POSTED 31.01.2012 // Kl. 23:26

TODAY'S DETAILSSom jeg nevnte i forrige innlegg kjøpte jeg meg noen ringer i byen. De er helt enkle og passer alt, dessuten var det ca 11 stk i pakken, så da har jeg mye å velge mellom! Men her er i alle fall en del av dagens outfit. Det var ikke superspennende, så detaljene var vel det eneste som var interessant. Hva syntes du?


Natta :)

POSTED 31.01.2012 // Kl. 23:02

THIS DAYHei alle sammen! Beklager for å ikke ha blogget før idag, men jeg har ikke hatt tid. Jeg var nemlig først i byen med Helene for å kjøpe en veldig forsniket julegave til henne. Jeg kjøpte meg noen ringer også, noen veldig enkle og små. De er kjempesøte og passer til alt! Etter det var jeg med henne til tannlegen, heh. Første gang jeg har vært hos en reguleringstannlege, så det var noe nytt. Nå har jeg vært på trening, og ser for øyeblikket på Frustrerte Fruer!

Hatt en fin dag? Oppdateres senere idag!


YEEEEY, tannlege!

POSTED 30.01.2012 // Kl. 23:19

STEM!Hei hei! Det er vel på tide å legge seg snart? Det skal i alle fall jeg, har hatt et tonn med lekser idag, så det ble en ufrivillig bloggpause. Beklager det. Har faktisk filmet litt i dag. Jeg skulle nemlig prøve å lære meg å spille trommer, og Ragna var læreren min, så det sier seg vel egentlig litt selv at det ikke gikk fullt så bra. Men fra en håpløs musiker til en vellykket en; Julie Maria Dahl skal være med på MGP på lørdag, og jeg har et tips til dere alle; STEMSTEMSTEM. Hun er kjempeflink til både å synge, danse og spille, så mange av dere kjenner henne sikkert fra AF1, der hun spilte Mira?

Lykke til Julie :)

Bilde fra: dittoslo.no

 

Bilde fra: escXtra.comPOSTED 29.01.2012 // Kl. 23:02

ROADTRIPHei alle sammen! Etter en koselig kveld hos Juliane har jeg i dag vært hos besteforeldrene mine på Eina for å hente noen ting. Søsteren min flytter nemlig ut i morgen (!!!), så vi var der oppe for å hente litt møbler og slikt. Ellers har jeg ikke gjort mye idag, ettersom dette tok hele dagen. Heldigvis har jeg ingen prøver i morgen, så da slipper jeg å drive med det maset og kan heller slappe av litt før enda en skoleuke begynner. 

Tok noen bilder i stad, men det ble dessverre ingen av meg ettersom jeg ikke orket å sminke meg eller fikse meg på noen som helst måte. Men anyways: 

<a title="Theskje" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=272893&f=true" target="_blank"><img alt="Theskje" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=272893&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

 

POSTED 29.01.2012 // Kl. 19:50

TRENINGWohao! See yah. Blogger etter trening!
POSTED 28.01.2012 // Kl. 23:23

BUDDIESHei hei! Sorry for lite blogging i dag, prøvde meg på en sminkevideo, men den ble litt fucka med lyden og slik, men kan kanskje legge den ut senere. Nå er jeg, nina og sahra hos Juliane og koser oss med godteri og skal kanskje se en film. Kjempekoselig kveld :)

Ninaaaaa

Julianeeeee bestevenn

Sahraaaa

POSTED 28.01.2012 // Kl. 01:24

SPØRSMÅLSRUNDEHei hei! Tenkte jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde siden jeg enda ikke har hatt noen på denne bloggen. Har tenkt på det lenge, men har ikke fått ut fingeren før nå. Dere forstår sikkert selv hva jeg svarer på og hva jeg ikke svarer på. Sett i gang!

VIKTIG! Skal jeg skrive svarene eller svare på video? Håper dere ser at fargene i bildene er redigert, aka jeg er ikke hvit. 

Over til min dag! Jeg har ikke gjort noe produktivt i hele dag.. "stolt". Jeg sovnet etter skolen, og ble vekket ti tusen ganger av at mobilen min ringte, så jeg vurderte å selnge den i veggen, for så å drukne den i badekaret. Og det er ikke tull en gang.. Men egentlig har jeg hatt en sykt deilig dag! Nå tenker jeg å se en film jeg har lengtet å se i en evighet! Nemlig "Beastly", han som er med er så sykt kjekk ( Alex Pettyfer), så jeg har siklet etter at den skal komme på kino i norge helt siden jeg så reklame for den i New York i vinterferien i fjor. Hjertet mitt krympet litt når det ble annonsert at den ikke ville komme på kino her i landet... Men nå skal jeg i alle fall se den! Natta 


POSTED 27.01.2012 // Kl. 15:35

TGIF

POSTED 26.01.2012 // Kl. 17:15

GJESTEINNLEGGheja bloggeen

Siden theus er opptatt, skriver jeg (stjerna) et innegg for henne.

Idag har jeg, Juliane og Thea vært hos juliii! kosepose, thea skal på trening idag og danse zumba(?) ...jeg liker krabber.. ikke døm..

jaja, kult innegg eller hva? snakkes søte lesere!!! 

thea liker å synge i dusjen btw..

- stjerna

POSTED 25.01.2012 // Kl. 23:59

DIP DYE: HVILKEN FARGE?Hatt en herlig chilledag alene. Jeg er et matvrak og har dyttet i meg litt av hvert mens jeg har sett serier på pc´en, chill. Tidligere i kveld var jeg på pilates med Helene og Vilde. Idag ble det fokusert på rygg og rumpe, og for å si det sånn; noen kommer til å være støle i morgen, fyfaen. jeg trodde bena mine skulle falle av! Neida, så ille var det ikke, men jeg tenker jeg kommer til å merke det i morgen.. Natta :)

Men jeg ahr et spørsmål; hvilken dip dye farge syntes dere er finest? Jeg er jo helt nybegynner på redigeringsprogrammer, så dette gikk på trynet, men det hjelper i alle fall fantasien litt? 


Rød, Grønn, Lilla/blå, Turkis/blå, Fargerikt.

POSTED 25.01.2012 // Kl. 18:48

LET´S ROCKBeklager for å ikke å ha holdt bloggen på topp denne uken, jeg har hatt prøver og masse lekser, så måtte fokusere på skolen denne uken. Men snart blir det heldigvis noen videoer, anbefalinger og slikt! Skal også ta noen ordentlige bilder snart! Men i dag har jeg jeg bare slappet av og kost meg i sofaen. Nå skal jeg ned og trene, så vi snakkes i kveld!
POSTED 24.01.2012 // Kl. 23:01

BLOGGFRIHei alle sammen! Hadde egentlig bestemt meg for å ha bloggfri idag, men ettersom jeg ikke hadde sagt ifra følte jeg jeg måtte det. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge idag, fordi jeg prøve i morgen, har laget middag og nå vært på trening. 

Jeg vet dere hater "liten tid, det betyr photo booth"-innlegg, så beklager. Men jeg orker ikke dra frem speilrefleksen.. Kommer sterkere tilbake i morgen da! Ha en fin kveld videre :)


klokken ellve, med halvvått hår og uten sminke.. DET BETYR BILDEREDIGRING TIL TUSEEEN.

POSTED 23.01.2012 // Kl. 23:17

HAPPY!!!!Hei hei folkens! 

Etter skolen idag dro ned til for å møte mamma på oslo city og endelig kjøpe den nye mac´en. Da babyen var i trygge hender gikk jeg opp til Ferner jacobsen for å møte Helene og Erle som var på jakt etter jakke til Helene. Etter å ha dratt byen rundt fant hun endelig en kjempefin canada goose i bogstadveien. Vi var også på cafè og koste oss med mat og drikke. Jeg kjøpte meg også en strikket hals på bik bok for 29(!!!)kr. Vinden blåste surt og ettersom jeg ikke hadde på noe skjerf passet det perfekt! Herlig dag. 
Finfine meg atm! Natta folkens! :)

POSTED 23.01.2012 // Kl. 00:02

NEW HEELSÅhh, lykkerus. Storesøsteren min har jo vært i London de siste dagene, og selvfølgelig shoppet hun en del. Og siden hun er så fantastisk har hun også kjøpt noe til meg! Fikk noen supersøte nye sko og en donut. Rett før hun dro kjøpte hun også en ny ring her i Oslo, men fant ut at hun ikke ville ha den. Jeg hadde faktisk allerede sett på den ringen, og ble kjempeglad når hun hadde kjøpt den for så å gi den til meg. Skoene er forresten litt små, så hvis dere har noen tips for å vie dem ut litt så er jeg åpen for forslag! Eller har jeg ikke gjort stort idag. Jeg har sovet, dusjet, spist, gjort lekser og skrevet en hel naturfagsinnlevering (it's due tomorrow.. ). Herlig dag!Skjollete fot? neeeeei

POSTED 22.01.2012 // Kl. 00:38

ONE TREE HILLPhotos by me. Scenes from 2x5.

POSTED 21.01.2012 // Kl. 23:24

ATMFor øyeblikket ligger jeg i sofakroken og ser one tree hill episoder fra sesong 5. Jeg dytter i meg pops og føler jeg skylder meg en tur på treningssentret i morgen.. lol, som om jeg orker det, jeg er jo latskapen selv. I dag har jeg ikke gjort stort, har vel egentlig bare spist, sovet og sett tv.. chill.


I. love. it. so. much

POSTED 21.01.2012 // Kl. 18:05

YESTERDAYFikk dessverre ikke tid til flere innlegg i går, beklager. Etter å ha friket ut over å ikke få tak i folk poppet det opp en chat fra Juliane. Vilde hadde visst mobilen min, og hadde svart da hun ringte. Men ettersom vilde skulle på hafjell spurtet jeg 1000 meteren ned til henne for å fa tak i mobilen. Da jeg skulle til å dra hjem ringte Juliane plutselig og sa hun stod utenfor døren min, så jeg måtte selvfølgelig spurte opp igjen..  Vi tok oss en kopp kakao før vi tok bussen ned til byen for å møte Ragna, Erle og Helene. Vi møttes på peppes og fetet oss opp med masse god pizza. Vi skulle egentlig også på kino, og jeg skulle kjøpe macen, men vi fant ut av det ble for stress, så vi bestemte oss for å overnatte og heller bare dra hjem nå. Jeg og Ragna ble med Helene hjem til hennes superhyggelige familie og jeg stappet i meg enda mer mat (hvem sier vel nei til taco?). Vi spilte som alltid litt wii, og jeg knuste Ragna i baseball. Da jeg var så proppmett at jeg nesten ikke kunne gå dro vi opp til Erle, for så å ha en kjempekoselig kveld. POSTED 20.01.2012 // Kl. 15:03

HVOR ER MOBILEN MIN?Fuckfuckfuck. Har klart å miste mobilen min, og jeg trenger den virkelig! Ingen er hjemme og vi har ikke hustelefon, fml. Noen som har sett den? Mistet den på skolen. 


day 20 of 366

POSTED 19.01.2012 // Kl. 22:39

HOW I SPENT MY DAYJeg klarer faktisk ikke å øve til prøver nå, og jeg forstår ikke hvorfor. Humøret er på topp, men har virkelig ikke motivasjonen. I don´t get it. Men i alle fall har jeg idag kun sett den "nye" pretty little liars episoden og noen gossip girl-episoder, mens jeg er fetet meg opp på ostesmørbrød og kakao. Nå må jeg faktisk åpne fransk boken, men får det ikke til så jeg får håpe en varm dusj og en ny kopp kakao vil hjelpe meg litt på vei. Ønske meg lykke til på prøven? Jeg trenger det. 

 POSTED 19.01.2012 // Kl. 17:04

VLOG!Tid for en ny videoblogg! 

HD!

POSTED 18.01.2012 // Kl. 23:18

GOOD GIRLSGod kveld! Som sagt var jeg blir trente på Best istad sammen med Malin, Vilde, Amanda og Helene! Vi tok et pilates kurs og alle digget det, så det blir nok de samme planene neste onsdag! Nå ville jeg egentlig bare si god natt! Jeg skal enda ikke legge meg, fordi jeg må øve til morgendagens prøve.. Wish me good luck! :)

POSTED 18.01.2012 // Kl. 18:40

HVEM ER DET SOM BLOGGER FOR MEG?Okei, helt ærlig skjønner jeg ingenting nå.. De 2 forrige innlegget er ikke skrevet av meg, og jeg har ikke peilig på hvem som har skrevet de. Amanda? Juliane? Nina? Helene? Jenny? hveeem? Fint å vite at når jeg selv ikke blogger har jeg noen som gjør det for meg, hihi. 

Idag startet jeg i alle fall dagen uten sminke! Våknet åtte, når vi startet kvart over åtte så jeg fikk ekstremt dårlig tid. Prioriteringen var å kle på meg i steden for å sminke meg, og jeg tviler på at noen hadde valgt noe annet. Etter skolen har jeg kun øvd til prøve og hadde egentlig planer om å ta meg bloggfri helt til ikveld. Men slik ble ikke saken, hehe. Nå skal jeg snart på trening, snakkes!
POSTED 18.01.2012 // Kl. 18:06

ÅPEN RYGG?Det er blitt veldig trendy for tiden med åpen rygg på klær. Synes dere også det er fint, eller er det litt for mye? Jeg synes selv det er helt herlig på noen plagg, men det kan bli litt feil på andre. Hva synes dere?


Denne kan kjøpes HER                                                                            Denne kan kjøpes HERDenne kan kjøpes HER                                                                     Denne kjøpes HER

POSTED 18.01.2012 // Kl. 16:55

CARAMEL FUDGE BROWNIESHei folkens! Denne oppskriften og bildene er "stjålet" fra Passion 4 baking.com, som er en helt herlig side/blogg med masse fine og gode oppskrifter, hvis du allerede ikke har vært der anbefaler jeg deg å ta en titt innom!

 

Caramel Fudge Brownies

Langpanne, ca. 15 x 20 cm

I stekeovnen: 175 °C i ca. 30 minutter

 85 g smør

 230 g mørk 70 % sjokolade

 150 g sukker

 2 ss expresso kaffe

 2 store egg

 35 g hvetemel

 135 g valnøtter

 karamell


Smelt sjokoladen og smøret, bruk vannbad sånn at det ikke svir seg
Rør godt sånn at det ikke blir klumper

Tilsett sukkeret og rør godt om
 Så trenger du to egg..
Rør inn ett og ett egg om gangen, men rør godt mellom hvert


Så tilsetter du expressopulver og mel, rør til du ikke har noen klumper
Etter det tilsetter du valnøtter, du kan også bruke andre ting som peanøtter eller pecannøtter

Deretter heller du bare røren i en panne, det går også ann å bruke en litt mindre form for å få litt høyere brownies.

Husk å legge bakepapir i formen.

Etter du har helt røren i formen, tar du bare på klumper av karamell.. Mmmm!

Stek browniesen på 175°C i ca 25-30 min!

Så lar du de avkjøle deg HELT
Da får du disse deilige Browniesene!Synes dere det så godt ut ?

POSTED 17.01.2012 // Kl. 18:01

ANBEFALING: KRØLLTANGHei alle sammen! Som dere sikkert har sett gikk jeg med krøller i går, noe som er ganske ulikt meg. Vi har et par krølltenger hjemme, men jeg har aldri syntes at noen av de er spesielt gode. Men for noen dager siden kjøpte søsteren min en ny en! Denne er fra gorgeous og har et kjempe søtt design. Den er helt svart med små "diamanter" på håndtaket. Krøllene holder i en evighet og på meg av de like fine etter 24 timer. Du kan lage mange forskjellige krøller og bølger, og den er veldig lett å bruke. Noe veldig positivt er at den varmes fort opp. En liten er at det kan være vanskelig å bruke den når du har ganske langt hår, slikt som meg, for da kan håret gli vekk nokså lett. Det følger også med en veldig fin brosyre med instruksjoner om hvordan du bruker krølltangen. Tipp topp tommel opp!


No politics...

No religion...

Just gorgeous

POSTED 16.01.2012 // Kl. 23:04

FRIENDSJeg har hatt en super dag med Helene. Vi har kost oss foran tv'en, tatt bilder og bakt boller. Heh, vi er litt tapere, men det er det som er kos! Etter å ha bakt de største bollene noen sinne kom også Erle bort. Vi pratet og fetet oss opp. Jeg har i dag også gått med krøller for en gangs skyld. Er vanligvis ikke veldig fornøyd med håret mitt, men helt ærlig lagde den nye krølltangen til søsteren min helt herlig englelokker, fyfaen. Vurderer å lage et innlegg om det senere.Men for nå; natta :)

Dette er forresten bilde fra ett døgn etter jeg krøllet det.. hih  

POSTED 16.01.2012 // Kl. 17:19

OUTFITEt outfitbilde ut for en gangs skyld! Hehe, har supre Helene som fotograf og gjest, så det er jo herlig. Vi koser oss stort og har sett tv. Men siden begge er storspisere blir det nå en tur på kjøkkenet. Blogges, hehe. 
POSTED 15.01.2012 // Kl. 18:11

SUNDAYEtter å ha sovet hos Jenny måtte hun på landslagsuttak. Hun er den best cheerleaderen noen sinne, så det er ingen overraskelse at hun ble valgt. Hun har også vært med på norske talenter hvis dere ikke visste det! Men i alle fall; Grattis beste! Jeg dro hjem og hadde rundt ti minutter på meg å skifte ut av pysjen (ja jeg går gjerne ut i pysj når jeg har sovet hos folk, hve gjør vel ikke?), sminke meg, gre ut den verste floken noen sinne og finne klær. Men jeg rakk det heldigvis før MarcusBeste kom bort og vi dro ned til kirken som en del av konfforbredelsene. Etter å ha vært i kirken har jeg ikke gjort stort, kun ligget på sofaen og slappet av. Deilig chille dag, men det eneste jeg klarer å tenke på at det er mandag i morgen. Fuck sundays and mondays. 

POSTED 15.01.2012 // Kl. 14:01

GÅRSDAGENBeklager for å kun mobilblogge i går, men det var en veldig hektisk dag og jeg hadde aldri tilgang til pc. Men som sagt spilte vi cup i moss i går. Det var første gang vi spilte med vant/vegger rundt banen så det var litt uvant. De hadde "pølse i vaffel" der, kan ikke si det hørtes så godt ut så jeg tviler på at noen på laget kjøpte det. I tillegg luktet det dritt der, "mosselukta" som sikkert noe har hørt om som stinket. Etterpå dro jeg ned til Nina på kosekveld med henne og Jenny. Alle var helt utamattet pga treninger og cup så det var lite med liv. Men vi så film og spiste peppes og kose oss stort. Endte med å sove hos Jensemann/Jenny. 
POSTED 14.01.2012 // Kl. 23:14

VENNEKOSHei venner, ehe. Er nå hos nina og vi koser oss stort. Vi har sett film og spist peppes. Skal sove hos Jenny, så det blir ikke mer blogging i kveld. Hatt en fin dag?

Jeg har ikke på meg en dritt sminke, så ikke mobb.

Nina har så fin hånd asså!

POSTED 14.01.2012 // Kl. 11:51

I MOSSHei hei! Er for øyeblikket i Moss på cup med laget, noe som alltid er koos. Jeg scorte faktisk i den første kampen og jeg er stooolt. Snakkes senere :)

POSTED 13.01.2012 // Kl. 22:09

SMILE BITCH, IT'S FRIDAYEndelig helg! Skolen begynner allerede å gå meg på nervene, og jeg er superglad for å kunne få en liten pause nå. Men det blir ikke store pausen ettersom jeg skal spille cup hele helgen! Men det blir jo kos fordet, å være med laget er alltid hyggelig. Idag har jeg i alle fall vært på skolen. Jobbet som vanlig i kantinen ettersom det er vår klasse som har den nå, og jeg må si en ting; fuck dere som kaster ting på bakken og legger fra dere på bordet; I'm not touching that shit. Er det så vanskelig å kaste det i søppelet? Bitches. Etter skolen slappet jeg av, før vi dro på konf møte. Vi hadde "Friday night" hvor vi hadde slike leker osv. En av lekene var "det eller det" (ellernoe) , og et av spørsmålene ble blogg eller facebook, jeg valgte jo selvfølgelig facebook, ehe, men en av lederene valgte blogg! Han har den beste bloggen, nemlig http://pizzaprinsen.blogg.no/ anbefaler alle å sjekke den ut! Fortjener topplisten! 


Bilde fra da jeg hadde med Erle til Usa i høstferien.. miss it.

POSTED 12.01.2012 // Kl. 18:51

THE GREAT DEPRESSIONHei hei! Istad var jeg i byen sammen med Helene for å møte Pappa og kjøpe min nye lille engel, en mac book pro. Men ettersom jeg alltid er så uheldig var det utsolgt overalt, så jeg må vente leeeenge. Så har jeg bakt kaker med Erle, men nå må jeg gå, skal nemlig på konfmøte.
BAIIIII

POSTED 11.01.2012 // Kl. 23:48

BOHEMIANruff, curly, wavy, soft, harsh, hair

Da var det vel på tide å si natta, men jeg har enda ikke fått sove ordentlig, så det bleet lite "last minute" innlegg. Håper dere alle får en kjempe fin, lang og deilig natt. Sov lenge, drøm søtt og sov godt. Dere ser sikkert at håret mitt er litt uvanlig nå.. Tenkte å prøve ut litt av hvert, så dette ble resultatet. Heh. 

POSTED 11.01.2012 // Kl. 19:08

CHOCOLATE FONDUEHei folkens! Etter en lang dag på skolen var det kjempe deilig å kunne belønne seg selv for hard innstats. Jeg og Helene dro ned på butikken og kjøpte kokesjokolade og jordbær, og med mitt herlige fondue sett som jeg fikk til jul inviterte vi over Erle og satte oss i sofaen for å se film og dyppe jordbær i sjokolade! ahh, herlig. Hva har dere gjort til nå? 
POSTED 10.01.2012 // Kl. 22:57

TREASURES IN THE SNOWHva har jeg gjort idag? Spørsmålet jeg møter hver dag jeg skal skrive et nytt blogginnlegg. Men idag har jeg i alle fall vært en tur i byen med Ragna, Helene og Erle. Etter jeg kom hjem endte jeg opp med å sovne på sofaen etter å ha tatt bildene under. Jeg forstår ikke hvordan jeg kan sove så jævla mye.. tornerosesyndrom eller? Heh. Har nå vært på trening, dusjet og sett frustrerte fruer. Kjenner det snart er på tide å legge seg. Natta!POSTED 09.01.2012 // Kl. 22:59

SOVESPILLELISTETenkte å vise dere hva jeg hører på hver kveld og lurer også på om du gjør det samme? Jeg er så heldig å få bruke erle(Erleish) sin spotify ettersom hun har premiuim, så vi deler da også spillelister, så creds til henne! Håper dere liker sangene og liker at jeg har begynt å legge ut sanger i samtlige innlegg. Sov godt og drøm søtt :)

"#"%#%!!"!?)/)%# Hadde lagt inn alle sangene så klarer blogg.no å fucke seg helt opp! grrr... Her kommer i alle fall tittlene for nå: 

 Jar of hearts - Christina Perri 

 Waiting outside the lines - Greyson Chance 

 Graduation- Vitamin C 

 A drop in the ocean - Ron Rope 

 In my veins - Andrew Belle 

 Because you loved me - Celine Dion 

 Echo - Jason Walker 

 Seattle - Jason Walker 

 Don't know - Jason Walker 

 When the lights go down - Jason Walker 

 Kiss me - Jason Walker 

 Everybody lies - Jason Walker 

 Shouldn't be a good in goodbye - Jason Walker 

 Midnight starlight - Jason Walker 

 Hope you found it now - Jason Walker 

 This city never sleeps - Jason Walker 

 Here without you - 3 doors down 

 Angel - Jack Johnson

 

Tykk skrift betyr favoritt ;)

POSTED 09.01.2012 // Kl. 22:10

ORDINARYSorry for ingen blogging, har egentlig ingen grunn til å enda ikke å oppdatert bloggen, men men. Lover at jeg skal skjerpe meg! Men i dag har jeg i alle fall hatt en herlig chille dag! Jeg har bakt muffins etter selvlaget oppskrift siden jeg ikke hadde noen oppskrift og hadde så lyst på muffins, etter min overraskelse ble de faktisk ganske gode! Men det var litt lite røre så de ble litt få.. Nå skal jeg i alle fall straks til å legge meg, så jeg for en gangs skyld er opplagt for en ny skoledag. 


Litt kjedelige bilder? to bad, orker ikke redigere de.

POSTED 08.01.2012 // Kl. 19:16

BEAUTY NAILSEtter mye fram og tilbake i går endte jeg med å se en film og kose meg med godteri og brus med min herlige søster, Ida. Når filmen var over og vi hadde installert sims dro jeg til Jenny, for å sove der. En koselig kveld med Erle, Juliane, Jenny og Helene. Innen klokken ett var vi bare tre igjen, nemlig meg, Helene og Jenny og vi ble sittende å snakke langt ut på kvelden. Cozyyy. Idag har jeg ikke gjort mye, har egentlig bare ligget på sofaen i hele dag! Men nå må jeg snart få opp ræva fordi jeg skal på trening snart.. 

Gina Tricot, 43 PUFF POWDER

POSTED 07.01.2012 // Kl. 23:57

KULAhei bloggen til thea!!! tenkte jeg skulle vise dere Thea sine digge venner, så her er noen fine bilder! her ser dere altså Marcus, Jacob, meg, Ragna, meg og Fredrik, Jacob, Sunniva, Jenny og meg og Ragna

klem helene

 

POSTED 07.01.2012 // Kl. 15:04

FOTOSHOOT - RED LIPSGod morgen syvsovere! 

Jeg har hatt en lang og deilig natt Sovnet på sofaen rundt to, våknet klokken seks, pusset tennene og la meg i sengen i gjen Og der ble jeg til jeg ble vekket ti på to. Elsker slike netter. Uheldigvis våknet jeg til 12 tapte anrop, heh. Siden jeg ikke blogget om "klassefesten" i går tenkte jeg å gjøre det nå. Det var ganske koselig , vi spiste pizza og de viste film. Outfitet under var "kveldens antrekk". 
POSTED 06.01.2012 // Kl. 18:21

LOVE PEACE AND LUCKHei folkens! Drar snart ned til Ulvøya på "klassefest" sammen med C og E-klassen. Blir sikkert koselig det.. Har vært en lang dag på skolen, men vi har alle trøsten om at det er helg! Idag kom endelig Helene hjem fra USA og hadde med seg masse nytt hjem. Jeg dro ned til henne litt etter skolen, og møtte Ragna, Erle og Marcus var der, heh. De dro til byen og vi nerdene ble hjemme og spilte Wii! Fikk også julegave nr2 fra henne idag! Det var tre kjempesøte ringer og morrocan oil hårkur! Happyface
POSTED 05.01.2012 // Kl. 23:19

FOTO: CANDYLANDPOSTED 05.01.2012 // Kl. 22:46

VIDEOBLOGGHei hei folkens! Ettersom jeg ikke har gjort stort idag og det ikke har vært mye å ta bilde av bestemte jeg med for å lager en videoblogg. Merker at jeg er utrolig kjedelig på videoblogger, så tviler ikke på at mange kommer til å droppe å se på den, men that´s fine. Håper dere liker den uansett da :)

 Oppdateres senere :)

POSTED 04.01.2012 // Kl. 21:43

HELLCATSHei folkens! Sitter for øyeblikket i kosekroken ( helene/bitchsomeriusa har valgt navn, ikke jeg..) og har sett på Hellcats, som er blitt yndligsprogrammet mitt for tiden. Elsker serien den er så koselig med kunne også vært realistisk, og heldigvis er det ikke for mange klisjeer. Tidligere i dag var jeg i byen med Ragna, Erle og Juliane, vi gikk en tur på peppes, men fant ut at ingen gadd å bruke penger, så det ble en billig lunsj på narvesen, heh. Når jeg kom hjem begynte jeg på mission impossible, nemlig å rydde i klærne mine. Rommet mitt ser enda mer bombet ut nå enn det det gjorde før jeg startet, så jeg håper på oppturer fra nå av.. Hvordan har din dag vært? 
Fant endelig igjen denne jakken her etter å ha lett etter den dritlenge! Happy til tusen! Elsker ryggen på den, det er et hjerte laget av stener. Den er fra PINK hvis noen lurte :)

Klarte selvfølgelig å ta bilde med hetta over øverste del av hjertet, men men. 

POSTED 04.01.2012 // Kl. 00:26

NATTADa er første skoledag overstått og jeg er helt utslitt. Dagen har vært fin, og det er koselig å møte alle igjen. Det å så brått vende tilbake til undervisningen er litt irriterende ettersom døgnrytmen min er helt på tryne, og jeg er ikke klar for å stå opp syv hver eneste morgen. Så jeg vil bare si lykke til til alle skoleelever som snart vender tilbake til fagbøkene. Nå er jeg klart til å krype ned i sengen min, så; Natta


De har lagt ut nye overlays på pixlr, og lysskrift er en av de nye mappene! woop woop

POSTED 03.01.2012 // Kl. 18:43

CHILL

Heihei! Nå drar jeg straks bort på kunsten for årets første fotballtrening! Det piskregner og det er veldig surt så jeg lurer på hvordan det kommer til å gå.. Skolen startet jo idag på godt og vondt. Endelig fått sett alle sammen igjen, men det er kjipt å måtte venne seg tilbake til gamle rutiner. Etter skolen dro jeg opp til Juliane sammen med Frida og slappet av, så litt tv, tok litt bilder og drakk kakao! Etter en stund kom også Sahra og Erle, så da ble det fæææst. 

 

POSTED 03.01.2012 // Kl. 07:58

SKOLESTART


POSTED 02.01.2012 // Kl. 18:27

SOMMERSAVNGud som jeg savner sol og varme. Har så utrolig mange koselige minner fra sommertiden og jeg savner det sykt! Hadde en herlig sommer med familie og venner, og tviler på at den blir glemt i nærmeste fremtid. Tenkte jeg kunne dele noe av det med dere ettersom jeg ikke blogget på denne tiden. 

Sverige med Helene og familien hennes. Kjempekoselig sverigetur sammenmed Wekre familien. Digger familien hennes og følte meg nesten som en del av den! Ble også mye tid på stranden og shopping, også spilte vi brettspill om kvelden.Norway Cup. Hver sommer spiller vi cup rett utenfor husdøren min, og det blir bare koseligere og koseligere med årene. Venner, fotball og varme, hva er vel bedre? 

Grilling hos Frida med laget. Alltid like koselig avslutning på Norway Cup. Spiser pølser, spiller fotball i hagen og "prisutdeling". 


Hvaler med jentene ( minus Jenny og Nina). Jeg, Erle, Helene og Juliane var på hytten til Juliane på hvaler. Vi solte oss, badet, spilte spill, kjørte båten og overnattet under stjernene. En venninne av Juliane kom også, Marte, og da dro vi ut med båten til en øde øy et stykke unna og campet der. Vi tok med oss ipodhøytallere, dyner, mat telt og fyrstikker, så lå vi under stjernehimmelen med musikk til langt på natt og grillet marshmellows på et selvlaget bål. Dagen derpå ble vi vekket av Julianes biologiske familie, nemlig en hel haug med sauer. Vi pakket sakene, dyttet båten ned fra stranden og ut i vannet og kjørte tilbake til hytten. Cozy. 


Italia. Jeg, Ronald og Mamma dro til Italia for å sole oss og bade. Var der også med (ste)kusinene mine og familien. Vi bodde først i en koselig liten by, så kjørte vi til et tidligere slott som så ut som Hogwarts og bodde der med de andre.!

Og masse mer kos!

POSTED 02.01.2012 // Kl. 03:02

ALEXANDER MCQUEENTumblr_lpq7hlxwzn1qealeqo1_500_largeTumblr_lmisa8svtl1qamnojo1_500_largeTumblr_lrrn9zvjlg1qcnfiwo1_500_largeTumblr_ls57i8t6v81qk2dp6o1_500_largeTumblr_ln7cieqg8r1qd6hato1_500_large

Ahh, that's love.

POSTED 02.01.2012 // Kl. 00:53

IT'S 2012, LET'S NOT FUCK IT UPNå er jeg hjemme igjen etter noen koselige dager på fjellet. Borte bra, men hjemme best! Har savnet internett og kontakt med omverdnen, men det var veldig bra uansett. På nyttårsaften startet vi feiringen med pølser på uteplassen foran stengrillen. Datteren til han som eier hytten hadde med seg en gjeng med venner som vi også feiret med etterpå. Vi spiste middag i hytten før vi dro til baren på et hotell for å feire og sende opp fyrverkeri. Jeg og Erle så også på black swan, første gang jeg ser det og jeg må si; wow. Kanskje litt vanskelig å forstå, men sykt bra for det!
Mamma ♥
Og en misslykket outfit til slutt.. hits