POSTED 26.04.2014 // Kl. 20:50

SISTE DAGERHeihei! Liten bloggpause, jaa. Sist vi snakket var på lørdag, etter jeg, Ida og bestefar hadde vært en tur i gjøvik sentrum, etter blogginnlegget dro jeg og bestefar på grilling hos onkel og tante. Vi satt i solveggen hel til det ble kveld og spiste utrolig god grillmat. Søndagen kom Pappa, Silje, Olli og onkel Ola opp til bestefar, for å ha en koselig påskemiddag. Ida lagde masse god mat, vi spiste kake, spilte fotball og Silje gjemte påskeegg rundt om i hagen. Skikkelig familiekos! 

Mandagen var vi hjemme i Oslo igjen. Dagen gikk til å sole meg og grille i hagen med Ida og Niclas, før jeg og Erle dro en tur til byen. Vi tok oss en lang trikketur, hvor vi spiste is og snakket, og koste oss.

Tirsdag var det back to school igjen, det var egentlig helt sykt lett å stå opp om morningen, noe som er utrolig uvanlig for meg, hahah. Folk var ikke heeelt klare til å være på skolen igjen nei, så timene gikk treigt. Etter skolen dro jeg og Helene på jobb. Skal nemlig være instruktør for Oda to ganger, og da er Helli med som assistenten min!

Onsdag var jeg på jobb. Etter skolen torsdag gikk jeg og Frida en tur på espresso house for å ta oss en god matbit. Etterpå tok jeg turen til jobb! 

I går var jeg, Maria og Rikke en kveldstur hos Frida. Vi spiste jordbær og epler dyppet i smeltet sjokolade, og snakket i timesvis. Var kjempekos!! 

I dag har jeg jobbet på dansestevne. Helt fra 10 til 7, så nå er jeg kjempesliten. Skal ned til Helene, og tenker å muligens overnatte, men skal på jobb atter en gang i morgen! Åh, trenger avslapning. POSTED 18.04.2014 // Kl. 21:58

LANG TURHeihei dere! I går kjørte jeg og Ida opp til Eina for å besøke bestefar. Pappa og halvbroren min var her, så Ida stelte istand familiemiddag, før Paps og Olli tok turen hjem til Oslo igjen. Idag tok jeg, Ida og Bestefar oss en lang sykkel- og gåtur i skogen. Det var kjempekoselig og ikke minst deilig i finværet! Etterpå dro vi til Gjøvik for å spise oss en god middag på Egon, før vi vandret litt i byen mellom stengte butikker. I morgen har vi tenkt oss en tur til Gjøvik igjen, da på leting etter sko, så tar vi muligens en tur til Oslo. Hva har dere gjort idag? :) POSTED 16.04.2014 // Kl. 20:56

OUTFITTopp fra Acne, skjørt fra Nelly, jakke fra Fransa, sko fra Converse, lommebok og klokke fra Marc jacobs, diamantsmykket var konfirmasjonsgave fra paps og solbrillene er fra Rayban. Tycks?

Bonus!! Sys mi er fashionista. Boyfriend-bukse og topp fra H&m, jakke fra Gestuz, smykke fra Grams og sko fra Converse.

POSTED 16.04.2014 // Kl. 15:33

GLAD PÅSKHeihei dere! Lite update fra dagene. Etter jeg blogget sist tok vi turen til Smoothie factory og kjøpte oss god lunsj, før vi dro hjem til Jenny og slappet av hele kvelden. Fikk faktisk lurt med meg Jenny ut til å ta outfitbilder, som den snille venninnen hun er. Vi så film, spiste god mat og lo som alltid av kveldens paradise episode! 

I går dro jeg og Ida en tur til byen. Vi hadde egentlig tenkt oss på spa en gang denne påsken, men vi fant ingen ting som fristet de dagene vi begge hadde tid/det var åpent, så da brukte vi heller litt av pengene på shopping. Hadde tenkt oss til den nye Brandy Melville butikken i Bogstadveien, for de har så utrooolig deilige klær, men vi somlet jo så mye at alt stengte før vi fikk tid til å gå innom, dermed ble det bare en knapp tur innom zara og h&m, nemlig fordi de holdt oppe en time lengre enn resten. Men men, fin liten tur uansett! Og på veien hjem fant vi et skilt hvor det stod 5 sjokoladeplater for 100kr, og dere som kjenner meg vet at jeg aldri kan gå ifra et sånt tilbud, hahah. Ett stykk glad Thea!Hvordan er påsken så langt? ♡ 

POSTED 15.04.2014 // Kl. 21:57

GÅRSDAGENS  ANTREKKGenser fra Acne, jakke fra Fransa, sko fra Converse, klokke fra Casio, smykket er dåpssmykket til søsteren min, ringer fra forever21 og solbriller fra Rayban

POSTED 14.04.2014 // Kl. 14:19

PÅSKEEHey all! Håper dere alle har en fin påske så langt, uansett om det er i utlandet, på hytten eller bare hjemme (som meg, hihi). Ferien startet med at jeg og Helene var sammen, vi lagde oss taco til middag og tok oss en midnattstur med Jenny. Lørdagen dro jeg opp til Juliane med Mathilde, de dro til spania på søndag, så det var kos å være litt sammen! Søndag forsøkte jeg å lese til skoleprosjekt, men jaaa. Helene kom bort etterhvert, så vi så en film og hun overnattet. I dag tidlig tok vi oss turen til Jenny for å lage frokost, slappe av og se film. Så skal vi snart en tur til byen for å kjøpe smoothie i finværet! God påske ♡

Hva skal dere idag?julisøtnos og tidenes diggeste salat, tenker dere er sjalu

POSTED 09.04.2014 // Kl. 16:35

FOLLOW  ME Instagram: @TheaElvestuen

Tumblr: exceptionalhappiness.tumblr.com

We♡it: TheaElvestuen

Spotify: TheaElvestuenYoutube: TheaElvestuen(theskjeeee)
 

POSTED 08.04.2014 // Kl. 13:13

Jeg fatter ikke at jeg aldri skal se deg igjen. I dag blir vårt siste farvel, men det har enda ikke gått opp for meg. Bestemor, jeg elsker deg.  

POSTED 07.04.2014 // Kl. 22:54

MANDAGHei dere. Overraskende nok klarte jeg ikke en gang en hel uke med aktivitet på bloggfronten, men men blir nok bedre når sommeren kommer.

På fredag hadde jeg bare én time skole, før vi var ferdige. Så jeg og Frida dro en liten tur til Majorstuen, før jeg møtte Maria. Vi satte oss på starbucks og ble der i over to timer. Det var jo utrooolig fint vær ute, så det var deilig å sitte på cafe, minte nesten om sommer! På kvelden drev jeg med matte, hadde nemlig tentamen idag, så treeengte å øve. På lørdag solte jeg meg hele dagen, frem til vi skulle på familiemiddag på kvelden. Søndagen gikk til soving og matteøving.Idag hadde vi jo som sagt tentamen, det gikk helt forferdelig, så ja. Sov kjempelite i natt så jeg var jo så blå rundt øynene at jeg begynte å lure på om jeg hadde fått blåveis. Enkelt sagt har dette vært en sykt dårlig dag, og jeg gleeeder meg til å legge meg, hahha :) Vi snakkes senere! 

POSTED 02.04.2014 // Kl. 16:32

16:32Heihei dere! God onsdag, håper dere har hatt det fiiint så langt. Vi hadde tentamen idag, gikk ikke helt slik jeg ville, men det var uansett i norsk, så det har vel ikke stort å si! :) Skal nå på jobb om knappe 5 minutter, så må bare kjappe meg å spise litt før jeg drar. Men det jeg skulle si; Kom gjerne med bloggforslag! Hva vil dere lese? Hverdagsbilder? Outfit? Oppskrifter? Osv! Tell me in the comments, så snakkes vi senere! 
POSTED 01.04.2014 // Kl. 21:08

TIRSDAGHei hei dere! Denne dagen startet med tannlegetime, og jeg hadde null hull, såå happy. Deretter dro jeg på skolen, men var så utmattet at jeg ikke klarte å være der og dro hjem etter å ha vært på smoothieexchange i lunsjen med Helene. Har i tillegg vært på jobb i kveld, men annet enn det har jeg bare slappet av og sovet. Tenker jeg snart går til sengs, for jeg er så sliten, så er det tentamen og 3 timer dansing i morgen! See you later :) 

halleluja for at jeg tok litt bilder i bloggpausen, så jeg slipper å gjøre det nå tihi, tror disse bildene snart er to uker gamle 

hits