POSTED 29.03.2013 // Kl. 13:59

FLORIDA  HOUSE  TOURHeihei! Hvordan går det? Nå er snart påskeferien over og jeg må snart hjem fra paradis. Men jeg er likevel innstilt på å nyte de siste dagene, spesielt siden jeg var inne mesteparten av dagen i går fordi jeg var utrolig solbrent. 

Jeg fikk spørsmål om hvor huset ligger, det ligger i cape coral nær fort myers! Selve rommene i huset ser mindre ut på film, men men, det går vel fint. Båten stod ikke ved laken når jeg filmet fordi de andre var ute med den. Håper dere liker videoen! 

POSTED 26.03.2013 // Kl. 16:10

GÅRSKVELDENS  OUTFITkjole THAILAND sko CONVERSE briller RAY BAN veske MK

POSTED 26.03.2013 // Kl. 15:46

FLORIDALIVETHeihei! I går hadde vi tenkt oss på stranden, men vi fant ut at det var en dårlig ide. Vi stod fast i kø, så det endte med at vi dro tilbake til huset. Mamma og datteren til Ronald(kjæresten til mamma) dro til en annen strand, så dro Ronald på båttur, mens jeg, Helene, Ida og Carina ble i huset. Vi la oss heller nede ved laken og ved bassenget og solte oss litt. Utover kvelden fikk vi overraskelsesbesøk av noen venner av Ronald, og etter det gikk vi ut og spiste med noen andre familievenner. Vi spiste på bahama breeze, og de har såå god mat der! Hvorden er deres påske? 


POSTED 25.03.2013 // Kl. 11:29

SUNDAY  OUTFITkjole RUT M.FL. sko TOMMY HILFIGER veske MICHAEL KORS neglelakk ESSIE: BUTLER PLEASE

Hva syntes dere?

POSTED 25.03.2013 // Kl. 02:43

NYTER  LIVET  I  FLORIDAHeihei! Hvordan er påsken så langt? Vi har det i alle fall herlig! Etter en lang reise og en kort natt, dro vi ut med båten for å bli med i et race kalt "nor-tech poker race". Vi var med som redningsbåt, og fikk med oss ambulansepersonell på båten. Det var helt sykt hvor fort båtene gikk! Etter en lang dag på havet, dro vi tilbake til huset og slappet av. I dag har vi brukt tiden i butikkene! Vi var først på miromar outlets og så på edison mall. Fikk shoppet en del, så jeg viser dere alle innkjøp når jeg kommer hjem! I kveld har vi grillet og kost oss masse. Hva gjør dere i ferien? gårsdagens lille "drugstore haul", heh

shoppet, hihi

mmmm

POSTED 21.03.2013 // Kl. 21:05

HEY DOKKARHeihei! Nå forsøker jeg å pakke kofferten, men det går ikke særlig bra, kan mildt sagt si jeg er dårlig til å pakke. Det eneste jeg har klart å pakke til nå er en kjole, bikinier og undertøy. Jaja, jeg skal nok klare det! Etterpå skal jeg bort til Jenny med Erle for å se paradise!


POSTED 20.03.2013 // Kl. 20:40

OUTFIT

bukse TOPSHOP skjorte FOREVER21 sko UGG AUSTRALIA jakke ANEMONE klokke MBMJ ring ROBINS JEAN

POSTED 19.03.2013 // Kl. 23:23

HVIS  DU  LIKERHei hei! Jeg har ikke gjort stort idag. Vi hadde nynorsk tentamen, så jeg har gått uten sminke og i koseklær hele dagen. Etter skolen var jeg en tur hos Jenny med Erle og Sunniva. Ellers har jeg bare slappet av og prøvd å pakke (legg merke til prøvd, for jeg har ikke kommet noen vei). Nå tenker jeg faktisk å legge meg snart, jeg er utrolig nok ganske sliten, så for 3.gang i 2013 skal jeg sovne før klokken 12! Muligens.. 

Uansett så tenkte jeg kunne ha en ny ting på bloggen, som skal gå ut på "liker du den tingen - så vil du mest sannsynlig like denne tingen". Jeg fant det på helt selv, så er litt stolt, haha. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å lage flere innlegg, men kanskje!

Hvis du liker Ed Sheeran, vil du mest sannsynlig like Moddi 

Hvis du liker Kina Grannis, vil du mest sannsynlig like Nina Nesbitt

Hvis du liker MKTO, vil du mest sannsynlig like Stereo Skyline

Hvis du liker Ke$ha, vil du mest sannsynlig like Krewella 

Hvis du liker Snow Patrol, vil du mest sannsynlig like The Paper Kites

 

Andre sanganbefalinger: latch-disclosure,  hey porsche-nelly,  gotta get out (acostic)-5SOS,  'til my heart stops beating-joe brooks, alle imagine dragonssangene, only love survives-ryan dolan, she walks away-the icaus account. 

POSTED 18.03.2013 // Kl. 19:58

VISSTE  DU.... at jeg ikke tråkker på kumlokk? Hvis jeg gjør det, klapper jeg meg selv 3 ganger på armen eller benet. Jeg har ingen god forklaring på det egentlig, det er bare min lille OCD handling. 

.. at jeg har hatt ekstremt mange fisker? Likevel husker jeg bare navnet på to; Ariel og Fomle. 

.. og når vi er på temaet fikser, visste du at den ene fisken min tok selvmord? Den hoppet ut av bollen i løpet av natten.. Tror egentlig den ikke var helt normal..

.. at jeg tidligere har gått på fotball, dans, svømming og cheerleading? Gikk på dans i 9 år og fotball i 5 år, tror jeg. 

åå norway cup for leeenge siden! Denne kampen husker jeg sykt godt!

.. at jeg farget håret mørkebrunt i 7.klasse? Jeg, Erle og Juliane gjorde det hjemme hos Juliane, og det ble såå stygt. Det ble en grusom blanding av grått og grønt. Dagen etter tok jeg fri fra skolen for å dra til frisøren for å ta avfarging. 

.. at etter jeg tok avfarging var håret mitt rødt en hel sommer? Full ginger.

.. at jeg må være den siste til å si "natta"? 

.. at jeg alltid glemmer å ta på bilbelte om jeg sitter bak?

.. at jeg en gang så en vill panter? Det var i USA. Jeg hadde planer om å klappe den fordi jeg trodde det var en katt, før Ronald(kjæresten til mamma) ropte etter meg og Ida. Det var tydeligvis en babypanter, og moren stod litt lenger bak i skogen.


usaaa 2011, love it!!

.. at jeg elsker grillkrydder(piffikrydder) og kan spise det på så og si alt?

.. at jeg enda er mørkeredd?

.. at jeg våkner hvis folk  stirrer på meg? Uansett hvor dypt jeg sover og hvor stille personen er, så merker jeg det. 

.. at jeg lager en ny spilleliste hver måned, så jeg ikke blir lei av sanger? 

.. at jeg både hater og elsker havet? Elsker å bade og flyte og ha det gøy, men alltid i det skremmer meg. Jeg bader ikke på dypt vann/fra båter med mindre vannet er turkist og helt klart. Derfor hater jeg å kjøre rumperister og lignende. Jeg fikk helt panikk på hvaler fordi jeg følte jeg satt meg fast i sjøgress, det ende med at juliane måtte nærmest dra meg inn mot land igjen. 

Koh samui 2010/2011, elsker thailand!

Ble du overrasket av noen av punktene? 

POSTED 16.03.2013 // Kl. 21:18

GÅRSKVELDENS  OUTFITHei hei! I går var jeg som sagt i bursdagen til Mathilde. Det var veldig hyggelig og hun hadde laget masse god mat og desserter. Idag har jeg vært en tur i byen med Nora og Mathilde. 

skjørt H&M topp VILA sko ALDO smykke F21 klokke MBMJ

Prøvde å ta noen bilder med antrekket på, men det skjedde noe rart med fargene, så man så det tydeligere i sort-hvitt. Tok meg faktiskk tiden med å krølle håret i går! Før gjorde jeg det nesten annenhver dag, men jeg har gått litt lei av det. Pluss at nå ser jeg utrooolig barbie ut siden det er så langt. Begynner å glede meg litt å klippe det. Hvor kort syntes dere jeg skal klippe det? hva syntes dere? 

POSTED 16.03.2013 // Kl. 16:27

GÅRSDAGENS OUTFITbukse TOPSHOP skjorte CUBUS jakke NEVER DENIM/BIK BOK klokke MBMJ

POSTED 15.03.2013 // Kl. 17:57

ELSKER  OSLOVÆRETNei. For fem dager siden tok jeg bildet under, det var strålende sol og deilig (i alle fall så deilig det kan bli) tempratur. Hele denne uken og spessielt i dag har det vært isende kaldt! Det snødde idag, dere kan til og med se den på bilde nr2. Herregud, kunne ikke gledet meg mer til varmen i usa! det er bare en uke til vi reiser idag!  

begge bildene er tatt fra rommet mitt, så og si samme tid på dagen! 

Uansett! I går var jeg først med Helene og Mathilde etter skolen. Skal faktisk i bursdag til Mathilde idag! Og utover dagen ble jeg med søsteren min på jobb, siden assistent treneren var syk. Søsteren min jobber som dansetrener, så det var litt merkelig for meg å være med. Jeg har ikke danset siden 7.klasse, men men, det gikk ganske greit. Det gikk mest ut på å passe på barna. På veien hjem dro vi innom hope and glory og kjøpte oss litt nøtter!  nam, har blitt obsessed. De sa også at de selger nøttene på 7eleven!  Hva gjorde dere i går? (:

namnam, må snart dra og kjøpe mer!! kjøpte bare jumbomais i går da, hihi

POSTED 12.03.2013 // Kl. 22:25

TIRSDAGSKOSHei hei alle sammen! De siste dagene har vel egentlig bare skildd forbi, om bare noen få dager reiser jeg til USA, nærmere bestemt florida! Tenk det! Jeg elsker florida, det er alltid så herlig vær og nokså bra shopping muligheter i tillegg! Et ekstra pluss er at Helene skal være med! Jeg har vært med familien hennes flere steder det siste året, så det var vel på plass! 

Idag har jeg ikke gjort stort. Var hos tannlegen i de siste skoletimene. Hadde mitt første hull, så jeg skulle borre, og det gjorde sykt vondt! Haha, det er ikke noe jeg overdriver. Etterpå dro jeg og Ida og sjekket ut en ny nøttebutikk på majorstuen. Det var utrooolig mye godt der, og alt var helt naturlig, så det smakte mye bedre enn nøttene man kjøper på butikken. De som jobbet der var også utrolig hyggelige! Ganske sikker på at den het Hope and Glory (litt som soap and glory, ja).  Så i kveld har vi bestilt peppes og sett på paradise. Elsker det programmet! Men fyfader som tv3 mobber birger, haha. Hva har dere gjort i kveld? POSTED 10.03.2013 // Kl. 19:03

SWEET  SIXTEEN  (&  FIFTEEN)Heihei! I går feiret jeg og Jenny bursdagen vår, min femtenårsdag og Jennys sekstenårsdag. Haha, litt utenom det vanlige, men det går så fint! Vi hadde en liten og koselig middag med godjentene. Det var kjempehyggelig, herligere gjeng finnes ikke! Hva gjorde dere igår?

syster mi♥ meg og jenny

emma, sunniva & heleneemma, amanda, ingvild

sunniva

tiril

mathilde & nora

tiril & ingvild

marthe

meg, tiril & nora

POSTED 09.03.2013 // Kl. 18:38

BIRTHDAY  OUTFITHeihei! I kveld skal jeg og Jenny ferie bursdagen vår. Jeg er litt etter skjemaet, men skal begynne på matlagingen nå. Dagen idag har gått til filmer og jordbær, så vi snakkes heller i morgen. Ha en fin lørdag!
topp: ZARA skjørt: DIVIDED sko: NELLY øredobber: H&M neglelakk: MAKEUPSTORE "MALIN 101

POSTED 08.03.2013 // Kl. 21:30

DAGENS  OUTFITtopp og tynne ringer H&M skjørt JC skjerf FRANSA stjernering SÆTERHJØRNET(usikker på hvilket merke) boots DIN SKO

POSTED 06.03.2013 // Kl. 23:52

STRÅLENDE  VÆR  OG  GODE  VENNERHeihei! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt! I går var jeg i bursdag hos Andera og Vilde, det var kjempekoselig. Gratulerer masse med dagen som var, begge to! 
Idag har vi hatt aktivitetsdag på skolen. Har blitt litt lei av aking etter tre år, så jeg og Helene gikk oss heller en tur. Så dro vi på en liten cafe og spiste lunsj med flere av jentene. I tillegg har Mathilde bursdag idag! Gratulerer masse masse masse til deg, Mathi!

Siden Mathilde har bursdag bakte jeg brownie for å overraske henne, så dro jeg, Mathilde, Nora og Tiril på fridays for å spise lunsj/middag. Det ble et ekstemt stort og godt måltid, nam nam. Det er så koselig å dra ut i spise midt i uken, fordi det virkelig lyser opp uken! Hvordan har deres dag vært? Nå skal jeg ikke poste flere svart-hvite bilder på lenge, promise!

POSTED 05.03.2013 // Kl. 18:33

MIN  PROACTIV  OPPLEVELSEJeg skrev i november eller desember, er ikke helt sikker, at jeg hadde motatt en pakke fra proactiv, og da fikk jeg spørsmål om jeg kunne fortelle om hva jeg syntes om det. Nå har jeg testet det ut i noen måneder, så det er vel på tide, så nå kommer et lite proactiv solution reveiw!

Først og fremst så er proactiv et tre trinns program og alle produktene i trinnene inneholder salicylic acid. Man får også noen produkter med ved siden av, hvilke man får avhenger av hvilken pakke man bestiller. Jeg bestilte på proactivsolution.no. Man mottar orginalt en pakke hver måned, som koster 499,-. Jeg har foreløpig mottat en annen hver måned og vil heller motta en hver måned, så jeg skal sende mail til de. Man kan selv bestemme hvor ofte man vil få en pakke. Den første pakken koster 599,-. 

Hvordan jeg bruker det:

1. Det første steget er "Renewing cleanser", som er en ansiktsrens/skrubb. Denne skal brukes morgen og kveld. Selve løsningen er blå, og har mange små korn i seg, noe som er bra. Jeg hater når skrubber har få "korn" fordi jeg føler det ikke gir full effekt.

2. Så kommer "Revitalising toner". Det er en væske som skal påføres huden med bomullspads. Denne føler jeg ikke gjør store forskjellen, men den er grei å bruke. Kan ærlig si jeg ikke helt vet hva det er meningen at den skal gjøre heller.  Selve flasken skulle gjerne ha vært litt større, ettersom mye av innholdet blir sittende på bomullspadsen. 

3. Til sist er det "Repairing treatment". Denne kremen undervurderte jeg de første ukene. Jeg tenkte den ville gjøre huden min veldig fet, derfor bruke jeg utrolig lite hver gang. Men den er faktisk utrolig bra! Den fjerner urenheter godt og føles veldig lett på huden. Denne kremen er også utrolig drøy, og varer lenge!

Cleansing brush:  Når jeg kjøpte pakken var det et tilbud som gjorde at jeg fikk med denne gratis. Den skal brukes en gang i døgnet, jeg bruker den om kvelden, fordi det er da jeg er mest nøye og "hardhendt" med huden ettersom det er greit om huden blir litt rød. Dette verktøyet er velidig bra, og er fint å brukte til å fjerne den sminken som ikke gikk bort med sminkefjerneren. Men jeg tror likevel jeg skal kjøpe en clarisonic børste når jeg drar til USA, fordi de har blitt veldig godt omtalt. 

Daily Oil control: Jeg bestilte pakken "Oil control", derfor var denne en del av pakken. Dette er en krem som skal regulere oljeutslippet i huden. Jeg har egentlig ikke tenkt over det noe særlig når jeg har brukt den, så jeg kan ikke svare om den hjelper eller ikke. 

Green Tea Moisturizer: Dette en en fuktighetskrem laget med grønn te. Den fungerer like bra som enhver annen fuktighetskrem. Den følels utrolig myk ut når man tar den på, og den trekker seg fint inn i huden, så man ender ikke opp med oljete hud. Den er utrolig bra!

Proactive Pore Refining Peel: Dette er små wipes/servietter som man glir over huden for å gjøre porene mindre. Jeg har ikke særlig store porer, så jeg har ikke sett noen virkning, så det kan jeg ikke si mye om. Jeg trodde dette var noe jeg fikk med i hver pakke, men fikk det tydligvis bare med som en ekstragave i den første, så jeg brukte opp fire (det er 5 i en pakke) før jeg fant det ut. Det svir litt når man tar det på.  

Proactiv Refining Mask: Dette er en ansiktsmaske man skal bruke to-tre ganger i uken. Jeg kan helt ærlig si jeg bruker den en eller to ganger i måneden, fordi jeg glemmer det/finner ikke tid. Man kan tydeligvis la den være på som en "spot treatment" eller maske over natten også, men det har jeg ikke testet ut. 

Konklusjon: Alt i alt har huden min forbedret seg veldig! Det er fortsatt endel urenheter, men men. Jeg tror jeg skal teste det ut en stund til, og etter det skal jeg prøve å finne noe annet som eventuelt fungerer bedre. Jeg forventet egentlig ikke særlig mye av dette produktet så jeg ble positivt overrasket. Hvis jeg skulle bedømt det på en skala fra 1-10, tror jeg det ville vippet mellom 7 og 8.  

POSTED 04.03.2013 // Kl. 22:12

SÅ  MYE  SKOLEHeihei! Nå var det en stund siden sist. Blogglysten har ikke vært helt på topp, men sånn er det vell bare innimellom! Skal nok komme sterkere tilbake, haha. I helgen har jeg vært med venner hele tiden. Fredag så jeg film med Erle, Jenny og Helene. Så overnattet jeg og Sunniva hos Helene på lørdag, etter Erle hadde vært der. Og på søndag ble jeg og Sunniva vekket med frokost på sengen av Helene ♥♥ Resten av dagen gikk til samfunnsfagprosjekt med Erle og Helene. 

Hele dagen idag har gått til samfunnsfag, så vi lagde middag og har egentlig sittet ved macene hele dagen. Håper arbeidet lønner seg da i alle fall! I morgen kommer det mest sannsynlig en vurdering av et produkt og en liten video! 


Hva har dere gjort i det siste? 

hits