POSTED 31.03.2012 // Kl. 15:37

UKENS SPØRSMÅLHar du hatt regulering? Nei, det har jeg ikke. 

Hun som sitter i vinduskarmen, hvor er klærne hennes fra? Det aner jeg ikke, sorry. 

Hvor i Oslo bor du nå? Har du alltid bodd der og hvis du hadde fått en egen leilighet når deu blir eldre, hvor ville du ha bodd? Jeg bor på nordstrand, det har jeg alltid gjort, i alle fall med mamma. Pappa har flyttet litt rundt omkring.. ca 6 forskjellige steder? Vet ikke jeg. Hvis jeg kunne velge hvor jeg skulle bo hadde jeg valgt et sted som var sentralt og hadd fin plassering, akkuratt hvor vet jeg ikke. 

Kan du vise rommet ditt en gang? Nei, hehe. Ikke sånn som det ser ut nå i alle fall. 

Skal du farge håret ditt brunt? Nei, nok en gang. 

Skal du ta dip dye? Mest sannsynlig til sommeren, ja. 

Hvor er jeansjakken din fra? hva kosta den? Den er fra h&m og kostet 399(?).POSTED 31.03.2012 // Kl. 00:00

OUTFITdårlige bilder, fordi det er kaldt her oppe så orket ikke ta så mange. tehee.POSTED 30.03.2012 // Kl. 14:11

PÅSKEFERIEWohoo! Da er det endelig ferie. 

Etter flere uker på skolen er jeg virkelig klar for ferie nå! Jeg skal tilbringe det meste av ferien min på eina, så da blir det sikkert til at jeg tar en del fotografier av andre ting enn meg selv. Skal ikke være mye hjemme og det er nesten ingen på min alder på eina, så jeg kommer til å lone endel

Slenger med noen bilder fra i går! Jeg og Sunniva dro på dansetrening nede på BestHelse. Det var dritgøy! Anbefales på det sterkeste.  Nå må jeg pakke, så vi snakkes senere!


TRENINGSTØY! hihi, bare sånn info!


Etter treningen satte vi oss litt i solen og koste oss, hihi. 
POSTED 29.03.2012 // Kl. 15:18

AMERICAN INSPIRED OUTFITInnlegg fra i går! Fikk ikke postet det fordi blogg.no ble hacket.  
POSTED 28.03.2012 // Kl. 18:29

MATTEHei hei!

Er litt usosial i dag og har ikke gjort noen ting, men det er fordi jeg øver til matteprøven som vi har i morgen! Fy fader, det kommer til å gå utrolig dårlig, ettersom jeg ikke forstår noen ting. Uansett så var vi på Ibsen museet med klassen idag, så da ble det lunsj på 7-11. Tok ikke så mange bilder idag på skolen og har ikke hatt noe å ta bilde av nå, så dette blir et kjedelig innlegg, men det får gå. Jeg har vært utrolig lite fotogen idag i tilegg, så det var jo et stort pluss.. Skal snart på pilates med Vilde, så nå må jeg kjappe meg og skifte!

Hva gjør dere idag?  

Det kommer forresten outfit i kveld! 


Sunniva!

Meg.. hehe, som jeg sa; utrolig lite fotogen idag..

Andrea, Vilde og Malin!

Andrea, Vilde, Malin, Sindre og Jacob!

POSTED 27.03.2012 // Kl. 21:51

SMILEHei hei!

Idag har jeg ligget hjemme med dundrene hodepine halve dagen, og har derfor vært borte fra skolen. Heldigvis har det gått gradvis over, så nå merkes det så vidt. Jeg kom for litt siden hjem fra konfirmasjonsmøte, hvor vi gikk ute og samlet inn penger til kirkens nødhjelp. Nå er det snart tid for frustrerte fruer, wiii! 
POSTED 26.03.2012 // Kl. 22:03

DAGEN I BILDERWhoopsie, dårlig blogger!

Hei folkens! Sorry for å ikke ha blogget enda men jeg har ekstremt mye skole arbeid og slik jeg må drive med, men uansett; her kommer dagen i bilder. 


I storefri var jeg, Nina og Ragna innom joker og hos Nina. Det var fiint vær så det er så deilig å være ute, i tilleg er kantinen stengt fordi 10.klasse har tentamener, så; lykke til til alle dere 10. klassinger! 


Bolla


Etter skolen dro jeg og Emma til Yogurtheaven for å kjøpe oss noe godt. Jeg er ikke superglad i yogurt, så jeg kjøpte meg en smoothie og den var kjempegod! Etter dette gikk vi gjennom slottsparken og nedover karl johan. Vi tittet innom Zara og så møtte vi Ingvild og Astrid på Steam. 
Rett etter byturen var det "unge og rus"-møte ( Ungdomsskolekampanje for å forhindre at tenåringer driver med alkohol og andre rusmidler). Det var hundekurs i skolegården og hundene var driiit søte!POSTED 25.03.2012 // Kl. 14:53

KONF MØTE OG KAMPHei hei!

Idag var det tidlig opp og rett ned i kirken. Det var gudstjenste vi måtte være på pga. konfirmasjonsforbredelsene. Etterpå var det masse gratis kaker og saft til alle. Når gudstjenesten var over dro Emma, Marthe og jeg ned til treningshallen for å se lille søsteren til Marthe spille håndball kamp. 

Nå skal jeg drive med skolearbeid resten av dagen, har nemlig masse fremføringer, innleveringer og prøver denne uken, så vi snakkes senere! Hva er deres planer for dagen?


POSTED 24.03.2012 // Kl. 23:18

LANG DAG PÅ STRANDENHey hey!

Kom for ikke så lenge siden hjem fra en herlig dag på stranden med jentene. Jeg startet dagen med pannekaker og big bang theory på verandaen, før vi dro ned til byen for å kjøpe inn grillmat, frukt og godteri. Etter det dro vi på céres(?), som er en brygge på ormøya. Vi grillet pølser, hørte på musikk og mange av oss badet til og med! Inkludert meg! Jeg, Nina og Marthe skulle egentlig hoppe uti samtidig så vi telte ned, men selvfølgelig fulgte de ikke helt med, så det endte med at jeg hoppet opp uti alene! Det var driiitkaldt og det var så vidt jeg klarte å komme meg opp igjen. Etterhvert kom også Carl Philip og Marcus bort, og solen gikk ned. Dro helt tilslutt bort til Ulvøya før vi måtte hjem. Nå skal jeg bare slappe av, dusje ut saltvannsfloker av håret og legge meg!

Natta chicos y chicas!


Amanda, Erle og Ida!

Amandus!

Grillmester Marthe!

Marthe og Elisabeth!

Frida!

Elisabeth!

Erle!

Marcus!

Elisabeth!

Helene!


Carl Philip! Stakar, han har brukket kragebenet!

Emma!

Amanda!Sahra og Elisabeth!

Elisabeth og Marthe!


Ingvild, Helene og Erle!

Sahra!

Amanda, Ragna og Sahra!

Helene, Frida, Amanda, Nina, Emma, Ingvild, Erle, Elisabeth, Ida og Marthe! Herlig gjeng (:

POSTED 24.03.2012 // Kl. 18:07

CÉRESHei!

Nå er jeg med en gjeng jenter og noen gutter på ceres. Jeg har til og med badet; kaldt, men veldig gøy! Håper alle koser seg i kveld!

POSTED 23.03.2012 // Kl. 20:05

I SMILE BECAUSE IT'S FRIDAYHei hei!

Det har vært nydelig vær i hele dag! Etter en lang skoledag med nynorskskriving dro Ingvild, Maily, Tiril, Ragna, Ida og jeg ned på Yoghurtheaven. Da vi skulle til å betale var plutselig søstreren min der, siden hun ikke hadde fått tak i meg på mobilen og vi skulle ut å spise med besteforeldrene våre. Så jeg måtte gå fra jentene og vi dro ned til aker brygge og møtte bestemor og bestefar. De har gullbryllup i morgen og kom til Oslo idag for å feire anledningen med resturant med meg og Ida, så skulle de på teater senere. Vi satte oss ute i solen på cafe sorgenfri og spiste herlig mat. Etterpå var jeg en tur innom søsteren min sin nye leilighet og en tur innom lucky lips, så nå er jeg hundre kroner fattigere, hehe, godtemonsteret. 

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 23.03.2012 // Kl. 08:18

ROCKIN' NEW INHello! 

Som sagt var jeg jo i byen i går og jeg kjøpte meg en ny neglelakk. Har tenkt på å kjøpe den en stund nå, men har liksom ikke fått tid så det var herlig at jeg endelig gjorde det nå! Den er i fargen 90: Dive bar. Har sett andre bloggere med den før og jeg må si; den ser dritbra ut på! Den kostet 129,-Cubus
wii, elsker essie-neglelakkene. 

POSTED 22.03.2012 // Kl. 17:38

LONG DAYBonjour, mes amis.

Det har vært en utrolig lang dag i dag og jeg gleder meg til det blir kveld så jeg kan legge meg og sove. Men uansett har det også vært en veldig koselig dag. Var som vanlig på skolen. Etter skolen dro jeg, Erle, Helene og Ragna til byen. Det ble ikke stort med shopping, men jeg kjøpte meg en ny neglelakk jeg har tenkt på å kjøpe en stund nå så jeg er fornøyd! Siden jeg er en flink blogger hadde jeg med meg kameraet (!!) hele dagen, så nå kommer det masse bilder! Nå skal jeg bare spise middag så skal jeg på Yoga med Vilde, det er første gangen så det blir spennende! Forresten har Mathilde bursdag idag så husk å gå gratulere henne på bloggen! Sneiks.

Hva har dere gjort idag? 
fiiiin shorts fra gina tricot.. men den var litt stor i størrelsen :(

POSTED 21.03.2012 // Kl. 22:36

MASQUERADEHei hei!

Idag kom jeg over maskene jeg og søsteren min fikk av mamma da hun hadde vært i Italia en gang. De er håndlagde og helt nydelige etter min mening. Sykt fine detaljer og veldig jentene. Digger de!

Jeg skal bare se en film så skal jeg legge meg, så: natta! 


POSTED 21.03.2012 // Kl. 18:19

FUN & FRIENDSHei hei alle sammen!

Jeg var flink blogger og hadde med kameraet på skolen idag, så det ble noen bilder der. Etter skolen dro jeg og Mathilde opp til karlsrud og tok litt sol. Jeg blir ikke brun nok til at folk ser noe forskjell, men jeg fikk skille på ryggen og det er uansett fint å bygge opp et grunnlag til sommeren. Etterpå satte vi ossi vinduet på Mix og kjøpte litt mat. Nå skal jeg snart på trening, så vi snakkes senere!

Hva har dere gjort idag? 
nammm

POSTED 20.03.2012 // Kl. 19:36

SPIKED SHOESSe hva jeg fant!Jeg rydder på rommet nå, og fant plutselig disse gamle skoene fra 7.klasse, jeg hadde helt glemt jeg hadde de! Jeg syntes faktisk de var dritkule, det eneste minuset er at de er så lave at man nesten ikke kan kalle de høyhelte sko engang. Men naglene på helene var sykt fete! 
POSTED 20.03.2012 // Kl. 17:56

STUDYINGHei hei!

Det blir ikke stort med blogging i dag, siden jeg har stor mat og helse prøve i morgen, og jeg må øve. Tidligere idag var jeg sammen med Erle og Helene og vi så den nyeste "pretty little liars" episoden, altså sesongslutten. Nå skal jeg begrave meg i mat og helse notater, så vi snakkes!

Hva er deres planer for dagen?  ohno, dette bildet ble jo tatt i går! uuupsi

POSTED 19.03.2012 // Kl. 21:42

SUNNY MONDAYDet har vært dritfit vær i hele dag så jeg begynner å gleder emg utrolig mye til sommeren nå! Det blir så utrolig digg med sol, bading, varme og shortser! Wii, can't wait. Idag har jeg ryddet på rommet og tatt litt bilder, ellers har jeg bare slappet av. Jordbær og melkesjokolade til kveldsmat er ikke helt galt! Nå skal jeg rydde litt mer så er det tid for sengen. Snakkes!


POSTED 19.03.2012 // Kl. 17:02

TODAYS OUTFIT DETAILSPOSTED 18.03.2012 // Kl. 19:30

SMINKEVIDEOHahah, kleint. 

Der har du meg.. Ja, dette var en klein video. Du aner ikke hvor ille det er å sitte å snakke med et kamera i seg selv, og når du også må posere uten sminke foran det; ikke gøy. 1del flauhet. 

POSTED 18.03.2012 // Kl. 13:06

UKENS SPØRSMÅLHvor kjøpte du fjernkontrollen din? Jeg fikk den av Helene(♥), så jeg aner ikke egentlig. 

Kan du lage sminkevideo? Det har jeg gjort allerede! Legger den ut senere idag. 

Vet du om det er mulig å se paradise på nett? Ja, det er det. Du kan se det her.

Hvor redigerte du håret ditt brunt? Jeg redigerte det på picnik.com.

Hei! Jeg bare lurer på en ting; hvordan fikk du håret ditt(ginger) til den nydelige fargen du har nå? Fargen gikk etterhvert nesten helt ut, heldigvis. Før jeg farget håret var det platinablondt, så det er litt mørkere nå. Tusen takk forresten!

I hvilket program laget du headeren din? Jeg tror jeg lagde den på picnik?

Hvor blir det av svarene på spørsmålsrunden? Har allerede svart på det meste! Du finner inlegget her

Hvordan redigerer du bildene dine og i hvilket program? lage toturial? Jeg redigrer de bare i iPhoto. Tviler på at jeg lager en toturial på det, ettersom jeg bare trykker på noen effekter. 

Hvor kjøpte du den turkise toppen du kjøpte for litt siden? Hva kostet den? Den er fra Zara og kostet 279, tror jeg. 

Hvor kjøpte du naglene du brukte for å sette på shortsen? Jeg kjøpte de ikke! Jeg tok de fra en gammelt armebånd som jeg aldri bruker. 

POSTED 18.03.2012 // Kl. 00:51

GO VIQUEENS CHEERTEAMJentene er på NM nå. Lykke til!

Bilder fra Eiker Open 2011 

POSTED 17.03.2012 // Kl. 22:18

KOSIKOSHola chicas y chicos!

Idag har jeg for det meste ligget i sengen og sett filmer. Har spist sjokolade, jordbær og andre godsaker så jeg har kost meg masse alene, hehe! Noen ganger trenger man bare litt alene tid, og jeg må si; det er jævlig deilig å ha dager hvor man bare kan slappe av. Denne helgen er det også NM i cheer og cheer dans, så Jenny, Nina og Marthe er med og konkurrer. Jeg var og så på i fjor, men det ble uheldigvis ikke noe av i år.. Men ønsker dem lykke til for det!

Har forresten filmet sminkevideo i dag, og den kommer i morgen. Jeg skulle egentlig poste den idag, men det skjedde noe med opplastningen uheldigvis.. men den kommer mest sannsynlig i morgen!POSTED 16.03.2012 // Kl. 23:09

CHILLE KVELDHei hei!

Sorry for å ikke ha blogget idag. Minnekortet stod igjen i pcen så jeg fikk ikke tatt noen bilder, men idag har jeg i alle fall vært med Erle. Vi har sett frustrerte fruer episoder og kost oss. I kveld har jeg bare slappet av og skal nå til å se filmer. Ligger i den superherlige sengen min med masse puter og kosebamsen som partner så nå blir det loner filmmaraton! Kos dere i kveld.

Noen andre som digger kvelder som dette? 


POSTED 15.03.2012 // Kl. 18:03

FRIENDSHei alle søte!

Etter to sykedager var jeg tilbake på skolen i dag. Vi hadde samfunnsfagprøve ellers har jeg hatt godt humør i hele dag, hehe! Etter skolen dro vi bort til Jenny. Mesterkokkene Nina, Marthe og jeg lagde dritgode hjemmelagde kjøttboller og spagetthi. Nå er jeg hjemme igjen, og det er tid for innleveringer og fremføringer.. fml. 

POSTED 14.03.2012 // Kl. 20:34

KOSEKVELD MED ERLEPERLEHei hei!

Siden jeg følte meg dårlig var jeg heller ikke på skolen i dag, men har blitt mye bedre i løpet av dagen, så de blir skole i morgen! Nå ligger jeg ute på verandaen til erle og koser meg. Vi ligger under varmelampen og dyner og øver til prøve. Det ligger også vafler nede så det kan hende de forsvinner i løpet av kvelden.. 
POSTED 13.03.2012 // Kl. 17:21

BRUNT HÅR?Syntes dere jeg hadde kledd det? 

Jeg har ingen planer om å farge det, slapp av. Men jeg kjeder meg utrolig mye, jeg er nemlig syk, så jeg fant ut at dette var litt gøy. Jeg har faktisk fargen håret mitt mørke brunt før. I syvende klasse kjøpte jeg en pakke glansvask og dro hjem til Juliane, hvor hun og Erle farget håret mitt. Det var fint når det enda var vått, men da det tørket ble det grått/grønt.. Uff. Det endte med at jeg slapp skolen dagen etter for å dra til byen med søsteren min for å ta avfarging. Fargen ville ikke helt ut så jeg var ginger hele den sommeren. Uff, heldigvis tok jeg ikke bilde med mitt "brune" hår. 

Jeg er syk idag, så det er ikke stort å blogge om.. (:

POSTED 12.03.2012 // Kl. 19:49

SUNSHINEHey guys!

Det har vært strålende sol idag så jeg satte meg på verandaen etter skolen i dag for å kose meg. Det var kjempedeilig å sitte der og høre på musikk mens jeg øvde til mat og helse prøven jeg skal ha i morgen. Nå skal jeg bare slappe av og forresten; paradise starter idag! Men hade, det er på tide å returnere til øvingen!


Hihi, dette er min fine og gigantiske New York Yankees caps jeg kjøpte i New York i fjor, u like? De sydde inn Thea på siden, noe jeg angrer litt på. Det burde heller stått Elvestuen.. Jaja, digger den!
POSTED 11.03.2012 // Kl. 22:15

WEEKENDHola chicas y chicos!

Jeg har hatt en herlig helg med masse gode venner. På fredagen feiret Amanda og Elise bursdag. Det var veldig koselig og en super kveld ble avsluttet på overnatting hos Jenny med Helene og Emma. Det var idlig opp neste morning og rett på bussen til konf leir. Jeg sov på rom med Erle, Helene, Jenny, Nina og Juliane, så det var jo koselig. Hadde det kjempegøy! 


Fine folk!

POSTED 09.03.2012 // Kl. 19:04

NU STIKK ÆHei hei!

Skal snart i bursdag til Amanda og Elise, må bare fikse meg først, ble uheldigvis litt sen ettersom jeg har sett på cheertreningen og general prøven til Jenny, Nina og Marthe! Skal sove hos Jenny og opp tidlig i morgen for å dra på konf. leir (:

Snakkes!


finfin uten sminke

POSTED 08.03.2012 // Kl. 22:46

COZYDårlig blogger? tro meg, jeg vet. Har ikke tatt noen bilder idag ettersom jeg ikke har orket å dra opp kameraet overalt. Uansett var jeg hos Juliane sammen med Helene etter skolen. Etter å ha torturert stakar Juliane som hadde hodepine dro Helene og jeg hjem til henne. Vi har slappet av i hele dag og tatt livet med ro. Akkurat nå spiser jeg frukt og chiller med musikk og facebook. Skal til å pakke til konf. tur til helgen. Drar kvart på ni lørdagsmorgen, så jeg tviler på at det blir stort med blogging i helgen! 
POSTED 07.03.2012 // Kl. 22:45

SICK & TIREDHei!

I dag har jeg nærmest hostet meg til døde. Jeg er nemlig syk og har vondt i halsen, så det eneste jeg har gjort i dag er å ligge i sengen og se gamle episoder av frustrerte fruer og gossip girl. Heldigvis føler jeg meg mye bedre nå og jeg har både konferansetime og engelsk skriveøkt i morgen, så jeg må nok på skolen. Min herlige mamma overrasket meg med jordbær og kvik lunsj i stad så da ble jeg overlykkelig. Nå må jeg snart legge meg og jeg håper at en god nattssøvn vil gjøre meg friskere. Natta!


Jeg ser fem år ut på dette bildet, men jeg fant ingen jeg ikke allerede har postet på bloggen så det får duge. 

POSTED 07.03.2012 // Kl. 16:30

KAMERAUTSTYRHei hei! Siden jeg ligger hjemme og er syk er det ikke stort å blogge om idag, derfor tenkte jeg jeg kunne vise dere kamerautstyret mitt. Har fått noen spørsmål som "hvilket kamera har du?", "hvordan er den nye linsen?" og alt slikt så nå får dere i alle fall svar!

 


 

Kamerahuset: Jeg har Canon EOS 450D. Kameraet har mange fine innstillnger og jeg er mest glad i de manuelle funksjonene. Kameraet har autofokus og bildestilene auto, portrett, landskap, makro, sport, natt portrett og uten blitz i tilleg til bildestilene hvor man kan mikse litt selv, nemlig P, Tv, Av, M og A-DEP. Det har et vanlig minnekort som man bare kan stikke rett inn i pc'en, uten å måtte ha en kabel. Det går dessverre ikke ann å filme med, men det klarer jeg meg uten. Det er også mulig å sette kameraet på stativ, feste på ekstra blitz og koble kameraet til tv eller pc'en. 

Objektiv 1: Jeg har to objektiver, det ene er Sigma DC 17-70mm. Det er fint å bruke til "all-around" bilder og makro bilder. Det egens ikke spesielt godt til portrettbilder siden bakgrunnen ikke blir særlig blurry. Det kan zoome langt/langt nok. Det har autofokus og man kan låse fast zoomen når den ikke er i bruk. Linsen er ganske stor og tung, men tar flotte bilder.

Objektiv 2: Dette er Canon EF 50mm. Det funker veldig fint til portrett- og hverdagsbilder. Mange får litt sjokk når de først bruker det, fordi de ikke vet hva denne linsen har å by på. Den er litt zoomet inn, og det går ikk ann å zoome inn eller ut. Den fokuserer kun på en ting så alt rundt blir veldig blurry, noe som egner seg godt når det kommer til portrettbilder. Objektivet kjøpte jeg på Japanfoto for 900(?) og det angrer jeg ikke på i det hele tatt.

JOBY Gorillapod: Dette er en herlig oppfinnelse! Den kan snurre seg rundt nesten alt mulig så du kan ta bilder overalt. Den tar ikke stor plass og tåler selv tunge speilreflekser. Den kan formes og endres på akkuratt slik man vil så den er perfekt til å ta bilder ute. Den kan feks. snurres rundt et tre, heh. Tror den koster rundt 600?

5 in 1 remote control: Denne er helt perfekt for bloggere! Den funker fint på avstand og egner seg godt for outfit bilder og når du ikke orker å løfte kameraet kan du heller bare la det stå på benken og trykke på knappen. Jeg har ikke tatt meg tid til å finne ut av hvilke knapper som gjør hva, men jeg kan to av de! Fikk den av Helenebeste til jul!


Har også en kameraveske og en slik for å holde lyset unna, men finner et ikke akkuratt nå, så vi snakkes (:

 

POSTED 06.03.2012 // Kl. 21:38

OUTFITHahah, liker den personen som kommenterte selvutløser fjernkontrollen på det forrige innlegget. Orker nemlig aldri å trykke "vent 2 sek" for å hjemme den. Syntes det tar så lang tid, men samma. Da kan kameraet bare stå på gorilla poden og jeg kan feks. være et helt annet sted når jeg tar bilde av Jenny. 

sååååå serriøs altså. 
POSTED 06.03.2012 // Kl. 18:41

BAKERN OG BLOGGERN


Kos dag med jensemann!

Litt sen oppdatering, men jaja. Idag har jeg vært og kost meg hos Jenny. Vi har laget mat, sett tv og bakt muffins! Erle kom en tur bort også. Nå skal jeg på trening straks, så vi snakkes senere! Byeeee

POSTED 05.03.2012 // Kl. 23:10

GOOD NIGHTJeg har idag vært med Erle og Helene. Vi har sett på pretty little liars, spist god mat og slappet av. Ellers i dag ahr jeg bare hørt på musikk, svart på spørsmålene deres og nerdet Ellen på youtube. Ellen er mitt nye favoritt show nå! Elsker alle klippene, kommentarene og påfunnene hennes. Haha. Men nå er det snart tid for sengen, skal bare vaske håret først. Natta alle sammen! Hva har dere gjort idag? 


Husk å stemme på Anette Sveen herStem på hennes flotte matrett hvor hun kan vinne en tur til thailand. Stem, stem, stem! Det eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på linken under og klikke på "stem"-knappen. Del gjerne bidraget med venner på facebook, mail eller twitter. 

http://www.santamariaworld.com/no/kampanjer/utmaningen/?x=node/3856#overlay=nn/node/386/view

bestevenn!

POSTED 05.03.2012 // Kl. 20:12

SVAR PÅ SPØRSMÅLEr det flere bloggere på ungdomsskolen din enn deg og Fridavik? Hvem? :) Ja, det er faktisk ganske mange! Beklager hvis jeg ikke nevner bloggen deres, men dette er de jeg kommer på i farten: fridavik, liteperfekt, litekreativ, odabjerkevoll, mariestorvik, lisash, annsunn, oneby1

Hva er favorittfargen din? Det er faktisk utrolig vanskelig! Jeg veldig glad i hvit, sort og metalliske farger, men siden det ikke regnes som "vanlige farger" blir det blå og rosa.

Kan du lage en sminkevideo? Hehe, det er en mulighet, ja.

Bruker du extentions? Nei, det gjør jeg ikke. 

Hvilke blogger leser du? tcmn, sophieelise, cathinthecity, imfancy + folk jeg kjenner. 

Hvor mye trener du? Jeg har fotballtrening 2 ganger i uken, ellers trener jeg nede på BestHelse en gang i blandt. 

Hvor mye penger har du på konto? Det har jeg ingen aning om.

Hvordan tar du bildene av deg selv og hvilket kamera har du? Ofte tar jeg bildene selv ved hjelp av en fjernkontroll og gorillapod. Er jeg med venner er det jo gjerne de som tar bildene. Kameraet mitt heter Canon EOS 450D. Jeg har to objektiver, det ene er Sigma DC 17-70 og det andre er Canon EF 50mm. 

Kjøpte du maccen for egne penger? Ja, det gjorde jeg. Hvilket redigeringsprogram bruker du? Før brukte jeg kun picnik. Nå har jeg byttet til å bare bruke iPhoto, ettersom det er så enkelt og har mange fine funksjoner. 

Nevn tre ting som plager deg i dette sekund? Jeg er sulten, men har nettopp spist, jeg har vondt i hodet og at dagen har gått altfor fort. 

Hvordan får du håret ditt så langt? Jeg gjør ikke noe spessielt egentlig. Den eneste grunnen til at det er så langt er fordi jeg aldri vil klippe det. Nemlig av den grunn av at det alltid blir 10 cm kortere enn det jeg ba om. 

Bruker du selvbruning? Vil tro det er ganske tydelig at jeg ikke gjør det. 

Er du sarkastisk? Ikke i det hele tatt. Jeg er aldri sarkastisk. (See what i did there?)

Er du mørkeredd? Ja, jeg er en pyse. Jeg hater å gå alene om kvelden og jeg spurter til sengen hvis jeg har gått på badet om natten.

Jeg har fulgt bloggen din lenge og lurer på hvorfo du enda ikke har kjøpt jeffrey campbells? Det var en periode jeg var helt hekta på de, men det begynner å bli en stund siden. Jeg syntes fortsatt Lita'ene er superkule, men det er så ektremt mange som har de. Men jeg har lagt kjærligheten min på noen nye Campbells nemlig Shadow Stud, men de er litt i overkant. 


Det var alt for denne gang! (:

 

POSTED 04.03.2012 // Kl. 23:01

PHOTOSHOOT; BRITISH FLAGThumbs up for loner photoshoot! 

POSTED 04.03.2012 // Kl. 18:22

LAZY SUNDAYSDet er utrolig deilig å ligge i sengen en hel dag og bare slappe av. I hele dag har jeg sett på frustrerte fruer, spilt drawsomething og hørt på musikk. Gått rundt i koseklær og spist pannekaker til frokost, weetos til lunsj og hjemmelaget pizza til middag. Sa noen matvrak? 

Nå skal jeg snart på fotballtrening, så vi oppdateres i kveld! hva har dere gjort på denne herlige søndagen? 


POSTED 03.03.2012 // Kl. 22:24

030312Hey hey!

Idag har jeg vært med Helene og bakt muffins! Vi gikk en tur på butikken og kjøpte icing, konditorfarge og muffinsmix før vi dro hjem om bakte. Erle kom bort en tur og. Det har vært strålende sol i dag og så det har vært utrolig deilig. Nå sitter jeg i stuen og ser på charlies angels med Ida og Carina.

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 03.03.2012 // Kl. 11:25

COZYHei hei!

Etter skolen i går ble Sunniva og Helene med meg hjem. Det var strålende sol så vi satte oss på verandaen og slappet av. Helene dro hjem og vi skiftet til koseklær. Mesterkokkene jeg og Sunniva lagde dritgod taco! Jentene kom og vi koste oss masse resten av kvelden med jordbær dyppet i sjokolade, the voice og mye latter. Weho, herlig kveld. 


POSTED 02.03.2012 // Kl. 17:40

KOSEKVELD MED CHICASPOSTED 01.03.2012 // Kl. 23:38

DIY: STUDDED SHORTSHei hei!

Som sagt var jeg jo i byen tidligere idag og da kjøpte jeg meg en liten ting., nemlig en denim jakke! Den jeg har brukt tidligere er nemlig søsteren min sin, så jeg trengte en egen. Den litt røffere vask og ganske mye mørkere så jeg tenker å bleke den litt.I tillegg har jeg også satt litt nagler på den ene shortsen min. Hadde noen liggende hjemme så jeg tenkte "hvorfor ikke?". Hadde egentlig planer om å bruke de på conversene, men det var litt for tykt stoff. 

Nå er det snart på tide å legge seg, så; natta!
Disse stjernene tok jeg på i fjor, syntes de var så søte så jeg måtte la de få bli! g'night.

POSTED 01.03.2012 // Kl. 20:34

TODAYS OUTFIT

POSTED 01.03.2012 // Kl. 18:54

BYTUR MED JENTENEHei hei!

Det har vært herlig sol i hele dag og det begynner å nærme seg sommer! Gleder meg allerede. Nå har jeg vært i byen med Helene, Sunniva og Juliane. Vi har tittet i butikker og tatt oss en liten matbit på bagel & juice. Har kjøpt en liten ting, så jeg skal vise dere den etterpå. Det kommer også et outfit-innlegg etterpå så dere må følge med!

Hva har dere gjort? 


Helenes nye og nydelige converseeeee

hits