POSTED 31.01.2013 // Kl. 18:26

NEGATIV HVERDAGDette innegget har ligget og dvelet i arkivet mitt en stund nå. Jeg har vært utrolig usikker på om jeg skulle ha postet det. Men samma, jeg poster det likevel. Jeg har uansett kun jobbet med prøve muntlig idag, foruten to hendelser hvor Mathilde og Helene har vært på besøk, så jeg har ikke stort annet å blogge om. 

Negativ. Det perfekte ordet til å beskrive dagens ungdom. Vi sutrer, vi slenger med leppa og vi graver oss ned i vårt eget lille hull. Vi klager på andre, vi klager på oss selv og vi klager på å i det hele tatt å ha blitt født. Vi syter om ditt, og vi syter om datt. Det finnes ingen grense for hvor langt vi kan gå. Vi sier vi er deprimerte, og at vi kun vil være alene. Vi vil at andre skal være lei seg på våre vegne.

Alle sliter med sitt. Det finnes ikke et menneske i hele vide verden som aldri har følt seg nedfor. Likevel insisterer vi på at vi selv har det verst. Alle går gjennom mye vondt i livet, det er slik det er. Ingen er perfekte, og derfor kan man ikke forvente at folk skal oppføre seg det heller. Det ligger i vår natur å ødelegge for oss selv. Vi er usikre og forvirret. Vi aner ikke hva vi vil, og etterhvert sitter man fast i sitt eget rot. Vi overdriver, og det helt sykt mye også. Hvis vi "manner oss opp" nok til å fortelle om "problemene" våre strekker vi sannheten, og vi vet godt at alt som ramler ut av munnen vår er falskt, men vi vil at lytteren(e) skal ha det vondt på våre vegne og syntes synd på oss.

Alle sanger vi hører på, filmer vi ser og bøker vi leser; det er alt med på å skape en falskt menneske inni oss selv. Vi kopierer sitater fra sanger og kjendiser i håp om å virke "dype" og "følsesmessige". Vi vil kun ha oppmerksomhet. Vi har alle sett attentionwhoresene på facebook som skriver "æsj, stygt bilde, men *** tvingte meg. ææ jeg hater utseende mitt :(:( fml" under sitt nye foto shoot profilbilde. De skriver det for å få kommentarer som "nei, du er perfekt" og "du er heeelt nydelig". Det fungerer på samme måte når vi skriver emosjonelle dikt og sitater på baksiden av bøker, på nettsteder, på pulten, på iphonen, hvor enn en kunne tenke seg. Vi vil at folk skal lese det, selvom vi "prøver å skjule det". Vi gjør det for at folk skal bry seg og spørre hva som er galt. Vi vil at verden skal kretse rundt oss. 

Det er jævlig å legge seg trist, med alle tanker spinnende rundt i hodet og gråtende. Det sies at det siste man tenker på om kvelden er det man vil drømme om i løpet av natten. Tenker du og dveler du over problemene dine før du sovner, vil du også våkne med disse i tankene. Og deretter vil det ligge i bakhodet og plage deg dagen lang. Det er en ond sirkel. Man må få tankene over på noe annet. Jeg er lei av negativiteten. Jeg er lei av at alle skal drøsse ut om problemene sine, og prøve å trekke andre ned med seg i sin miserabelhet. Hva er galt med å være litt positiv? Selvfølgelig, det er lov å være lei seg eller såret, det er det som gjør oss menneskelige, men når man ser sort på alt og "alt er jævlig", kan man ikke ha en bra hverdag? Alle har noe de må takle, jeg har mitt, du har ditt, men det betyr ikke at vi ikke kan være glade. Greit, du krangeler med foreldrene dine eller du er opprørt over en du trodde likte deg, men betyr det så mye i lengden? Det er ikke bra å la små problemer påvirke hele livet, for det kan være det samme. Uhell skjer, mennesker gjør feil og folk ender opp såret. Verre enn det er det ikke. Det er bedre å bare gi blaffen, og heller leve livet dag for dag. Ikke stress over ting. Vær litt YOLO, neida, fra spøk til alvor; Du har hele livet foran deg, ikke kast bort dagene på unødvendigheter. 

 

POSTED 30.01.2013 // Kl. 12:04

MUNTLIG PRØVE NEXTHeihei! Siden jeg var en av de som ikke ble trukket opp i går, må jeg møte på skolen idag. Jeg har hatt en superdigg morgen! Sov til jeg våknet, dusjet og fikset meg, så kom mamma med brushcetta på sengen til meg! Har sett den siste episoden gossip girl i tillegg! Men må løpe, starter om 1 min!


vått og fint hår!

POSTED 29.01.2013 // Kl. 23:08

3 BLOGGER1. wossa.blogg.no Åshild er jenta bak bloggen wossa.blogg.no. Selv leser jeg bloggen hennes daglig og det har jeg gjort helt siden jeg fant et outfitbilde av henne på weheartit! Det er sikkert flere som har sett henne der, ettersom det har vært flere tilfeller hvor hun har vært på "explore" som jeg har sett. Åshild er en jente på 15 år fra Vinje, på bloggen poster hun mest outfitbilder og motetips! Hun har utrolig bra stil så dere burde titte innom bloggen hennes!

2. thea98.blogg.no Thea(navnetvilling forresten) er en jente på 14 år fra Oslo. Hun og jeg går faktisk på samme skole! Hun har fin stil, er utrolig pen og poster mange fine bilder. I tillegg har hun en helt heerlig personlighet! Anbefaler alle å sjekke ut bloggen hennes!

3. lindahaukaas.blogg.no Linda er en 18 år gammel jente fra Bergen, som nå bor i Oslo. Hun går MK på F21 vgs. Hun tar utrolig gode bilder og er superflink i photoshop! Det er masse inspirasjon å finne på bloggen hennes! Ta en titt!

Takk til alle som meldte seg på, både dere som ble nevnt og dere som ikke ble det for denne gang, men tvil ikke, det kommer nok flere sjanser! :)

POSTED 29.01.2013 // Kl. 15:13

VIL DU BLI LINKET?Hei på dere! Ettersom jeg har prøve muntlig(øve eksamen) denne uken har jeg laget noen forhåndsskrevende innlegg som vil bli postet mellom de vanlige slik at bloggingen blir like aktiv som før! 

Jeg tenkte jeg skulle linke et par blogger, jeg vet enda ikke hvor mange, så det bestemmer jeg utifra hvilke blogger jeg liker. Det er bare å melde seg på! Jeg kommer også til å skrive litt om selve bloggeieren så hvis det er lite å finne om deg på siden din er det fint hvis du skriver litt om deg selv/bloggen i kommentarfeltet. Men det er ikke ett must! Ha en fin tirsdag :) 
POSTED 28.01.2013 // Kl. 18:08

OUTFIT

jakke ZARA bukse BIK BOK bluse DESIGNERS REMIX klokke MARC BY MARC JACOBS ringer H&M sko DINSKO

Hva syntes dere? 

POSTED 27.01.2013 // Kl. 17:41

KLEIN VIDEO 4hva syntes dere?

POSTED 27.01.2013 // Kl. 17:15

SØNDAGSKOSHeihei! I natt sov jeg over i mitt andre hjem, nemlig hos Helene sammen med Jenny, men nå er jeg hjemme igjen. Jeg har redigert klein video og nå holder den på å laste opp, så jeg poster den når det er ferdig! Nå har jeg planer om å se noen episoder gossip girl og lade opp til en ny uke! På tirsdag startet prøve muntlig, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i fransk eller norsk. Har du hatt prøve muntlig før? 
det snøøør,
igjen

POSTED 25.01.2013 // Kl. 21:31

SYKHei hei! Beklager for å ha vært awol i det siste, men det skal endres på! Jeg har uheldigvis klart å bli syk de siste dagene, men har vært på skolen, så idag har jeg sovet hele dagen i håp om å bli frisk i løpet av helgen for neste uke har vi nemlig prøve muntlig (test eksamen), så da burde jeg ikke være hes eller noe slikt! Jeg har også laget klein video 4, så den kommer i helgen! La den egentlig ut forrige lørdag, men jeg skal endre litt på den så den oppdaterte versionen kommer snart. Hva er deres planer for helgen? 
POSTED 25.01.2013 // Kl. 15:25

ØVERST PÅ ØNSKELISTENDaniel Wellington Classic Sheffield lady, Michael Kors - Jet Set Top-Zip Saffiano Tote, Tory Burch - Robinson Double Zip Tote, Daniel Wellington - Classic Southamptons lady


Victoria's Secret - Lace Ruffle Bandeau, American Apprael - 3D Flower Mesh Jumper, Wild Fox - Lennon Sweater (usikker på design og farge), Hollister - Skinny Sweatpants

POSTED 11.01.2013 // Kl. 17:47

OUTFITtopp VERO MODA bukse BIK BOK sko DNA
POSTED 10.01.2013 // Kl. 15:50

OUTFITS OF THE YEARJANUAR

FEBRUAR

MARS

APRIL

MAI

JUNI

JULI


AUGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBERDESEMBER

Har stilen min endret seg noe? Har jeg endret meg noe? 

POSTED 09.01.2013 // Kl. 16:02

OUTFIT FRA LØRDAGbukse BIK BOK sko ALDO topp DESIGNERS REMIX stjernering GAVE FRA IDA klokke MARC BY MARC JACOBS veske ZARA 

POSTED 08.01.2013 // Kl. 14:53

THE WEEKENDHei hei! På fredag var jeg, Helene og Sunniva og spiste på Olivia. Etter det dro vi hjem til Helene og sov over der. Det avr kjempekoselig! På lørdagen var ejg på trening med Helene, så dro jeg i familiebursdag til (ste)kusinen min. Noe som var super kos. På søndag så jeg på gossip girl og gjorde litt skolearbeid! Hva gjorde dere i helgen?

hahahahahahah

POSTED 04.01.2013 // Kl. 21:50

MITT 2012 - DEL 2JULI

Sommersavn!! Jeg blogget ikke så mye i juli, men jeg var i Kragerø med Helene, familien hennes og noen familievenner. I tillegg kom Sunniva og besøkte oss fra hytten sin. Jeg var også i Dubai med familien. Det var sååå deilig. Det ble litt for varmt å være i solen, for det var tross alt 30 grader i vannet, men jeg savner det helt sinnsykt likevel!AUGUST

Norway cup, hvaler, konfleir, konfsesong, grilling, bading, soling, loveee. De siste dagene av sommeren var herlige, savner det sykt! Vi jentene dor jo på Hvaler til hytten til Juliane, noe som var kjempekos, og det ble skapt masse herlige minner.SEPTEMBER

Tilbake på skolebenken igjen, og 10.klasse hadde startet. Jeg feiret konfirmasjonen min den 2.september, og det var utrolig koselig! Lagde også den første Klein Video!

OKTOBER

Jeg bodde hos Helene i nesten to uker. Var mye i byen med venner. Dro til barcelona med fotballaget i høstferien! Lagde også en video om Barcelonaturen og Klein Video 2. Så Ylvis live sammen med Sunniva. NOVEMBER

Drev med masse juleballforbredelser, sluttet på fotball, spilte en siste kamp for kåffå under stopp volden (var egentlig ikke meldt på, men de trengte en til, så de ringte meg), var mye med venner! Lagde Klein Video 3!

 

DESEMBER

Dette var jo nettopp, så dere husker vel endel, menmen. Juletiden hadde kommet og jeg hadde ingen julefølelse. Julefølelsen min kom ikke før etter jul, uheldigvis.  Vi hadde juleball, som var kjempekoselig. Besøkte Norefjell med familien til Helene og noen av de sammen familievennene vi besøkte Kragerø med. Rundt juletider var jeg hos mine elskede besteforeldre på Eina. Kjøpte nytt kamera, og lagde sminkevideo.  Hadde julebord med jentene og bakte pepperkaker med Amanda, Erle, Sunniva og Helene. Feiret også 15 årdagen min og nyttårsaften!Hvordan var deres 2012? Ønsker dere ett utrolig bra 2013, alle sammen!

POSTED 03.01.2013 // Kl. 23:25

TILBAKE TIL HVERDAGENHeihei! Jeg er allerede lei av skolearbeid, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Vi har RLE prøve i morgen, så idag har jeg vært med Mathilde og øvd til prøve. Livet er kjedelig for tiden, så jeg gleder meg til helgen. Det blir kos!
POSTED 03.01.2013 // Kl. 00:29

JA? NEI? HMMHeihei! Nå er jeg stolt av meg selv, for jeg har nemlig startet på Elixia. Jeg trente der i dag sammen med Mathilde, og har planer om å gjøre det samme i morgen. Siden det er så utrolig mange som har nuttårsforsetter om å trene var det utrolig mange der, og alle timene hadde venteliste, så det ble til at vi heller hadde litt egentrening. Siden jeg drar til USA i påsken har jeg satt meg ett mål om å kunne gå ned i spagaten innen det! Vi får se om det funker.... haha, det kan være det er litt for høye forhåpninger der. 

Uansett; jeg er en av de personene som elsker glitrende julepynt, så jeg har fortsatt endel på rommet. Så mitt spørsmål til dere er om jeg skal ta ned lysene som henger i vinduet. Jeg er ganske usikker, det er jo koselig å ha de der, men det kan være der ikke passer helt. Så hva tror dere? Ta ned lysene eller la de henge?


POSTED 02.01.2013 // Kl. 15:41

NYTTÅRSAFTENHeihei! Her er bildene fra nyttårsaften, litt sent men ellers greit. Familien min, familien til Nina, familien til Jenny og familien til Frida var invitert til Helenes familie. Det var massee god mat og en god start på nyåret. Godt nyttår alle sammen!

Nina, Helene, Jenny og Hanna!meg, mamma og faren til Frida!

Nina og Hanna!

meg, Nina, Helene og Jenny!Ninabeste!

POSTED 01.01.2013 // Kl. 20:52

MITT 2012 - DEL 1JANUAR

Jeg startet året på fjellet sammen med Erle, mamma, Ronald og noen familievenner. Jeg så masse på Hellcats og smilte aldri med tennene. Jeg hadde også en fotoshoot med meg selv, haha. Jeg var utrolig blek, veldig fjortis, hektet på jeffrey campbells og vurderte sterkt å ta dip dye. Vi spilte cup i moss. Og høydepunktet: Jeg kjøpte macen min!FEBRUAR

Jeg og Helene gikk tur i frognerparken. Jeg oppdaget kjærligheten min for deli de luca muffinsen og bagel&juice kanelbollen. Vi trente masse på best helse. Jeg kjøpte 50mm objektivet. Vi hadde vinteraktivitetsdag på skolen. Jeg kjøpte noen øredobber jeg var heeeelt forelsket i. Jeg feiret bursdagen min. 

MARS

Elsket å gå med olajakke utenfor hettejakke. Trente masse med Sunniva. Jeg, Juliane, Helene, Sunniva og Maily hadde jentekveld. Konfmøtene hadde startet, og vi gikk som bøssebærere. Det var en dag i ars det var utrolig fint vær, så jentene møttes på ceres bryggen. Jeg hadde med kameraet masse på skolen! Vi var på konfleir. La ut et bilde av Sunniva med diamantklistemerke på nesen, og dere begynte å spørre om hun hadde piercing. 

APRIL

April var tydligvis en ganske kjedelig måned. Jeg, som alle andre, var hektet på runwaydreams shortser, så jeg kjøpte en etterligning fra gina tricot. Vi hadde hjemmeoppgave i mat&helsen hvor vi skulle lage ett tre rettersmåltid. I tillegg hadde vi nattcup i kfum hallen for laget. 

MAI

Åh, mai. Sommeren hadde endelig kommet og alle gikk i shorts! Vi dro på klassetur til sverige, hvor vi kjørte segway og besøkte liseberg. Det var også 17.mai, som jeg feiret med jentene! Vi badet og grillet masse også. JUNI

Juni savner jeg! De konfirmantene som ikke var døpt døpte seg, vi hadde storyline på skolen, vi badet masse, vi hadde sommeraktivitetsdag, det var hagefest hos familien til Erle. Livet var herlig! Vil dere ha en del 2? 

hits