POSTED 23.01.2014 // Kl. 14:08

STRESSDAGERHei dere! How's life? For min del er det liiitt mye program for tiden, men men, det går fint. Jeg er for fullt tilbake på jobb og det er like koselig som alltid. Vi har heldigvis hatt fri fra prøver, o.l. denne uken så jeg har kunnet slappet fint av på det planet. I morgen skal jeg og noen av bussjentene på dugnadsintervju, før en liten jentegjeng skal ha middag på kvelden. Vi har ikke vært ordentlig samlet siden sommerferien, siden vi nå alle går på forskjellige skoler, så det blir såååå koselig! 

I dag skal jeg på jobb, så vi får snakkes en annen dag. Have a nice day my loves. Hva skal dere idag?  #hverdag #portrett #meg #kleintmedhashtags

POSTED 18.01.2014 // Kl. 13:55

NETFLIX - SERIETIPS#netflix #serier #gossipgirl #suits

Modern family, Prison Break, Bad Samaritans, Suits, Terra Nova.


Gossip Girl, Sons of Anarchy, Pretty Little Liars, Lost, Broen. 

Oooog White Collar som jeg begynte å se etter jeg lagde disse collagene (riktignok sett ferdig nå, hehe) :)

POSTED 17.01.2014 // Kl. 22:18

OUTFITBonjour darlings! Tok meg en liten bloggpause fordi jeg har hatt såå mye opplegg i det siste, spesielt skolerelatert, dermed var det litt deilig å slippe å ta bilder uten i den iiisklade vinden ute! Men men, nå har det roet seg ned og jeg er (forhåpentligvis) tilbake. 

Outfit fra tirsdag (:Jakke PJS, topp fra AMERICAN EAGLE, Skjørt fra NLY TREND, sko fra NINE WEST og veske fra MICHAEL KORS

#ootd #mote #outfit #fashion #antrekk

POSTED 06.01.2014 // Kl. 16:15

PHOTOBOOTHKOS  I  TIMENHope you all have a great day ♡


we missed you today maria, bildene hadde vært ti ganger fetere med deg i de

POSTED 06.01.2014 // Kl. 13:03

INNKJØP - ROMJULENHeihei! I romjulen var jeg og Jenny en del i byen. Vi spiste lunsj og tittet i noen butikker, så da ble det også med noen fine ting hjem. Hadde bare helt glemt at jeg tok bilder av det! Strikkagenseren og skjerfet er kjøpt på Tatler, toppen på Cos og buksen er kjøpt på Carlings. Selvbruning og negllim fra Vita. Alt i bogstadveien. 

Selvbruning fra St.Tropez 345kr. Negllim 45kr

Genser fra Arnie says 1800kr, topp fra COS 450kr

Bukse fra dr.denmin 400(?)kr

Skjerf fra Holzweiler 1200kr

POSTED 04.01.2014 // Kl. 19:35

LOVELYHeihei dere! Endelig helg etter to dager skole, haha? Føler med allerede sykt sliten og lengter tilbake til ferie, så jeg gleder meg til vinterferie! I dag har jeg tatt det veldig med ro, tok meg til og med et bad mens jeg så på suits. Nå skal jeg bort til Jenny med Erle, Sunniva og Helene. Håper dere får en fiiin lørdag. 

sminkefri badenymfe

POSTED 02.01.2014 // Kl. 23:20

ÅRET  2013  SEPTEMBER  -  DESEMBERSEPTEMBER

Postet et innlegg om tips til lengre hår. Var med venner. Spiste ute med besteforeldrene våre, søsteren min og onkelen vår siden onkel Ola var midt inni valgkampen. Lagde sommervideo 2013. Hadde "klasse"(trinn?)fest på Huk for å bli bedre kjent med nye classmates. Iphone iOS 7 update. Roadtrip til Eina. Begynte å jobbe på dansehuset. Hadde innsamlingsaksjon på skolen, noe som endte i Bagels and juice frokost og Olivia lunsj. Feiret bursdagen til halvbroren min. Det begynte å bli høst og alle bladene skiftet faaarge! Dro på lunsjdater med mams. 
OKTOBER

Høstferie = sminkefriii. Overnattet de første nettene med Erle, Helene og Jenny. Gikk en tur i den nye skulpturparken. Tok en spontantur til Berlin med Helene, Marie og faren deres Eirik. Det var sååå fint der og en skikkelig koselig reise! Var litt på Elixia. Det var revyfester. Hadde språkiadenprosjekt på skolen og vi vant! Haha, vi skal på finale den 10. januar utrolig nok og jeg gruer meg utroolig for jeg er rett og slett dårlig i fransk. Tok så og si bare iphonebilder (lat blogger nei?). NOVEMBER

I november blogget jeg så og si null prosent. Begynte å ha vondt i hodet hver dag og måtte få venner til å kjøpe paracetpakker til meg (hehe 16 årsgrense vet dere) flere ganger. Var på bowling med klassen. Hadde litt med meg kameraet på skolen (kleint nok, men det var jo ikke intensjonen å bruke det på skolen men men). Filmet enda mer til språkiaden. Sov hos Tiril med Maily og hilste på hennes nye søøøte valp. Dro til New York med Paps. Spilte et utrolig kult spill i Soho-parken med noen randoms. Sa jeg skulle lage innkjøpsvideo fra NY, men det ble aldri noe av, ops. Nora hadde bursdag!


DESEMBER

Ikke særlig lenge siden, så dere husker nok alt dette, menmen! E k s t r e m t lat blogger. Postet så og si ingenting på bloggen. Koste meg med venner og fikk masse julestemning! Postet ønskeliste på bloggen(Fikk forresten det jeg ønsket meg!). Var på bussvisning. Tok sol med Juliane og Nina. Var på Elixia. Var hos legen pga hodepinen min og jeg ble henvist til fysioterapeut og i tillegg bedt om å bruke briller oftere (hjelp, kler det ikke at all). Har hatt ekstremt mange koselige filmkvelder. Skoleslutt. Julaften på Eina med familien! Hadde bursdag 2.juledag, feiret med familie. Vært i byen, shoppet og vært på restaurantbesøk med Jenny. Feiret nyttårsaften med en koselig middag med herlige jenter, for så å dra videre. 
Håper dere alle har hatt et fantastisk år, og at dere har kost dere masse! Lykke til med alt av skole og slikt nå på nyåret. Jeg ønsker alle et supert 2014! 

POSTED 02.01.2014 // Kl. 21:57

LAST  COUPLE  OF  DAYSHeihei dere! Har dere fått en fin start på 2014? Jeg må innrømme at at det føles mer naturlig ut å si at det er første dag av 2013 enn det er av 2014. Dette året har jo gått så utrolig fort! Det er allerede et halvt år siden jeg startet på videregående, og allerede over et år siden 10. klasse ballet! Helr utrolig hvor fort dagene har strømmet forbi. Men, uansett jeg satser på at 2014 blir et supert år, så jeg håper det for dere også! 
Den siste uken siden julaften har egentlig flydd forbi den og, 2. juledag feiret jeg jo bursdag med familie, og dagene etter var rutinen den samme; opp, til byen, hjem til jenny, film og serie til langt ut på natten. Vi har fått brukt noen tusen lapper på klær, spist ute, sett hele sesongen til terra nova, sett mange fine filmer, bakt og slappet heeelt av. Utrolig deilig! Nyttårsaften ble feiret med middag med en gjeng utrolig koselige jenter, før vi dro videre. Fin slutt på 2k13! Har dere noen forventninger til nyåret? 

 POSTED 01.01.2014 // Kl. 18:38

ÅRET 2013 MAI -AUGUSTMAI

Var masse i byen. Mams kom hjem fra usa og med seg hadde hun en ny veske til meg (jeg så etter den i usa selv, men fant den ikke, så når hun fant den i new york måtte jeg jo så klart ha den!). Det var kjempefint vær ute. Hadde en del fri fra skolen. Feiret 17.mai. Feiret 80-årsdagen til Mormor. Grillet masse, solte oss masse og badet masse. Klarte å utløse brannalarmen da jeg lagde mat og jeg endte opp med Nokas på døren. Så alle sesongene av TVD. Var masse på vapiano. Kom opp i matte muntlig som gikk dårlig. Kom opp i engelsk skriftlig som gikk ganske så bra! Min elskede nesten ti år gamle kanin Silke døde. JUNI 

Sommeren kom og været var sååå fint! Postet innlegg om oppskrift på snickerdoodles. Det var aktivitetsdag på skolen. Hadde klasseavslutning og vitnemålsutdeling. Fikk 5.0 i snitt før eksamen og 4.9 etter. Hadde ekkelt langt hår. Hadde masse koselige dager med venner. Dro til besteforeldrene min på Eina. 

JULI

Var enda på Eina. Klippet av halvparten av håret! Farget vipper og bryn hos frisøren og de ble helt siiiinnsykt mørke. Dro til Kragerø med Helene, familien hennes(my second family) og Hanne. Var først på Kragerø Resort, så hos mormoren Ingeborg. Levde i maxiskjørt og kjoler. Var mye ute og spiste. Dro til Nice i Frankrike med familien. Besøkte Tiril(Tuva) og familien i Antibes. 

AUGUST

Var hjemme i oslo og koste meg med venner. Filmet frankrikehaul (i den viden ser jeg sååå sur ut, ops). Postet Klein video 5. Campet ut med jentene. Skolestart på vgs. Feiret første skoledag med et Oliviabesøk med jentene. Var i konfirmasjon til (ste)kusinen min. Var på Olivia med jentene i klassen. POSTED 01.01.2014 // Kl. 15:51

ÅRET 2013 JANUAR - APRILDere husker kanskje jeg postet to emner som dette januar 2013, hvor jeg oppsumerte hvordan 2012 hadde vært, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det igjen. Om du har lyst til å lese 2012 kan du klikke deg hit og bla helt ned. 

JANUAR

Lite aktiv på bloggfronten, og det ble for det meste postet antrekksbilder i så fall. Var dårlig på å ta med kameraet rundt. Fikk vite hva jeg kom opp i til muntlig prøve (øveeksamen). Postet mitt eneste litt dype innlegg om hvor lei jeg var av negativitet. Postet innlegg om antrekkene fra 2012. Byttet fra Best helse til Elixia. Var flere ganger på olivia. Var i bursdagen til (ste)kusinen min. Lagde klein video 4. Var bruschetta obsessed. 

FEBRUAR

Feiret bursdagen til Tiril. Min og Mathilde sin iphone ble stjålet en lørdag, heldigvis var det en hyggelig gutt som fant min i snøen et par hundre meter unna, så jeg fikk den tilbake (egentlig kunne det vært det samme, for jeg fikk iphone 5 tre dager etter, men men). Det var helt sykt winter wonderland, såå fint. Fikk valentinsgave av mams, heh. Var på et par restaurantbesøk. Var med søøøte lillebroren til Erle. 


MARS

Var stor fan av sort-hvite bilder på bloggen. Feiret bursdag med Jenny. Feiret bursdagen til Mathilde. Håret mitt begynte å bli ganske langt. Hadde mitt første (og per dags dato eneste) hull i tannen, så jeg måtte borre. Lagde et "visste du?"-innlegg om meg selv. Dro til usa med familien, Helene og Carina i påsken. Lagde "florida house tour"-video av huset vårt. Ble sinnsykt solbrent (as always??). 

APRIL

Kom hjem fra USA. Postet tre innkjøpsvideoer fra turen. Mams og Ida var i danmark så jeg og Erle var husmor. Var lei skole allerede. Dro på elixia ofte. Var på Justin Bieber konsert med Erle og Helene (Diamond circle). Var mye i byen, spesielt på Vapiano. Jeg og Mathilde forsøkte å ta en gåtur, men endte bare hos Tiril på leting etter mat. Blogget ikke mye om hverdagen, så husker ikke så særlig mye tihi. 

Mai - August kommer senere i kveld! :)

hits