POSTED 06.01.2014 // Kl. 13:03

INNKJØP - ROMJULENHeihei! I romjulen var jeg og Jenny en del i byen. Vi spiste lunsj og tittet i noen butikker, så da ble det også med noen fine ting hjem. Hadde bare helt glemt at jeg tok bilder av det! Strikkagenseren og skjerfet er kjøpt på Tatler, toppen på Cos og buksen er kjøpt på Carlings. Selvbruning og negllim fra Vita. Alt i bogstadveien. 

Selvbruning fra St.Tropez 345kr. Negllim 45kr

Genser fra Arnie says 1800kr, topp fra COS 450kr

Bukse fra dr.denmin 400(?)kr

Skjerf fra Holzweiler 1200kr

POSTED 18.10.2013 // Kl. 21:36

LITT INNKJØPHeihei dere! Jeg sa jo at jeg skulle vise de få innkjøpene jeg gjorde i Berlin, men det glemte jeg helt av, så det kommer nå isteden! Si gjerne hva dere syntes om innkjøpene i kommentarfeltet! Sa jo også at jeg skulle vise jakken litt bedre, så her har dere den! Samtidig som jeg kjøpte den, så kjøpte jeg også en strikkegenser. Har også fått skolegenser i posten for litt under en uke siden og den er såå deilig. Vil bare gå med den hver dag, haha. Pannebånd fra Urban Outfitters til 18 euro, t-skjorte fra Obey (Urban outfitters) til 37 euro, grå genser fra Forever21 til 25 euro, kopp fra starbucks som jeg ikke husker prisen på, pusejakke fra Lindex til bae 599kr og blå strikkegenser fra Bik bok til 299kr. 

POSTED 29.09.2013 // Kl. 21:47

FREDAGSINNKJØPHeihei dere! På fredag var jeg og moren min en tur på lambertseter senteret, hvor vi handlet litt og spiste en overraskende god middag på Jordbærpikene. Om dere har planer om å spise der noen gang anbefaler jeg virkelig cheeseburger! Den er nemlig ikk helt basic, for brødet er byttet ut med grovbrød og ketchupen er byttet ut med aioli. Ble litt mer som en sandwich og det var kjempegodt! Jeg handlet litt, og siden jeg alltid får spørsmål om jeg kan vise innkjøp så kan jeg for en gangs skyl gjøre det! Haha, skal prøve å bli litt flinkere på akuratt dette. Alt er kjøpt på fredag, untatt buksen, toppen og pudderet som mamma kom hjem fra danmark med på onsdag (tror jeg det var? hm). 

Sko fra Lesson 2 (Drops) kr 1500,-. Jakkevest fra Second Female (Drops) kr 900,-. Pudder fra Guerlain (tax free) 300-400?,-. Mascara fra maybelline(Vita) kr 135,-. Solbriller fra Quay(drops) kr 400,-. Genser fra Dranella kr 900,-. Bukse fra Topshop ca kr 400,-.

Hva syntes dere om innkjøpene? (:

POSTED 14.05.2013 // Kl. 18:35

NY  VESKEHeihei! I går kom mamma hjem fra en ukes lang tur til New York. Flyet landet rett før jeg dro til skolen, så i lillefri så gikk jeg og Maily hjem for å møte dem. Hun hadde med seg min kjære, nye baby. Jeg måtte skifte veske med en eneste gang, haha. Jeg er kjempe fornøyd med valget jeg tok, som dere vet så stod det jo mellom to forskjellige, men jeg er glad jeg valgte denne!

Jeg var innom Eger med Helene her om dagen og da så jeg at de hadde begynt å selge en annen versjon av vesken! Før har de ikk vært mulig å få tak i her i Norge, så det er jo litt kult at de har fått de inn! Likevel syntes jeg denne modellen er litt finere enn den de hadde på Eger, for der hadde de versjonen med "glossy" hjørner. Fikk dette søte dekselet av mamma! 

POSTED 13.05.2013 // Kl. 11:49

ÆÆÆÆÆ SÅ GLADGUESS WHAT!!

POSTED 28.12.2012 // Kl. 18:38

INNKJØP: NY SPEILREFLEKS!Heihei! Da er jeg tilbake på eina etter en koselig dag i oslo med Juliane. Det var litt rart å besøke Oslo, ettersom det er der jeg bor, men men. Koselig var det i alle fall! Jeg kjøpte et nytt speilreflekskamera idag. Jeg har 450d fra før av, men det går ikke ann å filme med, så da kjøpte jeg et til! Nemlig 650d! Hva syntes dere? 
wii happy 

POSTED 04.11.2012 // Kl. 23:31

NYE NIKE JOGGESKOHei hei!

Jeg vet ikke om jeg forklarte det helt ordentlig, men uansett; de siste 10 dagene har jo jeg bodd hos Helene. Det var utrolig koselig! Hjemmet til Helene er mitt andre hjem. Men nå er mamma hjem igje fra USA! Hun hadde kjøpt med litt gaver til meg, og en av disse gavene var noen nye joggesko! Jeg er så lei av mine gamle, så jeg har nemlig begynt å ta hennes (disse rosa), så nå fikk jeg nye av mamma! De kjennes utrolig gode på foten, så jeg gleder meg til å få testet de ut! Hva syntes dere? :)
POSTED 14.04.2012 // Kl. 21:26

JUST STUFFHar handlet litt av det nødvendige tingene idag. Here you see it! Kommer bildedryss fra de siste dagene senere i kveld!

Bomullspads, hårspray, neglefilting, sminkefjerner. STORHANDEL HER.
POSTED 11.04.2012 // Kl. 23:02

NYTT INNHei hei!

Jeg har noe nytt å vise dere. Jeg deltok i en påskekonkurranse for en butikk som heter drops for litt siden, og vet dere hva? Jeg vant! Som premie fikk jeg velge hvilken som helst deborah lippmann neglelakk. Med litt rådgiving fra Helene valgte jeg Mermaid's Dream som er en mint-aktig farge med glitter av gull og blå inni. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare fargen, så dere får bare se selv. I tillegg kjøpte mamma seg en ny topp i går, og jeg elsket den fra første stund, så den tok jeg, hihi. Den er fra Dranella og koster 800,-. Den er veldig søt og lett med mange fine detaljer. De står også "All you need is love" på den så jeg må selv si den var nydelig. Tenkte jo selvfølgelig ikke over å ta bilde av meg med den på da.. iqsperre. Men samme kan det være jeg sitter i en gigantisk hettegenser og koser meg og jeg har ingen planer om å bytte tilbake til toppen igjen, så dere får sikkert sett den senere. 
Love!


Sorry for å ikke ha tatt outfit bilder i det siste, hadde planer om å gjøre det både i går og idag, men det er så kaldt og det blåser sånn ute at bildene uansett ikke ville blitt spesielt bra, men jeg kan love dere at når våren kommer(tilbake) vil jeg ta masse flere outfit bilder! Natta alle sammen! Nå skal jeg skrive ferdig mat og helse oppgaven min...

POSTED 03.04.2012 // Kl. 22:15

NEW DIP DYE SHORTSWii, jeg elsker den!

Idag har jeg ikke gjort stort. Jeg og søsteren min har bare vært en tur å butikken, ellers har vi bare slappet av hjemme med bestefar. Utenom en liten tur ut for å ta mål til bunaden. Bestemor har vært på sykehuset og operert i hele dagen, og jeg håper å få se henne igjen i morgen før jeg drar hjem. Etter hva jeg har hørt gikk det heldigvis fint, men hun må bli på sykehuset et par dager til. 


Dere får ikke se den på.. jeg er hvitere enn en vampyr, faen. 

POSTED 23.03.2012 // Kl. 08:18

ROCKIN' NEW INHello! 

Som sagt var jeg jo i byen i går og jeg kjøpte meg en ny neglelakk. Har tenkt på å kjøpe den en stund nå, men har liksom ikke fått tid så det var herlig at jeg endelig gjorde det nå! Den er i fargen 90: Dive bar. Har sett andre bloggere med den før og jeg må si; den ser dritbra ut på! Den kostet 129,-Cubus
wii, elsker essie-neglelakkene. 

POSTED 01.03.2012 // Kl. 23:38

DIY: STUDDED SHORTSHei hei!

Som sagt var jeg jo i byen tidligere idag og da kjøpte jeg meg en liten ting., nemlig en denim jakke! Den jeg har brukt tidligere er nemlig søsteren min sin, så jeg trengte en egen. Den litt røffere vask og ganske mye mørkere så jeg tenker å bleke den litt.I tillegg har jeg også satt litt nagler på den ene shortsen min. Hadde noen liggende hjemme så jeg tenkte "hvorfor ikke?". Hadde egentlig planer om å bruke de på conversene, men det var litt for tykt stoff. 

Nå er det snart på tide å legge seg, så; natta!
Disse stjernene tok jeg på i fjor, syntes de var så søte så jeg måtte la de få bli! g'night.

POSTED 20.02.2012 // Kl. 19:24

NY KAMERALINSE!Hei alle sammen! Som sagt var jeg i byen i stad og her er innkjøpene: 

Jeg fant denne herlige mint-fargede toppen fra Zara. Den er i et helt utrolig lett og deilig stoff og har mange fine detaljer. Den har søt krage og knapper langs ryggen. Falt for den med en gang. Love!

 

Siden jeg har siklet etter et nytt objektiv i evigheter kjøpte jeg endelig Canon EF 50 mm f/1.8. Jeg er superfornøyd så langt og gleder meg til å ta fine portrettbilder av venner og meg selv. Jeg kjøpte det på Japanfoto. 
POSTED 16.02.2012 // Kl. 20:35

NYTT INN 

Elsker mamma 

POSTED 07.02.2012 // Kl. 16:59

NYTT TILBEHØRHei folkens!

I stad var jeg innom gina tricot og fant noen dritkule korsøredobber. Jeg elsker hvordan de ser ut, og har sett etter slike før. Ble kjempeglad da jeg fant de! Fant også noen veldig søte små som vekker litt mindre oppsikt og passer til alt, så da ble de også med hjem. Selvom jeg likte de som korsenne var ikke de andre spessielt fine, som feks. de som ligner slike man har når man har utvidet hullet var ikke særlig fine. Men jeg syntes fortsatt det var vært det! 


POSTED 04.02.2012 // Kl. 22:10

NEW INtruser, bomullspads, tørrshampoo, neglelakkfjerner, klorhexidin, neglelakk. 

POSTED 23.01.2012 // Kl. 00:02

NEW HEELSÅhh, lykkerus. Storesøsteren min har jo vært i London de siste dagene, og selvfølgelig shoppet hun en del. Og siden hun er så fantastisk har hun også kjøpt noe til meg! Fikk noen supersøte nye sko og en donut. Rett før hun dro kjøpte hun også en ny ring her i Oslo, men fant ut at hun ikke ville ha den. Jeg hadde faktisk allerede sett på den ringen, og ble kjempeglad når hun hadde kjøpt den for så å gi den til meg. Skoene er forresten litt små, så hvis dere har noen tips for å vie dem ut litt så er jeg åpen for forslag! Eller har jeg ikke gjort stort idag. Jeg har sovet, dusjet, spist, gjort lekser og skrevet en hel naturfagsinnlevering (it's due tomorrow.. ). Herlig dag!Skjollete fot? neeeeei

POSTED 08.01.2012 // Kl. 19:16

BEAUTY NAILSEtter mye fram og tilbake i går endte jeg med å se en film og kose meg med godteri og brus med min herlige søster, Ida. Når filmen var over og vi hadde installert sims dro jeg til Jenny, for å sove der. En koselig kveld med Erle, Juliane, Jenny og Helene. Innen klokken ett var vi bare tre igjen, nemlig meg, Helene og Jenny og vi ble sittende å snakke langt ut på kvelden. Cozyyy. Idag har jeg ikke gjort mye, har egentlig bare ligget på sofaen i hele dag! Men nå må jeg snart få opp ræva fordi jeg skal på trening snart.. 

Gina Tricot, 43 PUFF POWDER

POSTED 03.12.2011 // Kl. 23:38

ALL BLACK

POSTED 27.11.2011 // Kl. 00:48

INNKJØPSom sagt var jeg jo i byen i stad og da fant jeg denne fine genseren her! Jeg trengte virkelig en liten, men fortsatt stor genser, så denne var midt i blinken! Deilig og fin farge. De hadde den uheldigvis ikke i min størrelse, så det ble medium. Litt stort å armene, men ellers fint! Den kostet 300 og er kjøpt på mapp store hvis noen lurer. Hva er deres dom? 
Vi snakkes :):)

POSTED 09.11.2011 // Kl. 22:21

NEW INVar på bryn-sensteret i stad! Jeg skulle egentlig ikke ha noe, ettersom jeg bare ble med Ida (storesøsteren min, for dere som lurer) som skulle lete etter en ting, og jeg hadde lovt meg selv å ikke bruke noen penger.. Hehe.

Men nå er jeg utslitt etter en hard dag med både trening og bipp og trasking rundt på et kjøpesenter.. Natta da herlige lesere! (:


Den er fra HM og koster 299 for dere som lurte (:

POSTED 24.10.2011 // Kl. 22:09

WHAT DID I DO TODAY? WHAT DID I BUY?Etter en lang dag med skole og musikkprøve, dro jeg sammen med Erle, Helene og Juliane til byen. Etter en liten matbit, gikk jeg og Helene og kjøpte inn litt småting. Kjøpte meg en enkel bukse, en ear cuff og en tusj. Trenger vi å vite om tusjen? Tenker du, vel, hvis du vil ha en overraskelse trenger dere det. Vil dere ha en overraskelse? Det var vel alt jeg gjorde i dag? Ingen var i stort bildehumør, så kameraet orket jeg ikke dra opp hvert sekund. bilder i speilet ; dette liker vi!
POSTED 14.10.2011 // Kl. 21:03

LAST MINUTE SHOPPING (innkjøp fra miami)Lovte å legge det ut, så her er det nesten en uke forsinket.
Pluss to topper jeg ikke finner.. 

Orker ikke snu det, skal se film! Likte du noe? (:

POSTED 10.10.2011 // Kl. 22:19

LAST MINUTE POLISHHar sovet fra sekundet jeg kom hjem, og helt til seks Døgnrytmen min er helt på tryne og jeg er utmattet.. Hard life. Kan vel si jeg gleder meg til kvelden kommer så jeg kan legge meg til å sove igjen. Som du sikkert forstår har jeg jo ikke fått tatt noen bilder, for det er vel ingen som gjør det i søvne.

Forresten så var jeg og handlet litt den siste morningen i Miami. Fikk som vanlig bare vært innom to butikker(hehe) , så det ble ikke så mye. Viser bilder av resten senere, men her er i alle fall neglelakkene jeg kjøpte.Love Culture

Forever21

Love culture

Love culture

Hvilken farge likte du best? (:

POSTED 07.10.2011 // Kl. 07:03

NEW WARDROBE
/ American Eagle/ Alt over; Papaya

Hva likte du best? (:

POSTED 04.10.2011 // Kl. 07:05

SHOP 'TIL YOU DROP!Idag har vi fått handlet litt, jeg er fornøyd og det er det viktigste. Hehe. Nå sitter jeg i sengen og er heeelt utmattet etter en lang dag med shopping, må si jeg gleder meg til å legge meg nå! Natta (:


hihi, jeg ble sminket (:

ahhh, love. 2bad jeg er blakk nå da.....haha, søttamerican eagle

american eagle

American Eagle

Reebok / ville egentlig ha lakers drakt, men neiii da. Det har de jo ikke. 

Bare escentuals

Bath and body works

Victoria's Secret

Victoria's SecretJourney

Sove t-skjorte, Journey

I baggen ligger gavene til helene og nina, ihihi.

Vad tycks? 

POSTED 02.10.2011 // Kl. 07:05

LOVE PINKJeg er en dårlig blogger. Det er det eneste som kommer opp i hodet mitt når jeg legger meg. Jeg orker ikke dra rundt med kameraet, gidder ikke sette meg ved pc'en og vet ikke om jeg skal redigere bildene. lol, dette er tragisk. Jeg skal bli bedre, LOVER. 

Vi har vært ute med båten og vært på stranden. Været har vært superfint og jeg er gått fra vampyr til tomat, story of my life.. Siden det ble så mye vind dro vi heller til kjøpesenteret, vi var der så superkort at det bare var en butikk vi fikk gått inn på, men heldigvis var det victoria's  secret♥♥♥


Kjøpte litt mer, men det trenger dere ikke å se? Nei. 

Hva er din favorittbutikk?

hits