POSTED 31.05.2013 // Kl. 20:50

JEG  HAR  MISTET  MIN  BESTE  VENNJeg har mistet min beste venn. Det er ti år siden hun ble med hjem. Og historien om hvordan hun ble med var litt spesiell; Jeg og mamma skulle på kino (om jeg husker rett var det Shrek vi skulle se), men før filmen startet gikk vi for å kjøpe litt godteri. Vi passerte en dyrebutikk på veien, og siden vi trengte et bånd til vårt daværende marsvin (sico ) så gikk vi inn en liten tur. Som alle gjør i dyrebutikker så gikk jeg bort for å titte på dyrene. Jeg husker det var første gangen jeg faktisk så pinnedyr og ble så fascinert at jeg begynte å telle de, haha. Da jeg snudde meg rundt var det tre kaniner inne i et bur. De var utrolig små og veldig søte alle sammen, men jeg falt pladask for bare den ene. Både jeg og mamma fikk holde den søte kaninen med hvit og brun pels, vi ble begge så betatt at vi ikke klarte å gå fra den. Dermed bestemt vi oss for å holde den av til filmen var over. Under hele filmen var det eneste vi kunne tenke på det nydelige nurket som snart var vårt, og da filmen endelig var over kjappet vi oss bort til dyrebutikken. Tror storesøsteren min ble litt sjokkert da vi kom hjem fra kino med en kanin i armene, men helt siden den stund har hun vært vår nydelige, utrolig elskede kanin. Det ble litt uenighet når vi skulle velge navnet, det stod nemlig mellom bella og silke, så jeg, Jenny og Erle gikk rundt i nabolaget for å spørre hva de mente hva det beste navnet var. Jeg husker vi tullet litt med den spørreundersøkelsen, og jeg tror ikke resultatene var 100% korrekt, men betydde ikke noe; for vi hadde bestemt at hun skulle hete Silke, oppkalt etter sin silkemyke pels! Riktignok har hun ofte blitt referert til som pusa, ettersom det er kallenavnet hennes. 

Idag, nærmere ti år senere, forlot hun oss. Tanken på at hun levde litt på overtid hadde slått hele familien, men likevel er det vanskelig å forberede seg til den dagen det faktisk hender. Jeg er utrolig lei meg, men også veldig takknemlig for de fine minnene. Det å ha hatt et evig kosete og glad vesen ventende på deg hver dag i ti år er fantastisk. Både i gjennom gode og dårlige tider har hun vært her, og hun har virket som en klippe under dystre perioder.

Det er helt uvirkelig at hun er borte. Det har ikke gått opp for meg enda, og jeg gruer meg til det vil. Hvil i fred, Silke. 

jeg elsker deg, for alltid

POSTED 30.05.2013 // Kl. 23:27

MIDDAG  PÅ  VAPIANOHei hei! Jeg har hatt en utrolig koselig kveld med herlige jenter. Vi møttes alle på Vapiano og spiste en god middag. Etter masse latter og kos, satte vi oss tjuvholmen og slappet av. Det er utrolig herlig temperatur om kvelden nå, så det var perfekt vær for maxikjole! Jeg mistenker at jeg kommer til å bo i maxi kjoler og skjørt denne sommeren.. Uansett: Etterpå tok vi oss en is, før vi alle spilttes. Jeg og Mathilde ble hentet på Aker brygge med båten, og vi fikk sett Ida i aksjon for første gang, haha. Nå skal jeg se et par paradise episoder som jeg har misset og kose meg med en liiiten pose godis. Hvordan har deres dag vært?
POSTED 30.05.2013 // Kl. 17:47

FERDIG  MED  EKSAMENHeihei! Da er jeg ferdig med eksamen, så nå er det utrolig deilig å få det vekk fra hjernen. Det gikk ganske greit, jeg tenker det blir en 5'er ettersom jeg vanligvis får enten 5 eller 6. Jeg skal selvøflgelig ikke ha for høye forhåpninger, men forrige tentamen fikk jeg ikke tid til å lese gjennom en eneste gang og var sikker på at det i beste fall kunne bli 4/5, men det endte med 5+. Dermed uroer jeg meg ikke sånn veldig mye, ettersom engelsk er ett av mine sterkeste fag. 

Etterpå skal jeg ut med et par jenter og "feire" at vi alle er ferdige med skriftlig eksamen. Så det blir koselig! Har dere hatt eksamen? Hvordan gikk det?au naturel, hehe

POSTED 29.05.2013 // Kl. 21:05

BRILLESLANGEHeihei! Denne dagen har ikke vært særlig bengivenhetsfull. Jeg hadde tre timer skole hvor jeg jobbet med engelsk og så "The kings speech". Når storefri omsider dukket opp fikk vi dra hjem, noe jeg gjorde, for så å fortsette engelskøvingen hjemme. På ettermiddagen dro jeg og mamma på Bryn senteret, hvor jeg skulle ha en synstest. Det viste seg at jeg har skjeve hornhinner, dermed trenger jeg briller :( Riktignok bare når jeg ser tv, sitter bakerst i klasserommet og når jeg (begynner å) kjøre. Det var heldigvis noen kledelige fra Burberry som jeg valgte meg, så de får jeg om to ukers tid! Vi var en tur innom noen klesbutikker også, så jeg fant meg to nye ting fra Vero Moda! Det er utrooolig billig der, så jeg fikk en stripete shorts og enda en maxikjole, denne gangen mørkeblå. Dere ser den sikker på bloggen i nærmeste fremtid! Hvordan har dagen deres vært? (: I kveld skal jeg legge meg tidlig, så jeg er godt uthvilt til morgendagens eksamen. Wish me good luck!

mine fineeee

POSTED 29.05.2013 // Kl. 17:45

NELLY  WANTSHeihei! Jeg har skriftlig eksamen i morgen, altså engelsk, dermed er jeg oppslukt i eksamensforbredinger. Jeg tviler på at dere finner bilder av engelske ordtak og engelsk bøker særlig spennende, så her har dere heller noen nelly wants! 

topp HER // kjole HER

Jakke HER // Shorts HER

Topp HER // Sko HER

Topp HER // Sko HER

POSTED 28.05.2013 // Kl. 21:54

MANDAGSBARNHeihei! I dag fikk vi vite eksamenstemaet vi skal ha, nemlig "change", dermed skal jeg sitte å gruble over dette emnet de neste 40 timene. Dermed har jeg ikke gjort stort idag, annet enn å lese heftet vi fikk, sett vampire diaries og ryddet mitt evig rotete rom.
I går var klassen på eskursjon! Det var riktignok veldig kjedelig, men bedre enn å sitte på skolebenken i flere timer, i tillegg var det jo ganske fint vær! Vi var innom Akershus festning og Nobels fredsprissenter.

inne på fredsprissenteret!

POSTED 28.05.2013 // Kl. 16:15

OUTFIT:  CHILL  MONDAY

genser FRANSA bukse LOVE CULTURE jakke BIK BOK solbriller F21 sko og veske TORY BURCH

POSTED 27.05.2013 // Kl. 17:04

SUNDAY OUTFITtopp og skjørt H&M sko CONVERSE veske TORY BURCH armbånd GINA TRICOT sunnies F21

POSTED 27.05.2013 // Kl. 15:16

SUN(NY)DAYHeihei! I går solte jeg meg og koste meg masseee i finværet. Det var helt strålende vær i Oslo! Utpå dagen dro jeg, Mathilde, Vilde og Juliane for å spise lunsj/middag på Vapiano. Etterpå satte vi oss en stund ute i solen. Gårsdagens outfit kommer etterpå, så stay tuned! (: Håper dere alle har en strålende dag!

POSTED 26.05.2013 // Kl. 20:40

GÅRSDAGENS OUTFIT


topp og solbriller H81/F21 maxiskjørt H&M veske RIVER ISLAND sko CONVERSE

POSTED 26.05.2013 // Kl. 19:20

GRILLKVELDHeihei! God søndagsmorgen, håper alle har like fint vær som det er i Oslo nå. Solen stråååler! I går kveld var jeg, Tiril, Ingvild, Sunniva og Jenny å grillet hos Helene. Det var utroolig koselig, i tilleg var det kjempevarmt ute så vi frøs ikke ett sekund. Herlig kveld! 

 

POSTED 23.05.2013 // Kl. 21:53

DEILIG DAGHei hei! I dag har jeg endelig fått slappet ordentlig av. Helene var innom en liten tur etter skolen, men ellers har det bare vært meg og vampire diaries i hele dag! Jeg begynte å se på TVD i helgen, men har ikke hatt tid til å se så mange episoder før nå, så idag tror jeg jeg har sett minst fem episoder! Jeg er heelt hektet! Har aldri egentlig likt the vampire diaries, og har syntes det har vært litt for dramatisk, men nå liker jeg det faktisk utrolig godt.

Nå sitter jeg i stuen ikledd daffeklær og er sminkeløs klar for parseremoni i paradise. Har også laget eggedosis og bær, namnam. Hvordan tilbringer du kvelden din da?

POSTED 23.05.2013 // Kl. 18:54

TODAYS ARMCANDY

klokke MBMJ tynne ringer H&M kors-smykker GINA TRICOT

POSTED 22.05.2013 // Kl. 22:19

REGNFYLTE  DAGERHeihei! Nå har jeg jo ikke blogget siden mandag, så da kan jeg vel oppdatere dere på de to siste dagene. Etter skolen i går var jeg klar for å chille hele dagen, så akkuratt når jeg har startet en ny episode vampire diaries og skiftet til kosebukse, ringer Sunniva og spør om jeg vil være med til byen. Jeg sier etter litt overtaling ja, så da dro jeg, Sunniva og Emma på Yogurt Heaven. Det er ganske lenge siden jeg  har spist yogurtis nå ettersom det å kjøpe det hver eneste dag i USA gjorde meg litt lei. Men det var godt! Jeg og Sunniva var etterpå innom et par butikker, så da kjøpte jeg meg litt nytt! En svart, basic maxikjole fra Bik Bok, en sølv armebåndlenke med kors på fra Gina Tricot og en half-finger ring med kors på fra Gina Tricot. Etter skolen idag var jeg med Sunniva, vi så en episode modern family og koste oss med popcorn. Utpå dagen dro jeg og Helene på Elixia, den nye lambertseter "delen" eller senteret åpnet for litt siden, så det var første gang jeg trente der! Utrolig fint inne og det var veldig luftig, så anbefaler alle som allerede trener på elixia lambertseter å ta turen innom.

I kveld har jeg fått nokas på døren etter å ha utløst brannalarmen når jeg lagde mat, herregud, du kan tro jeg følte meg dum. Men på toppen av det hele visste jeg ikke at de rykket ut så fort, ettersom den ble stoppet etter bare noen sekunder, så da det ringte på døren tenkte jeg det var en selger eller noe slikt ( alene hjemme, gidder aldri åpne om jeg ikke venter besøk/ vet at noen kommer innom), så jeg gadd ikke åpne, men etterhvert hører jeg døren bli låst opp av seg selv! Jeg fikk ganske heartattack, siden jeg visste verken mamma eller Ida kom for en stund, men heldigvis var det bare en sikkerhetsmann som tydeligvis har nøkkel til alle hus.. fint å vite. Har dere noen gang opplevd noe lignende? 
POSTED 20.05.2013 // Kl. 22:29

LANGHELGHeihei! Håper dere alle har hatt en strålende helg. Det har jo vært supert vær hele tiden, så det har vært kjempedeilig ute ♡ I går dro jeg og Jenny ned til Ragnas brygge og solte oss i det herlige været. Senere kom også Tiril, Mathilde, Nora og Barabara ned. Utover dagen dro vi opp til Tiril og bestemte oss for å grille. Det var utrolig godt!

Idag har familien vært en tur oppe på Toten for å feire Mormors 80-årsdag! Det var utrolig godt mat og kjeeempefint vær, så jeg og Ida satte oss ute ved innsjøen en stund. Gratulerer masse mormor ♡ 

Kakeeeee Mormor, mamma og tante Laila! (: 

Og barnebarna da! (:

POSTED 18.05.2013 // Kl. 13:19

17.MAIHeihei! Da var enda en nasjonaldag godt overstått. Dagen var spekket med mat, latter og gode venner, så det var virkelig en herlig dag! Jeg, Nina, Juliane, Erle og Jenny startet dagen med å spise brunch hos Helene. Det var utroolig godt. Utover ettermiddagen tok vi oss en tur til byen for å kjøpe is, hvor vi møtte Sahra og Frida. Senere dro vi hjem og skiftet ut av bunaden. Jentene grillet hos Nina, før vi møtte opp med guttene. Det var stråålende vær hele dagen og riktignok liiitt for varmt å gå med bunad, så det vr deilig å få tatt den av etterhvert. Tok dessverre bare bilder på starten av dagen.

POSTED 16.05.2013 // Kl. 14:21

GIVEAWAY - CATZYBli med dere og! :)

CTZY13TR

POSTED 15.05.2013 // Kl. 19:17

MOVIETIMEYes! Jeg kom opp i engelsk skriftlig!! 

Klokken ni idag fikk vi vite hva vi kom opp i, jeg var kjemperedd for å komme opp i norsk. Det er det verste som kunne skjedd tror jeg, for da er det nemlig både bokmål og nynorsk en separat eksamenskarakter, men jeg kom heldigvis opp i engelsk (noe som jeg håpet på). Så nå er jeg i ekstase! Etter skolen dro jeg og Mathilde hjem til meg. Vi bestemte oss for å se en film, men det endte med at begge sovnet ca halvveis. Snart må jeg starte på RLE innlevering, så vi snakkes senere. Hvis du også skal ha eksamen, hva kom du opp i? 
POSTED 14.05.2013 // Kl. 22:33

OUTFIT 

bukse BIK BOK bluse H&M jakke MATHILDE SIN veske og sko TORY BURCH

POSTED 14.05.2013 // Kl. 18:35

NY  VESKEHeihei! I går kom mamma hjem fra en ukes lang tur til New York. Flyet landet rett før jeg dro til skolen, så i lillefri så gikk jeg og Maily hjem for å møte dem. Hun hadde med seg min kjære, nye baby. Jeg måtte skifte veske med en eneste gang, haha. Jeg er kjempe fornøyd med valget jeg tok, som dere vet så stod det jo mellom to forskjellige, men jeg er glad jeg valgte denne!

Jeg var innom Eger med Helene her om dagen og da så jeg at de hadde begynt å selge en annen versjon av vesken! Før har de ikk vært mulig å få tak i her i Norge, så det er jo litt kult at de har fått de inn! Likevel syntes jeg denne modellen er litt finere enn den de hadde på Eger, for der hadde de versjonen med "glossy" hjørner. Fikk dette søte dekselet av mamma! 

POSTED 13.05.2013 // Kl. 20:45

DAGENS OUTFITgenser CUBUS skjørt PACSUN klokke MBMJ veske TORY BURCH sko CONVERSE

POSTED 13.05.2013 // Kl. 11:49

ÆÆÆÆÆ SÅ GLADGUESS WHAT!!

POSTED 12.05.2013 // Kl. 17:38

WANTSPOSTED 10.05.2013 // Kl. 01:07

UKENS  SPØRSMÅLHva syntes du om sisteplass? Jeg syntes hun er kjempeunderholdene! I tillegg oppdaterer hun flere ganger daglig, og det er det ikke alle bloggere som gjør (:

Hvilke blogger leser du? Auroramohn, sisteplass, l0ve, glennhenriksen, isaabell, betinabf, wossa, annais, stina, andreabadendyck, . Det er selvfølgelig ikke alle jeg er innom daglig, men det er disse jeg oftest besøker. I tllleg leser jeg jo folk jeg kjenner/kjenner til; thea98, fridavik, paulajb, helenenestea.

Hvorfor kjøper du ikke louis vuitton eller mulberry? Jeg har selvføgelig tittet mye rundt, men det er Tory Burch veskene jeg syntes passet meg perfekt. Hvorfor jeg ikke kjøpe lv er fordi jeg er litt "lei" av veskene, det er utrolig mange som har de. Jeg lånte søsteren mins speedy ganske mye i sommer, men jeg må si jeg ble litt lei av mønsteret etterhvert! Ellers liker jeg ganske godt neverfull også! Mulberry vesker er jeg ikke såå opptatt av, nemlig fordi jeg bare liker alexa, bayswater og brynmore. Men jeg ser etter en ganske ulik de tre. 

Hvor har du kjøpt vesten? Den er fra Ralp Lauren, så den er kjøpt på ralph lauren i usa (:


Hvordan har du råd til det? (Usa house tour) Haha, det er nok ikke jeg som betaler. 

Leier dere eller har dere kjøpt? Det er kjøpt, men vi leier ut, man kan jo ikke være der hver ferie heller.

Hva bruker dere det til? Ferie osv? Mest til ferie. Det er Ronald (kjæresten til mamma) som eier det, så han er der ganske ofte. 

Hvor ligger huset? Vet du hva adressen er? Ligger i cape coral, jeg husker ikke helt adressen men det er på 49th street i alle fall.

Hvordan får du bloggen din så bra??!! Tar dette som et kompliment, takk! Det i alle fall jeg ser etter i blogger er store bilder av god kvalitet, enkelt design og minst ett bilde i hvert innlegg. 

Du har sagt du ikke har billetter til justin? Jeg hadde ikke det! Erle hadde fem(tror jeg) diamond circle billetter, så jeg ble med henne, Helene, Josefine og Tora. Hvor har du kjøpt t-skjorten? Det er en treningstopp fra Nike. 

Hva syntes du om dr martens? Har ikke egentlig dannet meg en spesiell mening om de, men når jeg tenker over det syntes jeg de ikke se ser veldig kledlige ut, de er veldig klossete og noen ser nokså uferdige ut.

Og Jeffrey Campbells? Litt lei av de, men det er likevel noen som er litt kule. Ville selv ikke kjøpt noen, kanskje for to år siden, men ikke nå. 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? Anbefaler deg å sjekke ut "nativefox" på instagram, hun legger ut masse bra outfitinspirasjon. Jeg vet med sikkerhet at det ligger minst ett slik antrekk på brukeren hennes. Ang video eller ett antrekk fra meg; det kan jeg sikker gjøre! (:

Vet du hva modellen og prisen på MBMJ klokken er? Jeg husker ikke helt, men kan prøve å sjekke det om litt. Tror den kostet mellom 2000 og 3000. rettelse: den er i modellen MBM 3072. 

Kan du lage et innlegg om barcelona turen din? hvordan var det i barcelona? om det er verdt å reise dit hva man kan se/gjøre der! + når du var der, vintern, sommern, påsken osv:)) om der er bra shoppingmuligheter der osv:)) Typ sånn innlegg som dettE: http://auroramohn.blogg.no/1342470782_barcelona_guide.html Jeg har vært der et par ganger før. Det er en stund siden jeg var i Barcelona sist, og ettersom jeg var der med fotballaget, så hadde vi ikke særlig mye frihet den ene dagen vi var i barcelona by(vi bodde litt utenfor byen). Vi var der på høsten, da var det litt kaldere og det regnet en del. Det hadde ikke renget på en stund, så når det først begynte, da ville det ikke stoppe. Dermed fikk vi bare en dag med sol og bikinivær. Ang shopping så anbefales det å besøke el corte ingles, maremagnum og gå nedover la rambla. På toppen av la rambla ligger det også et par enkelt butikker, som feks. sephora, mango, topshop, bershka og pull and bear. Det er en utrolig fin by, anbefaler alle å dra dit! Har du lyst til å lese alle innleggene fra barcelona? trykk her

Er det noe du lurer på til neste gang? (:

POSTED 09.05.2013 // Kl. 18:59

FRIDAGHei alle sammen! Idag har vi hatt fri, så jeg sov til klokken elleve-tolv før Ida vekket meg. Vi dro en tur og trente på Elixia, så på butikken og når vi kom hjem igjen lagde Ida frokost pannekaker til meg! Nam, så godt. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld enda, men nå tror jeg jeg skal bake noe godt, nam! Har vært sminkefri og i chilleklær hele dagen, så ser ikke særlig presentabel ut, men sånn er livet når man har fri! Vi snakkes senere. 

Ha en fin kristi himmelfartsdag videre! (:

POSTED 08.05.2013 // Kl. 16:25

DE SISTE DAGENEI helgen var det strålende fint vær, så på søndagen gikk jeg en tur til Mathilde for å øve til fransktentamen. Vi gikk en tur på butikken og kjøpte oss litt bær, mango og vannmelon. Deretter satte vi oss i solen ikledd bikini med bøkene våre. + vi gikk i shorts, aaah sommer

Mandagen hadde vi fransktentamen, det gikk så bra som det kunne gå egentlig. Ikke altfor bra, ikke super dårlig. Etter skolen var jeg med Jenny! På tirsdag hadde vi orientering, det gikk ganske bra, på tross av at vi løp i en ukjent skog. Det var såååå fint vær, så etter skolen la jeg meg på dyne på verandaen og solte meg (nok en gang i bikini, love).

Senere lagde jeg og Bettina pannekaker og så paradise med Ida! Fant også en marihøne (unnskyld akryl neglen, klarte ikke fjerne den først).

Nå er jeg hos Helene og har sett på film. Har fri i morgen og på torsdag, så nå er skoleuken over! Dette er virkelig en chill uke (:

POSTED 06.05.2013 // Kl. 23:28

HJELP!Heihei! Jeg har vært på utkikk etter en ny veske en stund nå, så nå har jeg klart å minimere valget til to vesker. Men jeg trenger dere! Dere må hjelpe meg å velge, for jeg klarer det ikke helt selv. Hvilken syntes du?

den til venstre (satchel) eller den til høyre (tote)?

satchel til venstre, tote til høyre

bilder lånt herifra http://www.abeautyfullday.com/fashion/tory-burch-robinson-tote-double-zip-vs-tory-burch-robinson-satchel-official-review

POSTED 03.05.2013 // Kl. 17:55

OUTFIT


topp, bukse og skinnjakke BIK BOK jakke BISÓN sko TOMMY HILFIGER veske MICHAEL KORS skjerf FRANSA

POSTED 02.05.2013 // Kl. 22:53

BYTURHei hei! I dag dro jeg og Jenny en tur til frogner for å kjøpe oss smoothie. Vi var også en tur innom nøttebutikken på majorstuen og vigelandsparken. Jenny har vært i USA i noe som føles ut som en evighet nå, så det var kjempekoselig å være sammen igjen! Nå er det tid for paradise og prøveøving. Jeg har prøve i kunsthistorie i morgen, og jeg må ha 6'er, så ønsk meg lykke til! (jeg trenger det)

Gratulerer masse med dagen til Thea!♥ (link)

jeg burde kanskje holde meg unna barbiedopet en stund.. litt for tan
hits