POSTED 26.02.2014 // Kl. 13:12

WERKHei dere! Idag har så langt vært en ganske chill dag. Vi hadde skriveøkt på skolen, så sluttet litt før halv tolv, så det var såå deilig å være hjemme igjen så tidlig, Jeg skal på jobb i kveld, så da blir det tre timer dansetrening, så nå ligger jeg og lader opp. Har nettopp spist god salat og ligger i sengen, så skal se den nye PLL-episoden! Ønsker dere en fin dag, have fuuun. 

Ps. spot en feil (hint; logo)

#hverdag #skole #jobb #pll

 

POSTED 23.02.2014 // Kl. 23:51

SISTE  DAGENE  PÅ  NOREFJELLHeihei! Jeg kom hjem fra norefjell fredags kveld, og planen min etter det var vel egentlig å ikke forlate sengen før jeg skal på skolen igjen. Har forsåvidt lykkes med det foruten en liten tur hos Jenny og hos Tiril. I morgen er det skole igjen, så denne ferien er over allerede. Nå er det vel sånn 7 uker til påse? Eller? 

Torsdag og fredag var de siste to dagene på norefjell. Torsdagen stod jeg og Tiril på slalom. Vi dro til andre siden av fjellet, altså der hvor det store skianlegget er, og koste oss stort! Det var vel egentlig den dagen med dårligst føre. Jeg hadde jo aldri vært på andre siden av fjellet en gang, så for å komme oss dit måtte vi kjøre en ganske slakk bakke rundt fjellet. Det var så utrolig tåkete at jeg på et punkt ikke lengre så Tiril eller hvor bakken faktisk gikk, så jeg følte meg liiiitt fortapt akkurat da, men det gikk fint, haha. 

På fredagen bestemte vi oss for å leie snowboard, i håp om at vi skulle bli litt flinke. Vi fikk med oss Mathias som "snowboardlæreren" vår. Det var utrolig morsomt, men tror eeegentlig Mathias hadde det gøyest ettersom det må ha vært et veldig morsomt syn å se oss tryne om og om igjen både i bakken og i heisen. Funtimes! Etter et par timer i bakken, gikk vi og spiste lunsj sammen med Helene og Tuva. Helli kom opp på fredagen, så vi fikk ikke vært stort sammen, but still cozy. Såå tok jeg bussen hjem. 

Ghetto-skrivefeil spotted på bussterminalen, hahaha herregud. Du vet det er ghetto når taggerne er analfabete nok til å ikke skrive ghetto riktig i første omgang

POSTED 19.02.2014 // Kl. 23:58

SKITUR  OG  SPASjekk baben i bakgrunnen. Hola mes amigas! Dagen startet med en ny episode av pretty little liars, litt sjokolade fra gårsdagen og full kosedress. Såå deilig morning. Tiril, Anett og jeg tok oss en tur ut på langrenn! Planen va egentlig at Tuva også skulle være med, men ja, ikke så lett med et brukket krageben, så da ble det litt 00er-kvalitetstid på meg og Tiril. Vi gikk et stykke, før vi satte oss ned med både pinnebrød, pølser, kakao, oreo, marshmallows og musikk. Det var både koselig og slitsomt, så det var dagens treningsøkt! 
Da vi kom tilbake til hotellet fristet det utrolig med et varmt bad, så da tok vi turen opp på spaavdelingen på hotellet. Det var sååå deilig å sitte ute i jacuzzi i kulden. Veldig chill! I kveld har vi sett frozen (tredje gang på en uke for meg, ops) og spist godgod middag. Nå skal vi snaaart legge oss tror jeg, for det er mulig i morgen er siste dagen for meg, planene er ikke helt bestemt enda, men men! VI snakkes ♡

#hytte #sommer #hverdag #vinter #bade #ski

POSTED 18.02.2014 // Kl. 22:17

STAKAR TUVISHei hei! Vi startet dagen med en koselig pita-frokost, før vi dro ut i bakken for å stå slalom! Vi fikk stått en stund, før Tuva falt, og slo seg skikkelig. Jeg og Anett måtte bårkjøre ned for å finne ambulansescooter, som fikk hentet henne og tatt henne med til resepsjonen. Så dro hun og Tiril til legevakten i hønefoss, hvor de fant ut at hun hadde bristet kragebenet. Så nå går hun i fatle og er litt stakkarslig, lille babygurl. Foreldrene deres møtte dem på sykehuset, og kjørte dem tilbake til hytten. Jeg og Anett derimot ble igjen og passet på Alfie, bakt brownie og ryddet i hytten, så alt skulle vært koselig og rent til de kom  tilbake. Nå er det lasagnetid! Snakkes i morgen ♡ 

ps. tiril ble så stresset at hun besvimte midt i sykehusgangen #lettvekt#norefjell #ski #vinterferie #sykehus #brukket

POSTED 18.02.2014 // Kl. 14:14

BAKKETIDHei dere! Nå er jeg en rask svipp innom, for nå skal vi ut i bakken og kooose oss. Vi snakkes senere idag, ha en finfin vinterdag! :) 
POSTED 17.02.2014 // Kl. 12:36

NOREFJELLHeihei! Håper alle har fått en fin start på ferien og koser seg masse med familie og venner. Jeg er for øyeblikket på norefjell, med Tiril, Tuva og Anett. Vi skal være her alene i noen dager, så det blir sååå deilig.
Jeg og Anett tok bussen opp i går, og det som egentlig skulle være en reise med én buss på to timer, ble en reise på fem timer med tre forskjellige busser. Den første bussen sa han ikke kunne kjøre oss opp, så han ba oss gå av og vente på en ny buss litt unna norefjell. Så vi ventet, og bussen kom etter rundt en halvtime, så gikk vi på den bussen, som kjørte oss helt til Hønefoss! Så måtte vi bytte der igjen, for at bussen skulle kjøre oss en ekstra time tilbake til norefjell. Men vi kom oss jo opp, såå, all is good ??
Vi har badet, trent, spilt, akt, spist (altfor mye) og kost oss stort! Nå skal vi snart ut i bakken, så vi snakkes senere.

Har forresten ikke nett, hotellnettet er ødelagt og jeg har brukt opp månedens 3G(pluss 400kr ekstra i 3G, sorry mams loveu). Så får ikke blogget stort, om nettet ikke fikses ??

POSTED 12.02.2014 // Kl. 15:24

SNAAARTHeihei! Nå nææærmer det seg vinterferie og jeg gleder meg masse! Skal opp på hytten til Tiril, hvor vi skal stå på ski og slappe heeelt av. Her har dere litt bilder fra skoledagen i går. Har et mål om å bli flinkere til å ta bilder, da ikke bare til bloggen, men generelt, så vi får se hvordan det utarter seg. I går var jeg på skolen, dro på smoothieexchange i lunsjen, også var jeg på jobb. I dag har jeg hatt fri fra skolen, så skal jeg snart skifte til treningstøy for å dra på jobb nok en gang. Hva er deres planer for dagen? bollaaaa


 

POSTED 08.02.2014 // Kl. 19:08

PIZZAKVELDHeihei! Håper dere har en fin helg hittil. Jeg sitter egentlig begravd i skolearbeid selv i helgen, men men, slik er det vel bare. Torsdag var jeg på jobb, og siden jeg og Ida ikke gadd å ta t-banen hjem, så ventet vi heller på Mams, dermed bestemte vi oss for å bestille litt sushi i samme slengen, så da ble det sushitorsdag! 


I går våknet jeg av at mamma ropte at jeg "måtte gå", jeg skjønte ikke noe i det hele tatt, men da jeg reiste meg opp fra sengen innså jeg at jeg hadd macen på fanget, vare fullt påkledd, lyset på romemt var på og hadde på sminke fra gårsdagen. Jeg var sååå sliten og uvel at jeg bestemte meg for å helle bli hjemme enn å dra på skolen. Eneste gangen jeg forlot sengen var for å dra en tur til byen og møte Ida. Vi dro innom svenskebutikken og kjøpte oss en pose med godteri hver, før turen bærte hjem til pizzakveld med fæmmen. 

I kveld skal jeg på middag hos Nina med jentene på buss, samt noen potensielle medlemmer. Så nå holder jeg på å fikse meg, så skal jeg straks til å løpe ut døren! Vi snakkes senere, søtnoser. Håper dere alle får en kjempefin lørdagskveld!

#hverdag #middag #pizza #fest #russetid #godterislottet #søskenkjærlighet

POSTED 06.02.2014 // Kl. 15:07

INSPO PÅ EN TORSDAG

PS. Let etter Sunniva

#inspo #blogg #tumblr #weheartit #bilder

POSTED 05.02.2014 // Kl. 16:11

ONSDAGHey friends! Håper dere alle har hatt en suuuper dag så langt, og at det fortsetter. I dag hadde vi skrivedag i engelsk, noe som gikk ganske greit. Vi sluttet klokken ett, så det var såå deilig å ha litt avslapningstid før jeg nå skal ut døren igjen. Jeg skal nemlig nå på jobb, og da på Oppsal. Det er min 2.gang der i dag og vet enda ikke heeelt hvor det er med t-banen, men satser på at det går fint. Wish me good luck! :) Nå må jeg (bokstavligtalt) løpe ut av døren, så ha det bra! Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 04.02.2014 // Kl. 11:04

DAYSSSHei dere! Long time no see, har ikke vært helt på topp på bloggfroten men jeg regner med at det går heeelt fint. Her har dere et lite bildedryss fra de dagene jeg faktisk har tatt noen bilder! Har vært endel på cafeer, restauranter, vært med venner, var med på språkiadefinale(tror jeg fortalte dere om det?), vært i bursdag til tirrebabe, hatt kosekveld med jentegjengen fra ungdomsskolen, møtt #sophieelise, vært på jobb, meldt meg inn i unge venstre (hihi hei onkel ola), vært på unge venstre møte, vært på bussvisninger, sett revyen til handels, kongshavn og foss, vært på yogurtheaven(x2), og masse masse annet kos! Hva har dere gjort i det siste?

#selfie #toppblogger #bursdag #outfit #iphone #venner #instagram

hits