POSTED 24.07.2012 // Kl. 22:53

SUMMER PARADISE WITH YOUhaha, fucka ben. Helenes shorts forresten! 

Heihei! Da er jeg hjemme i lille norge igjen. Dubai turen var helt herlig, og det er enda noen bilder dere ikke har sett, så det kommer nok noe mer om det snart! Har også kjøpt litt nye ting som jeg skal vise dere, så stay tuned. Idag kom først Helene opp til meg for å spise frokost sammen. Heldiggrisen fortalte at hun skal til frankrike på onsdag, og gjett hvem som har sykt lyst til å bli med! :( Jaja, vi gikk ned til henne og koste oss ute i solen med rips i hengekøyen. Så kom moren hennes hjem med masse gode bakevarer og jordbær, namnam! Så lagde vi oreo iskake(bare helli, jeg er lat. men jeg crunchet oreoene i mixmasteren da!!). Så spiste jeg middag hos henne. HEHE, hele dagen min har dreid seg om mat, jaja. Hvordan er sommeren hos dere da? 

POSTED 20.07.2012 // Kl. 20:24

OUTFIT: DUBAIfra igår (:kjole GINA TRICOT sko NELLY veske LV

POSTED 19.07.2012 // Kl. 19:18

45 GRADER I SKYGGENHei hei! Idag gar det vært utroolig varmt her, gud altfor varmt. Men vi lå jo nede ved bassenget uansett, men mest i skyggen da, hehe. I kveld har vi vært ved burj al arab og sett litt i butikker. Jeg fant ikke noe spessielt for det var mest glorete tunikaer og fargerike smykker. Vi spiste på en veldig fin resturant som hadde kjempeegod mat, men jeg husker ikke heelt hva den het. 

haha, kjempesøt kake! 

POSTED 18.07.2012 // Kl. 21:11

SUMMER SUNHeihei! Dagene her nede flyr jo forbi! Vi bruker hele morgenen og ettermiddagen ved bassenget og kvelden på sentrene. Vi har vært på mall of the emirates, der de hadde det skianlegget, der hadde de også et stoort akvarium midt på sentret. Vi har også vært på mall of dubai, hvor de hadde masse fine butikker. Vi spiste lunsj på Armani cafe så shoppet vi litt. Vi har også vært i gullsouken, haha, helt grusomt. Det føltes ut som at alle skulle rive med inn i butikkene, røske fra meg vesken og dumpe meg i en bakgate, heheee. Jaja, nå er det vel på tide å si natta! Vi snakkes

POSTED 17.07.2012 // Kl. 19:46

KVELDS OUTFITFra igår (:

topp og skjørt fra zara

POSTED 17.07.2012 // Kl. 09:39

DUBAIIIHola! Litt fraverende? jaja, det er jo ferie! loveit. Det er såå varmt her nede, og spessielt på kvelden for da er det ikke noe vind heller. I tillegg er det jo slik at man verken skal vise knær skuldre, og egentlig for mye hud i det hele tatt, så vi må jo gå i maxi kjoler og lange skjørt hele tiden. Har så og si gitt blaffen i det her på hotellet, men ute i gatene og på kjøpesentrene så dekker jeg i alle fall bena. Nå ligger de andre ute ved bassenget, så jeg får vel kjappe meg ut jeg og før vaskehjelpen kommer, så jeg må be han vente utenfor i 10 min for tredje dag på rad, haha! 

Hvor i verden er dere? Sykt kult! Inne på mall of the emirates var det et stort skiannlegg! gud, så gøy det så ut. stolheisen, bobsleder, isslott, sånne baller som man rullet inni ned slalombakken, slalom, snowboard, klatrestativ, en dritkul karrusell, og masseee mer! haha, dit vil jeg inn. 
POSTED 15.07.2012 // Kl. 14:55

FIRST DAY IN DUBAIHei hei! Da har vi ankommet dubai. Vi bor på et hotell som heter Le Royal meredien spa and resort, det er veldig fint her, og suuper varmt! Jeg forventet at varmen skulle være uutholdelig, men det er faktisk ganske deilig! Idag har vi bare ligget ved bassenget og på stranden hele dagen. Det er syykt varmt og salt hav her, det er faktisk like varmt som i luften nesten ( altså rundt 35-43 grader!). Nå skal vi shoppe litt og spise. Vi snakkes! Skal vise dere litt bilder av hotellet senere. 

Men vi glemte jo adapter og pcen dør snart så jeg får ikke lastet opp bilder, men skal ned i resepsjonen  og spørre om det etterpå! POSTED 13.07.2012 // Kl. 20:01

KVELDENS OUTFITHeihei! Fy, så stygt vær det har vært idag, super glad for at jeg slipper det på en stund nå. Jeg drar nemlig til Dubai i morgen tidlig, så jeg har pakket idag. Startet dagen med å laste inn sims 3 på macen, og nørdet i noen timer, HEHE, også i kveld har jeg vært og spist på Villa Paradiso med Ida, pappa og en venn av pappa. De hadde suuper god pizza, selvom det lå veldig dumt til. Nå får jeg fortsette pakkingen! Vi snakkes :)


topp og bukse BIK BOK,veske LOUIS VUITTON, sko TOMS

POSTED 12.07.2012 // Kl. 17:16

HADE KRAGERØHeihei! Da er jeg hjemme i grå, triste oslo igjen. Jeg dro ifra kragerø i går, for så ta en kjapp tur hjemom for å hente kaninen min, før jeg dro opp til besteforeldrene mine på eina. Bestemor og bestefar skal nemlig passe kaninen min mens jeg er i Dubai. Vi kom ikke opp før litt ut på kvelden også dro vi idag ettermiddag. Jeg har også tatt med meg tre sims spill hjem så jeg får noe å gjøre på flyturen. Glemte forresten å poste disse koselige bildene fra kragerø. 


stygg på håreeeetPOSTED 10.07.2012 // Kl. 12:25

MORGENSTUNDGod morgen! I dag våknet vi til strålende vær her i Kragerø.  Jeg var heldig og fikk fersk, hjemmelaget smoothie av Helene til frokost. Selv lagde hun seg en fristende begal. I dag kommer mamma ned til kragerø og skal bo her en natt. Mødrene våre en nemlig også gode venner. Har ingen spessielle planer for dagen, så vi får se hva det blir til. Vi blogges!


POSTED 09.07.2012 // Kl. 18:14

SUMMERSHOTS
 

POSTED 07.07.2012 // Kl. 00:01

SOMMERDAGERHei hei! Det har vært litt internettproblemer på hotellet siden de gikk ut av choice hotels for noen dager siden, men nå er det oppe og går igjen. Det er kjempefint her i kragerø, både resortet og ellers på plassen. Været har vært supert de siste dagene, untatt idag, nå har det regnet. Jeg har rukket å bli supersolbrent, haha, jaja, det skjer alltid. Vi har badet masse, både nede på beach clubben og i bassenget. Vi har tilogmed hoppet fra 3- og 5 meteren! Sunniva kom på onsdag og sov over til torsdag og så dro hun til hytten sin igjen. Det var kjempekoselig at hun kom over! bestejenta! Jeg har ikke hatt med meg kameraet overalt, så det har ikke blitt mange bilder, men jaja.

Hva gjør dere i dette herlige sommerværet? 
POSTED 01.07.2012 // Kl. 17:41

KRAGERØHei hei! I går tok Helene og jeg bussen til kragerø og overnattet hos mormoren hennes den første natten. Vi så på flm og koste oss. Nå er vi fremme på hotellet i leiligheten vår, den er kjempe fin! det er verdens fineste hengestol som jeg ELSKER, wii. Nå skal vi gå og bade i bassenget, blogges


hits