POSTED 30.06.2012 // Kl. 17:16

HASTA LA VISTAHei hei! Da drar jeg til kragerø sammen med Helene og familien Wekre! hihi, kjempekoselig. I fjor var jeg med dem til sverige og i år blir det kragerø. Hele familien er herlig og jeg er det minst tre ganger i uken ellers, haha, føler meg som en del av familien. Jeg og Helene tar bussen nå, jeg vet ikke om det er internett på hotellet, så kanskje snakkes vi, kanskje ikke! Vi ses!

 POSTED 29.06.2012 // Kl. 14:33

GOD(?) MORGENHeihei! Det pøser som bare det ute så nå sitter jeg i sengen min og drikker kakao og spiser brødskiver med nugatti(♥) mens jeg ser på toy story 3! Våknet for ikke så lenge siden, så jeg sitter enda i pysjen med en rotete dott på hodet, haha. 
POSTED 28.06.2012 // Kl. 20:35

SOMMER OG SOLHei Hei! Fra i går til idag overnattet jeg og Helene hos Sunniva. Det var kjempekoselig! Vi så EM kampen, og herre, portugal burde vunnet! Jaja, idag lagde vi oss god frokost, så kom Amanda bort. Vi gikk en tur til parken med hunden til Sunniva, så gikk vi ned på Ceres bryggen og badet litt. Etterpå dro vi og møtte Maily i byen for å se LOL på kino. Den var faktisk overraskende bra og veldig morsom, så den anbefales! Det var kjempedeilig fordi det var bare oss og fem andre i hele salen så vi satt bakerst i komfortsetene. 

Ellers har jeg vært litt rundt omkring i det siste, har feks. feiret bursdagen til storesøsteren min, vært og sett snowwhite and the huntsman med Juliane og Frida. Jeg elsker sommerferie! ♥☮♫☼♥☮♫☼

POSTED 25.06.2012 // Kl. 18:15

OUTFIT


 bukse BIK BOK jakke PAPAYA  bluse DESIGNERS REMIX sko MICHAEL KORS veske RIVER ISLAND

POSTED 23.06.2012 // Kl. 14:15

OUTFITHeihei! Glemte helt å poste dette outfitet. Jaja, hadde det på på torsdag da vi var i frognerparken med klassen (: Jeg har ikke på meg sminke og håret mitt er halvvått fordi jeg hadde akkuratt kommet hjem fra bading hos amanda. 


topp(nina sin) CARLINGS shorts TOPSHOP sko FREEDOM OF FASHION veske ONSTAGE 

POSTED 22.06.2012 // Kl. 13:11

FRIDAYSHeihei! Nå sitter jeg på FRIDAYS med bestejentene og planlegger hvaler tur til sommeren! Nå er vi offisielt ferdig med skolen og klare for sommeren. Herlig følelse <3 men må gå, byee

POSTED 21.06.2012 // Kl. 23:52

SOMMERVÆRHeihei! Jeg har hatt med meg kameraet ca. hvor enn jeg har vært i det siste! I går var jeg i byen med Sunniva, Benedicte, Maily og Helene og jeg fant den nydeligste kjolen noensinne, kan sikkert vise dere den en gang, jeg elsker den! Etterpå "spilte" jeg kamp, haha, jeg spilte fem minutter i 2.omgang fordi jeg ikke fikk puste. Hadde spurt om å ikke spille i 1.omgang, men følte jeg måtte spille litt selvom jeg er veldig forkjølet. Jeg merket etter bare en liten spurt fikk jeg problemer med å puste så jeg kunne ikke spille noe mer av kampen, haha, kjipt liv! Idag var det nest siste skoledag så vi var i frognerparken med klassen og a-klassen. Vi jentene kjøpte mat og koste oss med picnick på gresset. Etterpå var jeg en liten tur i byen med Jenny før Erle, Helene, Sunniva, Elise og jeg dro ned til Amanda for å bade! Det ahr vært sykt fint vær i hele dag og jeg har skikkelig sommerfølelse! Etterpå så jeg kampen til jentene!

dagens outfit kommer senere!

ååå, folk bare elsker det når jeg drar opp kameraet!


 

POSTED 20.06.2012 // Kl. 16:27

KVELDSOUTFITtopp FRANSA skjørt H&M veske RIVER ISLAND sko THAILAND

POSTED 19.06.2012 // Kl. 23:03

SOL UTE, SOL INNEHola! I går så var det aktivitetsdag på skolen, altså veldig lat gymtime hele dagen. Jeg spilte minigolf, volleyball og "lekte". Egentlig en veldig deilig dag fordi vi gikk i treningstøy hele dagen. Etter skolen dro jeg og Helli på lamberseter senteret for å kjøpe gave og kakemix til mamma som har bursdag idag! Vi bakte kake og spiste nesten hele selv, hehe, så overnattet Helene. Tidlig idag morges vekket jeg, Helene og søsteren min mamma med frokost på sengen og gaver. Vi hadde mattedag på skolen; endel kjedelig.. Etterpå var jeg hos Jenny med Sunniva og Helene! Det er alltid like koselig å være sammen med venner, spesiellt når de er så herlige som mine er, hihi ♥ I kveld har jeg vært på ekeberg resturanten og spist middag med Mamma, Ronald og Ida. GRATULERER MED DAGEN MAMMA, ELSKER DEG HØYERE ENN HIMMELEN

kveldsoutfit kommer senere!

hahahha, elsker deg sunni!
Bigsis! 

POSTED 16.06.2012 // Kl. 21:59

EINAHei hei! Fikk ikke tid til å blogge i går.. Vi hadde egentlig ganske deilig skoledag, først to timer med k&h, så så vi film, så var det lunsj. Etter lunsj så vi film og etterpå så vi kampen til skolelaget. Det er tydelig at lærerene ikke har noe mer pensum å lære oss dette året så det er film i nesten alle timene fremover! Kun en uke igjen av skolen, woopwoop. Etter skolen var jeg med Sunniva og Helene hjemme hos Helene, før jeg måtte hjem og pakke. Jeg og søster dro opp til eina(et sted) på kvelden og kom frem ganske sent, så det ble ikke noe blogging. Idag har det vært dårlig vær hele dagen så jeg har ikke gjort stort. 


POSTED 14.06.2012 // Kl. 21:28

FOTBALLKAMPEtter skolen var jeg hos Erle med Helene og så pretty little liars episoden som kom ut i går! I kveld har jeg spilt kamp på bygdøy, vi spilte bra så det var litt sur at vi tapte, menmen. Bedre lykke neste gang! Nå koser jeg meg med Gossip girl og muffins, nam! Natta peeps.  
POSTED 13.06.2012 // Kl. 23:15

OUTFITHeihei! Som jeg sa; her er dagens outfit.topp ZARA, bukse BIK BOK, veske ONSTAGE, sko CONVERSE, negler LOVE & BEAUTY: BABY BLUE

POSTED 13.06.2012 // Kl. 19:53

STORYLINEHei hei! Det har vært en stund siden sist! Nå når jeg logget inn var det kjempehyggelig å se at dere hadde skrevet at dere savnet at jeg oppdaterte! Det gir meg mer blogglyst!

Vi har jo hatt storyline på skolen de siste tre dagene. Det har vært gøy og mye bedre enn vanlige skoledager. Jeg ble idag gift! Haha, man lage bryllupsantrekk, pyntet kantinen, lagde mat, danset, holdt taler  og sang og spilte! Etter skolen var jeg en tur i byen med Mathilde og Helene. Tok også outfitbilder som jeg poster senere! Vi snakkes, nå skal jeg gå tur! :)


nakeeeeen

POSTED 05.06.2012 // Kl. 22:46

SJØVETTHeihei!

Nå sitter jeg og ser på film sammen med Ida og Carl-Erik. Jeg er kjempesliten og utrolig klar for å legge meg snart! Vi startet skoledagen med prøve i 2.verdenskrig, før vi dro ut til hovedøya(?) for å lære om sjøvett. Når vi var tilbake på land dro Helene, Ragna, Jenny og jeg en tur på Waynes, så dukket Ingrid, Mathilde og Maren opp. Det har vært en herlig dag, men jeg har sett helt forferdelig ut hele dagen, haha. Tre ord: klar for sengen!

 

POSTED 04.06.2012 // Kl. 20:22

OUTFIT: SUMMERTIMEHei hei!

Glemte helt å poste dette outfitet, hadde det på forrige uke. Åå, savner varmen! Jeg gikk med dette til langt ut på kvelden uten å fryse, herliiig.


topp SUBWEED // shorts TOPSHOP // veske RIVER ISLAND // sko THAILAND // neglelakk DEBORAH LIPPMANN: MERMAIDS DREAM

POSTED 04.06.2012 // Kl. 18:17

DÅPHeihei!

I går var jeg i kirken og så på dåpen til noen venner. Før man kan konfirmeres må man jo være døpt! Etterpå dro jeg, Nina, Helene og Ragna til byen. Vi så på amerikanskfotballkamp for første gang! Det var helt umulig å forstå, hvordan klarer folk å følge med? haha. Så spiste jeg middag hos Helene og etterpå så jeg på kampen til 1.laget!
POSTED 02.06.2012 // Kl. 13:19

EVERYDAYHei hei!

Har faktisk hatt med meg kameraet noen ganger i det siste, stolte? Jaja, ikke noe veldig spessielt. Det er endelig helg igjen, noe som er utrolig deilig etter de tre tentamene vi har hatt denne uken. Jeg er veldig klar for sommerferie nå! 
hits