POSTED 30.05.2012 // Kl. 23:34

LAST DAY IN GöTEBORGHei hei!

Siste dagen i göteborg skulle vi på en festning. Det var et opplegg noe likt "Fangene på fortet" hvis noen av dere har sett det på tv? Heldigvis var det ingen ekle kryp der. Det var litt kjedelig og jeg endte opp med 5 nye blåmerker, haha. Laget vårt kom også på siste.. jaja, ikke helt min dag. Etterpå var det hjem til norge, men vi stoppet en tur innom en godteributikk så da ble thea glad igjen!
POSTED 29.05.2012 // Kl. 23:08

SECOND DAY IN GöTEBORGHei hei!

Den andre dagen skulle vi på universeum og på liseberg. Siden halve klassen var i göteborg i vinter hadde vi allerede vært på universeum da så det var ikke særlig spennende, men de hadde noen nye utsillinger og slikt. Liseberg var dritgøy. Jeg som er verdens største pyse ble med på alt! tilogmed spøkelseshuset! Helt sykt skummelt.. 
POSTED 28.05.2012 // Kl. 22:18

FIRST DAY IN GöTEBORGHei hei!

Jeg var jo på klassetur forrige uke og tenkte jeg skulle skrive litt mer om det! På onsdag var det kjempetidlig opp og rett på skolen for å rekke bussen til sverige. Alle var kjempetrøtte men det ble kos bakerst i bussen med musikk og film! Da vi var framme kjørte vi Segway i byen, det var dritgøy! Følte meg sykt pro som aldri tryna.. selvom jeg hoppet av endel ganger.. Etterpå var det shopping, resturant og tilbake på hotellet!HAHAHA, helt dust
hits