POSTED 28.04.2013 // Kl. 14:38

GÅTUR?Heihei! I går bestemte jeg og Mathilde oss for å gå en tur i skogen. Vi fant etterkvart ut at det ikke var heeelt vår greie, så da gikk vi ned til Tiril isteden(det er langt fyi), hvor vi så litt av en film og fikk en matbit. Etter å ha vært en tur på butikken så gikk vi hjem igjen, vi møtte heldigvis på Elise halvveis, så vi fikk sitte på hjem! På kvelden kom Sara, Helene og Erle bort, så vi satte oss på verandaen med tepper.
I dag skal jeg på Elixia med Mathilde, og videre har jeg ikke lagt noen planer. Ha en fin dag!

en klatretur?? nei, bare posing

"hei tiril, vi ble litt lei av å gå, er hos deg om tjue"

POSTED 25.04.2013 // Kl. 22:07

DAGENS   OUTFIT

topp FOREVER 21 bukse LOVE CULTURE  skinnjakke BIKBOK sko TOMS leppestift MAYBELLINE VIVIDS - 895 ON FIRE RED

POSTED 24.04.2013 // Kl. 21:41

VAPIANO  LUNSJHeihei! Etter skolen idag dro jeg, Emma, Elise, Tiril og Mathilde til Vapiano for å spise lunsj. Det var utrolig godt, men både Emma, Elise og Tirill måtte dra etterhvert, så da ble det meg og Mathilde. Vi gikk litt rundt i byen og tittet litt i butikker. Vi så også paradise Erik ( selverklærte bygdegutten på utkikk etter kviger). Jeg har nevnt før at jeg mistet selvutløser fjernkontrollen min i USA, dermed kjøpe jeg en ny idag. Jeg fant bare en sånn dårlig med en knapp til 349kr, noe som er dyrt for en knapp. Den forrige hadde minst 9(ikke at jeg skjønte hva mer en tre av de betydde, men jeg skulle lære meg det!), så jeg er litt sur på meg selv over at jeg klarte å miste den. Nå nærmer det seg kveld, og jeg burde vel egentlig øve til prøven jeg har i morgen.. Så vi snakkes!  Hvordan har din dag vært ?


POSTED 22.04.2013 // Kl. 21:54

WHEN  I  SAY  JUSTIN,  YOU  SAY  BIEBERHeihei! Det har skjedd mye de siste dagene jeg har glemt å blogge om, men jeg har heller ikke tatt stort med bilder, så vi dropper det! På onsdag derimot tok jeg endel bilder, nærmere 600 for å være bestemt. Da var nemlig jeg, Erle og Helene på Justin Bieber konsert! Vi hadde diamond circle billetter og var sååå nærme han! Åå, elsker justin bieber ♥

Men på et annet tema; var det noen av dere som så på fjor årets x-factor storbritannia? Jeg gjorde nemlig det, og da heide jeg på Union J. De vant uheldigvis ikke, men nå har de kommet ut med sin første singel! Jeg elsker den! Dere kan høre på den over. 

1. Helene, meg og Erle stoked på shuttlebussen! 2. Scooter og Kenny!!! de gikk nede ved scenen før showet startet 3. Vi fant Tiril og Elise i sitteplassene, koselig møte!

1. Meg og Helene og resten av gjengen. 2. Erle og Helene ♥

De som varmet opp før Dj Tay James. De var fra finland og mye bedre enn jeg forventet! De spilte noen finske sanger og noen gamle amerikanske slagere. + at gitaristen var kjekk!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jeg har alltid syntes det er så teit og aldri skjønt meg på det når noen gråter på en Justin Bieber konsert, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg forstod det på konserten! Fyfaen, jeg begynte å gråte når han kom. Klarte ikke stoppe før ute i sang tre, herre. Han er så perfekt!ååå, så bra slutt! 

POSTED 20.04.2013 // Kl. 23:14

DAGENS  ANTREKK
bukse TOPSHOP genser CHATRINE HAMMEL klokke MBMJ lommebok MK solbriller RAYBAN vest RALPH LAUREN sko CONVERSE

POSTED 18.04.2013 // Kl. 18:35

USA  HAUL:  SMINKEHeihei! Som dere har merket så har jeg lagt bloggen på hyllen en liten stund. Jeg har verken hatt tid eller lyst til å blogge. Nå er endelig den tredje delen av innkjøpet her, etter en god stund. Jeg endte med å måtte filme den på nytt, fordi i den andre var jeg utrolig stresset og kameraet døde to ganger fordi jeg ikke hadde tid til å fullade det. Mens jeg satt å redigerte versjonen under, så innså jeg at jeg var grisestygg, men det får vi leve med! Klarte også å glemme igjen kamerafjernkontrollen i USA, Ronald (som var igjen en uke til) fant den heller ingen steder, så jeg må kjøpe en ny :( Dermed tar det mye lengre tid å ta bilder til bloggen, spesielt antrekksbilder, men skal prøve å få kjøpt en ny fjernkontroll denne uken!

Håper dere liker videoen, husk å kommentere hva dere syntes og gjerne abonner på kanalen min! 

POSTED 11.04.2013 // Kl. 22:52

DAGEN  IDAGHeihei! Idag har jeg vært på skolen som alltid, stemningen vises godt på bildene over. Har i tillegg fransk prøve i morgen, så kommer mattetentamen på tirsdag og justin bieber på onsdag! åå, gleder meg. 


Etter skolen dro jeg, Nora og Mathilde på Elixia. Jeg kjøpte meg en salat til lunsj, så jeg følte meg helt ærlig ganske stolt av det! Haha, jeg er utrolig usunn skjønner dere! Men uansett, nå redigerer jeg video, så den blir postet i løpet av helgen. Hva har du som leser dette gjort idag? 

POSTED 10.04.2013 // Kl. 22:07

SPILT  INN  VIDEOHeihei! De siste dagene har egentlig bare gått i ett. Etter skolen i går var jeg med Helene, vi gikk en tur på butikken, så var jeg hos henne en stund. Senere dro jeg hjem og var husmor for en dag. Mamma og Ida var i danmark så jeg lagde meg mat, handlet mat, vasket klær, osv. Etterpå kom Erle en tur, så dro vi på butikken enda en gang, deretter bakte jeg boller. Idag har vi hatt tentamen, jeg ville ha 6er, men det er jeg 100% sikker på at jeg ikke får, så jaja. Etter skolen var jeg litt hos Erle, også spilte jeg inn en videoblogg. Poster den så fort jeg har fått redigert den! Hva slags video tror/håper dere det er? 


POSTED 06.04.2013 // Kl. 15:38

USA  INNKJØPSVIDEO: KLÆRPOSTED 05.04.2013 // Kl. 21:28

OUTFIT

veske og lommebok MK topp FRANSA bukse LOVE CULTURE solbriller RAYBAN

POSTED 04.04.2013 // Kl. 20:53

USA  INNKJØP:  SMÅTING  OG  TILBEHØRHei hei! Jeg redigerte videoen idag, og jeg innså at den ble altfor lang hvis jeg tok det i samme video, dermed delte jeg det opp. Håper dere liker!

POSTED 04.04.2013 // Kl. 13:37

BLOMSTERBUKSE OUTFITHeihei! I går gikk jeg med min nye yndlingsbukse, men fikk ikke tid til å ta ordentlige outfitbilder med kamera, så tok et par med Iphonen på jobb.

Si hva dere syntes om buksen, vil høre deres mening! syntes du blomsterbukser er fine? harrye? kule?

genser og ringer fra H&M, bukse CP Jeans (Dillards), klokke MBMJ, sko CONVERSE og neglelakk fra ESSIE - BUTLER PLEASE

POSTED 03.04.2013 // Kl. 23:00

GLEMT  OUTFITHeihei! Idag har jeg filmet innkjøpsvideo og hjulpet storesøster på jobb. Hun har nemlig eksamener neste uke, så da tok jeg over jobben for en dag! Men det gikk fint det, og jeg tjente litt penger. Da jeg lastet over videoen nå nettopp oppdaget jeg disse outfitbildene som jeg hadde glemt! Derfor kommer det nå, tror jeg gikk med det på lørdag, da vi var på japansk restaurant!

Bildene var egentlig veldig gule, derfor gjorde jeg de blåere, noe som betyr at jeg også blir hvitere. Just as you know!

topp PAC SUN short AMERICAN EAGLE sko TOMS klokke MBMJ

POSTED 01.04.2013 // Kl. 20:48

RECAP: FLORIDA1. & 2. Stranden♥ Det var utrolig mange der, ettersom det er spring break nå, men vi fikk oss likevel noen nye venner, haha. Jeg, Helene og Carina ble med å spille volleyball med noen vi møtte. De var alle sykt flinke, og vi hadde ikke særlig mye å skryte av når det kom til ferdigheter. Men siden de alle var rundt 18 og 22, så gikk det fint, haha. 

1. Haha, jeg må le av det bilde. Begge har så utrolig fin holdning. Dere ser det ikke på bildet, men jeg ble utrolig solbrent, så jeg ble igjen i huset den ene dagen, mens de andre dro på stranden og ut med båten. Sånn er livet når huden bare har to instillinger; vandrende lik og moden tomat. Kan vel si jeg ikke har blitt noe særlig brunere enn jeg var før vi dro. 2. Vi har spist frozen yoghurt og drukket starbucks så og si hver eneste dag. Sååå herlig! Jeg har funnet min nye yndlingsdrikk på starbucks, cool lime refresher! 

1. Etter jeg, Helene, Carina og Ida hadde vært ute og shoppet, så ble vi stoppet av politiet. Ida(som kjørte) ble jo helt satt ut, og trodde hun skulle miste førerkortet. Haha, det var heldigvis ikke noe farlig. Men det er godt gjort å bli stoppet idet man kjører ut av parkeringsplassen til kjøpesenteret. 2. Ahh, palmer! Jeg savner det allerede!

1. De siste dagene har jeg blitt uuutrolig hes, så jeg har nesten ikke hatt noe stemme, dermed fikk de ikke helt med seg navnet mitt når jeg bestilite på starbucks. Helt ærlig er overrasket at hun i det hele tatt fikk med seg noe av det jeg sa/hvisket. 2. Fine trær. 1. Vi bestilte pizza hut to ganger, nam nam. Den første gangen bestilte vi med tynn bunn, og den var mye bedre enn den vanlige(som vi bestilte 2.gangen) fordi det originale var så oljete og fettete. På kveldene ble det paradise seeing, haha. 2. Resturanten på flyplassen i nc, fire slitne jenter på tur. 

Pizzahutlove. Det var veldig godt! 


1. Vi fikk oss en liten latter da vi så bestemor (nei, ikke noen vi kjenner altså) sitte å røyke inne i bilen. 2. Det myldrer av sånne kule jeeps der nede! Jeg skal eie en sånn når jeg bor i varmere strøk (fremtidsplaner). Jeg har hatt lyst til det helt siden jeg så det i foreldrefellen. Søsteren min hadde til og med en slik lekebil i hvit og rosa til barbiedukkene sine! Elsket trekket på hjulet, så måtte ta bilde, haha. 

1. På vei til middag med familievenner. 2. Nok en gang litt yogurt is! Dette er Helli sin da, menmen. 


Jeg viser dere forresten innkjøp litt senere, men vil dere ha det på video eller i innlegg? Jeg har egentlig lyst til å ha det på video, men det blir alltid så utrolig kleint. Lurer også på om jeg skal dele det opp? Eller hadde en lang video vært bedre? Si din mening! 

hits