POSTED 29.02.2012 // Kl. 18:25

SUNNY DAYHeeey

Etter skolen dro jeg og Helene ned til henne for å øve på rle prøven vi har i morgen. Det ble ikke mye øving, men vi koste oss stort. Vi var en tur på butikken og kjøpte oss masse godt som jeg spanderte. Snill eller hva? Vi satt ute på verandaen i strålende sol, hørte på musikk, så youtube videoer, nørdet drawsomething og sett den nye pretty little liars episoden. Nå skal vi straks på trening, så jeg må kjappe meg!Fine negler, hehehehheh.

Forstår det godt hvis dere blir blendet av min vakre utseende på dette bildet. heheh.

POSTED 28.02.2012 // Kl. 22:55

SLOW DANCING IN A BURNING ROOMSorry for å være en lat blogger i det siste. Lite blogglyst og inspirasjon fører til dårlige innlegg. Men jeg lover: skal skjerpe meg!

Idag har jeg egentlig bare ligget i sengen og slappet av i hele dag. Har øvd litt, gjort lekser og nørdet DrawSomething! Har blitt helt avhengig i det spillet og anbefaler det til alle med iphone/ipod/ipad. Husk å legge meg til! Var også på konfmøte istad, og i kveld har jeg bare kost meg med jorbær, weetos, kakao, musikk og frustrerte fruer. Natta folkens, nå er det rett tilbake til øvingen!


driiit pen altså. Jaja, bildet er tatt akkurat nå. 

POSTED 27.02.2012 // Kl. 18:45

KOS DAGHey guys!

Etter en lang skole dag ble Helene med meg hjem for å slappe av og kose oss. Vi har spist drit mye spagetti og chillet på sofaen. Nå er det leksetid, så vi snakkes senere!
POSTED 26.02.2012 // Kl. 18:55

YEAHHvem er genius? Jeg er! Jeg klarte nemlig å lage delt internett med iphonen til mamma og macen min, og nå har jeg internett ( i alle fall frem til hun må ha den tilbake). Jeg tar alle sjansene jeg får til å begynne å blogge så dere må fortsette å følge bloggen min. Idag har jeg vært i gudstjeneste i kirken, jeg skulle bære korset ned og opp midtgangen si starten og slutten av gudstjenesten. Dette var selvfølgelig helt katastrofe, ettersom Juliane og Sahra hadde overrasket meg med å komme og smilte som de idiotene når de så meg, så jeg fikk helt latterkrampe.

Nå om få timer er ferien over, og det er tilbake til klasserommet.. nedtur. Men ha en fin dag/kveld videre!


POSTED 26.02.2012 // Kl. 00:05

NULL BLOGGINGJeg er fullt klar over at jeg ikke har blogget, beklager for det, men jeg har ikke internett fordi leverandøren er helt på trynet og på mobilen min koster 3G ti tusen i sekundet. Nå er jeg hjemme i Oslo igjen og skal i morgen i kirken i forbindelse med konfirmasjonen. Natta folkens! :)

POSTED 24.02.2012 // Kl. 18:44

HVORDAN FÅ SKOENE TIL Å PASSEMange opplever å finne de perfekte skoene, men uheldigvis er de litt for små, men det er ingen grunn til å ikke kjøpe de! Dette tipset funker best på skinnsko, men funker også på de laget av fake skinn. 

Dette er skoene jeg skal utivde. Søsteren min kjøpte de til meg sist hun var i London, men uheldigvis var de litt for små.

Trinn 1) Finn frem to plastikkposer og fyll dem litt med vann. 

Trinn 2) Ettersom jeg bare skal utvide de foran legger jeg plastikkposene inni tåen på skoene. Pass på at de fyller hele tuppen av skoen, hvis de ikke gjør det burde du fylle posen med mer vann. 

Trinn 3) Sett/legg skoene i fryseren. Hyllene i vår fryser gjør at det ikke var plass til å sette de rett ned, så isteden måtte jeg legge de sidelengs. Det kan være en god ide å feste posene med strikker eller noen ekstra poser i tilfelle posene fylt med vann faller ut av skotuppen.

La skoene ligge der i ca 2 og en halv time. 


Trinn 4) Ta ut skoene. La de stå litt ute i tilfelle de har fått noe vann på seg. Og voila! Skoene dine er ferdige! De vil max utvides 1 str, og vil du ha såpass stor endring burde du gjenta denne prossesen flere ganger. 

Jeg utvidet mine ca en halv størrelse, og nå passer de perfekt! POSTED 24.02.2012 // Kl. 16:53

DEILIG DAGHei hei!

Idag har jeg kost meg masse i sofakroken hos bestemor og bestefar. Pannekaker til frokost, boller til lunsj og snart taco til middag! Elsker å være på besøk her oppe, det er så utrolig koselig og stille her. Det har vært strålende sol i hele dag, så jeg har faktisk vært ute en tur, men det er snø overalt så det er ikke stort å gjøre. 

Hvor liker du å reise? 


POSTED 24.02.2012 // Kl. 10:35

GOD MORGENHei hei!

Sorry for å være så dårlig blogger i det siste, men det ble så sent når jeg kom frem hit, og hjemme var det noe galt med nettet, så det var ikke heeelt min skyld heller.  Men igår tok jeg i alle fall tatt turen opp til besteforeldrene mine og jeg koser meg stort. Jeg har spist masse godsaker og nå skal jeg som den nerden jeg er; spille sims! Haha, livet er herlig. Jeg skal vise dere hvordan man utvider sko etterpå, så stay tuned!

Hva er deres planer for dagen? 


Jenny overnattet også hos med på onsdag! Vi koste oss med film og jordbær dyppet i sjokolade! Nam, herlig kveld. 

haha, trøtt. POSTED 23.02.2012 // Kl. 19:58

PÅ TOGETHei hei!

Sitter for øyeblikket på toget opp til eina for å besøke besteforeldrene mine. Fant ut at snacksautomaten var ekstremt langt bak, så det var litt nedtur, men jeg sitter på Nsb Komfort så jeg får gratis kakao, noe som er heelt greit! Internettet funket ikke istad, noe som irriterte meg veldig ettersom jeg betalte 90kr ekstra siden jeg ville sitte på komfort og ha internett.. Men nå må jeg tilbake til å lone med photo booth snakkes når jeg er framme. 
POSTED 22.02.2012 // Kl. 13:18

WHAT'S IN MY WALLET?Slik ser min lommebok ut! Det er fra Marc by Marc Jacobs og jeg elsker den. Den får plass i alle vesker, har nok lommer og plass til det jeg trenger. Husker dessverre ikke prisen. 

Kortene/lappene jeg har i lommeboken. 


Et gammelt flexikort med ett stempel igjen og reisekortet mitt. 


3 solkort fra brun og blid, har rundt 80 kr på de til sammen, noe som er ganske lite, men dere ser sikkert på huden min at det ikke blir brukt veldig ofte. heh.
Bankkortet jeg valgte design på i 7.klasse. Jeg var syk, uten sminke og gikk i den største hettegenseren du noen sinne kan tenke deg, så bildet er i tillegg grusomt. / Besthelse medlemskortet mitt. 


Enjoy bonuskort. Dette gir rabatter rundt om kring i Norge, supersmart, men jeg glemmer alltid å bruke den, så jeg har aldri brukt noen av rabattene. / Skolebeviset mitt med bilde fra 8.klasse. Rabattkort fra Bare Escentuals fra Usa. 


Rabatt flyer fra en random butikk på arkaden, vet ikke hvorfor jeg ikke har kastet den.. Men 70% er jo et godt tilbud, selvom jeg aldri har satt foten innenfor den butikken. / Tilgodekort fra 2 år siden fra Oslo sportslager. Må snart bruke det opp for snart går den ut..

 

"Mynter" som gir to gratis drikker på toget. Man får en hver gang man sitter på NSB komfort.

 


Litt mynter. Bonusguiden til Enjoy kortet.


Et sillybandz hjerte jeg fikk av Helene i mai 2011 ellernoe. Jeg er kjempestolt over at jeg ikke har mistet det!


Det var vel alt! Har brukt opp alle lappene i lommeboken på det nye objektivet, men heldigvis skylder Nina meg litt penger så da slipper jeg følelsen av at lommeboken er så tynn! 

Nå skal jeg straks til å fikse meg og legge noen planer. Jeg hater følelsen av å ikke ha noe å gjøre, så nå må jeg finne på noe.  Vi snakkes :)

POSTED 21.02.2012 // Kl. 20:38

210212 OUTFIT

POSTED 21.02.2012 // Kl. 19:58

A SUNNY DAY IN OSLOHei hei!

Jeg har hatt en kjempekoselig dag sammen med Helene! Siden det har vært strålende sol i hele dag dro vi ned til vigelandsparken og gikk oss en tur. Etter en matbit vandret vi også nedover bogstasveien, men begge er blakke så det ble ingen shopping. Jeg/Helene har vært flink blogger idag og tatt masse bilder, så under ser dere et "lite" bildedryss! Hatt en fin dag? POSTED 21.02.2012 // Kl. 10:33

TIRSDAGS MORGENGod morgen alle sammen!

Nå sitter jeg i sengen og ser den nyeste episoden av Pretty Little Liars. Vi drikker kakao og spiser grøt til frokost!

 I går kveld koste vi oss med to filmer; Sisterhood of the traveling pants 2 og Picture this. Begge er veldig koselige jentefilmer. Har også eksprimentert litt med den nye 50 mm linsa, ELSKER DEN!
POSTED 20.02.2012 // Kl. 19:24

NY KAMERALINSE!Hei alle sammen! Som sagt var jeg i byen i stad og her er innkjøpene: 

Jeg fant denne herlige mint-fargede toppen fra Zara. Den er i et helt utrolig lett og deilig stoff og har mange fine detaljer. Den har søt krage og knapper langs ryggen. Falt for den med en gang. Love!

 

Siden jeg har siklet etter et nytt objektiv i evigheter kjøpte jeg endelig Canon EF 50 mm f/1.8. Jeg er superfornøyd så langt og gleder meg til å ta fine portrettbilder av venner og meg selv. Jeg kjøpte det på Japanfoto. 
POSTED 20.02.2012 // Kl. 17:42

BYEN MED HELENEHei hei!

Nå er jeg hjemme fra en koselig, og ikke minst laaang tur i byen med Helene. Vi har vært innom titusner av butikker og spist herlig mat på bagel & juice. Jeg har handler noe også, har tenkt til å vise dere etterpå, så stay tuned, Nå skal jeg slappe av, så vi snakkes senere.

Verdens beste kanelsnurre, den smakte helt himmelsk! Anbefales på det sterkeste. 

POSTED 19.02.2012 // Kl. 23:59

LAT BLOGGEREn hver blogger har perioder hvor hun har mindre blogglyst og perioder hvor hun har mer blogglyst. Blogghumøret har, som dere ser, ikke vært helt på topp. Jeg skal prøve å være mye flinkere, så jeg ser frem til masse nye innlegg. Er også veldig skuffet over meg selv over at det ikke er et eneste outfit på førstesiden av bloggen, så det skal jeg prøve å gjøre noe med. Det er bare ikke veldig fristene å posere uten jakke ute i bitende kulde. Det er noe dere forstår ikke sant? Ikke hat meg for det. Jeg har heller ikke handlet mye i det siste, det er fordi jeg vurderer om jeg skal kjøpe ny kameralinse, og sparer derfor pengene til jeg har bestemt meg. 

Idag har jeg sovet, spist, dusjet, vasket håret, lakket neglene, hatt ansiktsmaske, tegnet og hørt på musikk. Har tatt det helt med ro og fetet meg opp meg godis. Nå vurderer jeg å legge meg snart, ettersom jeg ikke har noe bedre å gjøre og det går ingen bra filmer på tv i kveld, men hvis du vet en bare skrik ut! 

Hatt en fin dag? 
Jeg har forresten sluttet å redigere hud, tenner, øyne, osv. så jeg har i det siste bare lagt ut bilder som er redigert i fargene!
Stolte, huh? 

POSTED 19.02.2012 // Kl. 10:55

GOOD MORNINGGod morgen alle sammen!

Sykt deilig med vinterferie nå! Det begynner å bli kjenpefint vær og solen skinner gjennom gardinene. Jenny, Ragna, Juliane og jeg har sovet hos Juliane og nå ser vi på film. Føler skikkelig for å dra hjem, for så å dusje og heller finne på noe senere idag. Hva er deres planer for dagen? 
Heh, spennende!

POSTED 19.02.2012 // Kl. 00:13

A SMILE CAN HIDE ANY IMPERFECTIONBeklager for å ikke ha blogget i dag, følte jeg måtte skrike ut til dere og fortelle at jeg fortsatt er i live. 

Nå er det endelig vinterferie! Jeg har bodd hos Juliane denne helgen, og resten av ferien har jeg egentlig ingen spesielle planer, men kanskje kommer det opp noe. Idag har jeg, Jenny, Juliane, Ragna og Erle sett film og spist masse godteri. Ingen har hatt på sminke så det har ikke vært stort med blogglyst her idag, heh. 


Tilfeldig bilde (:

POSTED 17.02.2012 // Kl. 22:42

BILDEDRYSSHei folkens!

Hatt en herlig dag med herlige mennesker. Vi har nemlig hatt aktivitetsdag på skolen og jeg hadde skrevet meg opp for aking. Fortsatt ikke helt frisk siden onsdag, så tok det litt rolig idag. Noen av oss tok t-banen for å komme til en matbutikk, men etter å ha sittet på t-banen en stund fant vi ikke noe, så vi bestemte oss for å ta t-banen tilbake.  Selvfølgelig var t-banen full pga. alle som akte så bare Amanda, Krystyna og Benedicte kom seg på, før dørene stengte og jeg, Marthe, Maren og Elise var stuck der i ett kvarter. Ingen mat og ingen t-bane = nedtur. 

Men alt i alt var det en kjempe koselig! Siden vi ikke orket å leie akebrett så endte jeg, Nina, Juliane, Ragna og Mathilde endte med å ake ned på uggsene. Drit gøy! Endte med noen snøballer på folk som kjørte forbi, heh. 

Men nå skal jeg og Juliane snart legge oss. Jeg bor nemlig hos Juliane denne helgen. ROOMMATES! Vi så film med Erle istad, og nå skal vi til å se en til og snart skal vi legge oss til å sove. Natta!

Bildedryss-time!
Mathilde! ikke hat meg for dette, Juliane tvingte meg.

POSTED 17.02.2012 // Kl. 08:42

GOD MORGENI dag er det aktivitetsdag på skolen, så nå må jeg løpe til bussen! Vi snakkes senere (:

Har dessverre ikke tid til å skrive mer, eller redigere bildene om morningen. 

fake smil? neeeida

POSTED 16.02.2012 // Kl. 20:35

NYTT INN 

Elsker mamma 

POSTED 15.02.2012 // Kl. 23:56

SLEEP TIGHT
Da er det vel på tide å ta kvelden! Jeg har jobbet med mat og helse prosjektet i hele kveld så jeg er veldig klar for en god nattssøvn. Gruer meg likevel til mat og helse presentasjonen i morgen ettersom det er avgangsfag.. Wish me luck? Men uansett; Natta alle sammen, sov godt og drøm søtt!

POSTED 15.02.2012 // Kl. 22:19

TODAY'S DETAILSGod kveld!

I dag har jeg for det meste ligget på sofaen og sovet, jeg måtte nemlig gå hjem etter andre time på skolen fordi jeg ikke følte meg helt bra. Da jeg var kommet hjem hentet jeg kaninen min, la jeg meg på sofaen sammen med henne ved siden av meg og før jeg visste ordet av det sovnet jeg. Våknet rundt en eller to timer senere av sollyset midt i fleisen og at kaninen min lå langflat på ryggen min, og dere aner ikke hvor søt hun var! Elsker henne ♥ Etter av å ha ligget på sofaen i det som virket som en evighet, var jeg like kvalm, men fant ut at jeg måtte spise. Kan ikke si det var en glede. Var veldig kvalm, og mat var det siste jeg ville ha i meg, men jeg fant ut at jeg måtte få i meg noe, så da ble det en yoghurt. Ugh.

I kveld har jeg vært på ormøya på konfirmasjons møte, klarte å glemme at det var i går så nå skal jeg bære korset og snakke foran forsamlingen i en gudstjeneste, "Yey".. Men nå må jeg tilbake til skrivingen, for jeg har nemlig mat og helse fremføring i morgen. 


 

POSTED 14.02.2012 // Kl. 18:36

(UN)HAPPY VALENTINE'S DAYFy fader. Hvilken rett har lærere til å sette opp to prøver og en "innlevering" på samme dag? Mest sannsynlig trenger ikke jeg å vite hvordan man sier "Hun spilte fotball i går" på fransk. Mest sannsynlig trenger jeg heller ikke vite hva som holder vannmolekylene sammen. Mest sannsynlig trenger jeg heller ikke vite hvordan man setter opp en 30 minutters treningsplan. Og på toppen av det hele er det også valentines day, og denne ene dagen i hele året tilbringer jeg med nesen oppi alle slags bøker, sykt trøtt og i ræva humør. Dette er dagens deppe-innlegg. Takk for meg. 
POSTED 13.02.2012 // Kl. 22:52

WANTS FROM SABOSKIRTHusk å stemme på Erick Stray her! 

Du ser pollen til høyre. Navnet hans står helt nederst, bare klikk på det og så klikker du på "vote" ! Det er en konkurranse om å varme opp for selveste Avicii, og dette fortjener han!Cut-Out Knit Tunic,  Gold Collar necklace, Black Jewel Dress, Miss Soho.

Gud, så fint. Har lyst til at alt sammen skal ligge i postkassen hjemme innen i morgen. 

POSTED 12.02.2012 // Kl. 23:36

GOOD NIGHT


POSTED 12.02.2012 // Kl. 19:12

MORSDAGHei alle sammen!

Dere vet sikkert hvilken dag det er i dag! Idag tidlig, etter mamma hadde dratt på jobb, gikk jeg ned på butikken (som den engelen jeg er) og kjøpte muffinsmix. Det er faktisk de beste muffinsene jeg noen gang har laget, for som oftest ender de opp helt flate, men idag ble de faktsik høye! Yey. Men nå må jeg gå, jeg skal straks på trening. 
Jeg og Ida altså.. VI ER BEST.

POSTED 12.02.2012 // Kl. 00:54

BESTEJENTENEHei hei!

Jeg, Nina, Jenny, Erle, Helene, Ragna og Juliane har kost oss i byen. Vi spiste på fridays, og så faktisk Frida der! Kjempe koselig med en middag med jentene igjen, det føles ut som en evighet siden. Koselig å dolle seg litt opp og ha en herlig kveld med sine beste venner, ellerhva? For litt siden kom jeg hjem fra Nina. Vi har sett epic movie for titusende gang, for hallo; den er episk (derav navnet).

Men nå skal jeg snart legge meg. Natta!

FYI har ikke redigert brunfargen på dette bildet, jeg holdt ermet på toppen min over blitzen, så bildet ikke ble så utrolig lyst. 

Natta :)

POSTED 11.02.2012 // Kl. 15:05

SATURDAYHei hei!

Beklager for å ha skulket bloggen i går. Tok en liten bloggpause og glemte helt å si ifra, sorry. Idag kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake. I går slappet jeg av med Helene og Erle hele dagen. Vi så film, spiste godteri og bare koste oss. På kvelden bringte enda mer latskap da jeg så på film med storesøster. 

Idag skal jeg ut og spise med bestejentene. Gleder meg, så må snart fikse meg. Til nå har jeg ikke gjort stort annet enn å vasket noen av sminkekostene mine og nå skal jeg til å lakke neglene. Sneiks.
POSTED 09.02.2012 // Kl. 20:44

GOOD GIRLHei alle sammen!
Etter skolen idag dro Sunniva meg med ned på best helse for en treningsøkt. Det kjentes faktisk deilig ut å trene igjen nå, ettersom det er en stund siden sist, hehe. Etter trening dro jeg og Vilde en tur opp på karlsrud for å ta sol. Har noen solkort jeg må bruke opp før aldersgrensen settes. Forstår ikke hvorfor grensen kommer i det hele tatt.. De mister utrolig mange kunder av det. Men uansett; nå kommer snart storesøster en tur over så da blir det vel filmkveld med vafler, namnam. Vi snakkes! :)

Mange speilbilder? Nei, ikke i det hele tatt altså.

POSTED 08.02.2012 // Kl. 18:50

KOSELIGHei hei! 

Nå har Juliane dratt hjem, noe som betyr at jeg snart må øve til morgendagens matteprøve.. Skikkelig nedtur, men heldigvis skal jeg se den nye pretty little liars episoden nå, så vi snakkes senere! 

 

POSTED 07.02.2012 // Kl. 18:45

THE CITY IS OURSHei hei folkens! 

Etter skolen i dag dro jeg en tur til byen med Helene og Erle. Vi var innom et par butikker, men det ble ikke store shoppingrunden på meg, ettersom jeg hadde bestemt meg for å ikke handle noe idag. Det var faktisk første gang jeg smakte crêpes(?) i dag! Fyfader, det var nam. Men nå må jeg gå, for Mathilde er her og vi skal på  trening straks. 


POSTED 07.02.2012 // Kl. 16:59

NYTT TILBEHØRHei folkens!

I stad var jeg innom gina tricot og fant noen dritkule korsøredobber. Jeg elsker hvordan de ser ut, og har sett etter slike før. Ble kjempeglad da jeg fant de! Fant også noen veldig søte små som vekker litt mindre oppsikt og passer til alt, så da ble de også med hjem. Selvom jeg likte de som korsenne var ikke de andre spessielt fine, som feks. de som ligner slike man har når man har utvidet hullet var ikke særlig fine. Men jeg syntes fortsatt det var vært det! 


POSTED 06.02.2012 // Kl. 16:48

MORGENSTUND HAR GULL I MUNNNB! Dette innlegget ble skrevet i dag tidlig, jeg fikk bare ikke tid til å poste det. 

God morgen alle sammen! Hatt en fin natt? Etter å ha lagt med meg med en dott midt på hodet våknet jeg med masse krøller, og stygge tupper. Uff, det så ikke helt bra ut så jeg har tatt det opp i en hestehale, og håper det ikke ser helt forferdelig ut fortsatt. Men nå må jeg stikke for skolen starter om ti min. 

Woho, for en gangs skyld er faktisk bildene helt uredigerte! Er dere ikke stolte? hehe, neida. Men jeg har ikke tid til å fikse på de så da går vi "all natural". Ha en fin dag!

POSTED 05.02.2012 // Kl. 19:45

TRENINGHei hei alle herligheter!

Da er det tid for å gjøre slutt på denne late dagen, og heller få ræva i gir. Nå er det fotball som står for tur. Uheldigvis trener vi ute så dette blir litt nedtur.. Men vi får se lyst på det; fotball er herlig. Har veldig dårlig tid nå, så vi snakkes senere! 

POSTED 05.02.2012 // Kl. 15:05

SUNDAY MORNINGGod morgen alle sammen!

Det tok en evighet før jeg klarte å flytte meg fra sengen for å hente meg litt frokost. I går skulle jeg egentlig en tur til Mathilde, men orket ikke, så det ble film og godteri i sengen. Jeg fikk nemlig Beastly til bursdagen min, så nå fikk jeg endelig sett den! Men nå sitter jeg i alle fall og drikker kakao og ser gamle episoder av Frustrerte Fruer. Lovely life.  

 

POSTED 05.02.2012 // Kl. 00:08

GÅRSDAGENHei hei! Glemte helt å legge ut bilder fra i går, beklager. Det ble ikke tatt mange bilder, så de blir et kort innlegg, men samme det vel. Jeg fikk brukt de nye stilett helene i går og jeg var høyere enn alle sammen.. det er det ikke ofte man ser. Hadde det i alle fall veldig hyggelig, og det er alltid koselig når man er med så fantastiske venner!
Juliane, Erle, Sunniva, Elise, Maily, Amanda, Ida, Ragna, Vilde, Frida, Helene, Sahra, Mathilde, Emma, Nina, Jenny, Andrea og Ingvild! :)

POSTED 04.02.2012 // Kl. 22:10

NEW INtruser, bomullspads, tørrshampoo, neglelakkfjerner, klorhexidin, neglelakk. 

POSTED 03.02.2012 // Kl. 20:57

BUUUURSDAG!Heihei! Feierer nå en forsinket bursdag med bestejentene! Koser oss stort og har det kjempe fint. Vi snakkes senere verdens herligste lesere, wiho. POSTED 02.02.2012 // Kl. 23:06

SOVE SPILLELISTEDa er det vel snart tid for å slukke lyset og si natta. Merker at jeg er sykt trøtt nå, etter både å ha gått hele veien til butikken og tilbake i bitende, vært hos Helene og på konf møte.. Det er like før jeg slukner fullt påkledd. Men tenkte det da ville passet bra med en liten spilleliste! Har dere hørt noen av sangene før?

God natt!

 

Wherever you will go - Charlene Soraia

9 crimes - Damien Rice

All about us - He is we, Owl city

Cheyenne - Greyson Chance

Dance so good - Wakey! Wakey!

Echo - Jason Walker

Everybody lies - Jason Walker

Kiss me - Jason Walker

Longest night - Howie Day

Skinny Love - Birdy

This city never sleeps - Jason Walker

Who says - John Mayer

POSTED 02.02.2012 // Kl. 18:14

KONF. MØTEHei hei! Idag har jeg vært hos Helene. Vi har kost oss masse og bakt kaker til "kake-fredag" i kantinen i morgen. Dro dit rett etter skolen og har vært der til nå. Nå er det snart kofirmasjons møte så da fyker jeg ut døren igjen. Kameraet mitt er utladet, så det ble ingen bilder hos verken Helene eller i menighetshuset etter på, desverre. Men vi snakkes!
POSTED 01.02.2012 // Kl. 18:11

GOOD LIFEHei hei!  Beklager dårlig oppdatering, det er så mye skolerbeid for tiden og det går ikke mye tid til bloggen. Sorry folks! Lover å bli bedre snart. 

Nå ligger jeg i kosekroken og spiser masse godsaker sammen med Jenny! Vi har nemlig vært en tur på butikken og kjøpt kakemiks, popcorn og smulteringer. Nam nam nam! Så usunt har jeg ikke spist på lenge! Men nå må jeg tilbake til filmen, snakkes :)


JENSEMANN!


Popcorn, smultringer og brownieeee!


hits