POSTED 09.04.2014 // Kl. 16:35

FOLLOW  ME Instagram: @TheaElvestuen

Tumblr: exceptionalhappiness.tumblr.com

We♡it: TheaElvestuen

Spotify: TheaElvestuenYoutube: TheaElvestuen(theskjeeee)
 

POSTED 06.02.2014 // Kl. 15:07

INSPO PÅ EN TORSDAG

PS. Let etter Sunniva

#inspo #blogg #tumblr #weheartit #bilder

POSTED 06.01.2014 // Kl. 16:15

PHOTOBOOTHKOS  I  TIMENHope you all have a great day ♡


we missed you today maria, bildene hadde vært ti ganger fetere med deg i de

POSTED 19.09.2013 // Kl. 11:51

"NY" IPHONEHeihei dere! Nå har jo iOs7 kommet ut og egentlig ville jeg ikke laste det ned, fordi det minnet utrolig om den gamle xperiaen min. Men jeg gjorde det likevel istad, og syntes egentlig den var ganske fin!

Hjemskjermen

Innstillinger, Spill-mappe

Kameraeffekter, kameraalbum

Musikk: spillelister, Avspiller (kult at navnene på artister kommer som "bilde" når man ikke har det)

Kamera, kontakter

App store, alarm

Notater, vær

Facebook er også oppdatert! Internett

Taleopptak, kalkulator

Notifikasjoner, dobbeltklikk på hjem

Passbook, kalender

POSTED 02.09.2013 // Kl. 23:04

ETT ÅR SIDENFor akkurat ett år siden idag så hadde jeg konfirmasjon. Det var en utrolig bra dag og konftiden var herlig! Dagen idag er derfor perfekt til å gratulere kullet under meg. Gratulerer til alle årets konfirmanter, håper dere hadde en super konfirmasjons tid og at dagen deres blir kjempebra!
POSTED 10.07.2013 // Kl. 12:24

RAPUNZEL ER BORTEHeihei! På mandag klippet jeg meg! Jeg er helt sjokka over hvor mye jeg ba om, men det er utrolig deilig å ha det så kort! Likevel er jeg litt irritert over at det ikke går ann å krølle eller flette det noe fint nå. Haha, det er sååå kort! Men jeg liker det da! Hva syntes dere?

POSTED 18.03.2013 // Kl. 19:58

VISSTE  DU.... at jeg ikke tråkker på kumlokk? Hvis jeg gjør det, klapper jeg meg selv 3 ganger på armen eller benet. Jeg har ingen god forklaring på det egentlig, det er bare min lille OCD handling. 

.. at jeg har hatt ekstremt mange fisker? Likevel husker jeg bare navnet på to; Ariel og Fomle. 

.. og når vi er på temaet fikser, visste du at den ene fisken min tok selvmord? Den hoppet ut av bollen i løpet av natten.. Tror egentlig den ikke var helt normal..

.. at jeg tidligere har gått på fotball, dans, svømming og cheerleading? Gikk på dans i 9 år og fotball i 5 år, tror jeg. 

åå norway cup for leeenge siden! Denne kampen husker jeg sykt godt!

.. at jeg farget håret mørkebrunt i 7.klasse? Jeg, Erle og Juliane gjorde det hjemme hos Juliane, og det ble såå stygt. Det ble en grusom blanding av grått og grønt. Dagen etter tok jeg fri fra skolen for å dra til frisøren for å ta avfarging. 

.. at etter jeg tok avfarging var håret mitt rødt en hel sommer? Full ginger.

.. at jeg må være den siste til å si "natta"? 

.. at jeg alltid glemmer å ta på bilbelte om jeg sitter bak?

.. at jeg en gang så en vill panter? Det var i USA. Jeg hadde planer om å klappe den fordi jeg trodde det var en katt, før Ronald(kjæresten til mamma) ropte etter meg og Ida. Det var tydeligvis en babypanter, og moren stod litt lenger bak i skogen.


usaaa 2011, love it!!

.. at jeg elsker grillkrydder(piffikrydder) og kan spise det på så og si alt?

.. at jeg enda er mørkeredd?

.. at jeg våkner hvis folk  stirrer på meg? Uansett hvor dypt jeg sover og hvor stille personen er, så merker jeg det. 

.. at jeg lager en ny spilleliste hver måned, så jeg ikke blir lei av sanger? 

.. at jeg både hater og elsker havet? Elsker å bade og flyte og ha det gøy, men alltid i det skremmer meg. Jeg bader ikke på dypt vann/fra båter med mindre vannet er turkist og helt klart. Derfor hater jeg å kjøre rumperister og lignende. Jeg fikk helt panikk på hvaler fordi jeg følte jeg satt meg fast i sjøgress, det ende med at juliane måtte nærmest dra meg inn mot land igjen. 

Koh samui 2010/2011, elsker thailand!

Ble du overrasket av noen av punktene? 

POSTED 01.02.2013 // Kl. 18:15

MINE IPHONEDEKSLERDette er da mine 8 dekseler, har egentlig 10, men finner ikke de to siste. 

1. Victorias Secret PINK  //  2. Victorias Secret PINK

3. Usikker  //  4. h&m  //  5. h&m  //  6. fikk det av blogg.no/ ea games i en konkurranse

7. h&m  //  8. Marc by marc jacobs


... ooog dette er iphonen min! bakgrunnen er et stygt, men kos bilde av meg og Helene! Dekselet er fra marc jacobs og knappen fikk jeg av Helene!

Vet dere om noen bra steder å kjøpe deksler fra?

POSTED 29.01.2013 // Kl. 23:08

3 BLOGGER1. wossa.blogg.no Åshild er jenta bak bloggen wossa.blogg.no. Selv leser jeg bloggen hennes daglig og det har jeg gjort helt siden jeg fant et outfitbilde av henne på weheartit! Det er sikkert flere som har sett henne der, ettersom det har vært flere tilfeller hvor hun har vært på "explore" som jeg har sett. Åshild er en jente på 15 år fra Vinje, på bloggen poster hun mest outfitbilder og motetips! Hun har utrolig bra stil så dere burde titte innom bloggen hennes!

2. thea98.blogg.no Thea(navnetvilling forresten) er en jente på 14 år fra Oslo. Hun og jeg går faktisk på samme skole! Hun har fin stil, er utrolig pen og poster mange fine bilder. I tillegg har hun en helt heerlig personlighet! Anbefaler alle å sjekke ut bloggen hennes!

3. lindahaukaas.blogg.no Linda er en 18 år gammel jente fra Bergen, som nå bor i Oslo. Hun går MK på F21 vgs. Hun tar utrolig gode bilder og er superflink i photoshop! Det er masse inspirasjon å finne på bloggen hennes! Ta en titt!

Takk til alle som meldte seg på, både dere som ble nevnt og dere som ikke ble det for denne gang, men tvil ikke, det kommer nok flere sjanser! :)

POSTED 29.01.2013 // Kl. 15:13

VIL DU BLI LINKET?Hei på dere! Ettersom jeg har prøve muntlig(øve eksamen) denne uken har jeg laget noen forhåndsskrevende innlegg som vil bli postet mellom de vanlige slik at bloggingen blir like aktiv som før! 

Jeg tenkte jeg skulle linke et par blogger, jeg vet enda ikke hvor mange, så det bestemmer jeg utifra hvilke blogger jeg liker. Det er bare å melde seg på! Jeg kommer også til å skrive litt om selve bloggeieren så hvis det er lite å finne om deg på siden din er det fint hvis du skriver litt om deg selv/bloggen i kommentarfeltet. Men det er ikke ett must! Ha en fin tirsdag :) 
POSTED 08.12.2012 // Kl. 19:09

NOVEMBER OUTFITSBurde jeg fortsette med "månedens outfits"?

POSTED 30.11.2012 // Kl. 22:53

JEG HATER€ Folk som må se bra ut på alle bilder som postes (face, blogg, spessielt snapchat, insta, etc).

€ Snapchat screenshot.

€ HASHTAG overload. Instahub, instakiss, jj, jj_forum, picoftheday, pic, photooftheday, iphonesia, instalove, instasweet, instacute, like4like, likeforlike, l4l, lfl, follow4follow, tagsforlikes, likme, me, girl, norwegian, blonde, cute, sweet, funny, kiss, love, tree, imsodeep.

€ Gruppesnaps, drit irriterende. 

€ Folk som tar fs utrolig serriøst.

€ Når jeg glemmer å lade kameraet.

€ Store ringøredobber.

€ Oksepiercinger, piercinger generelt, men spesielt i neseregioner.

€ Å sitte på busstopp om vinteren. Det føles ut rumpa skal falle av.

€ Folk som sier de ikke har øvd, men får 6'er. 

€ A-endinger, spessielt når folk kaller Majorstuen for Majorstua.

€ Dreads, det er dritekkelt.

€ "Sleng deg i veggen".

€ Folk som blåser på sminkebørster, det er så syyykt irriterende.

€ Folk som deler andres bilder. "Bestepusen fortjener mer likes! ;**** pusen da du er perf <3<3<3<3 xDxD".

€ "Finne på noe med meg og bestepusen?"-statuser.

€ Folk som tagger andre i profilbildet fordi "de er best".

€ "Midlertidig" og "fordi bestepusen sa det".

€ 10/20/30/40/osv. days challenge.

€ Folk som stikker ut tungen på bilder. Ingen vil se tungen din.

€ Folk som slurper. Spessielt når de spiser spaghetti (refererer til deg sunni).

€ Når folk forventer at du skal være god i noe bare fordi foreldrene dine er det?

€ Når Per og Kari blir brukt som eksempel, fordi det er det foreldrene mine heter. Det var spesielt kleint når det ble brukt som eksempel på sex-klinikken.

€ At jeg alltid skriver åå isteden for på iphone.

€ Folk som kaller tacolefser for lomper.

€ Når folk kaller fløte for rømme på Hayday.

Noe dere er enige i? 

POSTED 28.11.2012 // Kl. 20:48

UKENS SPØRSMÅLHvilke apple produkter har du? iphone, ipad, mac og ipod nano. har ikke funnet ipoden på rundt et halvt år nå, men den ligger vel ett sted.

Har du dyr? bilde? Ja, jeg har en kanin. Hun heter Silke og er 9 år. 


Kan du ha en spørrerunde snart? Tja, ukens spørsmål kommer en gang i blant, så hvis dere lurer på noe er det bare å spørre når som helst!

Hvor prøvde dere ballkjoler? Vi var på lychi ved wessels plass, diin og tina richie på majorstuen. Det finnes også en kjolebutikk ved dronnings gate, det ser ut som de kun selger brude kjoler, men det er selskapskjoler i kjelleren.

Kan du PLIS legge ut det du fikk i posten snart? Sorry, hadde helt glemt det! Fikk en kjole fra nelly og renseprodukter fra proactiv. 

Hvor er genseren fra? Ganske sikker på at den er fra topshop, men vet ikke helt. Hva fikk du på siste prøve? Den siste jeg fikk tilbake tror jeg var naturfag hvor jeg fikk 5+. Får alltid 4, 4+ eller 4/5 i naturfag så jeg ble kjempeglad!

Kan du legge ut stop motion videoen deres?(k&h prosjekt) La den ut på bloggen, men slettet innlegget, fordi en som er med i videoen ville ikke at alle skulle se den, men kan alltids spørre henne igjen. 

Hvordan ballkjole skal du ha? kakekjole eller annen? kan du legge ut bilde av hvordan du tenker deg å kjøpe? Jeg har kjøpt! Det er ikke kakekjole ;)

Hvor kjøpte du øredobbene? De er søsteren min sine, så vet ikke helt. Tenker de enten er kjøpt på høyer eller i NY.

Hvem tar outfitbildene dine? Meg selv! som oftest i alle fall, altså jeg bruker fjernkontroll og enten gorillapod eller stativ. 

Er du singel? Ja, det er jeg. 

Hvilke blogger leser du? Det er ikke alle jeg leser daglig, men når jeg først tar "runden" så leser jeg mange! l0ve, auroramohn, krissy, annais, andreabadendyck, miagroeng, victoriavenbakken, tcmn, sophieelise, helenenestea, thea98, uthink, fannylyckman, ++        

Hvilken krølltang bruker du? Gorgeous curling wand fra makestyle! Den er herlig og koster bare 600! kjøp her

Noe mer dere lurer på til neste gang? :)

POSTED 17.11.2012 // Kl. 20:56

FOLLOW MEtumblr follow meg her. På tumblr har jeg ofte et "tema" når jeg poster bilder, slik at bildene passer nogenlunde sammen, og det ikke ser ut som er stort rot. Jeg heter theaelvestuen der.

bloglovin follow meg på bloglovin her. For dere som ikke vet hva det er så er det et nettsted hvor man kan holde styr på hvilke innlegg man har lest og når det blir postet nye innlegg på bloggene man follower. 

weheartit follow meg på weheartit her. Her hearter jeg det som faller meg inn, altså er ikke weheartit siden min like organisert som tumblr siden min. Jeg follower de som hearter ganske like bilder som meg selv.Snapchat man follower vel egentlig ikke på snapchat, men du kan i allefall sende meg snaps! Jeg heter theaelvestuen på snapchat. Snapchatter ikke sånn supermye nå lengre, men men. 


Instagram follow meg, jeg heter theaelvestuen! Jeg har privat bruker, så jeg må godkjenne followersene mine, men godtar jo selvfølgelig alle! Noen ganger klarer jeg å trykke feil! Så hvis du har "requested" å followe meg, men ikke har fått opp noen av bildene mine, så var det jeg som faila.

Hva heter du på de forskjellige nettstedene?

 

POSTED 09.11.2012 // Kl. 18:35

BLOGG MER!Hei hei! Først vil jeg bare si; tusen takk for at dere leser bloggen min, det er utrolig koselig å få så mange hyggelige tilbakemeldinger. Jeg har blogget av og på i litt over ett år nå på denne bloggen. Jeg syntes det er gøy å ta bilder og dele hverdagen min med dere, og gøyere er det når dere kommenterer! Men jeg har vært ganske fraværende i det siste. Det nærmer seg vinter, noe som vil si at det blir mye fortere mørkt ute. Hvis jeg drar et sted etter skolen og ikke rekker å dra hjemom først, vil det si at jeg ikke får tatt bra bilder. For innen jeg kommer hjem vil det være mørkt ute. Inne blir også bildene veldig oransje, og selvom jeg legger til blåtoner i bildene vil det ikke se særlig bra ut. Jeg vil gjerne har en god blogg som mange liker å lese, men det er altså ikke alltid like lett. Det passer seg bare ikke alltid å dra opp kameraet for å ta bilder, og det er ikke alltid folk er villige til å bli fotografer heller, inkludert meg. Dager hvor bildene blir dårlige ser jeg heller ikke noe poeng i å blogge den dagen. Jeg foretrekker i alle fall blogger med gode bilder og innlegg litt sjeldnere, enn "halvdårlige" oppdateringer ofte. Eller hva syntes dere?

Men uansett, konklusjonen er at jeg skal prøve mitt beste på å blogge bra. Kvalitet ovenfor kvantitet. Selvom det er vanskeligere om vinteren, så skal det gå bra! :) Siden det nå er over ett år siden ejg begynte å blogge tenkte jeg kunne poste litt gamle bilder fra den tiden!

Hva syntes dere? Har vi endret oss? 

POSTED 20.10.2012 // Kl. 23:49

SMÅ SOLSTRÅLER 

Heyhey! Nå er jeg med Sunniva og vi har gårr gjennom noen bilder fra da hun var liten, og jeg bare måtte poste noen av de. Dritsøt! Hadde noen flere bilder, men troor noen hadde blitt litt sure hvis jeg la de ut, hehe. 

Sunni! shades on

Malin, Ida, Amanda, Nora og Sunniva!

Sunnibebbi

Elise, Tiril og Ida!Elise, Tiril og Ida!

POSTED 25.09.2012 // Kl. 19:56

BARCELONA OM TRE DAGERUuh, tenk på det! På denne tiden på fredag er jeg i barcelona! Hele fotballaget skal nemlig til Barcelona på treningsleir i høstferien. Men jeg har et spørsmål til dere; burde jeg ha med macen og blogge mens jeg er der eller burde jeg blogge når jeg kommer hjem isteden? Gleder meg masse til å være der med laget, det blir så koselig! Alle tidligere turer har vært supre, både innlands- og utlandsturer. Men likevel er dette første gang vi går drar lengre en kun til danmark, så dette blir kult! 

Jeg har vært i barcelona en gang før, men det var utrolig lenge siden og bare en dagstur(tror jeg?) fordi vi var egentlig et annet sted (jeg aner ikke hvor), så jeg husker ikke hvordan det er der. Gleder meg masse til sol og bading! Det trengs for høstdepresjonen begynner å presse på, haha. Har du noen gang vært i barcelona? Hvordan var det?
// bilder fra tumblr og weheartit

POSTED 22.09.2012 // Kl. 17:12

UKENS SPØRSMÅLUuu, hvem var han kjekke fyren til høyre? (fra innlegget om min konf)

Haha, det er fetteren min! :) 

FIN PÅ HÅRET! Kan du lage video? (på outfit)

Jeg er utrolig dårlig til å flette og det var mitt første forsøk på å lage fiskeflette på meg selv, så nei, tviler på at det blir noe av.

Hvilken krølltang bruker du? (på outfit)

Kjøpte nettopp gorgeous curling wand fra makestyle.no! Den er utrolig bra og koster kun 600!

Elsker de skoene!! hvor er de fra? (på outfit)

De er fra din sko! Så egentlig etter noen i ekte skinn, for jeg ville ha litt bedre kvalitet, men fant ingen fine, så da ble det de! Elsker de! :):) De kostet bare 500, så det var jo et pluss! Har jo klart å ødelegge de allerede, så det er og forblir hverdagssko. kaan du lage flere "klein video?" (på klein video)

Jepp! Prøver å filme litt en gang i blant, men det hender jeg glemmer det. Så skal prøve å huske på det. 

du blogger lite! BLOGG MER ( på outfit)

Haha, koselig at du vil lese mer, men jeg har ikke alltid tid og det er ikke alltid jeg gidder. Men jeg skal prøve!

Den muffins/kanelgreia så sykt god ut! :-) hvor kjøpte du den? ( på fredag)

Bagel and Juice! naam

Retter du håret hver dag? ( på outfit: its all a blur)

Nei, en gang i blant. 

hvor kjøpte du klokken? ( på outfit)

Fikk den til konf fra mamma!


Håper dere fikk svar på det dere lurer på! Hvis det er noe mer er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

Okei, det skjedde noe rart med teksten i dette innlegget??? 

POSTED 22.04.2012 // Kl. 22:51

UKENS SPØRSMÅLHvor høy er du? Det er jeg litt usikker på.. rundt 162 kanskje ?

Redigerer du tennene dine? Haha, nei. Som sagt redigerer jeg bare bildene på iphoto, og der er det ikke mange funksjoner å velge mellom. 

Hvor er shortsen fra? Den er fra gina tricot! De har ekstremt mange kule shortser der nå, men nesten alle i min str utsolgt så jeg ble sjeleglad da jeg fant den. 

Sykt kult skjerf! Hvor er det fra? Det har jeg ingen aning om, beklager!

Kan du ha room tour? Kan vel det, men ikke før jeg har malt listene på rommet (:

Kan man kjøpe sånn oreo soft-is på andre mix butikker? Det aner jeg virkelig ikke, men vil jo tro det. 

Hva bruker du i håret ditt for å få det så glatt? :D Jeg bruker ikke annet enn Morrocan Oil! Ellers bruker jeg shampoo fra MOÈA Spa Hair og Define balsam. 
POSTED 31.03.2012 // Kl. 15:37

UKENS SPØRSMÅLHar du hatt regulering? Nei, det har jeg ikke. 

Hun som sitter i vinduskarmen, hvor er klærne hennes fra? Det aner jeg ikke, sorry. 

Hvor i Oslo bor du nå? Har du alltid bodd der og hvis du hadde fått en egen leilighet når deu blir eldre, hvor ville du ha bodd? Jeg bor på nordstrand, det har jeg alltid gjort, i alle fall med mamma. Pappa har flyttet litt rundt omkring.. ca 6 forskjellige steder? Vet ikke jeg. Hvis jeg kunne velge hvor jeg skulle bo hadde jeg valgt et sted som var sentralt og hadd fin plassering, akkuratt hvor vet jeg ikke. 

Kan du vise rommet ditt en gang? Nei, hehe. Ikke sånn som det ser ut nå i alle fall. 

Skal du farge håret ditt brunt? Nei, nok en gang. 

Skal du ta dip dye? Mest sannsynlig til sommeren, ja. 

Hvor er jeansjakken din fra? hva kosta den? Den er fra h&m og kostet 399(?).POSTED 18.03.2012 // Kl. 13:06

UKENS SPØRSMÅLHvor kjøpte du fjernkontrollen din? Jeg fikk den av Helene(♥), så jeg aner ikke egentlig. 

Kan du lage sminkevideo? Det har jeg gjort allerede! Legger den ut senere idag. 

Vet du om det er mulig å se paradise på nett? Ja, det er det. Du kan se det her.

Hvor redigerte du håret ditt brunt? Jeg redigerte det på picnik.com.

Hei! Jeg bare lurer på en ting; hvordan fikk du håret ditt(ginger) til den nydelige fargen du har nå? Fargen gikk etterhvert nesten helt ut, heldigvis. Før jeg farget håret var det platinablondt, så det er litt mørkere nå. Tusen takk forresten!

I hvilket program laget du headeren din? Jeg tror jeg lagde den på picnik?

Hvor blir det av svarene på spørsmålsrunden? Har allerede svart på det meste! Du finner inlegget her

Hvordan redigerer du bildene dine og i hvilket program? lage toturial? Jeg redigrer de bare i iPhoto. Tviler på at jeg lager en toturial på det, ettersom jeg bare trykker på noen effekter. 

Hvor kjøpte du den turkise toppen du kjøpte for litt siden? Hva kostet den? Den er fra Zara og kostet 279, tror jeg. 

Hvor kjøpte du naglene du brukte for å sette på shortsen? Jeg kjøpte de ikke! Jeg tok de fra en gammelt armebånd som jeg aldri bruker. 

POSTED 13.03.2012 // Kl. 17:21

BRUNT HÅR?Syntes dere jeg hadde kledd det? 

Jeg har ingen planer om å farge det, slapp av. Men jeg kjeder meg utrolig mye, jeg er nemlig syk, så jeg fant ut at dette var litt gøy. Jeg har faktisk fargen håret mitt mørke brunt før. I syvende klasse kjøpte jeg en pakke glansvask og dro hjem til Juliane, hvor hun og Erle farget håret mitt. Det var fint når det enda var vått, men da det tørket ble det grått/grønt.. Uff. Det endte med at jeg slapp skolen dagen etter for å dra til byen med søsteren min for å ta avfarging. Fargen ville ikke helt ut så jeg var ginger hele den sommeren. Uff, heldigvis tok jeg ikke bilde med mitt "brune" hår. 

Jeg er syk idag, så det er ikke stort å blogge om.. (:

POSTED 07.03.2012 // Kl. 16:30

KAMERAUTSTYRHei hei! Siden jeg ligger hjemme og er syk er det ikke stort å blogge om idag, derfor tenkte jeg jeg kunne vise dere kamerautstyret mitt. Har fått noen spørsmål som "hvilket kamera har du?", "hvordan er den nye linsen?" og alt slikt så nå får dere i alle fall svar!

 


 

Kamerahuset: Jeg har Canon EOS 450D. Kameraet har mange fine innstillnger og jeg er mest glad i de manuelle funksjonene. Kameraet har autofokus og bildestilene auto, portrett, landskap, makro, sport, natt portrett og uten blitz i tilleg til bildestilene hvor man kan mikse litt selv, nemlig P, Tv, Av, M og A-DEP. Det har et vanlig minnekort som man bare kan stikke rett inn i pc'en, uten å måtte ha en kabel. Det går dessverre ikke ann å filme med, men det klarer jeg meg uten. Det er også mulig å sette kameraet på stativ, feste på ekstra blitz og koble kameraet til tv eller pc'en. 

Objektiv 1: Jeg har to objektiver, det ene er Sigma DC 17-70mm. Det er fint å bruke til "all-around" bilder og makro bilder. Det egens ikke spesielt godt til portrettbilder siden bakgrunnen ikke blir særlig blurry. Det kan zoome langt/langt nok. Det har autofokus og man kan låse fast zoomen når den ikke er i bruk. Linsen er ganske stor og tung, men tar flotte bilder.

Objektiv 2: Dette er Canon EF 50mm. Det funker veldig fint til portrett- og hverdagsbilder. Mange får litt sjokk når de først bruker det, fordi de ikke vet hva denne linsen har å by på. Den er litt zoomet inn, og det går ikk ann å zoome inn eller ut. Den fokuserer kun på en ting så alt rundt blir veldig blurry, noe som egner seg godt når det kommer til portrettbilder. Objektivet kjøpte jeg på Japanfoto for 900(?) og det angrer jeg ikke på i det hele tatt.

JOBY Gorillapod: Dette er en herlig oppfinnelse! Den kan snurre seg rundt nesten alt mulig så du kan ta bilder overalt. Den tar ikke stor plass og tåler selv tunge speilreflekser. Den kan formes og endres på akkuratt slik man vil så den er perfekt til å ta bilder ute. Den kan feks. snurres rundt et tre, heh. Tror den koster rundt 600?

5 in 1 remote control: Denne er helt perfekt for bloggere! Den funker fint på avstand og egner seg godt for outfit bilder og når du ikke orker å løfte kameraet kan du heller bare la det stå på benken og trykke på knappen. Jeg har ikke tatt meg tid til å finne ut av hvilke knapper som gjør hva, men jeg kan to av de! Fikk den av Helenebeste til jul!


Har også en kameraveske og en slik for å holde lyset unna, men finner et ikke akkuratt nå, så vi snakkes (:

 

POSTED 05.03.2012 // Kl. 20:12

SVAR PÅ SPØRSMÅLEr det flere bloggere på ungdomsskolen din enn deg og Fridavik? Hvem? :) Ja, det er faktisk ganske mange! Beklager hvis jeg ikke nevner bloggen deres, men dette er de jeg kommer på i farten: fridavik, liteperfekt, litekreativ, odabjerkevoll, mariestorvik, lisash, annsunn, oneby1

Hva er favorittfargen din? Det er faktisk utrolig vanskelig! Jeg veldig glad i hvit, sort og metalliske farger, men siden det ikke regnes som "vanlige farger" blir det blå og rosa.

Kan du lage en sminkevideo? Hehe, det er en mulighet, ja.

Bruker du extentions? Nei, det gjør jeg ikke. 

Hvilke blogger leser du? tcmn, sophieelise, cathinthecity, imfancy + folk jeg kjenner. 

Hvor mye trener du? Jeg har fotballtrening 2 ganger i uken, ellers trener jeg nede på BestHelse en gang i blandt. 

Hvor mye penger har du på konto? Det har jeg ingen aning om.

Hvordan tar du bildene av deg selv og hvilket kamera har du? Ofte tar jeg bildene selv ved hjelp av en fjernkontroll og gorillapod. Er jeg med venner er det jo gjerne de som tar bildene. Kameraet mitt heter Canon EOS 450D. Jeg har to objektiver, det ene er Sigma DC 17-70 og det andre er Canon EF 50mm. 

Kjøpte du maccen for egne penger? Ja, det gjorde jeg. Hvilket redigeringsprogram bruker du? Før brukte jeg kun picnik. Nå har jeg byttet til å bare bruke iPhoto, ettersom det er så enkelt og har mange fine funksjoner. 

Nevn tre ting som plager deg i dette sekund? Jeg er sulten, men har nettopp spist, jeg har vondt i hodet og at dagen har gått altfor fort. 

Hvordan får du håret ditt så langt? Jeg gjør ikke noe spessielt egentlig. Den eneste grunnen til at det er så langt er fordi jeg aldri vil klippe det. Nemlig av den grunn av at det alltid blir 10 cm kortere enn det jeg ba om. 

Bruker du selvbruning? Vil tro det er ganske tydelig at jeg ikke gjør det. 

Er du sarkastisk? Ikke i det hele tatt. Jeg er aldri sarkastisk. (See what i did there?)

Er du mørkeredd? Ja, jeg er en pyse. Jeg hater å gå alene om kvelden og jeg spurter til sengen hvis jeg har gått på badet om natten.

Jeg har fulgt bloggen din lenge og lurer på hvorfo du enda ikke har kjøpt jeffrey campbells? Det var en periode jeg var helt hekta på de, men det begynner å bli en stund siden. Jeg syntes fortsatt Lita'ene er superkule, men det er så ektremt mange som har de. Men jeg har lagt kjærligheten min på noen nye Campbells nemlig Shadow Stud, men de er litt i overkant. 


Det var alt for denne gang! (:

 

POSTED 22.02.2012 // Kl. 13:18

WHAT'S IN MY WALLET?Slik ser min lommebok ut! Det er fra Marc by Marc Jacobs og jeg elsker den. Den får plass i alle vesker, har nok lommer og plass til det jeg trenger. Husker dessverre ikke prisen. 

Kortene/lappene jeg har i lommeboken. 


Et gammelt flexikort med ett stempel igjen og reisekortet mitt. 


3 solkort fra brun og blid, har rundt 80 kr på de til sammen, noe som er ganske lite, men dere ser sikkert på huden min at det ikke blir brukt veldig ofte. heh.
Bankkortet jeg valgte design på i 7.klasse. Jeg var syk, uten sminke og gikk i den største hettegenseren du noen sinne kan tenke deg, så bildet er i tillegg grusomt. / Besthelse medlemskortet mitt. 


Enjoy bonuskort. Dette gir rabatter rundt om kring i Norge, supersmart, men jeg glemmer alltid å bruke den, så jeg har aldri brukt noen av rabattene. / Skolebeviset mitt med bilde fra 8.klasse. Rabattkort fra Bare Escentuals fra Usa. 


Rabatt flyer fra en random butikk på arkaden, vet ikke hvorfor jeg ikke har kastet den.. Men 70% er jo et godt tilbud, selvom jeg aldri har satt foten innenfor den butikken. / Tilgodekort fra 2 år siden fra Oslo sportslager. Må snart bruke det opp for snart går den ut..

 

"Mynter" som gir to gratis drikker på toget. Man får en hver gang man sitter på NSB komfort.

 


Litt mynter. Bonusguiden til Enjoy kortet.


Et sillybandz hjerte jeg fikk av Helene i mai 2011 ellernoe. Jeg er kjempestolt over at jeg ikke har mistet det!


Det var vel alt! Har brukt opp alle lappene i lommeboken på det nye objektivet, men heldigvis skylder Nina meg litt penger så da slipper jeg følelsen av at lommeboken er så tynn! 

Nå skal jeg straks til å fikse meg og legge noen planer. Jeg hater følelsen av å ikke ha noe å gjøre, så nå må jeg finne på noe.  Vi snakkes :)

POSTED 22.01.2012 // Kl. 00:38

ONE TREE HILLPhotos by me. Scenes from 2x5.

POSTED 11.01.2012 // Kl. 23:48

BOHEMIANruff, curly, wavy, soft, harsh, hair

Da var det vel på tide å si natta, men jeg har enda ikke fått sove ordentlig, så det bleet lite "last minute" innlegg. Håper dere alle får en kjempe fin, lang og deilig natt. Sov lenge, drøm søtt og sov godt. Dere ser sikkert at håret mitt er litt uvanlig nå.. Tenkte å prøve ut litt av hvert, så dette ble resultatet. Heh. 

POSTED 07.01.2012 // Kl. 23:57

KULAhei bloggen til thea!!! tenkte jeg skulle vise dere Thea sine digge venner, så her er noen fine bilder! her ser dere altså Marcus, Jacob, meg, Ragna, meg og Fredrik, Jacob, Sunniva, Jenny og meg og Ragna

klem helene

 

POSTED 03.01.2012 // Kl. 07:58

SKOLESTART


POSTED 02.01.2012 // Kl. 18:27

SOMMERSAVNGud som jeg savner sol og varme. Har så utrolig mange koselige minner fra sommertiden og jeg savner det sykt! Hadde en herlig sommer med familie og venner, og tviler på at den blir glemt i nærmeste fremtid. Tenkte jeg kunne dele noe av det med dere ettersom jeg ikke blogget på denne tiden. 

Sverige med Helene og familien hennes. Kjempekoselig sverigetur sammenmed Wekre familien. Digger familien hennes og følte meg nesten som en del av den! Ble også mye tid på stranden og shopping, også spilte vi brettspill om kvelden.Norway Cup. Hver sommer spiller vi cup rett utenfor husdøren min, og det blir bare koseligere og koseligere med årene. Venner, fotball og varme, hva er vel bedre? 

Grilling hos Frida med laget. Alltid like koselig avslutning på Norway Cup. Spiser pølser, spiller fotball i hagen og "prisutdeling". 


Hvaler med jentene ( minus Jenny og Nina). Jeg, Erle, Helene og Juliane var på hytten til Juliane på hvaler. Vi solte oss, badet, spilte spill, kjørte båten og overnattet under stjernene. En venninne av Juliane kom også, Marte, og da dro vi ut med båten til en øde øy et stykke unna og campet der. Vi tok med oss ipodhøytallere, dyner, mat telt og fyrstikker, så lå vi under stjernehimmelen med musikk til langt på natt og grillet marshmellows på et selvlaget bål. Dagen derpå ble vi vekket av Julianes biologiske familie, nemlig en hel haug med sauer. Vi pakket sakene, dyttet båten ned fra stranden og ut i vannet og kjørte tilbake til hytten. Cozy. 


Italia. Jeg, Ronald og Mamma dro til Italia for å sole oss og bade. Var der også med (ste)kusinene mine og familien. Vi bodde først i en koselig liten by, så kjørte vi til et tidligere slott som så ut som Hogwarts og bodde der med de andre.!

Og masse mer kos!

POSTED 21.12.2011 // Kl. 18:10

NY HEADEREttersom jeg nå har byttet design var den andre headeren for liten, så jeg måtte i hu og hast lage en ny en. Den er midlertidig, siden jeg selv ikke er så flink håper jeg at  noen har lyst til å lage den. 

THUMBS UP 4 SELVDIGGERHEADER!


POSTED 19.12.2011 // Kl. 17:11

BOYS WHO.. 

POSTED 18.12.2011 // Kl. 23:31

KOMMENTARFELTET ER FIKSET!Så da er alt fint igjen, og det går ann å kommentere inleggene, wiho! 


THUMBS UUUUUUUP!

POSTED 17.12.2011 // Kl. 13:47

CREDS TIL HELENENoen som har lagt merke til noe nytt å bloggen? Designet! Supre Helene har fikset hele designet mitt ettersom hun er fantastisk flink og villig. Jeg selv er utrolig dårlig å det, så det at jeg har henne er herlig. Thumbs up til Helene! Hva syntes dere om det nye designet? 

Cody Simpson: Angel

POSTED 10.12.2011 // Kl. 18:15

DESIGNET ER UNDER REDIGERING OG DET ER EN MIDLERTIDIG HEADER..

POSTED 10.12.2011 // Kl. 16:15

ØNSKELISTE 2011
1. Jeffrey Campbell sko Fåes kjøpt på nettet og noen skobutikker, f.eks. Lille Vinkel Sko i lille grensen. 2. Sensai pudder fra Kaneboo, farge 202 Fåes kjøpt på Steen & Strøm. 3. Genser fra Mango strl. S til 449 Fåes kjøpt på Mango butikker. 4. Genser fra Gina Tricot til 299kr, strl. XS Fåes kjøpt på alle Gina Tricot butikker. 5. Sims 3 Kjæledyr til 299  Fåes kjøpt på spillbutikker, som f.eks. platekompaniet. 6. GorillaPod kamerastativ til ca. 600 kr Fåes kjøpt på de fleste fotobutikker. 7. Macbook Pro 15-inch fåes kjøpt på de fleste elektronikk butikker, f.eks. Eplehuset, Expert, Humac. Elkjøp. 8. Hvit iPhone 4s Fåes kjøpt de fleste steder, f.eks. samme som nevnt under macbook. 


1.Ripped (Dyed) Shorts fra Runwaydreamz.com. 2. Kabuki Brush fra Bodyshop til 189kr. 3. Half'n half lipstick fra MAC cosmetics til 175(?)kr. 4. Faux Lipstick fra MAC cosmetics til 175(?)kr. 5. St.Tropez everyday gradual tan fåes kjøpt Vita til 399(?). 6. 50mm linse til Canon kamera. + PENGERRRR!

Sikkert noe mer også, men jeg kommer ikke på det nå. 

POSTED 08.12.2011 // Kl. 02:11

THEUS & RAGNUS POWERHEIA BLOGGEN! :)

Idag har thea aka stjerna jr vært på Liseberg og galla middag i Göteborg pga ungdommens fredspris, der vi kom på siste plass.. ! woohooo, meen, look at the bright side of life: vi koste oss hvertfall! men, jeg ogErle ble svindlet... ikkje bra. Thea møtte en svensk venn som hun hadde møtt i mallorka sommeren 2010, TILFELDIG! Nå ligger jeg i sengen som skriver et gjesteinnlegg på bloggen til Theus. Jenny, Vilde og Thea ser på tv, hvis dere lurte. TAKK FOR MEG :) SNX xDDD<33


Med vennlig hilsen verdens kuleste Ragna aka STJERNAA ♥

POSTED 02.12.2011 // Kl. 17:36

GAGA GOING OVERBOARDSå den nye videoen hennes ble lagt ut idag, no suprise er Lady G blitt enda villere og dramastisk. Etter min mening er det litt mye, men hva tenker dere?

POSTED 01.12.2011 // Kl. 18:46

THINGS I LOVE ABOUT WINTERTumblr_lt6960ektp1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v48bj5q1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v4nc3fm1r39wngo1_500_largeTumblr_lsvse6vdzh1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lsvssk9upa1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lsvt3uhwgj1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4le4rwyb1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lmt3wvf1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lubsjkn1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lykuvuh1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt6955lq631r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a6uhpky1r39wngo1_500_largeTumblr_lt697ej2od1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a7rmnvd1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a8axonw1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6aahbexn1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6agojmpr1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ar7mfef1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6avswne31r39wngo1_500_largeTumblr_lt6nd3izse1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6neq0kwb1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6nf9dxxo1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ngcwwf61r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v5mxda51r39wngo1_500_largeTumblr_lt6njbmwif1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ngsuefa1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6njus0us1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uvm1daz1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uzcvhdz1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uzulepy1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v32ycdt1r39wngo1_500_largeTumblr_lt4lahq9rd1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt6nitl25v1r39wngo1_500_large

POSTED 29.11.2011 // Kl. 15:17

LIFE'S NATURAL HIGHSTumblr_lqt5a0tfzi1qaobbko1_250_large

POSTED 25.11.2011 // Kl. 23:19

IKKE I BLOGGHUMØRDenne bloggen skal ikke bli en sippeblogg, derfor har jeg ikke skrevet noe Idag. håper jeg er oppe og går i morgen, så mest sannsynlig vil dere da gå et ordentlig innlegg. men for nå; vi snakkes.

Men jeg har forresten en god nyhet.. i alle fall for meg, check this out:

POSTED 24.11.2011 // Kl. 21:00

STEM PÅ MEG I FOTOKONKURRANSEHeihei herlige lesere!

For noen dager siden deltok jeg i en fotokonkurranse om å vinne en rabattkode på nelly. Det viser seg at jeg er en av 4 deltagere, og jeg trenger all hjelpen jeg kan få til å vinne. Hadde satt kjempestor pris på om dere stemte på meg! ♥ Jeg deltok med bildet som dere ser under, i konkurransen er det merket som "bilde 2", så skriv noe slikt som "Stemmer på bilde 2" eller noe slikt, så hadde det vært supert!

STEM HER: http://youcanblowme.blogg.no/1322161877_foto__stem_p_det_bild.html


føler jeg hr postet dette bildet liiiitt for mange ganger nå, så dette blir siste! promise. 

POSTED 24.11.2011 // Kl. 16:52

BEFORE I DIE
Tumblr_lu8zfs3bju1r29t5yo1_500_large_176309879_largeTumblr_lu7ff4ojgi1r29t5yo1_500_large_176309802_large313086_222175501182307_128943437172181_653403_570329973_n_large_176309722_largeTumblr_luxw450brx1qhyitjo1_500_large_176310377_largeTumblr_luxw90mjqo1qhyitjo1_500_large_176310349_largeTumblr_luxw2hevd11qhyitjo1_500_large_176310327_largeTumblr_luxvx4z74z1qhyitjo1_500_large_176310310_largeTumblr_luxvwq9lxt1qhyitjo1_500_large_176310289_largeTumblr_lubjzn4ymt1r29t5yo1_500_large_176310255_largeTumblr_lubadzx9az1r29t5yo1_r1_500_large_176310217_largeTumblr_lub3aaczw31r29t5yo1_500_large_176310180_largeTumblr_lub0obucpf1r29t5yo1_500_large_176310156_largeTumblr_lu80s7d0xo1r29t5yo1_500_large_176310096_largeTumblr_lu80klqugb1r29t5yo1_500_large_176310028_largeTumblr_lu80guos0b1r29t5yo1_500_large_176309957_largeTumblr_lu9gxvqsmc1r29t5yo1_500_large_176309924_largeTumblr_lscufeevmb1r29t5yo1_500_large_176309762_large299832_313867611961410_188376731177166_1417086_1736294465_n_large_176309678_largeTumblr_lu80latt5i1r29t5yo1_500_large_176310069_large

Ide av Ingvild

 bilder Weheartit

POSTED 24.11.2011 // Kl. 15:38

FOLLOW MEinstagram; theaelvestuen
twitter; theaelvestuen
weheartit: theaelvestuen
youtube: theskjeee
lookbook: Thea Elvestuen

jeg finnes altså på de fleste nettsider, så det er bare å søke meg opp! heter praktisk talt det samme overalt foruten noen unntak.
see yaaah!

POSTED 21.11.2011 // Kl. 20:47

WHERE THE MAGIC HAPPENSDa har jeg endelig fått ny seng! Wehoo. Har blitt så lei av sengen min at jeg virkelig ville ha ny. Hadde en slik 150år gammel prinsesse seng med sengegavl, veldig fin, men tok mye unødvendig plass også. Så nå har jeg i alle fall en helt vanlig "madrass" dobbeltseng. Vi snakkes (:(:
Og i tilfelle dere skulle til å spørre om håret mitt; HERE YOU GO. En sløyfe, vad tycks? 

POSTED 01.11.2011 // Kl. 21:52

TING DERE IKKE VISSTE OM MEG.. At jeg har farget håret mørkebrunt før. Juliane og Erle gjorde det på meg, og det ble grusomt stygt, grågrønnbrunt. Tok fri fra skolen og dro til frisøren dagen etter for å ta avfarving. Deretter ble jeg ginger for det ræva fargen ville ikke vaskes helt ut.

.. At jeg elsker å spise tacolefser. Samme om de er varmet eller ikke, jeg klan likeså gjerne spise de helt tørre som et mellommåltid.

.. At jeg er livredd for katter, men syntes samtidig at de er helt utrolig søte.

.. Jeg har høydeskrekk.

.. Jeg hater lakris og melk, usj, 

.. Favoritt artistene mine er Justin Bieber, Green day, All star weekend, Big time rush, Paramore og Greyson Chance. Love it.

.. Jeg loker artige daglig, og ler meg i hjelp hver dag. "En god latter forlenger livet!". 

.. Jeg ELSKER pops.

.. I min framtid ser jeg verdensherredømme!


Noe du ikke visste? (:

 

POSTED 31.10.2011 // Kl. 19:51

LER MEG IHJELHahaha, loveit. 

Hva syntes du? 

POSTED 31.10.2011 // Kl. 19:48

KLASSEBILDET TJUEELLEVESiden jeg klarte å rote bort lappen med innloggingsdetaljene har jeg ikke fått sett klassebildet før. Men idag fikk jeg svar på mailen jeg hadde sendt til Ariel foto og fikk logget meg inn. Ble ganske fornøyd med klassebildet så dere kan se det... hehe. Hvordan ble ditt klassebilde? 

Var borte fra skolen idag, syk u know. Så jeg slappet av i hele dag, untatt den lille timen jeg brukte på å bake kanelsnurrer. Når skoledagen til Helene og Erle var over kom de bort til meg og spiste opp kanelsnurrene mens vi drev med naturfagsinnlevering ( levers i morgen :((( ). Men nå må jeg gå, skal gjøre ferdig naturfagen! God natt herlige lesere (:

KLASSEBILDET I FJOR (8.KLASSE)


I ÅR (9.KLASSE, hvis du er dårlig i matte) :


Hvilket var finest? Endret meg? 

POSTED 25.10.2011 // Kl. 11:52

JEG VANT BILLETTER TIL FOOTLOOSESo excited! Hvis dere ser litt lenger ned på bloggen min så vil dere se et innlegg med navnet "DANCE", og her skrev jeg at jeg veldig gjerne ville se filmen, og linket til en konkurranse. Og vet dere hva? Jeg vant! Eller.. jeg kom på 2.plass, men jeg fikk billetter til filmen++! Dette er hva jeg vant: iPod dock med lysende Footloose-logo + hodetelefoner + originalfilmen fra 1982 på DVD + 2 kinobilletter!

WEHO! 


HAPPY FACEEEE

POSTED 23.10.2011 // Kl. 18:46

KONTAKTOm du skal kontakte meg ang blogg-realterte saker, dvs feks. mulig sponsing eller henvendelser, send gjerne mail til: theskje@gmail.com

Mine navn på forskjellige sosiale medier er: 

Instagram - theaelvestuen

Youtube - theaelvestuen

Facebook - Thea Elvestuen

Twitter - theaelvestuen

Weheartit - theaelvestuen

 

POSTED 18.10.2011 // Kl. 19:18

FIKSER LITT PÅ DESIGNETså om det ser litt rart ut, vit at det ikke varer for alltid. 

POSTED 16.10.2011 // Kl. 23:38

OM MEGHei på dere!

Mitt navn er Thea Elvestuen. Jeg er født en kald vinterdag den 26.desember 1997. Jeg har en eldre søster og bor for øyeblikket hos moren min. Jeg elsker å være med venner, fotografere og skrive, dermed lagde jeg denne bloggen, så jeg kan huske minnene dag for dag. Det er helt herlig å ha en blogg, nettopp fordi du alltid har noe å se tilbake på, minnene ligger der alltid. Jeg blogger også for å dele hverdagen min, antrekkene mine og alt annet som passer meg.

Jeg bor i Oslo og går på Handelsgym vgs, tidligere har jeg gått på Brannfjell ungdomsskole og Bekkelaget barneskole. Jeg er usikker på hva jeg ønsker å gjøre videre i fremtiden, kanskje tar jeg et fri år eller kanskje studerer jeg utenlands en stund? Tiden får vel vise. 

Jeg liker å være kreativ, dermed alt som tegning, fotografering, o.l. passer meg utrolig godt. Jeg elsker å lage ting, altså følelsen når sluttresultatet blir fint, dermed er jeg veldig glad i DIY prosjekter av alle mulig slag. Ellers liker jeg sport. Selv om jeg kanskje ikke er så utrolig flink syntes jeg det er gøy å trene og holde meg i form. På  fritiden er jeg som oftest med venner og koser meg som tenåring! 

Håper dere vil like bloggen min!  

POSTED 16.10.2011 // Kl. 14:49

HVA VIL DERE LESE OM?Hva vil dere ha mer av? tekst, bilder, flere innlegg? saker? bare hverdag? anbefalinger? outfits? videoblogger? TELL ME.


Bildet er fra i går.

POSTED 11.10.2011 // Kl. 14:45

DRAW YOURSELF A LIFEVondt i hodet og trøtt. Noen som har noen forslag på hva jeg kan tegne?


Tegnet den på flyet, ikke klag. 

 

hits