POSTED 25.02.2013 // Kl. 23:09

JEG ER SYKdermed er jeg utrolig sliten, natta. POSTED 23.02.2013 // Kl. 21:39

EN GOD DAGHey hey! Igår kveld dro jeg hjem fra Eina, og så film med Erle og Jenny. Idag var vi sammen atter en gang. Jenny ringte meg og sa hun og Erle hadde bakt cookies, så da var jeg selvfølgelig hos henne innen fem minutter! Fikk også vært masse med Jonah. Han er såååå skjønn! Nå ser vi på film og skal bare slappe av resten av kvelden!

gjett hvem som faktisk gikk ut av huset i går!! neida, jeg har vært syk hele ferien, så har for det meste(/hele tiden) vært inne. Hva har dere gjort idag?

POSTED 21.02.2013 // Kl. 20:04

BARNDOMSBILDERHei hei!

Fant plutselig disse på pcen, har ingen ide om hvordan de kom hit. Den eneste forklaringen jeg kan komme på er at de ligger på bestemor og bestefarspc og ettesom jeg bruker deres internett nå, så får jeg tilgang til de, er det mulig? haha, dette var merkelig. Har ikke sett disse bildene på lenge så det var skikkelig koselig å titte gjennom de! Les: jeg hadde litt for stor selvtillit som liten. 

 

so sassyPOSTED 19.02.2013 // Kl. 12:00

DE DAGENE SOM GIKKHeihei! Jeg er nå på eina hos besteforeldrene mine. Jeg kom opp på lørdag og har vært her siden. Det eneste jeg har gjort er å se filmer og serier, spille sims og spise bestemors fantastiske mat ♥♥ Jeg har blitt i tillegg blitt syk, så det er ikke særlig mye spennende å fortelle dere om. Men siden jeg hadde helt glemt å fortelle dere om de siste dagene før ferien, noe jeg sa jeg skulle gjøre, så kommer det nå. 

På torsdag dro jeg, Erle, Amanda, Ingvild og Helene ut og spiste på Egon. Det var kjemoekoselig og utrolig godt! En herlig valtines day!

På fredag spiste jeg middag på Nodee sammen med Ida, Mamma og Ronald. Etter det dro jeg til Amanda for å se film og ha kosekveld med Helene, Sunniva, Erle, Jenny og Amanda! Lørdagmorgen tok jeg toget opp til Eina. POSTED 17.02.2013 // Kl. 18:13

HOW TO: OMBRE NAILSHeihei! For et par dager siden filmet jeg en liten tutorial om hvordan man lager ombre nails/dipdye/hva enn du velger å kalle det. Videoen bl helt grei, ganske mørk riktignok ettersom det var på kvelden. Så videoer som denne vil bli bedre i fremtiden!

Jeg har selv fått mange komplimenter for neglene. Det trengs riktignok øving for å få det helt slik en vil, så jeg må prøve det ut flere ganger! Hva syntes dere? Har dere prøvd det ut før? 

POSTED 16.02.2013 // Kl. 15:41

TOGETHei hei! Når dere leser dette innlegget sitter jeg mest sannsynlig på toget på vei til besteforeldrene mine. Det er ferie nå, men den skal jeg tilbringe med masse skolearbeid, så tror et mer passende ord er studieuke. Skal lese to bøker (bokhandleren i kabul på 400 sider og tusen strålende soler på 600 sider), lage bokanalyse og samfunnsfagoppgave. Ååå, jeg er lei skolearbeid. 

En oppdatering fra de siste dagene kommer om litt!
POSTED 14.02.2013 // Kl. 16:42

MIN VALENTINHei hei! Først og fremst vil jeg si Happy Valentines Day! Uansett med hvem eller hvordan dere ferier så håper jeg dere får en utrolig fin dag! Idag tidlig ble jeg vekket på sengen av mamma med frokost, gave og rose. Eeelsker mamma, hadde ingen anelse om at hun skulle gjøre det! Fikk ett supersøtt hjertesmykke i sølv! Takk mammibeste♥ På skolen fikk jeg også valentines gave av Mathilde! Hun ga meg noe jeg virkelig ville ha + sjokolade, so i love you! I kveld er planen å dra ut og spise med jentene, om vi klarer å skaffe oss ett bord, haha. Hva skal dere idag?Oooog gårsdagens bikbokhore outfit!
alt fra bikbok
POSTED 11.02.2013 // Kl. 21:43

LANG DAGJeg hater mandager, virkelig, det er mest sannsynlig den verste dagen i uken. For det første så startet vi tidlig idag (08.15), i tillegg har vi lang skoledag uten noen "kose"fag. Men dagen i dag var faktisk ganske bra! Etter skolen gjorde Helene og jeg ferdig RLE-prosjekt, så dro jeg til Elixia med Mathilde. Vi dro for å teste ut det nye på bjørvika. Det var ikke særlig spessielt, det var mindre, men i gjengjeld mye mindre folk. Vi løp, trente selv og tok en zumbatime, så tok vi trikken hjem igjen. I kveld skal jeg prøve å legge meg tidlig for en gangs skyld, og jeg skal lykkes! Hva har dere gjort idag? :)

 

unnaslunterer HEHE
POSTED 10.02.2013 // Kl. 19:56

UKENS SPØRSMÅLEr det du som har tatt bildene? (I "negativ hverdag" innlegget) Ja, absolutt. Alle bildene på bloggen min er tatt av meg. 

Skal du kjøpe FWSS lue? Har to stykker allerede. Fikk det i julekalender av mamma! Har grønn og blå. 

Skal du på Justin Bieber konserten? Nei, har ikke billetter :(

Kan du legge ut bilde av kjolen din? Pris? Hvor kjøpte du den? Hvor er clutchen fra? jeg har ball i februar. Den er fra Mark Lesley(/lesly?). Jeg kjøpte kjolen min på DIIN på Majorstuen for 3000kr, den var litt stor, men de hadde ingen mindre str, så jeg fikk sydd den inn og lagt opp, det kostet 1000kr. Så selve kjolen ble på 4000kr. Clutchen er jeg ganske sikker på at er fra Zara. 

Ditt høyeste ønske? Det aner jeg virkelig ikke.

Hvilken vgs tenker du på å begynne på? Det står mellom Handels og Kongshavn/Nordstrand, men tror det blir handels.

Favorittplagg? Akkurat nå vet jeg ikke, det bytter hele tiden! 

Hvor mange par sko har du? Hvilke skal du bruke til våren? Det aner jeg ikke, haha, for mange. Jeg skal kjøpe noen lave converse (i grå, hvit, blå, eller noe lignende) også skal jeg bruke blondetomsene jeg kjøpte i fjor. 

Hva betyr awol? Absent without official leave, altså at man bare blir borte uten å si ifra. 

Hvor kjøper dere smoothie? SmoothieXchange! jeg kjøper alltid seabreeze, det er den beste. 

Hvor er smykket fra? Nelly.com, hvis dere finner link: ikke kjøp det, det farger av helt sykt, dere ser sikkert at kargebenet mitt og genseren min er litt blå, det er pga smykket.POSTED 10.02.2013 // Kl. 17:13

TODAY I JUST WANT TO STAY IN BED & DRINK HOT CHOCOLATEHeihei! Håper dere har hatt en fin søndag til nå. Det er jo morsdag idag, så jeg vil gratulerer alle møderene der ute, men spessielt verdens beste mamma, min mamma ♥ elsker deg! Idag er planen min å ligge i sengen hele dagen og få gjort unna litt skolearbeid, har en innlevering i morgen som jeg og Helene må bli ferdige med! Annet enn det skal jeg bare slappe av idag. Jeg elsker søndager det er den ene dagen i uken man kan slappe helt av. Jeg sover alltid så lenge også tar jeg det lille som er igjen av lørdagsgodtet til frokost, namnam! Hva skal dere idag? 

Svarer på ukens spørsmål etterpå, så hvis det er noe mer må dere huske å legge igjen en kommentar hvis dere lurer på noe. 


naaam

POSTED 09.02.2013 // Kl. 19:06

HELGLOVEEHeihei! Da var det helg igjen, denne uken har gått utrolig fort, det føltes ut som det var tirsdag i går. Merkelig følelse! Etter skolen i går dro jeg på Elixia med Helene. Jeg har ikke vært der på en uke fordi jeg har vært forkjølet, og ville heller bli fort frisk, så det var deilig å trene litt igjen! På kvelden så jeg, Erle og Helene film hos meg. Vi så time travellers wife, veeerdens søteste film. Den er samme type som the notebook, og rachel mcadams er hovedrollen i begge filmene! Anbefales! Så overnattet Helene. 


daily life of a blogger! neida, joda

Vi våknet egentlig ganske tidlig idag, så vi gikk ned og lagde oss gooood frokost! Etter Helene var en tur hjemom, så vi begge fikk fikset oss, dro vi til byen for å kjøpe smoothie! Naaam. 
POSTED 07.02.2013 // Kl. 22:13

VINTEROSLOHeihei! Håper alle har hatt en bra uke så langt. Jeg har for det meste bare vært med venner, og så og si bodd hos jenny de siste dagene. I morgen har vi bokmål skriveøkt, så jeg håper det går nogen lunde bra i alle fall, spessielt nå som vi snart skal søke på videregående, uæ. Gruer meg, selv om jeg er ganske sikker på valget mitt nå. 


strikkegenser H&M bukse TOPSHOP klokke MARC BY MARC JACOBS

Disse bildene ble tatt på tirsdag eller onsdag, da det var sååå fint vær. Det var helt winter wonderland ute, HELT nydelig. Nå har halvparten smeltet og resten har blitt farget av eksos, så nå ser det ut som rene helvette igjen, men det var fint så lenge det varte! Gleder meg såå masse til snøen smelter og det blir mildere ute! 
POSTED 07.02.2013 // Kl. 16:58

NY IPHONEHeihei! Jeg har ikke blogget på en stund, så her er en liten update; fredag var jeg i bursdag hos Tiril med jentene, det var utrolig koselig og morningen etter lagde vi oss verdens beste og største frokost, med både pannekaker, varme baguetter, juice, frokostblanding, havrepannekaker, frukt, nutella, bær, pizza, nachos og masse annet! Ååå, jeg får vann i munnen av å tenke på det. 

På lørdag var jeg hos Juliane. Det var en koselig kveld, helt til iPhonen min og Mathilde sin ble stjålet. Jeg ble veldig fra meg fordi jeg fikk min i september, og Mathilde hadde 3 månders jubelieum med sin. Det var heldigvis er hyggelig gutt som fant min på vei mot trikken (altså hadde de som hadde tatt den mistet den på veien) og han var snill nok til å møte meg og Helene i byen for å levere den tilbake på tirsdag! Dekselet, sim kortet og knappen (les innlegget under) var riktignok borte, men det var godt å ha den tilbake. Jeg skulle få iphone 5, så det var ikke egentlig en stor greie, men det er fint å vite at den er trygg hos meg, og ikke i hendene på en fremmed! Fikk iPhone5 simkortet i posten i går, så nå bruker jeg min nye baby♥


loveeee

POSTED 01.02.2013 // Kl. 18:15

MINE IPHONEDEKSLERDette er da mine 8 dekseler, har egentlig 10, men finner ikke de to siste. 

1. Victorias Secret PINK  //  2. Victorias Secret PINK

3. Usikker  //  4. h&m  //  5. h&m  //  6. fikk det av blogg.no/ ea games i en konkurranse

7. h&m  //  8. Marc by marc jacobs


... ooog dette er iphonen min! bakgrunnen er et stygt, men kos bilde av meg og Helene! Dekselet er fra marc jacobs og knappen fikk jeg av Helene!

Vet dere om noen bra steder å kjøpe deksler fra?

hits