POSTED 30.06.2013 // Kl. 21:41

BONDEKNØLHeihei! Dagene her på landet går ut på sims, jogge- og sykkelturer, lost og soving. Utroolig deilig. I går var vi en tur på CC på gjøvik. Jeg fikk ekstern harddisk til macen og en genser av besteforeldrene mine, i tillegg kjøpte jeg det nye sims spillet (haha, jeg er en taper). Idag var det ganske fint vær, men kom meg ikke ut før det var skyete. Tok meg likevel en sykkeltur. Møtte atter en gang på de skumle hestene (for dere som ikke vet det; det går 5 hester fritt der jeg pleier å jogge, og jeg ender med å snu hver gang jeg møter på de, haha). Jeg bestemte meg for å manne meg opp, og ettersom jeg hadde sykkel tenkte jeg jeg bare kunne sykle vekk hvis jeg ble redd, haha. Jeg gikk så langt at jeg stod ca 7 meter unna de, så begynner den ene å gå mot meg. Den endte opp med nesa i vesken min. Dere aaaner ikke hvor redd jeg var da. Så jeg rygger unna, og da kommer den andre mot meg. Den begynte å riste på manen og slå i bakken, så trooor den var sur. Haha, etter det dro jeg.

seee så nærme, herregud, heartattacksur hest

ÅÅ elsker dette stedet!

POSTED 28.06.2013 // Kl. 20:46

VERDEN GJENNOM IPHONEPOSTED 27.06.2013 // Kl. 12:51

TIRSDAGS OUTFITHeihei! På tirsdag var jeg jo på kino med Maily. Vi så The Great Gatsby. Det er riktignok en veldig smak og behag film, men handlingen og skuespillet var utrolig bra! Dataanimeringen(måtte se ut som det var 1920/1930) var veldig svak, spesielt på storskjerm. Jeg fant min første colaflaske det stod Thea på, så jeg var kjempeglad, haha! På vei hjem så jeg at Jenny var i hagen, så da gikk jeg innom. Vi fikk tatt noen veldig spontane outfitbilder, så here you go! (:

topp BUDDHIST PUNK skjørt H&M sko CONVERSE veske MK armebånd DROPS neglelakk ESSIE - BLANC iphone klistremerke BIK BOK tynne ringer H&M

POSTED 25.06.2013 // Kl. 11:28

DAGENS  PLANERHeihei! Da har jeg akkuratt våknet. I dag skal jeg og Maily en tur til byen, vi tenkte nemlig vi skulle se The Great Gatsby. Har hørt mye bra om den, pluss at Leo er i hovedrollen, og soundtracket er helt herlig, så vi gleder oss masse! Dette blir min siste Oslo-dag for nå, i morgen drar jeg nemlig til Eina (besteforeldrene mine) og skal være der på ubestemt tid. Det blir koselig! Og ett spørsmål; Har du sett The Great Gatsby?


Bilde fra lørdag, da det viste seg å være aaaltfor mye vind til å ta outfit-bilder, hihi

POSTED 24.06.2013 // Kl. 21:24

HELGEKOSHeihei! Lørdagen startet med en koselig lunsj på Egon med Eline, moren hennes og moren min. Det var kjempehyggelig. Det er egentlig en tradisjon for oss å dra på teater og restaurant rundt juletider, men det fant vi ingen tid til i år, dermed spiste vi heller en koselig, liten lunsj! Utover kvelden grillet brannfjelljentene hos Tiril. Det var kjempekoselig og alle hadde laget masse god mat! Jeg sov over hos Tiril, så på søndag var jeg der så og si hele dagen. I dag har jeg og Maily vært på Elixia, jeg har spist taco med Mammibeste, og planene for kvelden er bare for å slappe av! (: GRILLMESTER INGAsoo cozy

POSTED 22.06.2013 // Kl. 13:44

UPDATEHeihei! På torsdag hadde vi vitnemålsutdeling og sa et siste farvel med skolen, etter det spiste jentene i klassen middag hos Jenny. Kjempemasse god mat og fint vær! Senere møttes mange av jentene og guttene fra alle de forskjellige klassene hos Juliane, og hadde en liten avslutning på alle skoleårene sammen. På fredag dro jeg til byen med Jenny, Helene og Tiril. Vi spiste lunsj på cafe og vandret litt rundt. På kvelden koste jeg meg med film og godteri, før jeg var en liten tur borte hos Jenny og Erle. 

I dag skal jeg ut og spise lunsj med Mamma, Tove og Eline, og senere skal jentene grille hos Tiril! Dette blir en koselig dag (: Hva er deres planer for dagen?
POSTED 21.06.2013 // Kl. 23:31

KLASSEAVSLUTNINGHeihei! Jeg sa jo jeg skulle poste dette innlegget i går, men det fikk jeg ikke tid til, dermed kommer det nå. Jeg skulle jo egentlig, få noen bilder av Erle, men hun hadde ikke kameraet så da blir ikke det noe av. På tirsdag hadde vi avslutning med klassen. Det var utrolig koselig og en verdig avslutning på tre herlige år! Det ble holdt taler, vist videoer og servert masse god mat. Det er så utrolig trist at klassen blir splittet, vi har blitt en utrolig sammensveiset gjeng og det blir rart å aldri se oss sammen igjen. Trist å slutte på brannfjell! POSTED 20.06.2013 // Kl. 12:29

GÅRSDAGENHeihei! I går hadde vi siste skoledag på ungdomsskolen, noen sinne! Ææ, tenk så fort det har gått. Uansett; siste skoledag var også aktivitetsdag, så da var vel egentlig helt greit. Etter skolen var jeg med Helene hjem. Jeg hadde selvfølgelig klart å miste nøkkelen min, så da så vi heller den nye PLL-episoden sammen med Marie! Mamma hadde bursdag i tillegg, så egentlig skulle vi spise ute, men siden det ble så stygt vær, bestemte vi oss for å utsette til en finere dag! Dermed bestilte vi peppes og koste oss heller  i stuen. I dag har vi fri, foruten vitnemålsutdeling i kveld, så jeg har planer om å bare slappe av litt! Hva skal dere idag?Bildene fra avslutningen kommer i kveld! Må bare til Erle for å se på noen bilder! (:

POSTED 18.06.2013 // Kl. 23:05

DAGEN IDAGHeihei! Idag var 10.klasses siste offisielle skoledag, i morgen har vi nemlig aktivitetsdag, og etter det null skole(forutenom vitnemålsutdeling, riktignok). Helt sykt hvor fort disse årene har gått!

Etter å ha vært på skolen i knapt to timer fikk vi fri, dermed dro jeg, Sunniva, Helene og Erle hjem til Jenny. Vi koste oss i solen og Jenny lagde lapper til oss. Nå er jeg akkuratt hjemme fra klasseavslutning, noe som var utrolig koselig! Ettersom det var sååå mange bilder poster jeg et innlegg om det senere. Ha en fin kveld! Har dere hatt en bra dag? Har dere fri enda? 


POSTED 18.06.2013 // Kl. 12:31

BYTURHeihei! I går var jeg endelig ferdig med eksamen, så jeg kan slutte å uroe meg over det noe mer! Nå er det så og si sommerferie, endelig! Både jeg og Jenny var veldig tidlig ferdige med eksamen, så da dro vi en tur til byen. Vi handlet litt, så satte vi oss på fridays og spiste goood lunsj. Etterpå møtte vi Helene og Ingvild på Aker brygge og koste oss i finværet. På kvelden så jeg og Jenny Beautiful Creatures, den var veldig merkelig og jeg hadde forventet at den var bedre, men likevel; det var utrolig koselig! 

 

POSTED 15.06.2013 // Kl. 18:44

VINN G2B-GAVEPAKKEDelta du også! (:

SOM13SV

POSTED 14.06.2013 // Kl. 21:38

EKSAMENSFORBEREDELSERHeihei! Nå som jeg holder på med eksamenforbredelser går dagene i ett, og nå er det tydeligvis helg? Jeg har hatt tirsdagsfølelse i hele dag. Jeg kom uheldigvis opp i matte, noe som er uuutrolig kjipt. Jeg hadde det nemlig på prøve muntlig, og jeg syntes det var vanskelig da, så nå er det ikke noe særlig lettere. Klarte i tillegg å glemme notatboken min på skolen (har tre mattebøker, så blandet), så nå har jeg ikke besvarelsen på noen av oppgavene, så jeg må så og si starte på nytt :( Ææ, hater matte! Gleder med sååå til skolen er over! Har du muntlig eksamen?POSTED 11.06.2013 // Kl. 14:04

FRIDAGERHeihei! I går ble halvparten av elevene trukket opp til muntlig eksamen, dermed har vi som ikke ble trukket opp igår fri frem til torsdag. Utrolig deilig! Det var en del av jentene som ikke ble trukket opp, så vi dro til byen og spiste lunsj på bagels & juice. Etterpå dro jeg hjem en tur, lagde meg litt mat, så den siste vampire diraries episoden og startet på lost, mens jeg solte meg på terassen. Så dro jeg og Jenny ned til Tiril, hvor også Nora og Sunniva var. Vi så en film, lagde oss litt mat og koste oss i finværet. På kvelden var jeg og Jenny en tur innom butikken, før vi avsluttet kvelden med en film, hvor vi begge sovnet, haha. 

Det er såå deilig med fri! Har sovet lenge, sett litt på lost og spradet rundt i huset i bikini. Idag er ikke planene store, skal rett og slett bare nyte solen nå som jeg kan, så kanskje finne på noe senere idag! Hvordan ser deres dag ut?

Sunniva, Amanda, Tiril, Ingvild, Emma, Nora, meg og Jenny.

Nora, Sunniva, Tiril, Jenny, Emma, meg, Amanda og Ida. Tiril og Nora bestee


Tiril, Mini-Tiril (hihi, Tuva) og Nora. 

POSTED 09.06.2013 // Kl. 15:17

SUMMERTIMEHeihei! På fredag hadde jeg ungdomsskolens siste prøve (foruten muntlig eksamen), så nå er det videregående som venter! Ææ, det har gått så fort. Etter skolen solte jeg meg på verandaen, før jeg og Erle dro en tur til byen. Vi skule på smoothiexchange, men det var stengt, så vi dro på hope & glory(eller nøttebutikken, som de fleste kjenner den som), for så å rote oss bort til bagels and juice, hvor det også var stengt. Ingen smootie på oss altså. På kvelden kom Erle og Helene bort, så vi lagde oss taco og koste oss ute. 

Se så lyst! dette var mellom ni og ti, haha. Det blir virkelig ikke mørkt.  I går var jeg i familiebursdag til onkelen min. Hadde dessverre glemt å lade batteriet, så det døde etter bare et par bilder. Vi var også en tur innom bestemor og bestefar! Alltid koselig det! (: Vi kom hjem ganske sent, så etter en tur for å kjøpe godteri så jeg på film! Vi var også og hentet brillene mine, så hele veien hjem satt jeg og tok de av og på for å se forskjellen, og det er helt sykt! Alt er såå mye finere. Hahah, men føler meg litt merkelig med de. 

POSTED 06.06.2013 // Kl. 16:54

OPPSKRIFT:  SNICKERDOODLESHeihei! Idag er jeg visst matblogger. Jeg tenkte jeg skulle vise hvordan man lager snickerdoodles, det er riktignok ikke jeg som har laget oppskriften, det er passion4baking (link). Det er en type kjeks som jeg er heelt forelsket i. Jenny lagde det første gang i høst tror jeg, og etter det har jeg tigget henne om å bake det oftere, men nå har jeg lært å lage de selv, så nå kan jeg lagde de så ofte jeg vil! 

1) Du trenger 305g mel, 2 ts bakepulver, 1/2 ts salt, 225 g romtemperert smør, 340 g sukker, 2 egg, kanel og sukker. 2) Bland melet, bakepulveret og saltet i en bolle, her tar jeg bare øyemål med både saltet og bakepulveret. 3) I en annen bolle, bland sukkeret og smøret. Her vil jeg anbefale å kutte litt ned på sukkermengden, ca med 50 g eller mer. Mix det i en kjøkkenmaskin eller med håndholdt mixer. 4) Til sett ett og ett egg og mix rolig. Tilsett så melblandingen og mix til en jevn og luftig røre. 

5) Sett på ovnen på 175 grader, har du en litt tregere ovn vil jeg anbefale å gjøre det litt tidligere i prosessen. 6) Bland sukker og kanel i en bolle, her kan du ta øyemål, blir det for lite så tar du bare mer etterhvert, er det for mye kan du drysse litt over etter steking. Form så røren til små(viktig, de blir mye større under stekingen) kuler, og rull de i sukker- og kanelblandingen. 7) Legg de på brettet, husk å ha god avstand, ellers blir det bare en gedigen kake (speaking from expirence). Det fyller ca to brett. Sett de i ovnen i ca 12-15 minutter. 8) Ta ut kjeksene når de har fått en gylden farge. Baker du disse på kvelden anbefaler jeg deg å legge de i en kake boks, og heller nyte de dagen etterpå; det er da de er best!

Enjoy! Har du prøvd dette før? 

POSTED 05.06.2013 // Kl. 20:43

GÅRSDAGENS  OUTFIT

genser ZARA(Erle sin) bukse CP JEANS sko TOMS veske MK klokke MBMJ smykke BIBI

POSTED 03.06.2013 // Kl. 22:30

OUTFITflekkete, jaja who cares

topp FOREVER 21 skjørt(egentlig en kjole) BIK BOK sko CONVERSE klokke og øredobber MBMJ  jakke TOPSHOP leppestift MAYBELLINE COLOR WHISPER - WHO WORE IT REDDER neglelakk B. YOUNG - 48 & 03

POSTED 03.06.2013 // Kl. 15:30

GLEMT OUTIFTHeihei! Har ikke vært helt i humør til bloggen denne helgen, dermed har jeg heller ikke tatt noen bilder. Men! Jeg var jo i byen på torsdag med en vennegjeng, og da fikk vi knipset et par outfit bilder! Hadde helt glemt av de, men likevel; bedre sent enn aldri. Håper dere har en strålende dag (:kjole VERO MODA jakke ZARA sko TOMMY HILFIGERHei & velkommen Mitt navn er Thea. Jeg er født i 1997 og er dermed 16 år. Mine interesser er venner, mote og fotografering. Har du lyst til at jeg skal lese bloggen din, legg meg til som venn her på blogg.no.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits