POSTED 27.04.2012 // Kl. 20:43

OUTFIT(:

POSTED 26.04.2012 // Kl. 23:26

OUTFIT

dårlig hårdag.

POSTED 25.04.2012 // Kl. 20:06

TODAYS OUTFITPOSTED 24.04.2012 // Kl. 22:46

HELENEHei♥ I dag var den andre og siste dagen på videregående utplassering, så det er tilbake på skolen i morgen. Jeg har prøve i første time så jeg har øvd i hele dag! Har også malt ferdig rommet så nå blir det fiint! 


POSTED 23.04.2012 // Kl. 18:11

MALER ROMMETHei hei!

Idag har jeg vært på utplassering på videregående skole! Jeg var på resturant og matfag sammen med Helene og Cornelia. Hadde egentlig planer om å ta MK, men Helene dro meg med for da får vi lov til å spise masse mat! Jeg måtte opp klokken seks(!!) idag tidlig fordi skolen startet åtte, og vi skulle helt opp til Etterstad. Det var egentlig ganske kjedelig idag fordi vi fikk ikke gjøre noe i praksis, men i morgen skal vi lage mat da, så da blir det en til morgen hvor jeg står opp før fuglene. Vi sluttet heldigvis kvart over tolv så da dro jeg og Helene hjem og så på GCB. Har blitt hekta! Ragna kom også over, så det var kjempekoselig. Nå driver jeg og maler rommet, så vi snakkes senere!

Hva gjør dere idag? 
POSTED 22.04.2012 // Kl. 22:51

UKENS SPØRSMÅLHvor høy er du? Det er jeg litt usikker på.. rundt 162 kanskje ?

Redigerer du tennene dine? Haha, nei. Som sagt redigerer jeg bare bildene på iphoto, og der er det ikke mange funksjoner å velge mellom. 

Hvor er shortsen fra? Den er fra gina tricot! De har ekstremt mange kule shortser der nå, men nesten alle i min str utsolgt så jeg ble sjeleglad da jeg fant den. 

Sykt kult skjerf! Hvor er det fra? Det har jeg ingen aning om, beklager!

Kan du ha room tour? Kan vel det, men ikke før jeg har malt listene på rommet (:

Kan man kjøpe sånn oreo soft-is på andre mix butikker? Det aner jeg virkelig ikke, men vil jo tro det. 

Hva bruker du i håret ditt for å få det så glatt? :D Jeg bruker ikke annet enn Morrocan Oil! Ellers bruker jeg shampoo fra MOÈA Spa Hair og Define balsam. 
POSTED 22.04.2012 // Kl. 16:15

UPDATEHei hei! 

Fredag etter skolen var jeg i byen med Helene og Erle. Kjøpte ikke noe, for vi hadde lit dårlig tid. Vi skulle nemlig overnatte i fotballhallen etterpå og jeg hadde ikke pakket, så jeg måtte hjem og gjøre det. På overnattingen spilte vi cup, hadde quiz og spiste pizza og kake. Det var kjempekoselig og vi har et så herlig fotballag så alle hadde det gøy! (: Dagen etter var det fotballkamp tidlig om morningen. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet, ehe. Etter kampen vår og kampen til 1.laget dro Jeg, Juliane, Sahra og Mathilde hjem til meg. Det ventet en herlige overraskelse hjemme; mamma hadde nemlig kjøpt inn de siste møbelene til rommet mitt og nå ser det syykt mye bedre ut der inne! På kvelden dro vi på fridays og koste oss masse!

ååå, så sur!


POSTED 19.04.2012 // Kl. 17:51

SUNNIHei hei!

Sitter nå her og gomler pizza med Sunniva. Vi har vært og trent, flinke som vi er. Nå skal vi straks på konfirmasjonsmøte, så jeg har litt dårlig tid! Ha en fin dag!

Hva gjør dere idag?

POSTED 18.04.2012 // Kl. 19:24

DIGG DAGHola amigos!

Etter halve skoledagen dro skolen på kino! Det var deilig å slippe skoletimer og man kan vel ikke klage på det? Filmen var ikke helt den jeg pleier å velge å se når jeg skal på kino, men den var helt greit.. litt uvanlig da.. Etter på gikk vi en stund rundt på senteret og så på litt av hvert. Fant en nydelig topp på drops, den var på halvpris så den kostet bare 450 men jeg var jo selvfølgelig blakk, så den ble ikke med meg hjem.. Etter å ha vandret rundt på senteret en stund dro jeg, Nina, Juliane, Ragna og Mathilde hjem til Juliane. Men nå skal jeg til å lage middag så; vi snakkes!

Hva driver dere med idag? POSTED 18.04.2012 // Kl. 19:24

ESCADAKonkurranse i samarbeid med blogg.no (:

escvinn2sg
Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

POSTED 17.04.2012 // Kl. 22:01

FINE JENTERHei hei!

Etter skolen idag var jeg med Helene. Vi så på de paradise episodene vi ikke har sett og lagde oss mat. Det var deilig å bare slappe av sammen. Når Helli dro hjem gikk jeg til Jenny, hvor Nina, Juliane og Ragna var. Vi bestemte oss for å krølle håret til Ragna! Ragna har helt nydelig håfarge men hun lar oss aldri style håret hennes, så det at vi fikk lov til det i dag er litt sykt. Jenny sminket henne og Nina krøllet håret hennes. Hun ble superfin! I kveld har jeg vært på konfimasjonsmøte og nå er det tid for frustrerte fruer!

Hva har dere gjort idag? 


POSTED 17.04.2012 // Kl. 00:28

PUSSER OPP ROMMETHola!

Jeg har vært en litt lat blogger i det siste, sorry for det. Men jeg har bestemt meg for å blogge litt sjeldnere, altså jeg vil fortsette og mest sannsynlg poste et innlegg daglig, men det kan være jeg dropper det en dag eller to. 

Etter jeg kom hjem fra overnatting i gårmorges dro jeg og søsteren min opp for å besøke besteforeldrene våre. Det var veldig koselig! Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å være på ikea og handlet inn litt ting til rommet mitt. Jeg skal nemlig pusse det opp så nå kommer jeg til å være usosial i noen dager fremover. 

Hva har dere gjort i det siste?


Bildet er fra fredag ellernoe, men det får gå! (:

POSTED 14.04.2012 // Kl. 22:14

BILDEDRYSSHei hei! Har baila litt på bloggingen i det siste, sorry for det, men nå vil dere i alle fall vite hva jeg har gjort! Skriver det over bildene, så det blir litt mer oversiktlig. Nå kommer det et lite bildedryss! Orker ikke redigere eller fikse på noen av bildene så de kan være litt stygge, tihi.

På torsdag var jeg og så 1.laget spille den første seriekampen i år. De var dritflinke, men det endte med 2-2, så de var ikke superfornøyde. Det var helt ekstremt kladt å se på, haha. EXCITEDDDDD!!! hahaha, stygga

 

I går hadde jeg en herlig start på helgen sammen med Helene! Vi lå på sofaen hjemme hos henne og hadde paradise marathon ettersom ingen av oss har fulgt med noe særlig. Det var kjempekoselig, men jeg tok ikke mange bilder, og de var ikke særlig fine de jeg faktisk tok, tihi.  

Idag har jeg vært med Helene og Sunniva i byen. Vi var innom alle steder gina tricot, plaeet, zara, eger, steen&strøm, solo, h&m, osvosvosv.. fyfader jeg var jo ikke i shopping humør i det hele tatt så det var litt kjipt, men det var fortsatt kjempekoselig! vi var en tur innom Yogurtheaven også og kjøpte oss litt godt. Nå skal jeg bort på overnatting, så vi snakkes senere! 
beste!

 

POSTED 14.04.2012 // Kl. 21:26

JUST STUFFHar handlet litt av det nødvendige tingene idag. Here you see it! Kommer bildedryss fra de siste dagene senere i kveld!

Bomullspads, hårspray, neglefilting, sminkefjerner. STORHANDEL HER.
POSTED 12.04.2012 // Kl. 19:06

KOSIHey hey!

Idag har jeg vært kost meg masse med herlige folk. Vi dro først hjem til Erle men siden hun har spanskprøve i morgen måtte hun øve så jeg og Helene gikk over til Jenny, hvor Nina, Ragna og Juliane var. Jenny nektet oss mat, hehe, men vi koste oss på trampolinen og oppførte oss som små barn. Etter noen timer måtte Nina og Jenny på trening så jeg, Helene og Ragna dro opp til mix og kjøpte softis! Vi satt i vinduet og gjorde lekser og koste oss. Nå skal jeg se kamp, så vi snakkes senere! (:

Hva gjør dere idag? 
POSTED 11.04.2012 // Kl. 23:02

NYTT INNHei hei!

Jeg har noe nytt å vise dere. Jeg deltok i en påskekonkurranse for en butikk som heter drops for litt siden, og vet dere hva? Jeg vant! Som premie fikk jeg velge hvilken som helst deborah lippmann neglelakk. Med litt rådgiving fra Helene valgte jeg Mermaid's Dream som er en mint-aktig farge med glitter av gull og blå inni. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare fargen, så dere får bare se selv. I tillegg kjøpte mamma seg en ny topp i går, og jeg elsket den fra første stund, så den tok jeg, hihi. Den er fra Dranella og koster 800,-. Den er veldig søt og lett med mange fine detaljer. De står også "All you need is love" på den så jeg må selv si den var nydelig. Tenkte jo selvfølgelig ikke over å ta bilde av meg med den på da.. iqsperre. Men samme kan det være jeg sitter i en gigantisk hettegenser og koser meg og jeg har ingen planer om å bytte tilbake til toppen igjen, så dere får sikkert sett den senere. 
Love!


Sorry for å ikke ha tatt outfit bilder i det siste, hadde planer om å gjøre det både i går og idag, men det er så kaldt og det blåser sånn ute at bildene uansett ikke ville blitt spesielt bra, men jeg kan love dere at når våren kommer(tilbake) vil jeg ta masse flere outfit bilder! Natta alle sammen! Nå skal jeg skrive ferdig mat og helse oppgaven min...

POSTED 11.04.2012 // Kl. 17:39

LITE BLOGGING IDAGHei folkens! 

Jeg kommer ikke til å blogge stort idag ettersom jeg ahr en stor innlevering i morgen i mat og helse. Så idag har jeg låst meg inn på rommet som den usosiale taperen og skriver om næring.. vell, det er ikke slik jeg liker å tilbringe onsdager, men skolen kommer jo først. Nå må jeg tilbake til skrivingen, så vi snakkes senere!

Hva er deres planer for dagen? 


Jeg er hvit.. jeg vet. 

POSTED 10.04.2012 // Kl. 23:46

KOSIHei på deg!

Beklager å ikke ha blogget tidligere, jeg har dessverre ikke hatt tid. Etter skolen dro vi ned til byen, og jeg og Helene var innom tre forskjellige skobutikker for å finne noen nye fotballsko til henne. Det endte med at jeg lå på gulvet i butikken mens hun klagde på farge og størrelse på alle skoene. Haha, neida. Hun fant noen kjempefine til slutt så vi dro hjem til henne og slappet av. Vi fikk dritgod hjemmelaget pizza før vi dro på fotballtrening i regnet. I kveld har jeg kost meg med påskegodt (hehe, jeg fikk en god del mer enn det jeg klarer å spise) og sett frustrerte fruer episoden! Nå er det vel snart tid for senges, så; byee.

Hva har dere gjort idag? 
POSTED 09.04.2012 // Kl. 22:13

TRE RETTERS MIDDAGHei hei!

Siden vi har mat og helse dette året på ungdomsskolen har vi fått i oppgave å forbrede en tre retters middag som er næringsrik og god. Jeg lagde bruschetta til forret, laksepakke med potet på siden til hovedrett og fylte jordbær dyppet i sjokolade. Jeg syntes det var ekstremt godt og for første gang i livet mitt likte jeg faktisk bruschetta! 

Hva syntes dere? 

Puddelen skal til å lage mat! Forrett; Bruschetta med balsamico på bunnen. Fersk basilikum, hvitløk og tomat toppet med oliven olje. Brødet/ baguetten er hjemmelaget!Hovedrett; Ovnsbakt laks med noen dråper sitron og omringet av brokkoli, gulerot og purreløk. Ved siden av har vi potet og en sitron skive. Dessert; Uthulte jordbær fyllt med kremost blandet med vanlije. Toppen av jordbærene er dyppet i varm sjokolade og alt er avkjølt i kjøleskapet så sjokoladetoppene stivnet. 

Noe som frister?

POSTED 09.04.2012 // Kl. 13:38

GJETT HVILKET DYR JEG VÅKNET OPP SOM IDAGHeyhey!

Jeg var jo smart nok til å flette håret mitt før jeg gikk til sengs i går kveld, og utfallet av det var at håret mitt ble gigantisk stort i dag morges. Jeg har uendelig mange bølger å krøller så nå må jeg vaske det ut. Jeje. Jeg våknet rundt tolv i dag og etter det har jeg bare sett på tv og spist påskegodt. Det er utrolig at jeg ikke har fullført påskeegget mitt enda.. men jeg fikk to stykker, så vi skylder på det. Nå skal jeg straks spise frokost, dusje og fikse meg. Har vel egentlig ingen planer for dagen, hehe usosial. 

Hva skal dere idag? 


PUDDEL!

POSTED 08.04.2012 // Kl. 23:24

CURLSSorry for å ikke ha blogget idag. Jeg har bestemt meg for å virkelig rydde rommet mitt, så jeg har holdt på i hele dag! Det blir mer og bedre blogging fremover så dere må fortsette å følge bloggen min!
Har dere hatt vårrengjøring enda? Teehee

Tenkte jeg kunne vise dere hvordan håret mitt så ut i går! Dette er et litt bedre bilde (:
instagram: theaelvestuen
POSTED 08.04.2012 // Kl. 00:20

KVELDENS ANTREKKHei hei!

Da er påskeaften slutt! Beklager å ikke ha blogget i dag (i går), har verken hatt tid eller stoff å blogge om. Idag har jeg sett masse filmer og kost meg med påskeegg! I kveld har jeg vært på påskemiddag og spist ekstremt god mat. Tok dessverre ikke mange bilder så det er ikke mye bloggmateriale, men jeg tok noen outfitbilder før jeg dro. Dessverre har krøllene mine nesten gått ut på disse bildene siden de ble tatt så sent, men samme kan det være. 

Hva har dere gjort idag? 


POSTED 06.04.2012 // Kl. 20:05

THE MIXED TAPE 

 

 

Hva hører du på? 

POSTED 06.04.2012 // Kl. 15:14

CHILLEDAGBonjour!

I natt har Jenny sovet hos meg. Vi hadde det kjempekoselig! Nå har hun dratt hjem, eller gått de tjue meterene det er mellom husene våre, ehe. Så nå sitter jeg i sengen min og koser meg med påskegodt og Elle magasinet. Jeg skal til og se den nye episoden av the big bang theory (hehe, nerd) og etterpå skal jeg le meg i hjel av bridesmaids, nok en gang.

Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 05.04.2012 // Kl. 20:17

THE HUNGER GAMESHola mes amigos!

Jeg er nå hjemme igjen i Oslo. Dro nemlig hjem i går ettermiddag. Idag har jeg vært på kino med Jenny og sett "the hunger games" for første gang. De fleste har vel allerede sett den, men hvis du ikke har det anbefaler jeg deg virkelig å se den. Etter jeg kom hjem har jeg egentlig bare slappet av og sett "puss in boots", haha, den var herlig. 

Hva gjør dere idag da? POSTED 04.04.2012 // Kl. 21:42

SECRET OBSESSION
Neglelakk. Trenger jeg å si mer? Det er et tilbehør du kan gjøre ca. alt du vil med pynte med alle fasonger og farger noen sinne. aaah, love it. Jeg har neglelakkene min i en victoria's secret eske, men det er bare midlertidig (bare til jeg har fått ryddet rommet ferdig). Når de ligger sånn "faller/renner" lakken litt rundt om kring i beholderene så det ser ikke særlig fint ut ( eks. den lyserosa dere ser nede i høyre hjørnet på bildet over). I esken er det 64 neglelakker, hvor ingen er tomme eller tørket ut. Jeg ryddet i de for kanskjeen uke siden og kastet rundt tjue stykker fordi det var ektremt lite igjen/ de hadde blitt klumpete.

Dette er min secret obsession. Hva er din?

POSTED 03.04.2012 // Kl. 22:15

NEW DIP DYE SHORTSWii, jeg elsker den!

Idag har jeg ikke gjort stort. Jeg og søsteren min har bare vært en tur å butikken, ellers har vi bare slappet av hjemme med bestefar. Utenom en liten tur ut for å ta mål til bunaden. Bestemor har vært på sykehuset og operert i hele dagen, og jeg håper å få se henne igjen i morgen før jeg drar hjem. Etter hva jeg har hørt gikk det heldigvis fint, men hun må bli på sykehuset et par dager til. 


Dere får ikke se den på.. jeg er hvitere enn en vampyr, faen. 

POSTED 03.04.2012 // Kl. 15:09

GOD MORGEN (?)Hei hei!

Haha, late dager. Nå skal jeg til å spise frokost, men det kan vel regnes mer som lunsj? eller nærmere middag? jaja, samme kan det være. Idag har jeg ikke store planer for dagen skal bort å ta mål til bunaden min og Ida skal prøve sin for første gang. Ha en fin påsketirsdag!

Hva skal dere idag? 


POSTED 02.04.2012 // Kl. 21:50

CCHola!

Endelig funker blogg.no fint igjen. Det tok sin tid, og jeg er sorry for å ikke ha blogget ordentlig i det siste. I dag har jeg vært på CC med søsteren min, og hvis du ikke vet hva CC er så er det et shoppingsenter på gjøvik. jeg kjøpte meg en herlig ny shorts fra gina tricot! Jeg gleder meg til å bruke den maaange ganger i sommer, aah herlig. 

Hva driver dere med idag? POSTED 01.04.2012 // Kl. 18:41

ZEROSorry, sorry, sorry!

Det er en veldig god grunn til at jeg ikke har blogget, nemlig at blogg.no har blitt hacket og det hr ikke vært mulig å få tilgang til bloggen før nå. Det har gått opp og ned i noen dager nå, men nå er det mest sannsynlig fikset. Jeg lover jeg skal bli flinkere til å blogge fremover, så dere på fortsette å følge bloggen min! (:
hits