligge i sengen min på rommet og høre hele greia, haha. Uansett var jeg supertrøtt fordi jeg hadde nettopp tatt toget hjem fra eina, så det var deilig å bare slappe av. Vi tapte alle kampene vi spilte, som vanlig, men uansett; vi gjorde en god jobb (: Vi spilte nemlig bare mot første lag, selvom vi burde ha spilt mot 2. lag etter som det er det vi er. Men samme kan det være.Etter den siste kampen var det grilling hos frida med laget! Det er hvert år under norway cup og er like koselig hver gang! Tilogmed noen ubudne gjester kom, kremkremt nina. Haha, neida. Etter grillingen dro jeg, juliane, nina, ragna og sahra opp til juliane og overnattet der. Morningen etter dro jeg og sahra på butikken, men juliane ryddet så lagde vi oss mesterfrokost, naam.I går kom jeg hjem fra en heeeerlig konfleir. Det var så sykt bra, så alle dere 98ere der ute: ta kristen konf! Du kommer til å angre hvis du ikke gjør det. Konfleiern var fra 5.-9. og var på tjellholmen, som er en time unna fredrikstad med båt. Den første dagen hadde vi "bli kjent" og ble delt inn i grupper også videre. Da hadde vi en konkurranse hvor man foreksempel skulle ta i mot en vannballong som ble kastet på deg, spise knekkebrød og svømme omkapp. En av dagene dro vi inn til fredrikstad og hadde fredrikstadmanøver, hvor vi har de samme gruppene så skal man løpe rundt i sentrum og gjøre forskjellige oppgaver, som feks. fredrikstad taxi, hvor man skulle få flest mulig folk til å sitte på i en trillebår rundt i sentrum. Vi hadde også litt fritid så vi kunne titte litt i butikker og handle litt godteri. En dag var det også nattbading! Det var varmere i vannet enn i luften, så det var kjempegøy! Sommer, sol, og bading, bedre blir det ikke! :) Man kunne også kjøre kano, spille fotball, huske, osv. Det var mange utadvendte og herlige konfledere der, så gjorde turen helt super. Haha, savner det allerede. Orket aldri å ha med kameraet, upsi.POSTED 24.07.2012 // Kl. 22:53

SUMMER PARADISE WITH YOUhaha, fucka ben. Helenes shorts forresten! 

Heihei! Da er jeg hjemme i lille norge igjen. Dubai turen var helt herlig, og det er enda noen bilder dere ikke har sett, så det kommer nok noe mer om det snart! Har også kjøpt litt nye ting som jeg skal vise dere, så stay tuned. Idag kom først Helene opp til meg for å spise frokost sammen. Heldiggrisen fortalte at hun skal til frankrike på onsdag, og gjett hvem som har sykt lyst til å bli med! :( Jaja, vi gikk ned til henne og koste oss ute i solen med rips i hengekøyen. Så kom moren hennes hjem med masse gode bakevarer og jordbær, namnam! Så lagde vi oreo iskake(bare helli, jeg er lat. men jeg crunchet oreoene i mixmasteren da!!). Så spiste jeg middag hos henne. HEHE, hele dagen min har dreid seg om mat, jaja. Hvordan er sommeren hos dere da? 

POSTED 12.07.2012 // Kl. 17:16

HADE KRAGERØHeihei! Da er jeg hjemme i grå, triste oslo igjen. Jeg dro ifra kragerø i går, for så ta en kjapp tur hjemom for å hente kaninen min, før jeg dro opp til besteforeldrene mine på eina. Bestemor og bestefar skal nemlig passe kaninen min mens jeg er i Dubai. Vi kom ikke opp før litt ut på kvelden også dro vi idag ettermiddag. Jeg har også tatt med meg tre sims spill hjem så jeg får noe å gjøre på flyturen. Glemte forresten å poste disse koselige bildene fra kragerø. 


stygg på håreeeetPOSTED 09.07.2012 // Kl. 18:14

SUMMERSHOTS
 

POSTED 07.07.2012 // Kl. 00:01

SOMMERDAGERHei hei! Det har vært litt internettproblemer på hotellet siden de gikk ut av choice hotels for noen dager siden, men nå er det oppe og går igjen. Det er kjempefint her i kragerø, både resortet og ellers på plassen. Været har vært supert de siste dagene, untatt idag, nå har det regnet. Jeg har rukket å bli supersolbrent, haha, jaja, det skjer alltid. Vi har badet masse, både nede på beach clubben og i bassenget. Vi har tilogmed hoppet fra 3- og 5 meteren! Sunniva kom på onsdag og sov over til torsdag og så dro hun til hytten sin igjen. Det var kjempekoselig at hun kom over! bestejenta! Jeg har ikke hatt med meg kameraet overalt, så det har ikke blitt mange bilder, men jaja.

Hva gjør dere i dette herlige sommerværet? 
POSTED 01.07.2012 // Kl. 17:41

KRAGERØHei hei! I går tok Helene og jeg bussen til kragerø og overnattet hos mormoren hennes den første natten. Vi så på flm og koste oss. Nå er vi fremme på hotellet i leiligheten vår, den er kjempe fin! det er verdens fineste hengestol som jeg ELSKER, wii. Nå skal vi gå og bade i bassenget, blogges


POSTED 30.06.2012 // Kl. 17:16

HASTA LA VISTAHei hei! Da drar jeg til kragerø sammen med Helene og familien Wekre! hihi, kjempekoselig. I fjor var jeg med dem til sverige og i år blir det kragerø. Hele familien er herlig og jeg er det minst tre ganger i uken ellers, haha, føler meg som en del av familien. Jeg og Helene tar bussen nå, jeg vet ikke om det er internett på hotellet, så kanskje snakkes vi, kanskje ikke! Vi ses!

 POSTED 29.06.2012 // Kl. 14:33

GOD(?) MORGENHeihei! Det pøser som bare det ute så nå sitter jeg i sengen min og drikker kakao og spiser brødskiver med nugatti(♥) mens jeg ser på toy story 3! Våknet for ikke så lenge siden, så jeg sitter enda i pysjen med en rotete dott på hodet, haha. 
POSTED 28.06.2012 // Kl. 20:35

SOMMER OG SOLHei Hei! Fra i går til idag overnattet jeg og Helene hos Sunniva. Det var kjempekoselig! Vi så EM kampen, og herre, portugal burde vunnet! Jaja, idag lagde vi oss god frokost, så kom Amanda bort. Vi gikk en tur til parken med hunden til Sunniva, så gikk vi ned på Ceres bryggen og badet litt. Etterpå dro vi og møtte Maily i byen for å se LOL på kino. Den var faktisk overraskende bra og veldig morsom, så den anbefales! Det var kjempedeilig fordi det var bare oss og fem andre i hele salen så vi satt bakerst i komfortsetene. 

Ellers har jeg vært litt rundt omkring i det siste, har feks. feiret bursdagen til storesøsteren min, vært og sett snowwhite and the huntsman med Juliane og Frida. Jeg elsker sommerferie! ♥☮♫☼♥☮♫☼

POSTED 22.06.2012 // Kl. 13:11

FRIDAYSHeihei! Nå sitter jeg på FRIDAYS med bestejentene og planlegger hvaler tur til sommeren! Nå er vi offisielt ferdig med skolen og klare for sommeren. Herlig følelse <3 men må gå, byee

POSTED 21.06.2012 // Kl. 23:52

SOMMERVÆRHeihei! Jeg har hatt med meg kameraet ca. hvor enn jeg har vært i det siste! I går var jeg i byen med Sunniva, Benedicte, Maily og Helene og jeg fant den nydeligste kjolen noensinne, kan sikkert vise dere den en gang, jeg elsker den! Etterpå "spilte" jeg kamp, haha, jeg spilte fem minutter i 2.omgang fordi jeg ikke fikk puste. Hadde spurt om å ikke spille i 1.omgang, men følte jeg måtte spille litt selvom jeg er veldig forkjølet. Jeg merket etter bare en liten spurt fikk jeg problemer med å puste så jeg kunne ikke spille noe mer av kampen, haha, kjipt liv! Idag var det nest siste skoledag så vi var i frognerparken med klassen og a-klassen. Vi jentene kjøpte mat og koste oss med picnick på gresset. Etterpå var jeg en liten tur i byen med Jenny før Erle, Helene, Sunniva, Elise og jeg dro ned til Amanda for å bade! Det ahr vært sykt fint vær i hele dag og jeg har skikkelig sommerfølelse! Etterpå så jeg kampen til jentene!

dagens outfit kommer senere!

ååå, folk bare elsker det når jeg drar opp kameraet!


 

POSTED 19.06.2012 // Kl. 23:03

SOL UTE, SOL INNEHola! I går så var det aktivitetsdag på skolen, altså veldig lat gymtime hele dagen. Jeg spilte minigolf, volleyball og "lekte". Egentlig en veldig deilig dag fordi vi gikk i treningstøy hele dagen. Etter skolen dro jeg og Helli på lamberseter senteret for å kjøpe gave og kakemix til mamma som har bursdag idag! Vi bakte kake og spiste nesten hele selv, hehe, så overnattet Helene. Tidlig idag morges vekket jeg, Helene og søsteren min mamma med frokost på sengen og gaver. Vi hadde mattedag på skolen; endel kjedelig.. Etterpå var jeg hos Jenny med Sunniva og Helene! Det er alltid like koselig å være sammen med venner, spesiellt når de er så herlige som mine er, hihi ♥ I kveld har jeg vært på ekeberg resturanten og spist middag med Mamma, Ronald og Ida. GRATULERER MED DAGEN MAMMA, ELSKER DEG HØYERE ENN HIMMELEN

kveldsoutfit kommer senere!

hahahha, elsker deg sunni!
Bigsis! 

POSTED 14.06.2012 // Kl. 21:28

FOTBALLKAMPEtter skolen var jeg hos Erle med Helene og så pretty little liars episoden som kom ut i går! I kveld har jeg spilt kamp på bygdøy, vi spilte bra så det var litt sur at vi tapte, menmen. Bedre lykke neste gang! Nå koser jeg meg med Gossip girl og muffins, nam! Natta peeps.  
POSTED 13.06.2012 // Kl. 19:53

STORYLINEHei hei! Det har vært en stund siden sist! Nå når jeg logget inn var det kjempehyggelig å se at dere hadde skrevet at dere savnet at jeg oppdaterte! Det gir meg mer blogglyst!

Vi har jo hatt storyline på skolen de siste tre dagene. Det har vært gøy og mye bedre enn vanlige skoledager. Jeg ble idag gift! Haha, man lage bryllupsantrekk, pyntet kantinen, lagde mat, danset, holdt taler  og sang og spilte! Etter skolen var jeg en tur i byen med Mathilde og Helene. Tok også outfitbilder som jeg poster senere! Vi snakkes, nå skal jeg gå tur! :)


nakeeeeen

POSTED 05.06.2012 // Kl. 22:46

SJØVETTHeihei!

Nå sitter jeg og ser på film sammen med Ida og Carl-Erik. Jeg er kjempesliten og utrolig klar for å legge meg snart! Vi startet skoledagen med prøve i 2.verdenskrig, før vi dro ut til hovedøya(?) for å lære om sjøvett. Når vi var tilbake på land dro Helene, Ragna, Jenny og jeg en tur på Waynes, så dukket Ingrid, Mathilde og Maren opp. Det har vært en herlig dag, men jeg har sett helt forferdelig ut hele dagen, haha. Tre ord: klar for sengen!

 

POSTED 04.06.2012 // Kl. 18:17

DÅPHeihei!

I går var jeg i kirken og så på dåpen til noen venner. Før man kan konfirmeres må man jo være døpt! Etterpå dro jeg, Nina, Helene og Ragna til byen. Vi så på amerikanskfotballkamp for første gang! Det var helt umulig å forstå, hvordan klarer folk å følge med? haha. Så spiste jeg middag hos Helene og etterpå så jeg på kampen til 1.laget!
POSTED 02.06.2012 // Kl. 13:19

EVERYDAYHei hei!

Har faktisk hatt med meg kameraet noen ganger i det siste, stolte? Jaja, ikke noe veldig spessielt. Det er endelig helg igjen, noe som er utrolig deilig etter de tre tentamene vi har hatt denne uken. Jeg er veldig klar for sommerferie nå! 
POSTED 28.05.2012 // Kl. 11:02

SOMMERFØLELSEOkei, så det ble ikke noe blogging i sverige eller da jeg kom hjem, men jeg fikk virkelig ikke tid, sorry. 

I går satt jeg på verandaen med melon, jordbær, vannmelon og capri-sonne sammen med Helene. Før vi dro ned til bryggen til Ragna sammen med jentene. Vi var der nesten hele dagen, og det var kjempekoselig! Jeg hoppet forresten fra malmøybrua! stolt! Var også en tur hos emma på kvelden. Bra dag! (:

Helene, meg, Tiril, Astrif, Mathilde og Ragna 

Juliane 

Nydelige Solveig 

Tiril, Ragna og Solveig 

 

POSTED 23.05.2012 // Kl. 19:42

JUST NUHei hei! Vet dere hva? jeg er på klassetur! Har heldigvis med kamera og macen så det blir litt blogging hver dag. Et i göteborg og skal være her til fredag(?), idag har vi kjørt segway og shoppet litt! Innkjøp kommer senere (: Ha en fin dag!hahah, fiiiine bilder!

POSTED 21.05.2012 // Kl. 23:32

HVERDAGHei hei! Da var det kvelden og snart på tide å legge seg, kanskje? Uansett har det vært en bra dag. Mandager er alltid kjipe og i tillegg hadde vi engelsk fremføring idag, men det er ikke stort man kan gjøre med det. Idag har jeg vært med Helene og jeg har også spilt kamp. Vi tapte, men jeg syntes fortsatt vi spilte veldig bra! I morgen har jeg naturfagsprøve om elektrisitet.. fader, jeg forstår det ikke.. Jaja. Da er det tid for å øve! Vi snakkes (:

 

lånte bildet av JULIANEbeste 

 

POSTED 20.05.2012 // Kl. 18:31

PICTURES THAT DIDN'T MAKE THE CUTHei hei! Jeg har jo ikke blogget hver dag i det siste, men jeg har tatt noen bilder de få gangene jeg har hatt med kameraet. Idag har det vært strålende sol så jeg har bare slappet av ute + at jeg har filmet en videoblogg som jeg skal til å redigere i morgen. Men nå skal jeg straks på trening så vi får snakkes senere! (:

POSTED 20.05.2012 // Kl. 14:33

GÅRSDAGENHei hei! Hadde kosekveld med Sunniva, Helene og Erle i går. Det var kjempedeilig å slappe av med bestejentene!♥ Alltid koselig det!

POSTED 18.05.2012 // Kl. 23:22

17 mai bildedryssHei hei! Hadde dere en fin 17.mai? Det hadde i alle fall jeg! Strålende vær, herlige mennesker og god mat♥ Var først på lunsj hos Ragna med alle jentene. Super bra dag! Kommer 17.mai outfit senere (:Mammaaaa
POSTED 13.05.2012 // Kl. 23:22

VÅRVÆRHei hei! I går var jeg og spiste middag hos stefaren min og idag har jeg vært på jubeleumslunsj, så jeg er stapp mett! Glad og rund, mat er alltid bra. Fikk også sett stekusinene mine som jeg ikke har sett siden høstferien da vi var i usa sammen, så det var koselig. Vi snakkes!alle fikk en rose hver hvor det sto noe søtt! aww


POSTED 12.05.2012 // Kl. 11:38

OVERNATTINGHei hei!

Sitter nå og spiser pannekaker til frokost sammen med Helene. Det er herlig sol ute, men det blåser masse så det frister ikke stort å gå ut. Digg uansett! Nå må jeg fikse meg, snakkes (:
POSTED 10.05.2012 // Kl. 17:17

LATELYHei hei! Har vært litt awol i det siste, men samme kan det være! Har ikke hatt med kameraet rundt om kring i det siste så jeg har ikke tatt mange bilder. Her er de jeg har tatt i alle fall. 


POSTED 02.05.2012 // Kl. 22:32

YOGURT HEAVENHei hei! I stad var jeg en tur i byen med Ragna, Sunniva og Helene. Vi var innom yogurt(/yoghurt?) heaven og dyttet i oss godsaker, hihi. Hva har dere gjort idag? 


POSTED 02.05.2012 // Kl. 18:39

BILDEDRYSSHei hei!

I går var det jo strålende sol og fri fra skolen så vi tok oss en tur ned til ormøya. Bestemte oss for å spille tennis! Det var kjempekoselig og drit gøy (:


POSTED 01.05.2012 // Kl. 11:47

GOD START PÅ DAGENHei hei!

Blogg har jo vært nede, og da er det vanskelig å få alt på topp igjen med en gang. Men nå er alt fikset igjen! Thumbs up!


eggedosissss

POSTED 24.04.2012 // Kl. 22:46

HELENEHei♥ I dag var den andre og siste dagen på videregående utplassering, så det er tilbake på skolen i morgen. Jeg har prøve i første time så jeg har øvd i hele dag! Har også malt ferdig rommet så nå blir det fiint! 


POSTED 23.04.2012 // Kl. 18:11

MALER ROMMETHei hei!

Idag har jeg vært på utplassering på videregående skole! Jeg var på resturant og matfag sammen med Helene og Cornelia. Hadde egentlig planer om å ta MK, men Helene dro meg med for da får vi lov til å spise masse mat! Jeg måtte opp klokken seks(!!) idag tidlig fordi skolen startet åtte, og vi skulle helt opp til Etterstad. Det var egentlig ganske kjedelig idag fordi vi fikk ikke gjøre noe i praksis, men i morgen skal vi lage mat da, så da blir det en til morgen hvor jeg står opp før fuglene. Vi sluttet heldigvis kvart over tolv så da dro jeg og Helene hjem og så på GCB. Har blitt hekta! Ragna kom også over, så det var kjempekoselig. Nå driver jeg og maler rommet, så vi snakkes senere!

Hva gjør dere idag? 
POSTED 22.04.2012 // Kl. 16:15

UPDATEHei hei! 

Fredag etter skolen var jeg i byen med Helene og Erle. Kjøpte ikke noe, for vi hadde lit dårlig tid. Vi skulle nemlig overnatte i fotballhallen etterpå og jeg hadde ikke pakket, så jeg måtte hjem og gjøre det. På overnattingen spilte vi cup, hadde quiz og spiste pizza og kake. Det var kjempekoselig og vi har et så herlig fotballag så alle hadde det gøy! (: Dagen etter var det fotballkamp tidlig om morningen. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet, ehe. Etter kampen vår og kampen til 1.laget dro Jeg, Juliane, Sahra og Mathilde hjem til meg. Det ventet en herlige overraskelse hjemme; mamma hadde nemlig kjøpt inn de siste møbelene til rommet mitt og nå ser det syykt mye bedre ut der inne! På kvelden dro vi på fridays og koste oss masse!

ååå, så sur!


POSTED 19.04.2012 // Kl. 17:51

SUNNIHei hei!

Sitter nå her og gomler pizza med Sunniva. Vi har vært og trent, flinke som vi er. Nå skal vi straks på konfirmasjonsmøte, så jeg har litt dårlig tid! Ha en fin dag!

Hva gjør dere idag?

POSTED 18.04.2012 // Kl. 19:24

DIGG DAGHola amigos!

Etter halve skoledagen dro skolen på kino! Det var deilig å slippe skoletimer og man kan vel ikke klage på det? Filmen var ikke helt den jeg pleier å velge å se når jeg skal på kino, men den var helt greit.. litt uvanlig da.. Etter på gikk vi en stund rundt på senteret og så på litt av hvert. Fant en nydelig topp på drops, den var på halvpris så den kostet bare 450 men jeg var jo selvfølgelig blakk, så den ble ikke med meg hjem.. Etter å ha vandret rundt på senteret en stund dro jeg, Nina, Juliane, Ragna og Mathilde hjem til Juliane. Men nå skal jeg til å lage middag så; vi snakkes!

Hva driver dere med idag? POSTED 17.04.2012 // Kl. 22:01

FINE JENTERHei hei!

Etter skolen idag var jeg med Helene. Vi så på de paradise episodene vi ikke har sett og lagde oss mat. Det var deilig å bare slappe av sammen. Når Helli dro hjem gikk jeg til Jenny, hvor Nina, Juliane og Ragna var. Vi bestemte oss for å krølle håret til Ragna! Ragna har helt nydelig håfarge men hun lar oss aldri style håret hennes, så det at vi fikk lov til det i dag er litt sykt. Jenny sminket henne og Nina krøllet håret hennes. Hun ble superfin! I kveld har jeg vært på konfimasjonsmøte og nå er det tid for frustrerte fruer!

Hva har dere gjort idag? 


POSTED 17.04.2012 // Kl. 00:28

PUSSER OPP ROMMETHola!

Jeg har vært en litt lat blogger i det siste, sorry for det. Men jeg har bestemt meg for å blogge litt sjeldnere, altså jeg vil fortsette og mest sannsynlg poste et innlegg daglig, men det kan være jeg dropper det en dag eller to. 

Etter jeg kom hjem fra overnatting i gårmorges dro jeg og søsteren min opp for å besøke besteforeldrene våre. Det var veldig koselig! Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å være på ikea og handlet inn litt ting til rommet mitt. Jeg skal nemlig pusse det opp så nå kommer jeg til å være usosial i noen dager fremover. 

Hva har dere gjort i det siste?


Bildet er fra fredag ellernoe, men det får gå! (:

POSTED 14.04.2012 // Kl. 22:14

BILDEDRYSSHei hei! Har baila litt på bloggingen i det siste, sorry for det, men nå vil dere i alle fall vite hva jeg har gjort! Skriver det over bildene, så det blir litt mer oversiktlig. Nå kommer det et lite bildedryss! Orker ikke redigere eller fikse på noen av bildene så de kan være litt stygge, tihi.

På torsdag var jeg og så 1.laget spille den første seriekampen i år. De var dritflinke, men det endte med 2-2, så de var ikke superfornøyde. Det var helt ekstremt kladt å se på, haha. EXCITEDDDDD!!! hahaha, stygga

 

I går hadde jeg en herlig start på helgen sammen med Helene! Vi lå på sofaen hjemme hos henne og hadde paradise marathon ettersom ingen av oss har fulgt med noe særlig. Det var kjempekoselig, men jeg tok ikke mange bilder, og de var ikke særlig fine de jeg faktisk tok, tihi.  

Idag har jeg vært med Helene og Sunniva i byen. Vi var innom alle steder gina tricot, plaeet, zara, eger, steen&strøm, solo, h&m, osvosvosv.. fyfader jeg var jo ikke i shopping humør i det hele tatt så det var litt kjipt, men det var fortsatt kjempekoselig! vi var en tur innom Yogurtheaven også og kjøpte oss litt godt. Nå skal jeg bort på overnatting, så vi snakkes senere! 
beste!

 

POSTED 12.04.2012 // Kl. 19:06

KOSIHey hey!

Idag har jeg vært kost meg masse med herlige folk. Vi dro først hjem til Erle men siden hun har spanskprøve i morgen måtte hun øve så jeg og Helene gikk over til Jenny, hvor Nina, Ragna og Juliane var. Jenny nektet oss mat, hehe, men vi koste oss på trampolinen og oppførte oss som små barn. Etter noen timer måtte Nina og Jenny på trening så jeg, Helene og Ragna dro opp til mix og kjøpte softis! Vi satt i vinduet og gjorde lekser og koste oss. Nå skal jeg se kamp, så vi snakkes senere! (:

Hva gjør dere idag? 
POSTED 11.04.2012 // Kl. 17:39

LITE BLOGGING IDAGHei folkens! 

Jeg kommer ikke til å blogge stort idag ettersom jeg ahr en stor innlevering i morgen i mat og helse. Så idag har jeg låst meg inn på rommet som den usosiale taperen og skriver om næring.. vell, det er ikke slik jeg liker å tilbringe onsdager, men skolen kommer jo først. Nå må jeg tilbake til skrivingen, så vi snakkes senere!

Hva er deres planer for dagen? 


Jeg er hvit.. jeg vet. 

POSTED 10.04.2012 // Kl. 23:46

KOSIHei på deg!

Beklager å ikke ha blogget tidligere, jeg har dessverre ikke hatt tid. Etter skolen dro vi ned til byen, og jeg og Helene var innom tre forskjellige skobutikker for å finne noen nye fotballsko til henne. Det endte med at jeg lå på gulvet i butikken mens hun klagde på farge og størrelse på alle skoene. Haha, neida. Hun fant noen kjempefine til slutt så vi dro hjem til henne og slappet av. Vi fikk dritgod hjemmelaget pizza før vi dro på fotballtrening i regnet. I kveld har jeg kost meg med påskegodt (hehe, jeg fikk en god del mer enn det jeg klarer å spise) og sett frustrerte fruer episoden! Nå er det vel snart tid for senges, så; byee.

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 09.04.2012 // Kl. 13:38

GJETT HVILKET DYR JEG VÅKNET OPP SOM IDAGHeyhey!

Jeg var jo smart nok til å flette håret mitt før jeg gikk til sengs i går kveld, og utfallet av det var at håret mitt ble gigantisk stort i dag morges. Jeg har uendelig mange bølger å krøller så nå må jeg vaske det ut. Jeje. Jeg våknet rundt tolv i dag og etter det har jeg bare sett på tv og spist påskegodt. Det er utrolig at jeg ikke har fullført påskeegget mitt enda.. men jeg fikk to stykker, så vi skylder på det. Nå skal jeg straks spise frokost, dusje og fikse meg. Har vel egentlig ingen planer for dagen, hehe usosial. 

Hva skal dere idag? 


PUDDEL!

POSTED 06.04.2012 // Kl. 15:14

CHILLEDAGBonjour!

I natt har Jenny sovet hos meg. Vi hadde det kjempekoselig! Nå har hun dratt hjem, eller gått de tjue meterene det er mellom husene våre, ehe. Så nå sitter jeg i sengen min og koser meg med påskegodt og Elle magasinet. Jeg skal til og se den nye episoden av the big bang theory (hehe, nerd) og etterpå skal jeg le meg i hjel av bridesmaids, nok en gang.

Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 05.04.2012 // Kl. 20:17

THE HUNGER GAMESHola mes amigos!

Jeg er nå hjemme igjen i Oslo. Dro nemlig hjem i går ettermiddag. Idag har jeg vært på kino med Jenny og sett "the hunger games" for første gang. De fleste har vel allerede sett den, men hvis du ikke har det anbefaler jeg deg virkelig å se den. Etter jeg kom hjem har jeg egentlig bare slappet av og sett "puss in boots", haha, den var herlig. 

Hva gjør dere idag da? POSTED 03.04.2012 // Kl. 15:09

GOD MORGEN (?)Hei hei!

Haha, late dager. Nå skal jeg til å spise frokost, men det kan vel regnes mer som lunsj? eller nærmere middag? jaja, samme kan det være. Idag har jeg ikke store planer for dagen skal bort å ta mål til bunaden min og Ida skal prøve sin for første gang. Ha en fin påsketirsdag!

Hva skal dere idag? 


POSTED 02.04.2012 // Kl. 21:50

CCHola!

Endelig funker blogg.no fint igjen. Det tok sin tid, og jeg er sorry for å ikke ha blogget ordentlig i det siste. I dag har jeg vært på CC med søsteren min, og hvis du ikke vet hva CC er så er det et shoppingsenter på gjøvik. jeg kjøpte meg en herlig ny shorts fra gina tricot! Jeg gleder meg til å bruke den maaange ganger i sommer, aah herlig. 

Hva driver dere med idag? POSTED 30.03.2012 // Kl. 14:11

PÅSKEFERIEWohoo! Da er det endelig ferie. 

Etter flere uker på skolen er jeg virkelig klar for ferie nå! Jeg skal tilbringe det meste av ferien min på eina, så da blir det sikkert til at jeg tar en del fotografier av andre ting enn meg selv. Skal ikke være mye hjemme og det er nesten ingen på min alder på eina, så jeg kommer til å lone endel

Slenger med noen bilder fra i går! Jeg og Sunniva dro på dansetrening nede på BestHelse. Det var dritgøy! Anbefales på det sterkeste.  Nå må jeg pakke, så vi snakkes senere!


TRENINGSTØY! hihi, bare sånn info!


Etter treningen satte vi oss litt i solen og koste oss, hihi. 
POSTED 28.03.2012 // Kl. 18:29

MATTEHei hei!

Er litt usosial i dag og har ikke gjort noen ting, men det er fordi jeg øver til matteprøven som vi har i morgen! Fy fader, det kommer til å gå utrolig dårlig, ettersom jeg ikke forstår noen ting. Uansett så var vi på Ibsen museet med klassen idag, så da ble det lunsj på 7-11. Tok ikke så mange bilder idag på skolen og har ikke hatt noe å ta bilde av nå, så dette blir et kjedelig innlegg, men det får gå. Jeg har vært utrolig lite fotogen idag i tilegg, så det var jo et stort pluss.. Skal snart på pilates med Vilde, så nå må jeg kjappe meg og skifte!

Hva gjør dere idag?  

Det kommer forresten outfit i kveld! 


Sunniva!

Meg.. hehe, som jeg sa; utrolig lite fotogen idag..

Andrea, Vilde og Malin!

Andrea, Vilde, Malin, Sindre og Jacob!

POSTED 27.03.2012 // Kl. 21:51

SMILEHei hei!

Idag har jeg ligget hjemme med dundrene hodepine halve dagen, og har derfor vært borte fra skolen. Heldigvis har det gått gradvis over, så nå merkes det så vidt. Jeg kom for litt siden hjem fra konfirmasjonsmøte, hvor vi gikk ute og samlet inn penger til kirkens nødhjelp. Nå er det snart tid for frustrerte fruer, wiii! 
POSTED 26.03.2012 // Kl. 22:03

DAGEN I BILDERWhoopsie, dårlig blogger!

Hei folkens! Sorry for å ikke ha blogget enda men jeg har ekstremt mye skole arbeid og slik jeg må drive med, men uansett; her kommer dagen i bilder. 


I storefri var jeg, Nina og Ragna innom joker og hos Nina. Det var fiint vær så det er så deilig å være ute, i tilleg er kantinen stengt fordi 10.klasse har tentamener, så; lykke til til alle dere 10. klassinger! 


Bolla


Etter skolen dro jeg og Emma til Yogurtheaven for å kjøpe oss noe godt. Jeg er ikke superglad i yogurt, så jeg kjøpte meg en smoothie og den var kjempegod! Etter dette gikk vi gjennom slottsparken og nedover karl johan. Vi tittet innom Zara og så møtte vi Ingvild og Astrid på Steam. 
Rett etter byturen var det "unge og rus"-møte ( Ungdomsskolekampanje for å forhindre at tenåringer driver med alkohol og andre rusmidler). Det var hundekurs i skolegården og hundene var driiit søte!POSTED 25.03.2012 // Kl. 14:53

KONF MØTE OG KAMPHei hei!

Idag var det tidlig opp og rett ned i kirken. Det var gudstjenste vi måtte være på pga. konfirmasjonsforbredelsene. Etterpå var det masse gratis kaker og saft til alle. Når gudstjenesten var over dro Emma, Marthe og jeg ned til treningshallen for å se lille søsteren til Marthe spille håndball kamp. 

Nå skal jeg drive med skolearbeid resten av dagen, har nemlig masse fremføringer, innleveringer og prøver denne uken, så vi snakkes senere! Hva er deres planer for dagen?


POSTED 24.03.2012 // Kl. 23:18

LANG DAG PÅ STRANDENHey hey!

Kom for ikke så lenge siden hjem fra en herlig dag på stranden med jentene. Jeg startet dagen med pannekaker og big bang theory på verandaen, før vi dro ned til byen for å kjøpe inn grillmat, frukt og godteri. Etter det dro vi på céres(?), som er en brygge på ormøya. Vi grillet pølser, hørte på musikk og mange av oss badet til og med! Inkludert meg! Jeg, Nina og Marthe skulle egentlig hoppe uti samtidig så vi telte ned, men selvfølgelig fulgte de ikke helt med, så det endte med at jeg hoppet opp uti alene! Det var driiitkaldt og det var så vidt jeg klarte å komme meg opp igjen. Etterhvert kom også Carl Philip og Marcus bort, og solen gikk ned. Dro helt tilslutt bort til Ulvøya før vi måtte hjem. Nå skal jeg bare slappe av, dusje ut saltvannsfloker av håret og legge meg!

Natta chicos y chicas!


Amanda, Erle og Ida!

Amandus!

Grillmester Marthe!

Marthe og Elisabeth!

Frida!

Elisabeth!

Erle!

Marcus!

Elisabeth!

Helene!


Carl Philip! Stakar, han har brukket kragebenet!

Emma!

Amanda!Sahra og Elisabeth!

Elisabeth og Marthe!


Ingvild, Helene og Erle!

Sahra!

Amanda, Ragna og Sahra!

Helene, Frida, Amanda, Nina, Emma, Ingvild, Erle, Elisabeth, Ida og Marthe! Herlig gjeng (:

POSTED 24.03.2012 // Kl. 18:07

CÉRESHei!

Nå er jeg med en gjeng jenter og noen gutter på ceres. Jeg har til og med badet; kaldt, men veldig gøy! Håper alle koser seg i kveld!

POSTED 23.03.2012 // Kl. 20:05

I SMILE BECAUSE IT'S FRIDAYHei hei!

Det har vært nydelig vær i hele dag! Etter en lang skoledag med nynorskskriving dro Ingvild, Maily, Tiril, Ragna, Ida og jeg ned på Yoghurtheaven. Da vi skulle til å betale var plutselig søstreren min der, siden hun ikke hadde fått tak i meg på mobilen og vi skulle ut å spise med besteforeldrene våre. Så jeg måtte gå fra jentene og vi dro ned til aker brygge og møtte bestemor og bestefar. De har gullbryllup i morgen og kom til Oslo idag for å feire anledningen med resturant med meg og Ida, så skulle de på teater senere. Vi satte oss ute i solen på cafe sorgenfri og spiste herlig mat. Etterpå var jeg en tur innom søsteren min sin nye leilighet og en tur innom lucky lips, så nå er jeg hundre kroner fattigere, hehe, godtemonsteret. 

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 22.03.2012 // Kl. 17:38

LONG DAYBonjour, mes amis.

Det har vært en utrolig lang dag i dag og jeg gleder meg til det blir kveld så jeg kan legge meg og sove. Men uansett har det også vært en veldig koselig dag. Var som vanlig på skolen. Etter skolen dro jeg, Erle, Helene og Ragna til byen. Det ble ikke stort med shopping, men jeg kjøpte meg en ny neglelakk jeg har tenkt på å kjøpe en stund nå så jeg er fornøyd! Siden jeg er en flink blogger hadde jeg med meg kameraet (!!) hele dagen, så nå kommer det masse bilder! Nå skal jeg bare spise middag så skal jeg på Yoga med Vilde, det er første gangen så det blir spennende! Forresten har Mathilde bursdag idag så husk å gå gratulere henne på bloggen! Sneiks.

Hva har dere gjort idag? 
fiiiin shorts fra gina tricot.. men den var litt stor i størrelsen :(

POSTED 21.03.2012 // Kl. 18:19

FUN & FRIENDSHei hei alle sammen!

Jeg var flink blogger og hadde med kameraet på skolen idag, så det ble noen bilder der. Etter skolen dro jeg og Mathilde opp til karlsrud og tok litt sol. Jeg blir ikke brun nok til at folk ser noe forskjell, men jeg fikk skille på ryggen og det er uansett fint å bygge opp et grunnlag til sommeren. Etterpå satte vi ossi vinduet på Mix og kjøpte litt mat. Nå skal jeg snart på trening, så vi snakkes senere!

Hva har dere gjort idag? 
nammm

POSTED 20.03.2012 // Kl. 17:56

STUDYINGHei hei!

Det blir ikke stort med blogging i dag, siden jeg har stor mat og helse prøve i morgen, og jeg må øve. Tidligere idag var jeg sammen med Erle og Helene og vi så den nyeste "pretty little liars" episoden, altså sesongslutten. Nå skal jeg begrave meg i mat og helse notater, så vi snakkes!

Hva er deres planer for dagen?  ohno, dette bildet ble jo tatt i går! uuupsi

POSTED 19.03.2012 // Kl. 21:42

SUNNY MONDAYDet har vært dritfit vær i hele dag så jeg begynner å gleder emg utrolig mye til sommeren nå! Det blir så utrolig digg med sol, bading, varme og shortser! Wii, can't wait. Idag har jeg ryddet på rommet og tatt litt bilder, ellers har jeg bare slappet av. Jordbær og melkesjokolade til kveldsmat er ikke helt galt! Nå skal jeg rydde litt mer så er det tid for sengen. Snakkes!


POSTED 17.03.2012 // Kl. 22:18

KOSIKOSHola chicas y chicos!

Idag har jeg for det meste ligget i sengen og sett filmer. Har spist sjokolade, jordbær og andre godsaker så jeg har kost meg masse alene, hehe! Noen ganger trenger man bare litt alene tid, og jeg må si; det er jævlig deilig å ha dager hvor man bare kan slappe av. Denne helgen er det også NM i cheer og cheer dans, så Jenny, Nina og Marthe er med og konkurrer. Jeg var og så på i fjor, men det ble uheldigvis ikke noe av i år.. Men ønsker dem lykke til for det!

Har forresten filmet sminkevideo i dag, og den kommer i morgen. Jeg skulle egentlig poste den idag, men det skjedde noe med opplastningen uheldigvis.. men den kommer mest sannsynlig i morgen!POSTED 16.03.2012 // Kl. 23:09

CHILLE KVELDHei hei!

Sorry for å ikke ha blogget idag. Minnekortet stod igjen i pcen så jeg fikk ikke tatt noen bilder, men idag har jeg i alle fall vært med Erle. Vi har sett frustrerte fruer episoder og kost oss. I kveld har jeg bare slappet av og skal nå til å se filmer. Ligger i den superherlige sengen min med masse puter og kosebamsen som partner så nå blir det loner filmmaraton! Kos dere i kveld.

Noen andre som digger kvelder som dette? 


POSTED 15.03.2012 // Kl. 18:03

FRIENDSHei alle søte!

Etter to sykedager var jeg tilbake på skolen i dag. Vi hadde samfunnsfagprøve ellers har jeg hatt godt humør i hele dag, hehe! Etter skolen dro vi bort til Jenny. Mesterkokkene Nina, Marthe og jeg lagde dritgode hjemmelagde kjøttboller og spagetthi. Nå er jeg hjemme igjen, og det er tid for innleveringer og fremføringer.. fml. 

POSTED 14.03.2012 // Kl. 20:34

KOSEKVELD MED ERLEPERLEHei hei!

Siden jeg følte meg dårlig var jeg heller ikke på skolen i dag, men har blitt mye bedre i løpet av dagen, så de blir skole i morgen! Nå ligger jeg ute på verandaen til erle og koser meg. Vi ligger under varmelampen og dyner og øver til prøve. Det ligger også vafler nede så det kan hende de forsvinner i løpet av kvelden.. 
POSTED 12.03.2012 // Kl. 19:49

SUNSHINEHey guys!

Det har vært strålende sol idag så jeg satte meg på verandaen etter skolen i dag for å kose meg. Det var kjempedeilig å sitte der og høre på musikk mens jeg øvde til mat og helse prøven jeg skal ha i morgen. Nå skal jeg bare slappe av og forresten; paradise starter idag! Men hade, det er på tide å returnere til øvingen!


Hihi, dette er min fine og gigantiske New York Yankees caps jeg kjøpte i New York i fjor, u like? De sydde inn Thea på siden, noe jeg angrer litt på. Det burde heller stått Elvestuen.. Jaja, digger den!
POSTED 11.03.2012 // Kl. 22:15

WEEKENDHola chicas y chicos!

Jeg har hatt en herlig helg med masse gode venner. På fredagen feiret Amanda og Elise bursdag. Det var veldig koselig og en super kveld ble avsluttet på overnatting hos Jenny med Helene og Emma. Det var idlig opp neste morning og rett på bussen til konf leir. Jeg sov på rom med Erle, Helene, Jenny, Nina og Juliane, så det var jo koselig. Hadde det kjempegøy! 


Fine folk!

POSTED 09.03.2012 // Kl. 19:04

NU STIKK ÆHei hei!

Skal snart i bursdag til Amanda og Elise, må bare fikse meg først, ble uheldigvis litt sen ettersom jeg har sett på cheertreningen og general prøven til Jenny, Nina og Marthe! Skal sove hos Jenny og opp tidlig i morgen for å dra på konf. leir (:

Snakkes!


finfin uten sminke

POSTED 08.03.2012 // Kl. 22:46

COZYDårlig blogger? tro meg, jeg vet. Har ikke tatt noen bilder idag ettersom jeg ikke har orket å dra opp kameraet overalt. Uansett var jeg hos Juliane sammen med Helene etter skolen. Etter å ha torturert stakar Juliane som hadde hodepine dro Helene og jeg hjem til henne. Vi har slappet av i hele dag og tatt livet med ro. Akkurat nå spiser jeg frukt og chiller med musikk og facebook. Skal til å pakke til konf. tur til helgen. Drar kvart på ni lørdagsmorgen, så jeg tviler på at det blir stort med blogging i helgen! 
POSTED 07.03.2012 // Kl. 22:45

SICK & TIREDHei!

I dag har jeg nærmest hostet meg til døde. Jeg er nemlig syk og har vondt i halsen, så det eneste jeg har gjort i dag er å ligge i sengen og se gamle episoder av frustrerte fruer og gossip girl. Heldigvis føler jeg meg mye bedre nå og jeg har både konferansetime og engelsk skriveøkt i morgen, så jeg må nok på skolen. Min herlige mamma overrasket meg med jordbær og kvik lunsj i stad så da ble jeg overlykkelig. Nå må jeg snart legge meg og jeg håper at en god nattssøvn vil gjøre meg friskere. Natta!


Jeg ser fem år ut på dette bildet, men jeg fant ingen jeg ikke allerede har postet på bloggen så det får duge. 

POSTED 06.03.2012 // Kl. 18:41

BAKERN OG BLOGGERN


Kos dag med jensemann!

Litt sen oppdatering, men jaja. Idag har jeg vært og kost meg hos Jenny. Vi har laget mat, sett tv og bakt muffins! Erle kom en tur bort også. Nå skal jeg på trening straks, så vi snakkes senere! Byeeee

POSTED 05.03.2012 // Kl. 23:10

GOOD NIGHTJeg har idag vært med Erle og Helene. Vi har sett på pretty little liars, spist god mat og slappet av. Ellers i dag ahr jeg bare hørt på musikk, svart på spørsmålene deres og nerdet Ellen på youtube. Ellen er mitt nye favoritt show nå! Elsker alle klippene, kommentarene og påfunnene hennes. Haha. Men nå er det snart tid for sengen, skal bare vaske håret først. Natta alle sammen! Hva har dere gjort idag? 


Husk å stemme på Anette Sveen herStem på hennes flotte matrett hvor hun kan vinne en tur til thailand. Stem, stem, stem! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på linken under og klikke på "stem"-knappen. Del gjerne bidraget med venner på facebook, mail eller twitter. 

http://www.santamariaworld.com/no/kampanjer/utmaningen/?x=node/3856#overlay=nn/node/386/view

bestevenn!

POSTED 04.03.2012 // Kl. 18:22

LAZY SUNDAYSDet er utrolig deilig å ligge i sengen en hel dag og bare slappe av. I hele dag har jeg sett på frustrerte fruer, spilt drawsomething og hørt på musikk. Gått rundt i koseklær og spist pannekaker til frokost, weetos til lunsj og hjemmelaget pizza til middag. Sa noen matvrak? 

Nå skal jeg snart på fotballtrening, så vi oppdateres i kveld! hva har dere gjort på denne herlige søndagen? 


POSTED 03.03.2012 // Kl. 22:24

030312Hey hey!

Idag har jeg vært med Helene og bakt muffins! Vi gikk en tur på butikken og kjøpte icing, konditorfarge og muffinsmix før vi dro hjem om bakte. Erle kom bort en tur og. Det har vært strålende sol i dag og så det har vært utrolig deilig. Nå sitter jeg i stuen og ser på charlies angels med Ida og Carina.

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 03.03.2012 // Kl. 11:25

COZYHei hei!

Etter skolen i går ble Sunniva og Helene med meg hjem. Det var strålende sol så vi satte oss på verandaen og slappet av. Helene dro hjem og vi skiftet til koseklær. Mesterkokkene jeg og Sunniva lagde dritgod taco! Jentene kom og vi koste oss masse resten av kvelden med jordbær dyppet i sjokolade, the voice og mye latter. Weho, herlig kveld. 


POSTED 02.03.2012 // Kl. 17:40

KOSEKVELD MED CHICASPOSTED 01.03.2012 // Kl. 18:54

BYTUR MED JENTENEHei hei!

Det har vært herlig sol i hele dag og det begynner å nærme seg sommer! Gleder meg allerede. Nå har jeg vært i byen med Helene, Sunniva og Juliane. Vi har tittet i butikker og tatt oss en liten matbit på bagel & juice. Har kjøpt en liten ting, så jeg skal vise dere den etterpå. Det kommer også et outfit-innlegg etterpå så dere må følge med!

Hva har dere gjort? 


Helenes nye og nydelige converseeeee

POSTED 29.02.2012 // Kl. 18:25

SUNNY DAYHeeey

Etter skolen dro jeg og Helene ned til henne for å øve på rle prøven vi har i morgen. Det ble ikke mye øving, men vi koste oss stort. Vi var en tur på butikken og kjøpte oss masse godt som jeg spanderte. Snill eller hva? Vi satt ute på verandaen i strålende sol, hørte på musikk, så youtube videoer, nørdet drawsomething og sett den nye pretty little liars episoden. Nå skal vi straks på trening, så jeg må kjappe meg!Fine negler, hehehehheh.

Forstår det godt hvis dere blir blendet av min vakre utseende på dette bildet. heheh.

POSTED 28.02.2012 // Kl. 22:55

SLOW DANCING IN A BURNING ROOMSorry for å være en lat blogger i det siste. Lite blogglyst og inspirasjon fører til dårlige innlegg. Men jeg lover: skal skjerpe meg!

Idag har jeg egentlig bare ligget i sengen og slappet av i hele dag. Har øvd litt, gjort lekser og nørdet DrawSomething! Har blitt helt avhengig i det spillet og anbefaler det til alle med iphone/ipod/ipad. Husk å legge meg til! Var også på konfmøte istad, og i kveld har jeg bare kost meg med jorbær, weetos, kakao, musikk og frustrerte fruer. Natta folkens, nå er det rett tilbake til øvingen!


driiit pen altså. Jaja, bildet er tatt akkurat nå. 

POSTED 27.02.2012 // Kl. 18:45

KOS DAGHey guys!

Etter en lang skole dag ble Helene med meg hjem for å slappe av og kose oss. Vi har spist drit mye spagetti og chillet på sofaen. Nå er det leksetid, så vi snakkes senere!
POSTED 26.02.2012 // Kl. 18:55

YEAHHvem er genius? Jeg er! Jeg klarte nemlig å lage delt internett med iphonen til mamma og macen min, og nå har jeg internett ( i alle fall frem til hun må ha den tilbake). Jeg tar alle sjansene jeg får til å begynne å blogge så dere må fortsette å følge bloggen min. Idag har jeg vært i gudstjeneste i kirken, jeg skulle bære korset ned og opp midtgangen si starten og slutten av gudstjenesten. Dette var selvfølgelig helt katastrofe, ettersom Juliane og Sahra hadde overrasket meg med å komme og smilte som de idiotene når de så meg, så jeg fikk helt latterkrampe.

Nå om få timer er ferien over, og det er tilbake til klasserommet.. nedtur. Men ha en fin dag/kveld videre!


POSTED 26.02.2012 // Kl. 00:05

NULL BLOGGINGJeg er fullt klar over at jeg ikke har blogget, beklager for det, men jeg har ikke internett fordi leverandøren er helt på trynet og på mobilen min koster 3G ti tusen i sekundet. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen og skal i morgen i kirken i forbindelse med konfirmasjonen. Natta folkens! :)

POSTED 24.02.2012 // Kl. 16:53

DEILIG DAGHei hei!

Idag har jeg kost meg masse i sofakroken hos bestemor og bestefar. Pannekaker til frokost, boller til lunsj og snart taco til middag! Elsker å være på besøk her oppe, det er så utrolig koselig og stille her. Det har vært strålende sol i hele dag, så jeg har faktisk vært ute en tur, men det er snø overalt så det er ikke stort å gjøre. 

Hvor liker du å reise? 


POSTED 24.02.2012 // Kl. 10:35

GOD MORGENHei hei!

Sorry for å være så dårlig blogger i det siste, men det ble så sent når jeg kom frem hit, og hjemme var det noe galt med nettet, så det var ikke heeelt min skyld heller.  Men igår tok jeg i alle fall tatt turen opp til besteforeldrene mine og jeg koser meg stort. Jeg har spist masse godsaker og nå skal jeg som den nerden jeg er; spille sims! Haha, livet er herlig. Jeg skal vise dere hvordan man utvider sko etterpå, så stay tuned!

Hva er deres planer for dagen? 


Jenny overnattet også hos med på onsdag! Vi koste oss med film og jordbær dyppet i sjokolade! Nam, herlig kveld. 

haha, trøtt. POSTED 23.02.2012 // Kl. 19:58

PÅ TOGETHei hei!

Sitter for øyeblikket på toget opp til eina for å besøke besteforeldrene mine. Fant ut at snacksautomaten var ekstremt langt bak, så det var litt nedtur, men jeg sitter på Nsb Komfort så jeg får gratis kakao, noe som er heelt greit! Internettet funket ikke istad, noe som irriterte meg veldig ettersom jeg betalte 90kr ekstra siden jeg ville sitte på komfort og ha internett.. Men nå må jeg tilbake til å lone med photo booth snakkes når jeg er framme. 
POSTED 21.02.2012 // Kl. 19:58

A SUNNY DAY IN OSLOHei hei!

Jeg har hatt en kjempekoselig dag sammen med Helene! Siden det har vært strålende sol i hele dag dro vi ned til vigelandsparken og gikk oss en tur. Etter en matbit vandret vi også nedover bogstasveien, men begge er blakke så det ble ingen shopping. Jeg/Helene har vært flink blogger idag og tatt masse bilder, så under ser dere et "lite" bildedryss! Hatt en fin dag? POSTED 21.02.2012 // Kl. 10:33

TIRSDAGS MORGENGod morgen alle sammen!

Nå sitter jeg i sengen og ser den nyeste episoden av Pretty Little Liars. Vi drikker kakao og spiser grøt til frokost!

 I går kveld koste vi oss med to filmer; Sisterhood of the traveling pants 2 og Picture this. Begge er veldig koselige jentefilmer. Har også eksprimentert litt med den nye 50 mm linsa, ELSKER DEN!
POSTED 20.02.2012 // Kl. 17:42

BYEN MED HELENEHei hei!

Nå er jeg hjemme fra en koselig, og ikke minst laaang tur i byen med Helene. Vi har vært innom titusner av butikker og spist herlig mat på bagel & juice. Jeg har handler noe også, har tenkt til å vise dere etterpå, så stay tuned, Nå skal jeg slappe av, så vi snakkes senere.

Verdens beste kanelsnurre, den smakte helt himmelsk! Anbefales på det sterkeste. 

POSTED 19.02.2012 // Kl. 23:59

LAT BLOGGEREn hver blogger har perioder hvor hun har mindre blogglyst og perioder hvor hun har mer blogglyst. Blogghumøret har, som dere ser, ikke vært helt på topp. Jeg skal prøve å være mye flinkere, så jeg ser frem til masse nye innlegg. Er også veldig skuffet over meg selv over at det ikke er et eneste outfit på førstesiden av bloggen, så det skal jeg prøve å gjøre noe med. Det er bare ikke veldig fristene å posere uten jakke ute i bitende kulde. Det er noe dere forstår ikke sant? Ikke hat meg for det. Jeg har heller ikke handlet mye i det siste, det er fordi jeg vurderer om jeg skal kjøpe ny kameralinse, og sparer derfor pengene til jeg har bestemt meg. 

Idag har jeg sovet, spist, dusjet, vasket håret, lakket neglene, hatt ansiktsmaske, tegnet og hørt på musikk. Har tatt det helt med ro og fetet meg opp meg godis. Nå vurderer jeg å legge meg snart, ettersom jeg ikke har noe bedre å gjøre og det går ingen bra filmer på tv i kveld, men hvis du vet en bare skrik ut! 

Hatt en fin dag? 
Jeg har forresten sluttet å redigere hud, tenner, øyne, osv. så jeg har i det siste bare lagt ut bilder som er redigert i fargene!
Stolte, huh? 

POSTED 19.02.2012 // Kl. 10:55

GOOD MORNINGGod morgen alle sammen!

Sykt deilig med vinterferie nå! Det begynner å bli kjenpefint vær og solen skinner gjennom gardinene. Jenny, Ragna, Juliane og jeg har sovet hos Juliane og nå ser vi på film. Føler skikkelig for å dra hjem, for så å dusje og heller finne på noe senere idag. Hva er deres planer for dagen? 
Heh, spennende!

POSTED 19.02.2012 // Kl. 00:13

A SMILE CAN HIDE ANY IMPERFECTIONBeklager for å ikke ha blogget i dag, følte jeg måtte skrike ut til dere og fortelle at jeg fortsatt er i live. 

Nå er det endelig vinterferie! Jeg har bodd hos Juliane denne helgen, og resten av ferien har jeg egentlig ingen spesielle planer, men kanskje kommer det opp noe. Idag har jeg, Jenny, Juliane, Ragna og Erle sett film og spist masse godteri. Ingen har hatt på sminke så det har ikke vært stort med blogglyst her idag, heh. 


Tilfeldig bilde (:

POSTED 17.02.2012 // Kl. 22:42

BILDEDRYSSHei folkens!

Hatt en herlig dag med herlige mennesker. Vi har nemlig hatt aktivitetsdag på skolen og jeg hadde skrevet meg opp for aking. Fortsatt ikke helt frisk siden onsdag, så tok det litt rolig idag. Noen av oss tok t-banen for å komme til en matbutikk, men etter å ha sittet på t-banen en stund fant vi ikke noe, så vi bestemte oss for å ta t-banen tilbake.  Selvfølgelig var t-banen full pga. alle som akte så bare Amanda, Krystyna og Benedicte kom seg på, før dørene stengte og jeg, Marthe, Maren og Elise var stuck der i ett kvarter. Ingen mat og ingen t-bane = nedtur. 

Men alt i alt var det en kjempe koselig! Siden vi ikke orket å leie akebrett så endte jeg, Nina, Juliane, Ragna og Mathilde endte med å ake ned på uggsene. Drit gøy! Endte med noen snøballer på folk som kjørte forbi, heh. 

Men nå skal jeg og Juliane snart legge oss. Jeg bor nemlig hos Juliane denne helgen. ROOMMATES! Vi så film med Erle istad, og nå skal vi til å se en til og snart skal vi legge oss til å sove. Natta!

Bildedryss-time!
Mathilde! ikke hat meg for dette, Juliane tvingte meg.

POSTED 17.02.2012 // Kl. 08:42

GOD MORGENI dag er det aktivitetsdag på skolen, så nå må jeg løpe til bussen! Vi snakkes senere (:

Har dessverre ikke tid til å skrive mer, eller redigere bildene om morningen. 

fake smil? neeeida

POSTED 15.02.2012 // Kl. 23:56

SLEEP TIGHT
Da er det vel på tide å ta kvelden! Jeg har jobbet med mat og helse prosjektet i hele kveld så jeg er veldig klar for en god nattssøvn. Gruer meg likevel til mat og helse presentasjonen i morgen ettersom det er avgangsfag.. Wish me luck? Men uansett; Natta alle sammen, sov godt og drøm søtt!

POSTED 14.02.2012 // Kl. 18:36

(UN)HAPPY VALENTINE'S DAYFy fader. Hvilken rett har lærere til å sette opp to prøver og en "innlevering" på samme dag? Mest sannsynlig trenger ikke jeg å vite hvordan man sier "Hun spilte fotball i går" på fransk. Mest sannsynlig trenger jeg heller ikke vite hva som holder vannmolekylene sammen. Mest sannsynlig trenger jeg heller ikke vite hvordan man setter opp en 30 minutters treningsplan. Og på toppen av det hele er det også valentines day, og denne ene dagen i hele året tilbringer jeg med nesen oppi alle slags bøker, sykt trøtt og i ræva humør. Dette er dagens deppe-innlegg. Takk for meg. 
POSTED 12.02.2012 // Kl. 23:36

GOOD NIGHT


POSTED 12.02.2012 // Kl. 19:12

MORSDAGHei alle sammen!

Dere vet sikkert hvilken dag det er i dag! Idag tidlig, etter mamma hadde dratt på jobb, gikk jeg ned på butikken (som den engelen jeg er) og kjøpte muffinsmix. Det er faktisk de beste muffinsene jeg noen gang har laget, for som oftest ender de opp helt flate, men idag ble de faktsik høye! Yey. Men nå må jeg gå, jeg skal straks på trening. 
Jeg og Ida altså.. VI ER BEST.

POSTED 12.02.2012 // Kl. 00:54

BESTEJENTENEHei hei!

Jeg, Nina, Jenny, Erle, Helene, Ragna og Juliane har kost oss i byen. Vi spiste på fridays, og så faktisk Frida der! Kjempe koselig med en middag med jentene igjen, det føles ut som en evighet siden. Koselig å dolle seg litt opp og ha en herlig kveld med sine beste venner, ellerhva? For litt siden kom jeg hjem fra Nina. Vi har sett epic movie for titusende gang, for hallo; den er episk (derav navnet).

Men nå skal jeg snart legge meg. Natta!

FYI har ikke redigert brunfargen på dette bildet, jeg holdt ermet på toppen min over blitzen, så bildet ikke ble så utrolig lyst. 

Natta :)

POSTED 11.02.2012 // Kl. 15:05

SATURDAYHei hei!

Beklager for å ha skulket bloggen i går. Tok en liten bloggpause og glemte helt å si ifra, sorry. Idag kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake. I går slappet jeg av med Helene og Erle hele dagen. Vi så film, spiste godteri og bare koste oss. På kvelden bringte enda mer latskap da jeg så på film med storesøster. 

Idag skal jeg ut og spise med bestejentene. Gleder meg, så må snart fikse meg. Til nå har jeg ikke gjort stort annet enn å vasket noen av sminkekostene mine og nå skal jeg til å lakke neglene. Sneiks.
POSTED 09.02.2012 // Kl. 20:44

GOOD GIRLHei alle sammen!
Etter skolen idag dro Sunniva meg med ned på best helse for en treningsøkt. Det kjentes faktisk deilig ut å trene igjen nå, ettersom det er en stund siden sist, hehe. Etter trening dro jeg og Vilde en tur opp på karlsrud for å ta sol. Har noen solkort jeg må bruke opp før aldersgrensen settes. Forstår ikke hvorfor grensen kommer i det hele tatt.. De mister utrolig mange kunder av det. Men uansett; nå kommer snart storesøster en tur over så da blir det vel filmkveld med vafler, namnam. Vi snakkes! :)

Mange speilbilder? Nei, ikke i det hele tatt altså.

POSTED 08.02.2012 // Kl. 18:50

KOSELIGHei hei! 

Nå har Juliane dratt hjem, noe som betyr at jeg snart må øve til morgendagens matteprøve.. Skikkelig nedtur, men heldigvis skal jeg se den nye pretty little liars episoden nå, så vi snakkes senere! 

 

POSTED 07.02.2012 // Kl. 18:45

THE CITY IS OURSHei hei folkens! 

Etter skolen i dag dro jeg en tur til byen med Helene og Erle. Vi var innom et par butikker, men det ble ikke store shoppingrunden på meg, ettersom jeg hadde bestemt meg for å ikke handle noe idag. Det var faktisk første gang jeg smakte crêpes(?) i dag! Fyfader, det var nam. Men nå må jeg gå, for Mathilde er her og vi skal på  trening straks. 


POSTED 06.02.2012 // Kl. 16:48

MORGENSTUND HAR GULL I MUNNNB! Dette innlegget ble skrevet i dag tidlig, jeg fikk bare ikke tid til å poste det. 

God morgen alle sammen! Hatt en fin natt? Etter å ha lagt med meg med en dott midt på hodet våknet jeg med masse krøller, og stygge tupper. Uff, det så ikke helt bra ut så jeg har tatt det opp i en hestehale, og håper det ikke ser helt forferdelig ut fortsatt. Men nå må jeg stikke for skolen starter om ti min. 

Woho, for en gangs skyld er faktisk bildene helt uredigerte! Er dere ikke stolte? hehe, neida. Men jeg har ikke tid til å fikse på de så da går vi "all natural". Ha en fin dag!

POSTED 05.02.2012 // Kl. 19:45

TRENINGHei hei alle herligheter!

Da er det tid for å gjøre slutt på denne late dagen, og heller få ræva i gir. Nå er det fotball som står for tur. Uheldigvis trener vi ute så dette blir litt nedtur.. Men vi får se lyst på det; fotball er herlig. Har veldig dårlig tid nå, så vi snakkes senere! 

POSTED 05.02.2012 // Kl. 15:05

SUNDAY MORNINGGod morgen alle sammen!

Det tok en evighet før jeg klarte å flytte meg fra sengen for å hente meg litt frokost. I går skulle jeg egentlig en tur til Mathilde, men orket ikke, så det ble film og godteri i sengen. Jeg fikk nemlig Beastly til bursdagen min, så nå fikk jeg endelig sett den! Men nå sitter jeg i alle fall og drikker kakao og ser gamle episoder av Frustrerte Fruer. Lovely life.  

 

POSTED 05.02.2012 // Kl. 00:08

GÅRSDAGENHei hei! Glemte helt å legge ut bilder fra i går, beklager. Det ble ikke tatt mange bilder, så de blir et kort innlegg, men samme det vel. Jeg fikk brukt de nye stilett helene i går og jeg var høyere enn alle sammen.. det er det ikke ofte man ser. Hadde det i alle fall veldig hyggelig, og det er alltid koselig når man er med så fantastiske venner!
Juliane, Erle, Sunniva, Elise, Maily, Amanda, Ida, Ragna, Vilde, Frida, Helene, Sahra, Mathilde, Emma, Nina, Jenny, Andrea og Ingvild! :)

POSTED 03.02.2012 // Kl. 20:57

BUUUURSDAG!Heihei! Feierer nå en forsinket bursdag med bestejentene! Koser oss stort og har det kjempe fint. Vi snakkes senere verdens herligste lesere, wiho. POSTED 02.02.2012 // Kl. 18:14

KONF. MØTEHei hei! Idag har jeg vært hos Helene. Vi har kost oss masse og bakt kaker til "kake-fredag" i kantinen i morgen. Dro dit rett etter skolen og har vært der til nå. Nå er det snart kofirmasjons møte så da fyker jeg ut døren igjen. Kameraet mitt er utladet, så det ble ingen bilder hos verken Helene eller i menighetshuset etter på, desverre. Men vi snakkes!
POSTED 01.02.2012 // Kl. 18:11

GOOD LIFEHei hei!  Beklager dårlig oppdatering, det er så mye skolerbeid for tiden og det går ikke mye tid til bloggen. Sorry folks! Lover å bli bedre snart. 

Nå ligger jeg i kosekroken og spiser masse godsaker sammen med Jenny! Vi har nemlig vært en tur på butikken og kjøpt kakemiks, popcorn og smulteringer. Nam nam nam! Så usunt har jeg ikke spist på lenge! Men nå må jeg tilbake til filmen, snakkes :)


JENSEMANN!


Popcorn, smultringer og brownieeee!


POSTED 31.01.2012 // Kl. 23:02

THIS DAYHei alle sammen! Beklager for å ikke ha blogget før idag, men jeg har ikke hatt tid. Jeg var nemlig først i byen med Helene for å kjøpe en veldig forsniket julegave til henne. Jeg kjøpte meg noen ringer også, noen veldig enkle og små. De er kjempesøte og passer til alt! Etter det var jeg med henne til tannlegen, heh. Første gang jeg har vært hos en reguleringstannlege, så det var noe nytt. Nå har jeg vært på trening, og ser for øyeblikket på Frustrerte Fruer!

Hatt en fin dag? Oppdateres senere idag!


YEEEEY, tannlege!

POSTED 30.01.2012 // Kl. 23:19

STEM!Hei hei! Det er vel på tide å legge seg snart? Det skal i alle fall jeg, har hatt et tonn med lekser idag, så det ble en ufrivillig bloggpause. Beklager det. Har faktisk filmet litt i dag. Jeg skulle nemlig prøve å lære meg å spille trommer, og Ragna var læreren min, så det sier seg vel egentlig litt selv at det ikke gikk fullt så bra. Men fra en håpløs musiker til en vellykket en; Julie Maria Dahl skal være med på MGP på lørdag, og jeg har et tips til dere alle; STEMSTEMSTEM. Hun er kjempeflink til både å synge, danse og spille, så mange av dere kjenner henne sikkert fra AF1, der hun spilte Mira?

Lykke til Julie :)

Bilde fra: dittoslo.no

 

Bilde fra: escXtra.comPOSTED 29.01.2012 // Kl. 19:50

TRENINGWohao! See yah. Blogger etter trening!
POSTED 28.01.2012 // Kl. 23:23

BUDDIESHei hei! Sorry for lite blogging i dag, prøvde meg på en sminkevideo, men den ble litt fucka med lyden og slik, men kan kanskje legge den ut senere. Nå er jeg, nina og sahra hos Juliane og koser oss med godteri og skal kanskje se en film. Kjempekoselig kveld :)

Ninaaaaa

Julianeeeee bestevenn

Sahraaaa

POSTED 28.01.2012 // Kl. 01:24

SPØRSMÅLSRUNDEHei hei! Tenkte jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde siden jeg enda ikke har hatt noen på denne bloggen. Har tenkt på det lenge, men har ikke fått ut fingeren før nå. Dere forstår sikkert selv hva jeg svarer på og hva jeg ikke svarer på. Sett i gang!

VIKTIG! Skal jeg skrive svarene eller svare på video? Håper dere ser at fargene i bildene er redigert, aka jeg er ikke hvit. 

Over til min dag! Jeg har ikke gjort noe produktivt i hele dag.. "stolt". Jeg sovnet etter skolen, og ble vekket ti tusen ganger av at mobilen min ringte, så jeg vurderte å selnge den i veggen, for så å drukne den i badekaret. Og det er ikke tull en gang.. Men egentlig har jeg hatt en sykt deilig dag! Nå tenker jeg å se en film jeg har lengtet å se i en evighet! Nemlig "Beastly", han som er med er så sykt kjekk ( Alex Pettyfer), så jeg har siklet etter at den skal komme på kino i norge helt siden jeg så reklame for den i New York i vinterferien i fjor. Hjertet mitt krympet litt når det ble annonsert at den ikke ville komme på kino her i landet... Men nå skal jeg i alle fall se den! Natta 


POSTED 25.01.2012 // Kl. 18:48

LET´S ROCKBeklager for å ikke å ha holdt bloggen på topp denne uken, jeg har hatt prøver og masse lekser, så måtte fokusere på skolen denne uken. Men snart blir det heldigvis noen videoer, anbefalinger og slikt! Skal også ta noen ordentlige bilder snart! Men i dag har jeg jeg bare slappet av og kost meg i sofaen. Nå skal jeg ned og trene, så vi snakkes i kveld!
POSTED 24.01.2012 // Kl. 23:01

BLOGGFRIHei alle sammen! Hadde egentlig bestemt meg for å ha bloggfri idag, men ettersom jeg ikke hadde sagt ifra følte jeg jeg måtte det. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge idag, fordi jeg prøve i morgen, har laget middag og nå vært på trening. 

Jeg vet dere hater "liten tid, det betyr photo booth"-innlegg, så beklager. Men jeg orker ikke dra frem speilrefleksen.. Kommer sterkere tilbake i morgen da! Ha en fin kveld videre :)


klokken ellve, med halvvått hår og uten sminke.. DET BETYR BILDEREDIGRING TIL TUSEEEN.

POSTED 23.01.2012 // Kl. 23:17

HAPPY!!!!Hei hei folkens! 

Etter skolen idag dro ned til for å møte mamma på oslo city og endelig kjøpe den nye mac´en. Da babyen var i trygge hender gikk jeg opp til Ferner jacobsen for å møte Helene og Erle som var på jakt etter jakke til Helene. Etter å ha dratt byen rundt fant hun endelig en kjempefin canada goose i bogstadveien. Vi var også på cafè og koste oss med mat og drikke. Jeg kjøpte meg også en strikket hals på bik bok for 29(!!!)kr. Vinden blåste surt og ettersom jeg ikke hadde på noe skjerf passet det perfekt! Herlig dag. 
Finfine meg atm! Natta folkens! :)

POSTED 21.01.2012 // Kl. 18:05

YESTERDAYFikk dessverre ikke tid til flere innlegg i går, beklager. Etter å ha friket ut over å ikke få tak i folk poppet det opp en chat fra Juliane. Vilde hadde visst mobilen min, og hadde svart da hun ringte. Men ettersom vilde skulle på hafjell spurtet jeg 1000 meteren ned til henne for å fa tak i mobilen. Da jeg skulle til å dra hjem ringte Juliane plutselig og sa hun stod utenfor døren min, så jeg måtte selvfølgelig spurte opp igjen..  Vi tok oss en kopp kakao før vi tok bussen ned til byen for å møte Ragna, Erle og Helene. Vi møttes på peppes og fetet oss opp med masse god pizza. Vi skulle egentlig også på kino, og jeg skulle kjøpe macen, men vi fant ut av det ble for stress, så vi bestemte oss for å overnatte og heller bare dra hjem nå. Jeg og Ragna ble med Helene hjem til hennes superhyggelige familie og jeg stappet i meg enda mer mat (hvem sier vel nei til taco?). Vi spilte som alltid litt wii, og jeg knuste Ragna i baseball. Da jeg var så proppmett at jeg nesten ikke kunne gå dro vi opp til Erle, for så å ha en kjempekoselig kveld. POSTED 19.01.2012 // Kl. 22:39

HOW I SPENT MY DAYJeg klarer faktisk ikke å øve til prøver nå, og jeg forstår ikke hvorfor. Humøret er på topp, men har virkelig ikke motivasjonen. I don´t get it. Men i alle fall har jeg idag kun sett den "nye" pretty little liars episoden og noen gossip girl-episoder, mens jeg er fetet meg opp på ostesmørbrød og kakao. Nå må jeg faktisk åpne fransk boken, men får det ikke til så jeg får håpe en varm dusj og en ny kopp kakao vil hjelpe meg litt på vei. Ønske meg lykke til på prøven? Jeg trenger det. 

 POSTED 18.01.2012 // Kl. 23:18

GOOD GIRLSGod kveld! Som sagt var jeg blir trente på Best istad sammen med Malin, Vilde, Amanda og Helene! Vi tok et pilates kurs og alle digget det, så det blir nok de samme planene neste onsdag! Nå ville jeg egentlig bare si god natt! Jeg skal enda ikke legge meg, fordi jeg må øve til morgendagens prøve.. Wish me good luck! :)

POSTED 18.01.2012 // Kl. 18:40

HVEM ER DET SOM BLOGGER FOR MEG?Okei, helt ærlig skjønner jeg ingenting nå.. De 2 forrige innlegget er ikke skrevet av meg, og jeg har ikke peilig på hvem som har skrevet de. Amanda? Juliane? Nina? Helene? Jenny? hveeem? Fint å vite at når jeg selv ikke blogger har jeg noen som gjør det for meg, hihi. 

Idag startet jeg i alle fall dagen uten sminke! Våknet åtte, når vi startet kvart over åtte så jeg fikk ekstremt dårlig tid. Prioriteringen var å kle på meg i steden for å sminke meg, og jeg tviler på at noen hadde valgt noe annet. Etter skolen har jeg kun øvd til prøve og hadde egentlig planer om å ta meg bloggfri helt til ikveld. Men slik ble ikke saken, hehe. Nå skal jeg snart på trening, snakkes!
POSTED 16.01.2012 // Kl. 23:04

FRIENDSJeg har hatt en super dag med Helene. Vi har kost oss foran tv'en, tatt bilder og bakt boller. Heh, vi er litt tapere, men det er det som er kos! Etter å ha bakt de største bollene noen sinne kom også Erle bort. Vi pratet og fetet oss opp. Jeg har i dag også gått med krøller for en gangs skyld. Er vanligvis ikke veldig fornøyd med håret mitt, men helt ærlig lagde den nye krølltangen til søsteren min helt herlig englelokker, fyfaen. Vurderer å lage et innlegg om det senere.Men for nå; natta :)

Dette er forresten bilde fra ett døgn etter jeg krøllet det.. hih  

POSTED 15.01.2012 // Kl. 18:11

SUNDAYEtter å ha sovet hos Jenny måtte hun på landslagsuttak. Hun er den best cheerleaderen noen sinne, så det er ingen overraskelse at hun ble valgt. Hun har også vært med på norske talenter hvis dere ikke visste det! Men i alle fall; Grattis beste! Jeg dro hjem og hadde rundt ti minutter på meg å skifte ut av pysjen (ja jeg går gjerne ut i pysj når jeg har sovet hos folk, hve gjør vel ikke?), sminke meg, gre ut den verste floken noen sinne og finne klær. Men jeg rakk det heldigvis før MarcusBeste kom bort og vi dro ned til kirken som en del av konfforbredelsene. Etter å ha vært i kirken har jeg ikke gjort stort, kun ligget på sofaen og slappet av. Deilig chille dag, men det eneste jeg klarer å tenke på at det er mandag i morgen. Fuck sundays and mondays. 

POSTED 15.01.2012 // Kl. 14:01

GÅRSDAGENBeklager for å kun mobilblogge i går, men det var en veldig hektisk dag og jeg hadde aldri tilgang til pc. Men som sagt spilte vi cup i moss i går. Det var første gang vi spilte med vant/vegger rundt banen så det var litt uvant. De hadde "pølse i vaffel" der, kan ikke si det hørtes så godt ut så jeg tviler på at noen på laget kjøpte det. I tillegg luktet det dritt der, "mosselukta" som sikkert noe har hørt om som stinket. Etterpå dro jeg ned til Nina på kosekveld med henne og Jenny. Alle var helt utamattet pga treninger og cup så det var lite med liv. Men vi så film og spiste peppes og kose oss stort. Endte med å sove hos Jensemann/Jenny. 
POSTED 14.01.2012 // Kl. 23:14

VENNEKOSHei venner, ehe. Er nå hos nina og vi koser oss stort. Vi har sett film og spist peppes. Skal sove hos Jenny, så det blir ikke mer blogging i kveld. Hatt en fin dag?

Jeg har ikke på meg en dritt sminke, så ikke mobb.

Nina har så fin hånd asså!

POSTED 14.01.2012 // Kl. 11:51

I MOSSHei hei! Er for øyeblikket i Moss på cup med laget, noe som alltid er koos. Jeg scorte faktisk i den første kampen og jeg er stooolt. Snakkes senere :)

POSTED 13.01.2012 // Kl. 22:09

SMILE BITCH, IT'S FRIDAYEndelig helg! Skolen begynner allerede å gå meg på nervene, og jeg er superglad for å kunne få en liten pause nå. Men det blir ikke store pausen ettersom jeg skal spille cup hele helgen! Men det blir jo kos fordet, å være med laget er alltid hyggelig. Idag har jeg i alle fall vært på skolen. Jobbet som vanlig i kantinen ettersom det er vår klasse som har den nå, og jeg må si en ting; fuck dere som kaster ting på bakken og legger fra dere på bordet; I'm not touching that shit. Er det så vanskelig å kaste det i søppelet? Bitches. Etter skolen slappet jeg av, før vi dro på konf møte. Vi hadde "Friday night" hvor vi hadde slike leker osv. En av lekene var "det eller det" (ellernoe) , og et av spørsmålene ble blogg eller facebook, jeg valgte jo selvfølgelig facebook, ehe, men en av lederene valgte blogg! Han har den beste bloggen, nemlig http://pizzaprinsen.blogg.no/ anbefaler alle å sjekke den ut! Fortjener topplisten! 


Bilde fra da jeg hadde med Erle til Usa i høstferien.. miss it.

POSTED 12.01.2012 // Kl. 18:51

THE GREAT DEPRESSIONHei hei! Istad var jeg i byen sammen med Helene for å møte Pappa og kjøpe min nye lille engel, en mac book pro. Men ettersom jeg alltid er så uheldig var det utsolgt overalt, så jeg må vente leeeenge. Så har jeg bakt kaker med Erle, men nå må jeg gå, skal nemlig på konfmøte.
BAIIIII

POSTED 11.01.2012 // Kl. 19:08

CHOCOLATE FONDUEHei folkens! Etter en lang dag på skolen var det kjempe deilig å kunne belønne seg selv for hard innstats. Jeg og Helene dro ned på butikken og kjøpte kokesjokolade og jordbær, og med mitt herlige fondue sett som jeg fikk til jul inviterte vi over Erle og satte oss i sofaen for å se film og dyppe jordbær i sjokolade! ahh, herlig. Hva har dere gjort til nå? 
POSTED 09.01.2012 // Kl. 22:10

ORDINARYSorry for ingen blogging, har egentlig ingen grunn til å enda ikke å oppdatert bloggen, men men. Lover at jeg skal skjerpe meg! Men i dag har jeg i alle fall hatt en herlig chille dag! Jeg har bakt muffins etter selvlaget oppskrift siden jeg ikke hadde noen oppskrift og hadde så lyst på muffins, etter min overraskelse ble de faktisk ganske gode! Men det var litt lite røre så de ble litt få.. Nå skal jeg i alle fall straks til å legge meg, så jeg for en gangs skyld er opplagt for en ny skoledag. 


Litt kjedelige bilder? to bad, orker ikke redigere de.

POSTED 04.01.2012 // Kl. 21:43

HELLCATSHei folkens! Sitter for øyeblikket i kosekroken ( helene/bitchsomeriusa har valgt navn, ikke jeg..) og har sett på Hellcats, som er blitt yndligsprogrammet mitt for tiden. Elsker serien den er så koselig med kunne også vært realistisk, og heldigvis er det ikke for mange klisjeer. Tidligere i dag var jeg i byen med Ragna, Erle og Juliane, vi gikk en tur på peppes, men fant ut at ingen gadd å bruke penger, så det ble en billig lunsj på narvesen, heh. Når jeg kom hjem begynte jeg på mission impossible, nemlig å rydde i klærne mine. Rommet mitt ser enda mer bombet ut nå enn det det gjorde før jeg startet, så jeg håper på oppturer fra nå av.. Hvordan har din dag vært? 
Fant endelig igjen denne jakken her etter å ha lett etter den dritlenge! Happy til tusen! Elsker ryggen på den, det er et hjerte laget av stener. Den er fra PINK hvis noen lurte :)

Klarte selvfølgelig å ta bilde med hetta over øverste del av hjertet, men men. 

POSTED 03.01.2012 // Kl. 18:43

CHILL

Heihei! Nå drar jeg straks bort på kunsten for årets første fotballtrening! Det piskregner og det er veldig surt så jeg lurer på hvordan det kommer til å gå.. Skolen startet jo idag på godt og vondt. Endelig fått sett alle sammen igjen, men det er kjipt å måtte venne seg tilbake til gamle rutiner. Etter skolen dro jeg opp til Juliane sammen med Frida og slappet av, så litt tv, tok litt bilder og drakk kakao! Etter en stund kom også Sahra og Erle, så da ble det fæææst. 

 

POSTED 02.01.2012 // Kl. 00:53

IT'S 2012, LET'S NOT FUCK IT UPNå er jeg hjemme igjen etter noen koselige dager på fjellet. Borte bra, men hjemme best! Har savnet internett og kontakt med omverdnen, men det var veldig bra uansett. På nyttårsaften startet vi feiringen med pølser på uteplassen foran stengrillen. Datteren til han som eier hytten hadde med seg en gjeng med venner som vi også feiret med etterpå. Vi spiste middag i hytten før vi dro til baren på et hotell for å feire og sende opp fyrverkeri. Jeg og Erle så også på black swan, første gang jeg ser det og jeg må si; wow. Kanskje litt vanskelig å forstå, men sykt bra for det!
Mamma ♥
Og en misslykket outfit til slutt.. POSTED 31.12.2011 // Kl. 02:10

WINTER WONDERLANDHei folkens! Idag har vi stått på ski og checket ut av hotellet. Så nå er vi opp på hytten til en venn av Ronald. Uheldigvis er det ikke Internett her oppe, men frykt ikke, jeg skal prøve å blogge så ofte som mulig! Vi blir her til søndag ellernoe, og skal kose oss med filmer og slikt. Han som eier hytten har også en 96'gutt så da blir vi ikke forever alone! Natta :):)

3G er så tregt at jeg ikke for lastet over bilder, sorry!

POSTED 30.12.2011 // Kl. 00:29

NATTAKLEM FRA QUALITY HOTELVi skal opp tidlig i morgen for å dra ut på ski, så jeg tror vi snart på slukke lyset og sove. Men for øyeblikket koser vi oss med godteri, brus og musikk! Hatt en herlig dag, og gleder meg til å komme meg i bakken i morgen. Grurer meg litt også ettersom jeg fant ut at skiene mine var for korte, og jeg må låne søsteren min sine og de er lange! Uææ, wish me good luck! 


POSTED 29.12.2011 // Kl. 23:35

HAFJELLDenne dagen har vært utrolig lang.. Vi stod opp kjempetidlig (for å være meg) og dro av gårde. Bilturen gikk kjempefort, så det var utrolig deilig. Vi gikk litt i lillehammer og kikket. Klarte selvfølgelig å glemme å ta med bikini til hotellets badebasseng og ingen butikker selger bikinier nå, så jeg endte opp med å kjøpe en sloggitruse ettersom det lignet mest på en bikiniunderdel. Erle hadde heldigvis med en ekstra bikinitopp, weho! Etter vi hadde badet, fikset oss og spist på Le Ski dro vi opp til (ste)kusinene mine. Koste oss med vafler og little big planet, og vet dere hva? Det er det beste spillet noen sinne! Første gang jeg spilte det og jeg sugde hardt, men det var fortsatt råbra!

POSTED 29.12.2011 // Kl. 10:49

TIME TO ROLLHeihei! Ville bare si at jeg drar nå. Har allerede pakket ned pcen så det blir bare en kort mobilblogg. Satser på at det er internett der oppe, men jeg er litt usikker..Snakkes!

Jeg har bare på meg (overdrevent mye) eyeliner, så ikke mobb.

POSTED 27.12.2011 // Kl. 22:25

CHILLIN' Hei Hei! Nå sitter jeg i stuen hjemme KOSEKROKEN (sorry helli!!) og ser på frustrerte fruer med Mathilde. Idag har vi vært på Lamberseter senteret og før det så vi Alvin og Gjengen 3 på kino. Kjempesøt film! Må si jeg virkelig anbefaler  filmen til folk i alle aldersgrupper, ettersom den er helt ekstremt koselig. Men nå må jeg snu øynene tilbake til tven. Baiii


SEXY AND I KNOW IT

POSTED 27.12.2011 // Kl. 00:42

SWEET DREAMSHatt en herlig dag med familien, og er klart til å legge meg i min egen seng etter en koselig helg hos besteforeldrene mine. Da er det slutt på pannekaker til frokost og sims spilling hele dagen.. Trist. Men jeg vil i alle fall ønske dere alle en god natt.
Nattaklem fra theus og pusa!

POSTED 27.12.2011 // Kl. 00:24

HAPPY BIRTHDAY TO MEDa er jeg offesielt blitt 14år. Tiden går utrolig fort! Ettersom vi ikke hadde strøm i hele 18 timer, ble det til at jeg gikk gjennom hvert eneste fotoalbum jeg fant. 3 årsdagen min, 5 års dagen min, 8 årsdagen min. Alt føles ut som at var i går, og jeg husker godt hendelsene på bildene. Hater spørsmålet jeg får hver bursdag, nemlig "hvordan er det å være "så og så gammel"(i dette tilfellet 14) ?", hvorfor spør man om det ? Man merker ikke store forskjellen når man er tretten den ene dagen og fjorten den neste. Men på tross av mangelen på strøm så hadde jeg en koselig bursdag. Litt inn i feiringen kom strømmen tilbake og alt gikk tilbake til normalt :) Så forresten Juliane sitt supersøte innlegg, herlig skrevet jenta mi. Elsker deg og! Under her kommer et lite bildedryss fra hele døgnet dere misset. 

Tusen takk til alle gratulasjoner, orker ikke kommentere alle, men uansett: Dere er herlige, loveu!Og et herlig "bursdagskort" fra Erle!

POSTED 22.12.2011 // Kl. 21:06

BITTE LILLE JULAFTENJeg kan virkelig ikke tro det! Det er bare to dager til julaften, hvordan kan det ha godt så fort? Reiser opp til besteforeldrene i morgen, så det blir et styr å dra med alle gavene opp dit! Kommer til å oppdatere dere med en julespilleliste etterhvert, så dere må følge med om dere ønsker sanger som gir deg julestemmning til tusen!

Jeg startet dagen med å overraske Helene med en liten visitt og reisegave i dag tidlig, før hun dro til USA. Hun skal være dere heeeele julen og jeg ser henne ikke før ut i januar.. Heldiggrisen skal besøke familien sin utenfor New York og shoppe, så skal hun kose seg i florida!!! Fuck, jeg savner høstferien. Men tilbake til dagen min; Har også være ute og spist middag på Dinner, veldig fin resturant og absolutt ikke et sted hvor du burde ankomme i joggebukse. Jeg klarte selvfølgelig å bestille noe jeg ikke likte, men maten til søsteren min smakte godt! hihi. 

Har du noengang spist på Dinner? 

POSTED 21.12.2011 // Kl. 20:04

LAKKBARJeg har hatt en kjemefin dag i byen sammen med Helene og Jenny. Vi dro først til Steen & Strøm og fikset neglene, så dro vi og spiste lunsj. Når vi alle var fornøyde med neglene, gode og mette gikk vi en stund i rundt byen og kikket i noen butikker. Fant ingenting som fristet, så det blir nok ikke noe "innkjøp"- innlegg idag, dessverre. Men jeg har fått fikset et juledesign når jeg kom hjem, og jeg håer dere liker det. Digget det forrige, men jeg kommer til å ha dette til juletiden er over, så bytter jeg tilbake. 

Hva syntes du om det nye designet?
POSTED 20.12.2011 // Kl. 19:02

ENDELIG SKOLEFRISå da er dagen kommet; ENDELIG ferie. Har gledet meg stort og kan ikke vente med å krype under dynen og sove så lenge jeg vil dagen derpå. Etter å ha vært i kirken og deretter mottat karakterkortet dro jeg, Juliane og Erle ned til byen for å "feire" med en koselig brunsj på peppes. Nina og Ragna kom også, så da ble det til at vi ble samlet hele gjengen ( untatt Helene og Jenny, søtene). Så dro vi hjem til Erle og la noen "finishing touches" på julegavene. Er endelig snart ferdig, og har bare to igjen! Men nå må jeg kjappe meg, for jeg skal på trening og fotballavslutning! Snakkes :)

POSTED 20.12.2011 // Kl. 13:06

PeepsSitter for øyeblikket på Peppes med godjentene og koser oss med pizzabuffet! Vi har kjøpt de siste gavene og er klare til å pakke de inn når vi kommer hjem. Hva gjør dere?

Snakkes etterpå :)

POSTED 20.12.2011 // Kl. 00:52

Christmas wrappingsDa pakker jeg de siste gavene og krøller fine bånd! Gleder meg til å levere alle sammen i morgen ! Er nettopp ferdig med å se dexpidition, hvor de faktisk var i oslo. Natta alle sammen, håper dere har hatt en herlig dag!

Juleneglene er på plass!

POSTED 19.12.2011 // Kl. 21:19

19th of decemberBare 5 dager til julaften? Juletiden går usedvanelig fort i år, og det er snart ferie. Kan du tro det? Det kan ikke jeg, hehe. Så urtolig fantastisk det er med jul! Åh, det er den beste høytiden, og definitivt den koseligste. God jul alle sammen. 

Idag har jeg hatt en skikkelig deilig chilledag. Har kun ligget på sofaen i en evighet, laget middag og sett tv. Foreveralone som det er, må jeg si jeg elsker slike dager hvor jeg kan slappe av og ane fred og ingen fare. Snart er det også skolefri, i morgen er faktisk siste dag, så etter det kan jeg legge meg og stå opp til absurde tider, spise hva jeg vil uten skyldfølelse for å ikke trene (kommer til å være hos besteforeldrene mine og de bor ikke i oslo) og ignorere hvem jeg vil. Gleder meg! 

POSTED 18.12.2011 // Kl. 22:21

TO BEKLAGELSER1. Beklager for at det ikke går ann å kommentere! Har ikke fått fikset det og Helene har ikke kommet opp med et nytt, fint design enda. Så suuuuper masse; sorry. 

2. Beklager også for at jeg ikke blogger før nå! Hadde ikke tid i går kveld. Jeg var først i byen med Juliane, Erle, Helene og Ragna. Møtte også Kristina da vi skulle dra, ettersom hun skulle vvære med Ragna, kjempelenge siden jeg hadde sett henne så det var jo koselig. Da vi kom hjem ble det overnatting hos Erle med pizza og film! Satte oss også ute å verandaen etter det ble mørkt, under dyner og varmelamer og hørte på musikk og snakket. COZZYY. Idag har jeg vært å familiebursdag, og kom ikke hjem før nå; so don't blame me. 

Bilder fra igår :)
POSTED 17.12.2011 // Kl. 14:50

THE CITYJeg har fått vite at noen har problemer med å kommentere bloggen. Er det slik for alle? Og hvis det er det, vet noen hvordan man kan fikse det? Send meg i så fall en mail; theskje@gmail.com


Da drar jeg, men vi snakkes senere, herlig lesere. Her er et lite "outfit".

POSTED 16.12.2011 // Kl. 23:59

EARLIER TODAYPå tross av hvor dårlig jeg er nå var jeg faktisk på Lamberseter senteret i stad. Var veldig koselig å både skolen og senteret idag. Vi hadde siste dag med story line, vinnerene ble presentert og vi så film. Deilig skoledag! å senteret fikk jeg startet juleshoppingen, har kjøpt ferdig to gaver; only seven to go! 

Hvordan har deres dag vært/er? :)

nattaaaaaa

POSTED 16.12.2011 // Kl. 21:54

ER DÅRLIGSorry for null blogging idag, men jeg føler meg helt forferdelig, virkelig. Som overskriften forklarer er jeg dårlig og i lite humør til å sette meg på pc'en og blogge når jeg virkelig ikke er i form.. Men det kommer et innlegg senere, just as you know. 
POSTED 15.12.2011 // Kl. 23:22

CAN'T WAIT FOR TOMORROWEtter en lang dag å sofaen gleder jeg meg til å legge meg. Hater sykedager, både fordi jeg kjeder vettet ut av meg og fordi jeg er syk, noe som aldri er en god ting.. Men jeg skal i alle fall på skolen i morgen (som om det er noe bedre..). 10.klasse har juleball idag, så jeg hørte masse fyrverkeri tidligere i kveld. Hørtes ut som noen hadde det gøy, hihi. 

Natta :)


Her er dagens moteriktige og ultrakule outfit! 

POSTED 14.12.2011 // Kl. 23:06

GINGERBREADMENHatt en superherlig dag sammen med Juliane og Helene. VI har bakt pepperkaker, hørt å julemusikk og Helene har knust oss i Mariokart. Awesome spill, nesten så jeg faktisk ønsker meg det til jul. Følte oss veldig flinke når vi lagde pepperkaker, ettersom de ble kjemesøte etter Helene hadde pyntet de. Gleder meg skikkelig til Julaften nå!
Natta :)

POSTED 13.12.2011 // Kl. 18:58

SAINT LUCIAEtter en lang dag på skolen dro jeg og noen venner hjem og nørdet Buzz og Eyetoy, haha, kjemegøy! Fant ut at jeg egentlig ikke var så flink i eyetoy, og Jeg og Helene satt igjen som taperene, mens Juliane og Erle vant.. Jaja, life goes on. Nå skal jeg straks på trening, så det er bare å kjappe seg ut døren!

De viste forresten julecabben idag! Sykt mye bedre enn i fjor og folkene som var med var flinke. Digger! I tilleg kom en gjeng lærere rundt å skolen i hvite klær, med lys og lykter og sang sanat lucia sangen, haha. Må si jeg måtte le når jeg så de, hihi.

Ha en fin dag videre :)


Sorry for kjedelige bilder.. har ikke noe bedre å ta bilde av idag ;)

POSTED 12.12.2011 // Kl. 22:00

WAIT AND JUST CHILLVIKTIG  Som sagt funker ikke mange av tastene på pcen, så det ender med at jeg må bruke skjermtastatur, men det tar mye lengre tid, så jeg orker ikke skrive lange innlegg. 

Etter skolen idag dro jeg på trening sammen med Amanda og Helene. Det er en evighet siden jeg var der sist,  pga. alle prøver og skolearbeid. å kvelden ble det til at jeg delte en pizza med meg selv og så å film. Hah, chillekveld. Hvordan har deres dag vært? :)
Min fine mobil, og stygge negl.. 


POSTED 11.12.2011 // Kl. 00:57

FILM OG OVERNATTINGPc'en min er facka, fordi jeg klarte åsøle vann over hele. Så har jeg ingen pc... Men har uansett hatt filmkveld hos Juliane, sammen med Erle. Vi så en skummel og dårlig film. Noen kommer til å ha mareritt i natt.   Men nå skal jeg og Erle legge oss.

                                 
                                                                                    

POSTED 10.12.2011 // Kl. 01:23

NEW YEAR'S EVEDa er det snart på tide å legge seg, etter en koselig dag. Merkelig at det allerede er helg for det føles ut som det bare er mandag, må si det er en utrolig deilig følelse. Håper dere alle har hatt en fin dag, søte lesere! I dag har i alle fall jeg vært på kino med søsteren min Ida, og mange av hennes venninner. Vi så New Year's Eve som kom på kino idag, den var søt, men jeg trodde den ville bli bedre. Høydepunktene i filmen var nok at Zac og Jake er å utrolig søte. Men nå må jeg snart legge meg. Natta, folkens. POSTED 09.12.2011 // Kl. 20:38

MOVIETIMEDa drar jeg på kino!

POSTED 08.12.2011 // Kl. 22:56

BACK HOMEEtter en herlig reise med venner sitter jeg nå i sofaen og ser på tv. Har tatt MASSE bilder og det har tatt en evighet å sortere ut alle. Mange fine, mange ikke like fine og mange helt tilfeldige. Tenkte uansett å forteller dere hvorfor vi faktisk var i Göterborg! Skolen vår deltok på GO, altså Götebrg - Oslo, som ogå er kjent om ungdomens fredpris. Det var tolv stykker fra klasen som dro og her bodde vi på hotell, besøkte en skole, besøkte en kirke, var på gallamiddag, prisutdeling og universeum. Vi var ikke nominert og vant ingenting, men det var deilig å få fri fra skolen, hihi. Nå kal jeg snart legge meg, ettersom jeg bare sov tre timer i går.. Natta (:

Fant en ny genser jeg ønsker meg, altså den på bildet under!  449,- på Mango. 


Fin gjeng!

POSTED 08.12.2011 // Kl. 02:34

GÖTEBORGSiden Ragna var så superflink å beskrive dagen min i forrige innlegg er vel alt jeg har å si; nuff said!


NATTA (:

POSTED 07.12.2011 // Kl. 08:32

PÅ BUSSENMåtte opp klokken seks Idag for å rekke bussen til Göteborg, som gikk klokken syv. Kan ikke si jeg er helt uthvilt, men det blir koselig :) søte snille amanda lar meg låne iphonen sin og lar meg blogge! Hihiho :) Hva skal dere Idag?

Nå mister jeg 3G for vi er i Sveige.. Så jwg får ikke tid til å legge ut flere bilder.. Hade :):)

POSTED 05.12.2011 // Kl. 18:17

@ ERLESHey Hey! Er nå hos Erle sammen med Helene og spiller buzz og synger grusomt stygt på sing star! Skal snart hjem til taco og film, utrolig digg. Men vi snakkes etterpå, hadee.

POSTED 03.12.2011 // Kl. 23:42

COZYDa er jeg hjemme etter en herlig dag med venner. Var en tur i byen og handlet, jeg er blakk så det endte med bare en bukse. Har nesten bare høytlivsbukser, så idag ble det noe annet. Vi var og så Twilight også, og alt jeg har å si; WOW, sykt bra. Herlig kvalitet og digget når Jacob(♥♥♥♥) hoppet opp og forvandlet seg til varulv. Erle satt hele filmen og sa "hva skjer nå?" "hva er dte han må?" "hva skjer med henne?", osv og maste på meg siden jeg ar lest bøkene. Kan ikke vente til neste del kommer ut! sooo excited. Var en tur innom Erle sammen med Juliane før jeg dro hjem. Cozy.  

 Fant forresten denne fine genseren på gina tricot, bare 299!! hinthint, dette er hva jeg ønsker meg til jul/bursdag. 


POSTED 03.12.2011 // Kl. 16:28

ATMer for øyeblikket i byen med Erle, Julianne og søte Helene som lar meg låne mobilen hennes! vi har handlet litt og skal snart på kino! :):)

POSTED 02.12.2011 // Kl. 22:00

THEY SEE US ROLLIN'Nå har jeg fått kastet ut alle og koser meg med resten av pepperkakene! Koselig ettermiddag/kveld, men endte opp med å bare se en av filmene, isteden for alle tre. Men vi skal i alle fall endelig se Breaking Dawn - part 1 i morgen! Vi har hivd i oss julebrus og popcorn så julenissemagen er stor for øyeblikket.. Og i tilfelle dere ikke la merke til det gikk jeg faktisk med sideskill idag, noe jeg ikke har gjort på leeenge. Hvordan har deres dag vært? :)
SEE YAH 2MORROW

POSTED 01.12.2011 // Kl. 20:29

FIRST OF DECEMBERDa er dagen endelig kommet, det er desember! Gleder meg kjempemasse til juletiden, og har allerede åpnet dagens kaledender gaver. Etter å ha snudd verden på hodet av å ikke få pakkekalender ble drittungen overrasket med en pakke, hihi. Fikk noen superdeilige kosesokker med sånne teite plastikkdotter under føttene så jeg ikke skal falle ned trappen, barnslig eller hva? Vel, det er det julen handler om (: Etter å ha kost meg med Jul i Blåfjell, Nissene over skog og hei og lakket neglene sitter jeg nå og øver til fransk tentamen! 


snakkes!

POSTED 30.11.2011 // Kl. 17:52

@ JENNY`SVi øver til mat og helse prøve! Snakkes senere!


POSTED 30.11.2011 // Kl. 00:21

TEATERKoselig kveld sammen med Eline, moren hennes og moren min. Vi var på nathionalteateret og så Rockeulven. Fi forestilling, men kanskje litt "flat"? Herlig musikk og kostymer da. Ette forestillingen gikk vi på en veldig fin resurant ved rådhuset .De hadde kjempegod mat og verdens beste sjokolade souffle(?). Tok dessverre ikke så mange bilder.. Men nå ligger jeg i sengen min klart til å slukke lyset og legge meg. Natta godtfolk (:
POSTED 29.11.2011 // Kl. 16:45

BYEEEESnart klar til avreise for å se rockeulven! Skal bare rette håret og slike småting. Oppdaterer i kveld! :):)

POSTED 29.11.2011 // Kl. 12:06

SICK & TIREDSå da ligger jeg her da.. jeg er svimmel og kvalm. Jeg våknet og kunne nesten ikke bevege meg fremover i dag tidlig fordi jeg var så svimmel. Jeg er skjelven og gjør ikke annet enn å ligge her, ellers blir jeg bare kvalm. Pluss at jeg er sulten.. noe som er utrolig irriterende ettersom jeg ikke kan spise noe. Ville heller ha vært på skolen.. 

Håper virkelig jeg blir frisk i kveld, jeg skal nemlig på teater, og vil ikke bli stuck hjemme. Men for nå; vi snakkes senere :(


Hva syntes dere om bildet? Tok det nå. Det er ett hjerte tegnet med leppestift på et vindu med regndårper utenfor (: 

POSTED 28.11.2011 // Kl. 17:57

ORDINARYHellu folkens. Idag har vi hatt engelskfremføring og nynorsk tentamen.. Begge to gikk helt passe, jeg var veldig hes under engelskfremføringen og rødmet skikkelig. Stilen min fra norsk tentamen var den verste hittil i år, så jeg forventer 4 eller dårligere.. had a bad day. Men etter skolen var Erle en liten tur innom og vi gikk igjennom samfunssfagpresentasjonen til i morgen. Eller hun gikk igjennom sin, for min er ikke helt ferdig, ehe. 

Har forresten 556 followers på instagram! Kjempekoselig. Hva driver dere med? (:


Blogges senere i dag!

Btw: Hvorfor er Erle så brun og jeg så hvit? Her er forklaringen:

Vi er tvillinger, og da vi ble født skulle det egentlig bare bli en unge, en ginger unge. Men siden vi ble to; ble tingene delt mellom oss. Jeg fikk ginger hudfargen og hun fikk håret. Fregnene ble delt oss i mellom. Og forresten GINGERS DO HAVE SOULS. ellerno. 

POSTED 27.11.2011 // Kl. 19:52

EIKER OPEN 2011Etter at jeg og Helene ikke rakk den første trikken var det knapt med tid før toget gikk. Vi møtte Ragna og Juliane på stasjonen og kjappet oss til å kjøpe biletter. Vi løp ned til perrongen, og da vi omsider stoppet var dørene lukket og toget begynte å bevege seg. Alle var sånn "faenfaenfaen!", men heldigvis hadde ikke kontrolløren kommet seg på heller så han kom like bak oss og fikk dem til å stoppe toget. My new lifesaver der altså, hihi.

Jentene var supre under hele showet! Tross av misnøyen til Jenny fordi hun mente hun falt (noe hun ikke gjorde.. taper jenny) var det en herlig ettermiddag. Vi kunne ikke bli der lenge nok til å få høre resultatet, men håper å det beste! Nå sitter jeg i alle fall med middagen i fanget, engelskpresentasjonen på mammas pc ved siden av meg og blogger på min! Hehe, jeg er verdens beste multitasker(?). Hva har dere gjort idag ? (: Visste dere forresten at jeg også gikk på ViQueens en stund? 
Tenker jeg legger ut outfit i kveld, men nå ligger kameraet til lading så jeg får ikke gjort det nå. Hehe, det døde akkurat når ViQueens show var ferdig. Heldigvis!

POSTED 27.11.2011 // Kl. 13:35

HADEEEELiten tur innom før jeg, sammen med flere, drar til drammen for å se jentene opptre i Eiker Open. Tar med kameraet så det blir mest sannsynlig noen bilder. Håper dere alle får en herlig dag!


wiiii, ny genser, LOVE!

POSTED 26.11.2011 // Kl. 23:58

FRIENDSHIP LASTS FOREVEREtter en herlig morgen på treningssenteret med Helene dro vi ned til byen med Juliane og satte oss på kafe (var selvflgelig hjemom og ordnet oss først, hvem drar vel til byen svette og ekle?). Etter på møtte vi Ragna og vi litt i butikker. Siden det eneste som fantes i lommeboken min var en enslig femhundrelapp ble det ikke mye til shopping, men jeg kjøpte meg en genser fra mapp store. 

Senere var vi en liten tur innom KFUM-hallen og så guttene spille stopp volden cup. Uvant å være der slik to helger på rad.. Men i så fall så vi på film hjemme hos Erle. Kjempekoselig dag!


POSTED 26.11.2011 // Kl. 10:47

WORK OUTDrar på trening nå sammen med Helene! Vi snakkes senere. 
POSTED 23.11.2011 // Kl. 21:18

ØVEØVEØVESitter for øyeblikket og øver til mattetentamen. Noe som er helt grusomt, for jeg fortsår ikke hva læreren forklarer. Noe som er utrolig dumt for jeg var faktisk veldig flink i matte før vi byttet lærer. Da gikk 5/6 karakterene mine ned til 4.. Håper virkelig vi bytter tilbake, ellers er jeg fortapt. 

Skal ned til butikken etterpå for å handle inn litt eksamensmat, for dere vet: Uten mat og drikke, duger helten ikkeEDIT ; Skrev dette innlegget tidligere idag, men rakk ikke å poste det.. Snakkes verdens herligste lesere (:


POSTED 22.11.2011 // Kl. 23:50

DONT LET THE BED BUGS BITE!Da var enda en dag over. Enda meningsløs dag foran pc skjermen. Enda av lat morning på skolen i halvsøvne. Enda flere ubetydelig smil sendt. Enda mer latter fra en tørr hals. Flere følser fra kroppens indre. What a wonderful world. 

Hehe, neida. Men det er vært en ganske kjedelig dag alt i alt, men man må ikke gjøre noe spennende hver dag? I alle fall er det tid for sengen og tro meg, jeg er klart for en hel nattssøvn. Så nå legger jeg meg i sengen min sammen med barndomsbamsen min som jeg nettopp fant da jeg ryddet på rommet i går! Vi skal sove supergodt sammen, jeg i cola/eidsvoll cup t-skjorten min sammen med den gamle bamsen min!


ja, jeg har på meg shorts, det er ikke en truse, lol. 

POSTED 20.11.2011 // Kl. 12:51

I HALLENEtter å ha tapt kampen mot 2. Laget sitter jeg nå på tribunen og ser de spille finalen. Har også jobbet i kiosken tidligere på morgenen, og tro meg det er slitsomt etter hvert. Men nå koser jeg meg i alle fall på tribunen sammen med hele gjengen, mens sunniva fletter den fiiiiineste fletten noen sinne, weho, hva gjør dere Idag? :):)

POSTED 20.11.2011 // Kl. 00:09

DAGEN IDAGHerlig dag med venner og fotball! Har tilbrunget det meste av dagen min i hallen, sett på andre spille, og har spilt selv. Det blir spennende i morgen ettersom vi møter det andre J97 laget til Kåffa, håper på det beste utfallet! Weho. 

Nå ligger jeg for øyeblikket på stuegulvet oppe. På denne madrassen på jeg sove, ettersom sengen min har blitt kastet, ehhe. Skal få ny seng skjønner dere, derfor bor jeg i stuen oppe så lenge, men det går fint, ettersom jeg ofte sover her allikevel. Men nå har jeg drukket opp enda en julebrus og spist "lørdagsgodtet" mitt, så har planer om å legge meg snart. Skal opp tidlig i morgen for kamp! ;)


Hele gjengen joo! Amanda, Helene og Maily (:                                                                                                                             

Nora og Tiril (:

Elise (:Martiniooo (:

Tuftis

Sunniva og Vilde (:

Og lovte å si noe om herlige harefrøken Helene, så here you go søtii. Helene er superkul og burde bli lagt til på facebook. Hun har også Twitter, Instagram( helenekw ) og weheartit, follow henne!!!!! love u.

POSTED 19.11.2011 // Kl. 18:52

TEAM SPIRITHeihei! Er en liten kjapp tur innom før jeg drar bort til hallen igjen for å spille! Atm sitter jeg og koser meg med en herlig flaske julebrus, woop woop. I dag har jeg sett på kamper og kost meg masse med venner. Skulle egentlig bake også, men fant ut at jeg ikke orket. 

Men gotta go! Vi snakkes med outfit i kveld :):)VAKKERRRRRR


POSTED 19.11.2011 // Kl. 16:54

GÅRSDAGENI går var jeg i KFUM-hallen og spilte kamp, resultatet var ikke helt tilfredstillende, men det var i det minste gøy! Etter å ha sett de andre også spille dro jeg, Helene og Erle hjem til Erle. Der så vi på 90210 og gomlet i oss oreo is! Koselig. Hva gjorde dere i går? (:(:

Sorry for ingen blogging i går, jeg sovnet på sofaen etter jeg kom hjem fra Erle, og der sov jeg til klokken fem i natt, før jeg gikk på badet, og deretter la meg i min herlige seng som snart blir byttet ut med en ny. 

Men nå må jeg gå! Skal bort å se på enda en kamp snart! Så jeg har ikke tid til å redigere bildene, vi snakkes. 
geek

POSTED 18.11.2011 // Kl. 08:57

SKOLEEENNå har jeg lastet ned blogg appen for android, og er klar til å gå på skolen :):)

POSTED 13.11.2011 // Kl. 16:33

EVERYDAY LIFEEtter en koselig kveld hos Juliane i går, sovnet jeg på sofaen hjemme og fant ut at det ikke var helt tidspunktet for å blogge, da jeg våknet igjen. Så jeg gikk heller på badet og la meg senere til sengs. Men, siden jeg ikke blogget da, så tenkte jeg å blogge nå! 

I går kveld dro jeg opp til Juliane, sammen med Erle og Ragna. Vi skulle egentlig se på film, men fant fort ut av ingen av oss egentlig var i "filmhumør". Så det endte med at vi kjøpe oss masse godt på butikken og satt heller å snakket og tullet. Kosikosi.

Idag har jeg bare ligget på sofaen og slappet av hele dagen! Elsker søndager, for det blir nesten alltid daffe dager. Fant nettopp ut at treningen er avlyst, så da tilbringer jeg vel kvelden med hellcats på tv'en, WOHO! Hva har du gjort idag? Noen andre planer? 

HEI FOLKS, HER ER SMINKELØSE MEG DA BITCHESSS

POSTED 12.11.2011 // Kl. 18:09

BRYN SENTERETSom sagt har helene sovet hos meg i natt/i går natt, kjempekoselig! Vi gommlet i oss godteri, skypet med folk og så på film. 

Tidligere i dag var jeg på Bryn senteret, jeg og helene altså. Fant ingenting jeg likte, så det eneste jeg gikk ut av sentrert med var en god lapp fra ultra. Kjedelig! Men nå skal jeg til Juliane, på filmkveld med Erle, Juliane og Ragna. Hva skal du i kveld? 

POSTED 12.11.2011 // Kl. 00:43

KINO OG PEPPESHar idag vært og sett Footloose på kino, sammen med Ragna, Juliane og Helene. Kjempe bra film og anbefaler den til alle! Etter filmendro vi på Peppes og fetet oss opp. Koselig jentekveld!

Nå sitter jeg foran tv'en sammen med Helene, og ser på feite katter og pranks på youtube. Hun skal sove hos meg så det blir REEEEAL sleepover, med putekrig, makeovers og alt. Haha, helt motsatt. Latingene kommer til å sitte i sofaen lenge, før vi stuper i seng og sover til klokken tre. Wehoo, partypeople! Hva har dere gjort idag? (:POSTED 11.11.2011 // Kl. 14:02

JEG STIKKER TIL BYENHeihei! Da drar jeg til byen for å se film med Helene og Juliane og kanskje Ragna! Me snakkas! Sett footloose? blogges senere!

POSTED 09.11.2011 // Kl. 21:50

FITNESS FOLKSorry, for ingen blogging før nå! Tiden gikk helt fra meg og fant ikke et skund hvor jeg kunne blogge. 

Vi hadde BIP test i dag, i gymmen, må virkelig si jeg hater at man får karakterer i gym.. hehe. Men rett etter skolen dro jeg, Tiril, Helene, Malin, Elise, Sunniva og Amanda ned på treningssentret og hadde er ordentlig "gruppe work-out!" Det er super herlig å være på trening sammen med så mange fantasitiske venninner! weho. Etter trening og en vam dusj klarte jeg selvfølgelig å sovne på sofaen, hehe. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra brynsenteret-tur med Ida! (: Viser dere innkjøp etterpå. Hva har dere gjort idag? svette og fine!

POSTED 07.11.2011 // Kl. 23:32

FRIENDSHIPSorry for ingen oppdatering før nå, men har brukt hele kvelden på å øve til prøve og har ikke hatt ett minutt til overs! Men heldigvis kommer det jo nå, så jeg er i alle fall litt flink? hihi.

Som sagt var jeg hos Juliane i stad, sammen med Ragna. Apen Julius, (ikke lenger)rødtoppen Ragnus og tøffere enn toget Theus = FIN  GJENG. Jeg prøvde meg på en ny videoblogg, men den ville heller ikke bli lastet over, så det var ikke min skyld, skyld heller på Julianes mac eller youtube! 

Men vi snakkes i morgen, sov godt! (: Hvordan har deres dag vært? Jeg skal forresten bo i Colombia i 26 måneder, hva med dere jenter? 


Dritt vampyrer, kritthvite og gnagete. 

POSTED 07.11.2011 // Kl. 16:13

I´M SURROUNDED BY IDIOTSDa er jeg hjemme hos Juliane, sammen med Ragna. De to største taperene jeg kjenner.. Nei da, er kjempe glad i de, vi sitter og ser på gossip girl episoder mens vi propper i oss drittmat! PRØVER Å LASTE OPP EN VIDEOBLOGG BTW

Blogges mer i kveld! Hva skjer ?


POSTED 06.11.2011 // Kl. 22:02

EMA 2011Etter en koselig middag hos Ronald, sitter jeg nå og ser på EMA oppe i stuen sammen med herlige Juliane og Erle. GLEDER meg til å se Justin Bieber vinne flere priser i kveld, weho!  Ser dere også på? (: Outfit kommer senere idag!

Sånn så det ut: 


sånn var det 5 min senere: POSTED 05.11.2011 // Kl. 15:02

LØRDAGSFØLELSENJeg elsker lørdager! Spesielt når jeg er hos besteforeldrene mine, det er så koselig her. Planene mine for denne helgen er sove, spise, se filmer og serier og spille verdens beste spill, nemlig sims, weho geek! Utrolig kjipt at jeg ikke fikk dratt i bursdagen i går, så jeg håper dere alle hadde det super koselig!

Som sagt går det ikke å laste over bilder fra kameraet til søsteren min, så jeg får vist dere noen. men håper dere alle har en herlig lørdag! Hva skal dere i dag? 


Nei, jeg har ikke på meg sminke, derfor får dere effekt, hihilol. 

POSTED 04.11.2011 // Kl. 20:11

BOKEHFy fader! Jeg og søsteren min bestemte oss for å dra opp til besteforeldrene våre på Eina, ikke visste vi at veien var utrolig tåkete, svartmørkt, uopplyst, traffikert, svingete, glatt og med stor elgfare! Det var den sykeste bilturen på lenge, man så ikke fem meter foran seg og ble blendet av alle biler som kom mot deg. De var ingen lykter og veien var nesten usynlig gjnnom mørket og tåken. Huff, det var ille. Men heldigvis hadde jeg en julebrus (hamar lillehammer bryggeri, selvfølgelig) å roe meg ned med.

Tok forresten noen bilder i stad. Fat et sted med mange forskjellige lys, i dette tilfellet en bensinstajson, senter og noen biler, og satte fokusen helt feil, og ta-da! Men jeg fant nettopp ut at det ikke går ann å sette minnekortet inn i bestemor og bestefars ELLER Idas pc, så det blir ingen bilder, men her er det en sneak peek!


Snakkes i morgen! Nå skal jeg spille sims! (:

POSTED 29.10.2011 // Kl. 18:56

OBOS FINALEEtter overnattingen hos Juliane dro vi til Vallhall for å se jentene spille finalekamp i OBOS-cup, KFUM tapte, men de spilte godt!  Better luck next time.

Senere i dag skal jeg bort til Tiril på en "tidlig halloween". Jeg skal kle meg ut som en pirat! argargh. Håper og tror det blir veldig koselig! 

Hvordan blir halloween for dere ? 


^guttenes 1.lag spilte finale rett etter jentene (:

POSTED 27.10.2011 // Kl. 20:22

STIKKER PÅ TRENINGHei folkens! Er for øyeblikket hos Jenny og gjør RLE lekser. Skal straks på trening, alene, uten ipod, den er død, noen var for late IGJEN, jeg vil ikke. :(


sminkeløst troll in tha house

POSTED 25.10.2011 // Kl. 23:23

KOSELIG DAGDagen har jeg og Helene tilbrunget hos Sunniva, kjempe koselig. Varmet opp pizza, snakket og gikk tur med Jippy, hunden til Sunniva, pluss at det ble noen bilder da. Spiste senere taco med Ida, søsteren min, og hadde sånn "family bonding".. hihi, nei. Veldig koselig dag da.

Nå sitter jeg på gulvet i stuen oppe og har akkuratt blitt ferdig med å redigere noen bilder og sortere bildene på pc'en min og litt slikt. Gleder meg til å legge meg nå, ikke minst fordi jeg starter tidlig i morgen, men også fordi jeg er sliten ( ikke rart ettersom jeg måtte skrape sammen noen mynter, for så å løpe ned til butikken i regnet bare for å kjøpe ost og taco saus, så ble det skikkelige problemer med den betalingstingen, så jeg var der en evighet. Nei, det glemmer vi). Men det er en ting jeg lurer på, liker dere at jeg "max-redigerer" bildene som jeg har gjort på alle de siste innleggene, eller liker dere det mer "naturlig"? ser dere en person i bildet over?POSTED 22.10.2011 // Kl. 01:17

FILMKVELDSorry for lite blogging disse to dagene, lover å skjerpe meg. I dag har jeg og Ida spist taco sammen og kost oss. Etterpå dro jeg ned til Nina og så film, med noen andre. I morgen skal jeg på et slikt fotballarrangement eller noe i den duren. Selvfølgelig skal det starte klokken 11 om morningen, noe som jeg er suuuuperexcited over. fml, jeg må legge meg snart. Helt herlig med helg, noen som er enige? (:
POSTED 21.10.2011 // Kl. 17:18

JEG ORKET IKKE.. blogge i går. Så da kommer det nå!

Igår var jeg først hos Erle, med helene og så på den nye episoden av Pretty Little Liars, jeg er totalt hekta.Senere sro jeg hjem, før jeg stakk på trening med Helene. Må si jeg er veldig stolt altså, trente i ca.2 timer med treningsnarkomanen Wekre! Forhåpentligvis vil dere få en oppdatering senere i dag (: 


Wihooo "vi skal trene nå lissoooom".

 

POSTED 19.10.2011 // Kl. 22:09

PRØVEPRØVEPRØVEIdag har jeg vært på konfirmasjonsmøte, og fått litt generell info om kristelig konfirmasjon. Så i dag har jeg da meldt meg på, ikke en overraskelse til de som kjenner meg, ettersom jeg alltid har hatt lyst til å ta kristen konfirmasjon. Gleder meg til det hele starter nå!

Har ikke fått trent i dag heller, men har lovet meg selv at jeg skal gjøre det i morgen. Trenger en bedre karakter i gym vet du! Har forresten mat og helse prøve i morgen, det kommer til å gå utrolig dårlig, så wish me luck. 
Her er min karbohydratBOMBE da.
Orker ikke redigere bildene, og la vær å kommentere at jeg ser ut som en  ku uten annen sminke enn morningens mascara.

POSTED 17.10.2011 // Kl. 22:59

TRAVEL DAGSorry for at jeg ikke har fått blogget før nå! Jeg har hatt en hektisk dag. Dro først til yoghurtheaven med Ragna, Juliane og Erle, Helene  kom også, etter å ha vært hos tannlegen. Etter det var det rett hjem for å lage middag. Deretter kjappet jeg meg på BestHelse og møtte Erle, Juliane og Helene. Trente i ca. 2 timer og jeg er fra i dag av medlem! :)

Hva har du gjort idag? Er du medlem på treningsenter?LOOOOVE!

 Var ikke helt i humør til å ta bilder i dag, sorry.. 

POSTED 15.10.2011 // Kl. 20:31

EINAKOSGår dro jo jeg og Juliane opp til et sted som heter eina. Men jeg tviler på at noen som leser bloggen vet hva eina er, eina er stedet hvor mine koselige besteforeldre har hus. Stedet er knøttlite og ligger i Oppland, ikke langt fra Gjøvik. Jeg har all min familie i oppland, så det er enkelt da. 

Siden forrige gang jeg oppdaterte har vi sett film, gått tur, jeg har tatt mål til bunadskjorte (wiiii) og vi har tatt bilder! Hva har dere gjort? Outfit kommer senere i kveld!Bildene av meg er tatt av Juliane! Sjekk ut bloggen hennes, hun legger ut masse bra bilder.

Vil du se outfit? 

POSTED 14.10.2011 // Kl. 16:38

HOME IS WHERE MY HEART ISHei alle fantastiske leser! Nå sitter jeg og Juliane på toget på vei til Eina! Kommer til å ta masse bilder, så bloggen vil bli oppdatert, så stay tuned. Vi skal kose oss masse, sykle, dra til kjøpesenteret, gå turer, se på tv, øve til prøve og ikke minst SPILLE SIIIMS. nerdene.. 

Beste quotet til juliane denne turen "Det er deilig å være i skog og mark!"

Verdens vakreste her altså.

Hva skal du i helgen da? (:

POSTED 13.10.2011 // Kl. 22:32

CITY FREAKSIdag tok vi bussen ned til byen og satte oss på Wayne's coffe, standrard. Vi var der i noen timer, gikk litt rundt og koste oss masse. Faktisk har jeg og Juliane tenkt oss en tur til eina denne helgen, så da bir det masse bilder! Hva faen er det å gjøre der? <- et tenker du vel, men vi har store planer.. de får du høre mer om senere. 


Idafeldt <- besøk bloggen!er ikke jeg og ragna søteeeee?

aweeePene frida, stygge megFridavik <- besøk bloggen!Taperene.. hiih.

Hva har du gjort idag? (:

POSTED 13.10.2011 // Kl. 13:20

SKOLEFRIVerdens beste ting skjedde nettopp! Siden det er noe galt med skolene I Oslo fikk vi fri etter storefri! Happyy (:

Så nå er vi og ser på skolelaget spille kamp! De vinner lett, det er jo egentlig en selvfølge da.. Flinke jenter!

Nå sitter jeg og fridavik i KFUM hallen! Bloggerzzz...

Har du også fått fri?

POSTED 11.10.2011 // Kl. 20:10

MISSION IMPOSSIBLEJeg er dødsdømt. Kommer til å drukne i dette rotet. Er jeg ikke på skolen i morgen kan dere skylde på min mor. 
fjortis x1000

Har du også rotete rom? vedder på det..Hei & velkommen Mitt navn er Thea. Jeg er født i 1997 og er dermed 16 år. Mine interesser er venner, mote og fotografering. Har du lyst til at jeg skal lese bloggen din, legg meg til som venn her på blogg.no.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits